Buba

Мрежа:

20635 Buba: Детска кухня с аксесоари, червена

(0)
39.90 лв.

Детска кухня с аксесоари, червенаДецата обичат да подражават на своите родители, като едно от любимите им дейности е готвенето. Тази практическа кухня за деца не заема много място и ще осигури много ч..

20636 Buba: Детска кухня с аксесоари, розова

(0)
39.90 лв.

Детска кухня с аксесоари, розоваДецата обичат да подражават на своите родители, като едно от любимите им дейности е готвенето. Тази практическа кухня за деца не заема много място и ще осигури много ча..

20639 Buba: Детски супермаркет с пазарска количка

(0)
79.90 лв.

Детски супермаркет с пазарска количкаНевероятен детски комплект, които ще привлече вниманието на всяко дете и ще го накара да прекара часове в игри и забавления, заедно със своите приятели. Играта ими..

20641 Buba: Детско столче: Малкият доктор 2 в 1

(0)
35.90 лв.

Детско столче: Малкият доктор 2 в 1Време е да се погрижите за болните си кукли, като ги прегледате и им поставите правилната диагноза с докторския комплект на Buba. Отворете капака на столчето и то ще..

20642 Buba: Детска работилница с инструменти: Bricolage

(0)
49.90 лв.

Детска работилница с инструменти: BricolageКомплектът Bricolage е една напълно оборудвана работилница, включваща всякакви инструменти от които се нуждае вашият малък майстор: бормашина на батерии..

20892 Buba: Детска маса и инструменти

(0)
49.90 лв.

Детска маса и инструментиДетски комплект включващ множество разнообразни инструменти и аксесоари, от които се нуждае вашият малък майстор у дома. Играта е с красив дизайн и е изработена от здрава и ка..

21256 Buba: Детска кухня с аксесоари: Little Chef

(0)
69.90 лв.

Детска кухня с аксесоари: Little ChefТази красиво изработена детска кухня ще пренесе детето ви в реалната кухненска обстановка благодарение включените в комплекта аксесоари, кухненски уреди и прибори:..

21257 Buba: Детска кухня с абсорбатор и аксесоари

(0)
79.90 лв.

Детска кухня с абсорбатор и аксесоариТази красиво изработена детска кухня ще пренесе детето ви в реалната кухненска обстановка благодарение включените в комплекта аксесоари, кухненски уреди и прибори:..

21594 Buba: Детска кухня с аксесоари: Kitchen Cook

(0)
59.90 лв.

Детска кухня с аксесоари: Kitchen CookДетска пластмасова кухня, която ще пренесе детето ви в реалната кухненска обстановка благодарение включените в комплекта аксесоари, кухненски уреди и прибори: два..

21595 Buba: Детска тоалетка със звук и светлини

(0)
69.90 лв.

Детска тоалетка със звук и светлиниДетският комплект So Fashion на Buba включва голямо разнообразие от аксесоари, необходими за всяка малка принцеса.Комплектът включва:  * Тоалетка* Огледало със ..

21597 Buba: Детски супермаркет с продукти

(0)
59.90 лв.

Детски супермаркет с продуктиНевероятен детски комплект, които ще привлече вниманието на всяко дете и ще го накара да прекара часове в игри и забавления, заедно със своите приятели. Играта имитира ист..

21598 Buba: Детски комплект с инструменти

(0)
59.90 лв.

Детски комплект с инструментиДетски комплект включващ множество разнообразни инструменти и аксесоари, от които се нуждае вашият малък майстор у дома. Играта е с красив дизайн и е изработена от здрава ..

21599 Buba: Детски докторски комплект

(0)
59.90 лв.

Детски докторски комплектС този докторски комплект, детето ви ще влезне в ролята на лекар и ще се погрижи за своите болни пациенти, оказвайки им първа помощ. Комплектът включва всичко необходимо за да..

21600 Buba: Детска кухня в куфарче

(0)
21.90 лв.

Детска кухня в куфарчеТази малка кухня от Buba е чудесна за игра от бъдещите готвачи. Отворете куфарчето с колелца и подредете вашата кухня включваща: котлон, мивка, плодове, кухненски съдове (тенджер..

21601 Buba: Детска работилница с инструменти в куфарче

(0)
21.90 лв.

Детска работилница с инструменти в куфарчеЗарадвайте вашият малък механик с това куфарче, съдържащо всякакви инструменти, с които той ще може да ремонтира всичко в детската си стая. Комплектът съ..

21602 Buba: Детска тоалетка с принадлежности в куфарче

(0)
21.90 лв.

