Bigjigs Toys

Мрежа:

118505 BIGJIGS Детски дървен хладилник, голям

(0)
264.90 лв.

Детски дървен хладилник, голямДетски дървен хладилник, в който малките готвачи ще могат да съхранят цялата си храна за игра свежа. Хладилникът разполага с две отделения - хладилно и фризер, в които им..

32004 BIGJIGS Дървени кубчета с числа

(0)
34.90 лв.

Дървени кубчета с числаНаучете децата си да броят с този комплект със сертифицирани дървени блокчета с номера .Блокчетата са с ярки цветове и нюанси върху тях, за да направят ученето забавно!Изработен..

32010 BIGJIGS Мини боулинг с животни

(0)
55.90 лв.

Мини боулинг с животниЗабавна игра на боулинг с ярко оцветени дървени кегли, които не обичат нищо повече от това да бъдат свалени на земята, изправени и след това отново повалени! Играта е израбо..

32012 BIGJIGS Дървено влакче с кубчета

(0)
57.90 лв.

Дървено влакче с кубчетаДървено влакче с цветни кубчета за подреждане и въженце за дърпане. Нанижете всички части на вагоните и постави животните отгоре им, за да поемат по своя път. Нанизването на ча..

32014 BIGJIGS Дървена количка/проходилка с активности

(0)
142.90 лв.

Дървена количка/проходилка с активностиДървена количка/проходилка, в която са вградени различни занимателни функции. Проектирана е така, че детето да може да се движи стабилно и удобно, държейки се за..

32016 BIGJIGS Детска палатка

(0)
192.90 лв.

Детска палаткаТази страхотна детска палатка с прозорци е всичко, от което се нуждаят вашите деца, за да направят детската си стая, като собствена бърлога, в която да играят. Тя ще се превърне в тяхнот..

33001 BIGJIGS Комплект дървени понички в касетка

(0)
28.90 лв.

Комплект дървени понички в касеткаКомплект от вкусни понички в щайга! Чудесно допълнение към всяка кухня за игра.Тази дървена храна за игра е идеална за въвеждане на концепцията за избор и споделяне и..

33002 BIGJIGS Детски ветеринарен комплект

(0)
44.90 лв.

Детски ветеринарен комплектТози детски ветеринарен комплект съдържа всичко, от което малките ветеринари се нуждаят, за да се грижат за пострадалите си плюшени кучета и други животни. Всички медицински..

33009 BIGJIGS Дървена прахосмукачка

(0)
67.90 лв.

Дървена прахосмукачкаПозволете на децата си да почистят своята детска стая с тази дървена прахосмукачка! Тя се движи по пода, събирайки цветните магнитни парчета по пътя си, точно като истинска прахос..

33010 BIGJIGS Дървен сортер с формички

(0)
32.90 лв.

Дървен сортер с формичкиДецата ще бъдат пленени от този 100% FSC сортер с дървени цветни форми. Целта им ще бъде да прокарат ярко оцветените фигури през правилния прорез на сортера. Разполага и с отво..

33019 BIGJIGS Дървена игра, Терис

(0)
33.90 лв.

Дървена игра, ТерисЗабавна игра на "Тетри", с която децата просто трябва да премахнат всички цветни блокчета от тавата и да предизвикат себе си като отново ги наредят. Страхотна игра за развитие на ст..

33021 BIGJIGS Забавна игра, Хвърли торбичките

(0)
31.90 лв.

Забавна игра, Хвърли торбичкитеНасладете се на една забавна класическа игра на бикове подходяща за всички възрасти! Децата и възрастните могат да играят с часове, докато хвърлят торбичките с боб в дуп..

33025 BIGJIGS Дървена игра за баланс, Събори гърнето с мед

(0)
49.90 лв.

Дървена игра за баланс, Събори гърнето с медКой пръв ще събори гърнето с мед? Децата могат да се редуват, за да изградят висока кула с мечета. Тази игрива игра с дървени мечета е чудесна за интерактив..

33027 BIGJIGS Дървени кубчета/пъзел с горски животни

(0)
23.90 лв.

Дървени кубчета/пъзел с горски животниПоставете шестте дървени кубчета от пъзел заедно, за да направите изображение на горско животно с този забавен FSC® сертифициран горски пъзел. Намерете правилното..

