Условия за доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ

 

Уважаеми клиенти,

За да пристигне вашата стока на точния адрес и в срок е необходимо да попълните коректно всички задължителни полета в регистрационната форма. Важно е да посочите мобилен телефон за да потвърдите поръчката си и в последствие куриера да се свърже с Вас. В деня на разноса ще получите SMS с номера на вашата товарителница, име и телефон на куриера, който ще ви достави пратката и стойността на наложения платеж. Доставката на стоките, които предлагаме се извършват от куриерска фирма Еконт Експрес ООД, Рапидо или МБМ Експрес до всяка точка на страната. За поръчки направени до 16:00 часа срока за доставка е до 13:00 часа на следващия работен ден за населени места с офис на куриера. За населени места обслужвани по график срока е до 3 работни дни. Поръчки след 16:00 часа се обслужват на следващия работен ден. Поръчките направени в петък можете да ги получите в събота от офис на Еконт или в понеделник  до ваш адрес. Ако нямате възможност да приемете поръчаната от вас стока на посочения адрес, можете да ги вземете от най - близкия офис на Еконт. За целта трябва да да отбележите това в „Начин на доставка“, когато завършвате поръчката си или да го уточните с наш служител при потвърждението и. В този случай таксата за доставка ще бъде по-скъпа.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Начинът за плащане на покупките от сайта www.tugytoys.com е в брой при доставка/с наложен платеж/, като всички цени са крайни в Български лева с ДДС, без включена такса за доставка, която се начислява отделно, ако има такава при извършване на поръчката. За направена поръчка над 100 лв, доставката е безплатна. Разписката за приет паричен превод, която издава куриера замества касова бележка и може да удостовери направената покупка, съгласно Наредба номер Н-18 от 2006 г, чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби. Запазете документа удостоверяващ плащането, защото той ви е необходим в случай на отказ от поръчката или рекламация.

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.