Условия за доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ

 

Уважаеми клиенти,

За да пристигне вашата стока на точния адрес и в срок е необходимо да попълните коректно всички задължителни полета в регистрационната форма. Важно е да посочите мобилен телефон за да потвърдите поръчката си и в последствие куриера да се свърже с Вас. В деня на разноса ще получите SMS с номера на вашата товарителница, име и телефон на куриера, който ще ви достави пратката и стойността на наложения платеж. Доставката на стоките, които предлагаме се извършват от куриерска фирма Еконт Експрес ООД, МБМ Експрес и Лео Експерс до всяка точка на страната. За поръчки направени до 16:00 часа срока за доставка е до 13:00 часа на следващия работен ден за населени места с офис на куриера. За населени места обслужвани по график срока е до 3 работни дни. Поръчки след 16:00 часа се обслужват на следващия работен ден. Поръчките направени в петък можете да ги получите в събота от офис на Еконт или в понеделник  до ваш адрес. Ако нямате възможност да приемете поръчаната от вас стока на посочения адрес, можете да ги вземете от най - близкия офис на Еконт. За целта трябва да да отбележите това в „Начин на доставка“, когато завършвате поръчката си или да го уточните с наш служител при потвърждението и. В този случай таксата за доставка ще бъде по-скъпа.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Начинът за плащане на покупките от сайта www.tugytoys.com е в брой при доставка/с наложен платеж/, като всички цени са крайни в Български лева с ДДС, без включена такса за доставка, която се начислява отделно, ако има такава при извършване на поръчката. За направена поръчка над 100 лв, доставката е безплатна. Разписката за приет паричен превод, която издава куриера замества касова бележка и може да удостовери направената покупка, съгласно Наредба номер Н-18 от 2006 г, чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби. Запазете документа удостоверяващ плащането, защото той ви е необходим в случай на отказ от поръчката или рекламация.

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.