33028 BIGJIGS Дървена образователна пирамида със сметало, букви и числа

(0)
76.90 лв.

Дървена образователна пирамида със сметало, букви и числаТози FSC сертифициран дървен център за активни дейности включва пет страни, пълни със забавления, с които малките деца могат да се научат как д..

33041 BIGJIGS Дървено зайче люлка

(0)
156.90 лв.

Дървено зайче люлкаВреме е за забавления с този очарователен заек - люлка! Съвременният дизайн добавя стилна нотка към всяка детска стая.Подходящ е за деца на възраст 18+ месеца, което го прави идеалн..

34009 BIGJIGS Дървен лабиринт с магнитни топчета, Строителна площадка

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с магнитни топчета, Строителна площадкаТози забавен цветен лабиринт включва четири малки магнитни топчета, които трябва да прекарате до другата страна на дървената дъска с помощта..

34010 BIGJIGS Дървен лабиринт с магнитни топчета, Ферма

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с магнитни топчета, ФермаВреме е за забавления във фермата! Този цветен лабиринт включва цветни магнитни топчета, които трябва да бъдат прекарани от едната страна на фермата до другия ..

34011 BIGJIGS Дървен лабиринт с топчета, Цветна градина

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с топчета, Цветна градинаС този лабиринт децата ги очаква едно цветно забавление, докато се опитват да прекарат магнитните топчета през целият лабиринт заобиколен от лехи отрупани с цв..

34012 BIGJIGS Дървен лабиринт с топчета, Морско дъно

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с топчета, Морско дъноС този лабиринт децата ги очаква едно водно приключение, докато се опитват да прекарат магнитните топчета през целият лабиринт заобиколен от морски обитатели.Магн..

34015 BIGJIGS Дървен пъзел с едри части, Зеленчуци

(0)
25.90 лв.

Дървен пъзел с едри части, ЗеленчуциТози ярък пъзел за под съдържа 48 едри части и е изработен и проектиран да очарова и образова младите умове. Редейки пъзелът парче по парче, децата ще се запознаят ..

34016 BIGJIGS Дървен пъзел с едри части, Плодове

(0)
25.90 лв.

Дървен пъзел с едри части, ПлодовеТози ярък пъзел за под съдържа 48 едри части и е изработен и проектиран да очарова и образова младите умове. Редейки пъзелът парче по парче, децата ще се запознаят с ..

34017 BIGJIGS Дървена игра с числа

(0)
43.90 лв.

Дървена игра с числаС тази образователна игра децата могат да научат всичко за числата. Числовите връзки са важна стъпка в концептуализацията на числата. Ярките дървени фигури с числа помагат на децат..

34018 BIGJIGS Дървена игра с горски животни за подреждане

(0)
38.90 лв.

Дървена игра с горски животни за подрежданеПодреждайте, изграждайте и играйте! Тази дървена играчка за подреждане включва две очарователни горски животни - заек и лисица, както и борово дърво.Всеки от..

34019 BIGJIGS Дървен пъзел с форми и животни

(0)
22.90 лв.

Дървен пъзел с форми и животниОбразователен бебешки пъзел, с който децата трябва да свържат формите с животните. Този дървен пъзел помага на децата да се запознаят с формите и да се научат да разпозна..

34020 BIGJIGS Дървен пъзел с животни и вратички

(0)
26.90 лв.

Дървен пъзел с животни и вратичкиДървен бебешки пъзел с четири горски животни скрити зад различни врати, закрепени със здрав ластик. Можете ли да откриете совата? Ами язовецът? Движението на..

34031 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Ферма с животни

(0)
38.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, Ферма с животниМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават селскостопанските животни. Този динамичен дървен пъзел е с перфектни разм..

34032 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Превозни средства

(0)
37.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, Превозни средстваМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават транспортните средства - трактор, хеликоптер, влак, лодка, полицейска к..

34033 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Динозаври

(0)
38.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, ДинозавриМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават динозаврите - T-rex, птеродактил, бронтозавър, стегозавър и други. Този динамич..

34034 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Сафари

(0)
38.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, СафариМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават дивите животни - слон, зебра, крокодил, жираф, маймуни и лъвове. Този динамичен дъ..

Показани 1 от 30 | 291 (10 Страници)