Eichhorn

Мрежа:

1252 Eichhorn: Дървени цветни блокчета, 50 броя

(0)
24.90 лв.

Дървени цветни блокчета, 50 брояКомплект от 50 ярко оцветени дървени блокчета от Eichhorn, подходящи за занимания на деца над 1 година. Изграждането на кули и други конструкции развива техните творчес..

1260 Eichhorn: Дървено влакче с релси

(0)
42.90 лв.

Дървено влакче с релсиДетско дървено влакче с обща дължина на релсите 135 см. Комплектът включва релси, знаци, дървета, къща, локомотив с вагон. За производството на този модел е използвана само FSC 1..

1833 Eichhorn: Дървена количка/проходилка с цветни кубчета

(0)
87.90 лв.

Дървена количка/проходилка с цветни кубчетаКрасива и устойчива дървена количка с включен към нея комплект от 35 дървени фигури с различни цветове и форми. Количката е подходяща за прохождащи дечица, к..

2025 Eichhorn: Дървена къща с топчета: Ролбан

(0)
49.90 лв.

Дървена къща с топчета: РолбанТази колоритна къщичка с 3 топчета и лабиринти, веднага ще грабне вниманието на вашето дете. Дървеният Ролбан - Къща с 3 топчета ще тествате законите на гравитацията и у..

2087 Eichhorn: Дървена игра с форми: Низанка

(0)
24.90 лв.

Дървена игра с форми: низанкаДървена играчка тип низанка с 21 цветни и различни форми. Зад сортирането и нанизването на формите се крие една образователна и забавна игра за децата. Благодарение на ярк..

2226 Eichhorn: Дървени цветни блокчета

(0)
45.90 лв.

Дървени цветни блокчетаКомплект от 50 цветни дървени блокчета с различни форми, с които децата могат да тренират своята сръчност и координация, строейки различни сгради и фигури. Тези блокчета са един..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2231 Eichhorn: Дървена играчка/сортер за дърпане: Охлюв

(0)
59.90 лв.

Дървена играчка/сортер за дърпане: ОхлювДървена играчка във формата на охлюв, която ще помогне на децата да се запознаят с формите и цветовете. В предната част на охлюва има въженце, което позволява н..

2235 Eichhorn: Дървен куб с лабиринт и фигури

(0)
89.90 лв.

Дървен многофункционален куб с лабиринт и фигуриЗабавна образователна игра, която ще осигури неограничени предизвикателства от различни дейности на вашите деца. Играта с този куб насърчава процеса на ..

2255 Eichhorn: Дървена игра с форми: Низанка

(0)
24.90 лв.

Дървена игра с форми: низанкаДървена играчка тип низанка с 7 цветни и различни форми. Зад сортирането и нанизването на формите се крие една образователна и забавна игра за децата. Благодарение на ярки..

2501 Eichhorn: Дървена къща за кукли с обзавеждане

(0)
76.90 лв.

Дървена къща за кукли с обзавежданеДървена къща включваща две големи обзаведени стай, просторна тераса и една красива оранжерия, която е прави идеалният дом за вашите 2 мини кукли, които са включени в..

2572 Eichhorn: Дървена дъска за писане с моливи

(0)
11.90 лв.

Дървена дъска за писане и рисуване с моливиДетска дървена дъска удобна за писане и рисуване с моливи. В комплектът ще откриете и 3 цветни молива, както и гъба, с която можете да триете и да рисувате и..

2578 Eichhorn: Дървена магнитна дъска за писане

(0)
64.90 лв.

Дървена магнитна дъска за писанеПисането и рисуването ще се превърнат в истинско забавление за децата с тази дървена магнитна дъска, включваща: 10 цветни тебешира  и гъба за триене. С нейна помощ..

2579 Eichhorn: Дървена магнитна дъска за писане

(0)
89.90 лв.

Дървена магнитна дъска за писанеПисането и рисуването ще се превърнат в истинско забавление за децата с тази дървена магнитна дъска. С нейна помощ детето Ви ще развива своето въображението и творчеств..

2586 Eichhorn: Детски куклен театър

(0)
69.90 лв.

Детски куклен театърКуклите на децата ви ще оживеят в ръцете им с този куклен театър с пердета и сменяващи се фонови картини. Позволете на децата си да ви разкажат най - забавните и интересни приказки..

2595 Eichhorn: Дървено столче за хранене на кукли

(0)
49.90 лв.

Дървено столче за хранене на куклиДетско дървено столче, с което вашето дете ще може удобно да храни своите кукли. Столчето е подходящо за кукли с размери от 35 до 49 см. Децата могат да играят със ст..

