Cayro the games

Мрежа:

045 Cayro: Игра на домино

(0)
11.90 лв.

Игра на доминоКласическа игра на домино, която ще привлече вниманието, както на подрастващите деца, така и на техните родители. Играта е забавна и стимулира мисловната дейност на децата, както и подоб..

073/1 Cayro: Игра със зарове

(0)
12.90 лв.

Игра със заровеИгра на зарове, която ще ви помогне да се забавлявате часове наред в компанията на приятели, така че да се откъснете от забързаното ежедневие, стрес и напрежение. Целта на играта е да п..

094 Cayro: Дървен шах и дама, 2 в 1

(0)
34.90 лв.

Дървен шах и дама в метална кутия, 2 в 1С този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама.Играта успешно стимулира подрастващите деца д..

1125 Cayro: Логическа игра: Бикове и крави, преносима

(0)
14.90 лв.

Логическа игра: Бикове и кравиИграта "Бикове и крави" е сред любимите игри на много хора, заради забавния си и образователен характер. Поради компактните си размери, можете да я взимате навсякъде с ва..

1126 Cayro: Логическа игра: Бикове и крави

(0)
25.90 лв.

Логическа игра: Бикове и кравиИграта "Бикове и крави" е сред любимите игри на много хора, заради забавния си и образователен характер. Играта е подходяща  за деца над 7 години и и няма горна гран..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

115 Cayro: Детска игра на дартс: Бухал

(0)
27.90 лв.

Детска игра на дартс: БухалИграта на дартс с илюстрации на Бухалчета е изключително забавна и интересна и ще подобри ценни качества и умения на най-малките играчи. Играта е със страхотен дизайн, а пра..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

116 Cayro: Детска игра на дартс: Лъвче

(0)
27.90 лв.

Детска игра на дартс: ЛъвчеИграта на дартс с илюстрации на Лъвчета е изключително забавна и интересна и ще подобри ценни качества и умения на най-малките играчи. Играта е със страхотен дизайн, а прави..

120 Cayro: Детски магнитен дартс: Дъга

(0)
29.90 лв.

Детски магнитен дартс: ДъгаЗабавна игра на дартс, благодарение на която децата развиват и подобряват редица умения като концентрация, точност, координация и броене. Правилата на играта не се разл..

123 Cayro: Логическа игра: Танграм

(0)
21.90 лв.

Логическа игра: ТанграмТанграм е логическа игра, която ще позволи на всеки да разгъне своята фантазия и да развие логическата си мисъл. Играта се с китайски произход, създадена преди много години и се..

123D Cayro: Логическа игра: Танграм за двама

(0)
31.90 лв.

Логическа игра: Танграм за двамаТанграм е логическа игра, която ще позволи на всеки да разгъне своята фантазия и да развие логическата си мисъл. Играта се с китайски произход, създадена преди много го..

158 Cayro: Детска игра за под: Гъска

(0)
29.90 лв.

Детска игра за под: ГъскаТова е една изключително забавна детска игра за под, която може да се играе както на открито, така и на закрито. Игралното поле е изработено от водоустойчив материал и може да..

160 Cayro: Детска игра за под: Parchis, Не се сърди човече

(0)
29.90 лв.

Детска игра за под Parchis: Не се сърди човечеТова е една много забавна игра, в която правилата са подобни на играта "Не се сърди човече" или "Ludo". С нея децата могат да се забавляват както на откри..

162 Cayro: Детска игра за под: Criss Cross

(0)
29.90 лв.

Детска игра за под: Criss CrossТази забавна игра Criss Cross ще накара децата да се забавляват и да се смеят, докато се оплитат едно в друго на игралното поле. Играта може да се играе от две или повеч..

165 Cayro: Образователна игра за нанизване: Bugsy

(0)
39.90 лв.

Образователна игра за нанизване: BugsyЗабавна игра, която ще научи децата да събират и изваждат. Целта на играта е децата да направят гъсеница, нанизвайки цветните мъниста от комплекта, като хвърлят з..

