Cayro the games

Мрежа:

073/1 Cayro: Игра със зарове

(0)
14.90 лв.

Игра със заровеИгра на зарове, която ще ви помогне да се забавлявате часове наред в компанията на приятели, така че да се откъснете от забързаното ежедневие, стрес и напрежение. Целта на играта е да п..

092 Cayro Фигури за шах в дървена кутия

(0)
27.90 лв.

Фигури за шах в дървена кутияСтрахотен комплект от прецизно изработени фигурки, с който ще освежите стария шах. Към комплекта има дървена кутия в която можете да съхраните всичките пешки, офицери..

093 Cayro Фигури за шах в дървена кутия

(0)
35.90 лв.

Фигури за шах в дървена кутияКомплект от прецизно изработени фигурки, с който ще освежите стария шах. Към комплекта има дървена кутия в която можете да съхраните всичките пешки, офицери, коне, то..

094 Cayro: Дървен шах и дама, 2 в 1

(0)
53.90 лв.

Дървен шах и дама в метална кутия, 2 в 1С този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама.Играта успешно стимулира подрастващите деца д..

100 Cayro Дървен шах, дама и не се сърди човече, 3 в 1

(0)
56.90 лв.

Дървен шах, дама и не се сърди човече, 3 в 1С този страхотен комплект можете да играете 3 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах, дама и не се сърди човече.Играта успешно стимул..

1125 Cayro: Логическа игра: Бикове и крави, преносима

(0)
16.90 лв.

Логическа игра: Бикове и кравиИграта "Бикове и крави" е сред любимите игри на много хора, заради забавния си и образователен характер. Поради компактните си размери, можете да я взимате навсякъде с ва..

1126 Cayro: Логическа игра: Бикове и крави

(0)
29.90 лв.

Логическа игра: Бикове и кравиИграта "Бикове и крави" е сред любимите игри на много хора, заради забавния си и образователен характер. Играта е подходяща  за деца над 7 години и и няма горна гран..

117 Cayro: Детска игра на дартс

(0)
27.90 лв.

Детска игра на дартсДетска игра на дартс с атрактивна мишена и 3 меки топчета покрити с велкро. Играта може да бъде и със състезателен характер, като децата се редуват да хвърлят топчетата по мишената..

123 Cayro: Логическа игра: Танграм

(0)
24.90 лв.

Логическа игра: ТанграмТанграм е логическа игра, която ще позволи на всеки да разгъне своята фантазия и да развие логическата си мисъл. Играта се с китайски произход, създадена преди много години и се..

123D Cayro: Логическа игра: Танграм за двама

(0)
35.90 лв.

Логическа игра: Танграм за двамаТанграм е логическа игра, която ще позволи на всеки да разгъне своята фантазия и да развие логическата си мисъл. Играта се с китайски произход, създадена преди много го..

137 Cayro Дървена дъска за шах, 33 см.

(0)
15.90 лв.

Дървена дъска за шах, 33 см.Прецизно изработена дървена дъска за шах, с която ще освежите стария шах. Тази дъска е страхотно допълнение в случай, че старата вече се е изтъркала, така ще дадете но..

158 Cayro: Детска игра за под: Гъска

(0)
29.90 лв.

Детска игра за под: ГъскаТова е една изключително забавна детска игра за под, която може да се играе както на открито, така и на закрито. Игралното поле е изработено от водоустойчив материал и може да..

160 Cayro: Детска игра за под: Parchis, Не се сърди човече

(0)
33.90 лв.

Детска игра за под Parchis: Не се сърди човечеТова е една много забавна игра, в която правилата са подобни на играта "Не се сърди човече" или "Ludo". С нея децата могат да се забавляват както на откри..

162 Cayro: Детска игра за под: Criss Cross

(0)
29.90 лв.

Детска игра за под: Criss CrossТази забавна игра Criss Cross ще накара децата да се забавляват и да се смеят, докато се оплитат едно в друго на игралното поле. Играта може да се играе от две или повеч..

165 Cayro: Образователна игра за нанизване: Bugsy

(0)
39.90 лв.