3440 Eichhorn: Дървена играчка, Цветна гъсеница

(0)
10.90 лв.

Дървена играчка, Цветна гъсеницаЗабавната цветна гъсеница от Eichhorn, която може да се върти в различни позиции благодарение на гъвкавата връзка с гумена корда. Грабвайки играчка в ръчичките си, деца..

3445 Eichhorn: Дървена кула/низанка

(0)
26.90 лв.

Дървена кула/низанкаС този занимателен комплект съдържа 8 цветни полукръга в четири различни размера, които могат да се сортират или да се подреждат по цвят, така че да образуват кула. Комплекта разви..

3714 Eichhorn: Детски лабиринт, Ферма

(0)
45.90 лв.

Детски лабиринт, ФермаНаправете един страхотен подарък на своето малко детенце с този забавен лабиринт по който се движат весели животни и цветни мъниста. Играта с него развива координацията, сръчност..

3721 Eichhorn: Дъска за рязане с плодове

(0)
42.90 лв.

Дъска за рязане с плодовеДетски комплект съдържащ дъска за рязане, върху която малчуганите могат да направят първите си опити да разрежат различни плодове. Всеки плод се състои от две части, които са ..

3722 Eichhorn: Дъска за рязане със зеленчуци

(0)
42.90 лв.

Дъска за рязане със зеленчуциДетски комплект съдържащ дъска за рязане, върху която малчуганите могат да направят първите си опити да разрежат различни зеленчуци. Всеки един от тях се състои от две час..

3731 Eichhorn: Дървена дъска с храна за рязане

(0)
27.90 лв.

Дървена дъска с храна за рязанеДетски комплект съдържащ дъска за рязане, върху която малчуганите могат да направят първите си опити да разрежат различни хранителни продукти. Всеки един от тях се състо..

3750 Eichhorn: Образователен комплект, 3 в 1

(0)
62.90 лв.

Образователен комплект, 3 в 1Детски комплект, който ще предложи тройно забавление на децата:* дървено кученце за бутане - насърчава мобилността на децата* лабиринт с цветни мъниста - развива двигателн..

3800 Eichhorn: Дървена количка със строителни блокчета

(0)
33.90 лв.

Дървена количка със строителни блокчетаДетска количка с въже за дърпана, съдържаща 11 строителни блокчета, с които децата ще могат да си строят различни фигури и кули. Количката е с силиконови рингове..

3802 Eichhorn: Дървенa игра с чукче и фигури

(0)
34.90 лв.

Дървенa игра с чукче и фигуриДетска игра с дървено чукче и 6 различни цветни кегли и топчета, развиваща двигателните умения на деца от 1-годишна възраст.Фигурите трябва да бъдат поставени на правилнит..

3803 Eichhorn: Дървен лабиринт с топчета, Панда

(0)
24.90 лв.

Дървен лабиринт с топчета, ПандаДетски образователен и забавен лабиринт, с който децата ще се занимават часове наред, като същевременно те ще тренират своите фини моторни умения, сръчността и координа..

3804 Eichhorn: Дървенo влакче с цветни фигури, Панда

(0)
35.90 лв.

Дървенo влакче с цветни фигури, ПандаДървено влакче дърпащо два вагона с различни блокчета в пастелни цветове, които ще осигурят на децата една чудесна възможност да практикуват фините си двигателни у..

4304 Eichhorn: Дървена ферма с животни

(0)
39.90 лв.

Дървена ферма с животниТази красива и уютна ферма, пълна с различни животни ще осигури незабравими емоции и часове на забавления на вашите деца. Дворът на фермата е отрупан с ябълкови дървена, красиви..

4308 Eichhorn: Дървена ферма с животни

(0)
45.90 лв.

Дървена ферма с животниТази красива и уютна ферма, пълна с различни животни ще осигури незабравими емоции и часове на забавления на вашите деца. Дворът на фермата е отрупан с ябълкови дървена, красиви..

4503 Eichhorn: Дървена люлка с въжета

(0)
31.90 лв.

Дървена люлка с въжетаВисококачествената люлка Eichhorn е тествана и сертифицирана от TÜV GS и осигурява висока степен на безопасност за много забавления. Люлката има максимален капацитет за тегло от ..

4504 Eichhorn: Въжена стълба

(0)
26.90 лв.

Въжена стълбаВъжена стълба с пет здрави стъпала, изработени от висококачествено дърво, осигурява сигурна гаранция за фантастично забавление при катерене на открито. Въжената стълба е с дължина 170см. ..

Показани 1 от 30 | 41 (2 Страници)