211 Cayro: Игра със зарове: Yams

(0)
12.90 лв.

Игра със зарове: YamsИгра на зарове, която ще ви помогне да се забавлявате часове наред в компанията на приятели, така че да се откъснете от забързаното ежедневие, стрес и напрежение. Целта на играта ..

330 Cayro: Игра с животни Ring Win: Звънни и спечели

(0)
34.90 лв.

Игра с животни Ring Win: Звънни и спечелиТази забавна детска игра ще изпробва бързината, сръчността и зрителната памет на децата. Вие трябва да сте най-бързите, за да намерите животните избягали от фе..

440 Cayro: Магнитна игра 3 в 1: Шах, Дама, Табла

(0)
27.90 лв.

Магнитна игра 3 в 1: Шах, Дама, ТаблаС този компактен комплект можете да играете 3 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах, дама и табла. Елементите, необходими за различнит..

450 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, малка

(0)
17.90 лв.

Магнитна игра: Шах и ДамаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали, а поради компа..

453 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, средна

(0)
29.90 лв.

Магнитна игра: Шах и Дама, среднаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали, а пора..

455 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, голяма

(0)
51.90 лв.

Магнитна игра: Шах и Дама, голямаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали и ще ви..

7071 Cayro: Логическа игра: SkyLine

(0)
44.90 лв.

Cayro: Логическа игра: SkyLineSkyline е логическа игра, в която креативността и въображението ще бъдат ваши съюзници. Вашата цел е да изградите град, който да отговаря на предизвикателството, посочено..

7072 Cayro: Детска игра: Събери жълъдите

(0)
44.90 лв.

Детска игра: Събери жълъдитеNuts е логическа игра, която стимулира геометричното мислене и пространствените способности на децата. Ще трябва да бъдете умни и креативни, за да спечелите играта. Помогне..

710 Cayro: Триъгълно домино

(0)
34.90 лв.

Триъгълно доминоЗа разлика от класическата игра на домино, в тази игра пуловете са с по три страни. Разполагате с три различни опции за игра, като не трябва да забравяте, че две или три от страните тр..

711 Cayro: Игра: Rummi Clasic

(0)
31.90 лв.

Игра: Rummi ClasicRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни цветове или пък..

751 Cayro: Дървен шах и дама в метална кутия, 2 в 1

(0)
44.90 лв.

Дървен шах и дама в метална кутия, 2 в 1С този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама.Играта успешно стимулира подрастващите деца д..

753 Cayro: Игра: Rummi Clasic в метална кутия

(0)
44.90 лв.

Игра: Rummi Clasic в метална кутияRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни..

754 Cayro: Триъгълно домино в метална кутия

(0)
41.90 лв.

Триъгълно домино в метална кутияЗа разлика от класическата игра на домино, в тази игра пуловете са с по три страни. Разполагате с три различни опции за игра, като не трябва да забравяте, че две или тр..

755 Cayro: Игра: Rummi Clasic Travel в метална кутия

(0)
31.90 лв.

Игра: Rummi Clasic Travel в метална кутияТози вариант на играта Rummi Clasic е във форма за пътуване, така че можете да го вземете където си пожелаете с практичната му метална кутия.Rummi Clasic е заб..

843 Cayro: Детски игри: Не се сърди човече и Гъска

(0)
37.90 лв.

Детски игри: Не се сърди човече и ГъскаТози комплект дава възможност на децата да играят две забавни игри - Не се сърди човече и Гъска с най-безстрашните пирати. И двете игри са едни от най-предпочита..

854 Cayro: Детска игра Ашици

(0)
11.90 лв.

Детска игра АшициАшици е от онези игри, които със сигурност ще привлече вниманието на децата!За да стартирате играта, трябва да разпръснете десетте неправилни елемента на пода, по две от всеки един цв..

Показани 1 от 30 | 37 (2 Страници)