Образователна игра за нанизване: BugsyЗабавна игра, която ще научи децата да събират и изваждат. Целта на играта е децата да направят гъсеница, нанизвайки цветните мъниста от комплекта, като хвърлят з..

170 Cayro: Цветна дървена дженга със зар

(0)
22.90 лв.

Цветна дървена дженга със зарКласическата Дженга Ви предизвиква да играете и бъдете по-концентрирани, да не потрепва ръката ви, а забавлението е гарантирано.Играта спомага за развиването на фините дви..

211 Cayro: Игра със зарове: Yams

(0)
16.90 лв.

Игра със зарове: YamsИгра на зарове, която ще ви помогне да се забавлявате часове наред в компанията на приятели, така че да се откъснете от забързаното ежедневие, стрес и напрежение. Целта на играта ..

330 Cayro: Игра с животни Ring Win: Звънни и спечели

(0)
44.90 лв.

Игра с животни Ring Win: Звънни и спечелиТази забавна детска игра ще изпробва бързината, сръчността и зрителната памет на децата. Вие трябва да сте най-бързите, за да намерите животните избягали от фе..

332 Cayro: Color Line, Игра за бързина и съобразителност

(0)
59.90 лв.

Color Line, Игра за бързина и съобразителностColo Line е игра за бързина и съобразителност. Тя ще осигури смях и забавни часове, прекарани с близки хора.Играта започва най-младия играч. Той трябва да ..

343 Cayro: Детска игра, Разделно събиране на боклук

(0)
49.90 лв.

Детска игра, Разделно събиране на боклукЗабавна детска игра, а която Вашите деца ще разберат колко е важно да събират разделно отпадъците, как могат да опазят природата чиста и безопасна за живеене.В ..

450 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, малка

(0)
19.90 лв.

Магнитна игра: Шах и ДамаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали, а поради компа..

5510 Cayro Флаш карти с таблица за умножение

(0)
27.90 лв.

Флаш карти с таблица за умножениеКомплектът включва 110 броя  цветни карти с различни комбинации от таблицата за умножение. Всеки цвят отговаря на различна таблица (от 1 до 10). Всяка карта си им..

691 Cayro Дървен логически пъзел, Куб

(0)
25.90 лв.

Дървен логически пъзел, КубСтрахотен 3D дървени пъзели, с които да предизвикате логическото си мислене.Целта на пъзелите е да разделите частите им и след това отново да ги съберете. Не се оставяйте да..

692 Cayro Дървен логически пъзел, Цвете

(0)
25.90 лв.

Дървен логически пъзел, ЦветеЦелта на пъзелите е да разделите частите им и след това отново да ги съберете. Не се оставяйте да бъдете заблудени от тяхната симетрия и да ги подцените - сглобяването им ..

693 Cayro Дървен логически пъзел, Диамант

(0)
25.90 лв.

Дървен логически пъзел, ДиамантСтрахотен 3D дървени пъзели, с които да предизвикате логическото си мислене.Целта на пъзелите е да разделите частите им и след това отново да ги съберете. Не се оставяйт..

7071 Cayro: Логическа игра: SkyLine

(0)
51.90 лв.

Cayro: Логическа игра: SkyLineSkyline е логическа игра, в която креативността и въображението ще бъдат ваши съюзници. Вашата цел е да изградите град, който да отговаря на предизвикателството, посочено..

7072 Cayro: Детска игра: Събери жълъдите

(0)
53.90 лв.

Детска игра: Събери жълъдитеNuts е логическа игра, която стимулира геометричното мислене и пространствените способности на децата. Ще трябва да бъдете умни и креативни, за да спечелите играта. Помогне..

710 Cayro: Триъгълно домино

(0)
44.90 лв.

Триъгълно доминоЗа разлика от класическата игра на домино, в тази игра пуловете са с по три страни. Разполагате с три различни опции за игра, като не трябва да забравяте, че две или три от страните тр..

711 Cayro: Игра: Rummi Clasic

(0)
39.90 лв.

Игра: Rummi ClasicRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни цветове или пък..

753 Cayro: Игра: Rummi Clasic в метална кутия

(0)
55.90 лв.

Игра: Rummi Clasic в метална кутияRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни..

Показани 1 от 30 | 56 (2 Страници)