Детска тоалетка с принадлежности в куфарчеНаправете един страхотен подарък на вашата малка принцеса с тази компактна тоалетка с различни аксесоари, с които тя ще се погрижи да изглежда чудесно.Комплек..

21603 Buba: Детска кухня със съдове в куфарче

(0)
21.90 лв.

Детска кухня със съдове в куфарчеЗарадвайте детето си с тази малка кухня съдържаща различни кухненски съдове, с които детето ви ще може да сготви вкусни гозби на куклите си.Комплектът съдържа: *котлон..

21604 Buba: Детски докторски комплект в куфарче

(0)
21.90 лв.

Детски докторски комплект в куфарчеТози компактен докторски комплект съдържащ различни медицински инструменти ще помогне на децата ви да се погрижат за своите болни кукли.Комплектът съдържа: *работна ..

22678 Buba: Детска кухня с аксесоари: Little Chef, розова

(0)
49.90 лв.

Детска кухня с аксесоари: Little Chef 2 в 1, розоваДетска пластмасова кухня, която ще пренесе детето ви в реалната кухненска обстановка благодарение включените в комплекта аксесоари, кухненски уреди и..

22679 Buba: Детска работилница: Deluxe tool, куфар

(0)
49.90 лв.

Детска работилница: Deluxe tool, куфарС тази подвижна работилница, вашият малък механик може да ремонтира всичко и навсякъде със своя набор от инструменти. Куфарът е снабден с колелца, които правят пр..

22681 Buba: Детски медицински център, куфар

(0)
49.90 лв.

Детски медицински център, куфарС този подвижен медицински център в куфар, малкият ви доктор ще може да се погрижи на всичките си пациенти и навсякъде. Отваряйки куфара, децата ще могат да подредят сво..

22682 Buba: Детска кухня с аксесоари: Little Chef

(0)
49.90 лв.

Детска кухня с аксесоари: Little Chef, жълта/синяДетска пластмасова кухня, която ще пренесе детето ви в реалната кухненска обстановка благодарение включените в комплекта аксесоари, кухненски уреди и п..

22683 Buba: Детска кухня с аксесоари: Kitchen little Chef

(0)
69.90 лв.

Детска кухня с аксесоари: Kitchen little ChefПодарете на своя малък помощник тази компактна детска кухня, благодарение на която детето ви ще се научи на отговорност и домакинство. Отличителната черта ..

22685 Buba: Детски лекарски комплект 3 в 1

(0)
69.90 лв.

Детски лекарски комплект 3 в 1Подарете на своя малък лекар този подвижен докторки кабинет, съдържащ най-важните медицински инструменти. Отличителната черта на този комплект е възможността да поставите..

22686 Buba: Детска кухня с аксесоари: Kitchen little Chef II

(0)
69.90 лв.

Детска кухня с аксесоари: Kitchen little Chef, червенаПодарете на своя малък помощник тази компактна детска кухня, благодарение на която детето ви ще се научи на отговорност и домакинство. Отличителна..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

22687 Buba: Детска кухня с аксесоари, розова

(0)
99.90 лв.

Детска кухня с аксесоари, розоваПодарете на своята малка домакиня тази приказна кухня съдържаща различни кухненски съдове. Кухненският комплект е оборудван с готварска печка, фурна, тостер, мивка, съд..

22688 Buba: Детска кухня с аксесоари, синя

(0)
99.90 лв.

Детска кухня с аксесоари, синяПодарете на своята малка домакиня тази приказна кухня съдържаща различни кухненски съдове. Кухненският комплект е оборудван с готварска печка, фурна, тостер, мивка, съдов..

22691 Buba: Детска кухня със сервиз за готвене, розова

(0)
79.90 лв.

Детска кухня със сервиз за готвене, розоваНаправете един страхотен подарък на своето дете с тази индукционна кухня, в която ще могат да приготвят вкусни ястия за своите кукли и приятели. Кухненският к..

22711 Buba: Детска кухня с аксесоари: Kitchen Cook, червена

(0)
59.90 лв.

Детска кухня с аксесоари: Kitchen Cook, червенаДетска пластмасова кухня, която ще пренесе детето ви в реалната кухненска обстановка благодарение включените в комплекта аксесоари, кухненски уреди и при..

23032 Buba: Детска кухня със сервиз в куфарче, розова 3 в 1

(0)
21.90 лв.

Детска кухня със сервиз в куфарче, розова 3 в 1Направете един страхотен подарък на своето дете с тази малка кухня, в която ще могат да приготвят вкусни ястия за своите кукли и приятели. Комплектът за ..

Показани 1 от 30 | 36 (2 Страници)