Eichhorn

Мрежа:

1260 Eichhorn: Дървено влакче с релси

(0)
42.90 лв.

Дървено влакче с релсиДетско дървено влакче с обща дължина на релсите 135 см. Комплектът включва релси, знаци, дървета, къща, локомотив с вагон. За производството на този модел е използвана само FSC 1..

1833 Eichhorn: Дървена количка/проходилка с цветни кубчета

(0)
86.90 лв.

Дървена количка/проходилка с цветни кубчетаКрасива и устойчива дървена количка с включен към нея комплект от 35 дървени фигури с различни цветове и форми. Количката е подходяща за прохождащи дечица, к..

1884 Eichhorn: Дървена работилница с инструменти

(0)
149.90 лв.

Дървена работилница с инструментиСтрахотна дървена маса/работилница, върху която малкият ви майстор ще може да се захване за работа с помощта на своите инструменти - чук, трион, гаечен ключ, винтове, ..

2025 Eichhorn: Дървена къща с топчета: Ролбан

(0)
49.90 лв.

Дървена къща с топчета: РолбанТази колоритна къщичка с 3 топчета и лабиринти, веднага ще грабне вниманието на вашето дете. Дървеният Ролбан - Къща с 3 топчета ще тествате законите на гравитацията и у..

2087 Eichhorn: Дървена игра с форми: Низанка

(0)
24.90 лв.

Дървена игра с форми: низанкаДървена играчка тип низанка с 21 цветни и различни форми. Зад сортирането и нанизването на формите се крие една образователна и забавна игра за децата. Благодарение на ярк..

2226 Eichhorn: Дървени цветни блокчета

(0)
43.90 лв.

Дървени цветни блокчетаКомплект от 50 цветни дървени блокчета с различни форми, с които децата могат да тренират своята сръчност и координация, строейки различни сгради и фигури. Тези блокчета са един..

2231 Eichhorn: Дървена играчка/сортер за дърпане: Охлюв

(0)
52.90 лв.

Дървена играчка/сортер за дърпане: ОхлювДървена играчка във формата на охлюв, която ще помогне на децата да се запознаят с формите и цветовете. В предната част на охлюва има въженце, което позволява н..

2235 Eichhorn: Дървен куб с лабиринт и фигури

(0)
87.90 лв.

Дървен многофункционален куб с лабиринт и фигуриЗабавна образователна игра, която ще осигури неограничени предизвикателства от различни дейности на вашите деца. Играта с този куб насърчава процеса на ..

2255 Eichhorn: Дървена игра с форми: Низанка

(0)
22.90 лв.

Дървена игра с форми: низанкаДървена играчка тип низанка с 7 цветни и различни форми. Зад сортирането и нанизването на формите се крие една образователна и забавна игра за децата. Благодарение на ярки..

2501 Eichhorn: Дървена къща за кукли с обзавеждане

(0)
74.90 лв.

Дървена къща за кукли с обзавежданеДървена къща включваща две големи обзаведени стай, просторна тераса и една красива оранжерия, която е прави идеалният дом за вашите 2 мини кукли, които са включени в..

2572 Eichhorn: Дървена дъска за писане с моливи

(0)
11.90 лв.

Дървена дъска за писане и рисуване с моливиДетска дървена дъска удобна за писане и рисуване с моливи. В комплектът ще откриете и 3 цветни молива, както и гъба, с която можете да триете и да рисувате и..

2578 Eichhorn: Дървена магнитна дъска за писане

(0)
64.90 лв.

Дървена магнитна дъска за писанеПисането и рисуването ще се превърнат в истинско забавление за децата с тази дървена магнитна дъска, включваща: 10 цветни тебешира  и гъба за триене. С нейна помощ..

2579 Eichhorn: Дървена магнитна дъска за писане

(0)
89.90 лв.

Дървена магнитна дъска за писанеПисането и рисуването ще се превърнат в истинско забавление за децата с тази дървена магнитна дъска. С нейна помощ детето Ви ще развива своето въображението и творчеств..

2586 Eichhorn: Детски куклен театър

(0)
69.90 лв.

Детски куклен театърКуклите на децата ви ще оживеят в ръцете им с този куклен театър с пердета и сменяващи се фонови картини. Позволете на децата си да ви разкажат най - забавните и интересни приказки..

2595 Eichhorn: Дървено столче за хранене на кукли

(0)
49.90 лв.

Дървено столче за хранене на куклиДетско дървено столче, с което вашето дете ще може удобно да храни своите кукли. Столчето е подходящо за кукли с размери от 35 до 49 см. Децата могат да играят със ст..

3445 Eichhorn: Дървена кула/низанка

(0)
27.90 лв.

Дървена кула/низанкаС този занимателен комплект съдържа 8 цветни полукръга в четири различни размера, които могат да се сортират или да се подреждат по цвят, така че да образуват кула. Комплекта разви..

3714 Eichhorn: Детски лабиринт, Ферма

(0)
44.90 лв.

Детски лабиринт, ФермаНаправете един страхотен подарък на своето малко детенце с този забавен лабиринт по който се движат весели животни и цветни мъниста. Играта с него развива координацията, сръчност..

3721 Eichhorn: Дъска за рязане с плодове

(0)
38.90 лв.

Дъска за рязане с плодовеДетски комплект съдържащ дъска за рязане, върху която малчуганите могат да направят първите си опити да разрежат различни плодове. Всеки плод се състои от две части, които са ..

3722 Eichhorn: Дъска за рязане със зеленчуци

(0)
38.90 лв.

Дъска за рязане със зеленчуциДетски комплект съдържащ дъска за рязане, върху която малчуганите могат да направят първите си опити да разрежат различни зеленчуци. Всеки един от тях се състои от две час..

3737 Eichhorn: Кутия с 6 яйца

(0)
25.90 лв.

Кутия с 6 яйцаПълната с яйца кутия ще внесе разнообразие в детската кухня. Децата ще се запознаят по един игрив и забавен начин, колко са важни те за закуската, гарнирането на сандвичи и като съставка..

3750 Eichhorn: Образователен комплект, 3 в 1

(0)
49.90 лв.

Образователен комплект, 3 в 1Детски комплект, който ще предложи тройно забавление на децата:* дървено кученце за бутане - насърчава мобилността на децата* лабиринт с цветни мъниста - развива двигателн..

4304 Eichhorn: Дървена ферма с животни

(0)
38.90 лв.

Дървена ферма с животниТази красива и уютна ферма, пълна с различни животни ще осигури незабравими емоции и часове на забавления на вашите деца. Дворът на фермата е отрупан с ябълкови дървена, красиви..

4308 Eichhorn: Дървена ферма с животни

(0)
44.90 лв.

Дървена ферма с животниТази красива и уютна ферма, пълна с различни животни ще осигури незабравими емоции и часове на забавления на вашите деца. Дворът на фермата е отрупан с ябълкови дървена, красиви..

4503 Eichhorn: Дървена люлка с въжета

(0)
31.90 лв.

Дървена люлка с въжетаВисококачествената люлка Eichhorn е тествана и сертифицирана от TÜV GS и осигурява висока степен на безопасност за много забавления. Люлката има максимален капацитет за тегло от ..

4504 Eichhorn: Въжена стълба

(0)
27.90 лв.

Въжена стълбаВъжена стълба с пет здрави стъпала, изработени от висококачествено дърво, осигурява сигурна гаранция за фантастично забавление при катерене на открито. Въжената стълба е с дължина 170см. ..

4581 Eichhorn: Дървена къщичка за птици

(0)
32.90 лв.

Дървена къщичка за птициВъншна къщичка за птици изработена изцяло от дърво. Комплектът съдържа отделни части (плоскости и винтове), които трябва да се сглобят, а при желание от ваша страна могат да се..

4582 Eichhorn: Дървена къщичка за птици

(0)
32.90 лв.

Дървена къщичка за птициВъншна къщичка за птици изработена изцяло от дърво. Комплектът съдържа отделни части (плоскости и винтове), които трябва да се сглобят, а при желание от ваша страна могат да се..

4583 Eichhorn: Дървена къщичка за калинки

(0)
29.90 лв.

Дървена къщичка за калинкиС този комплект сами ще можете да си направите и декорирате дървена къщичка за калинки. Комплектът съдържа отделни части (плоскости и винтове), които трябва да се сглобят, а ..

4584 Eichhorn: Дървен кошер за пчели

(0)
32.90 лв.

Дървен кошер за пчелиТози сладък малък кошер сам по себе си привлича вниманието, но става още по-красив, когато бъде боядисан и украсен. Преди да бъде оцветен, кошерът трябва да се сглоби, след което ..

4586 Eichhorn: Дървена къщичка за птици

(0)
34.90 лв.

Дървена къщичка за птициНаправете и оцветете с помощта на цветните бои тази дървена хранилка за катерички. След като сте готови с украсата й, в нея можете да поставите различни ядки, семена или плодов..

Показани 1 от 30 | 34 (2 Страници)