Bigjigs Toys

Мрежа:

118505 BIGJIGS Toys: Детски дървен хладилник, голям

(0)
264.90 лв.

Детски дървен хладилник, голямДетски дървен хладилник, в който малките готвачи ще могат да съхранят цялата си храна за игра свежа. Хладилникът разполага с две отделения - хладилно и фризер, в които им..

32009 BIGJIGS Toys: Дървен куб с активни игри

(0)
110.90 лв.

Дървен куб с активни игриДетски дидактически куб проектиран с 4 различни игри и лабиринт с мъниста. Всички игри са разработени с образователна и стимулираща различни способности у детето цел. Кубът е ..

32010 BIGJIGS Toys: Мини боулинг с животни

(0)
53.90 лв.

Мини боулинг с животниЗабавна игра на боулинг с ярко оцветени дървени кегли, които не обичат нищо повече от това да бъдат свалени на земята, изправени и след това отново повалени! Играта е израбо..

32012 BIGJIGS Toys: Дървено влакче с кубчета

(0)
54.90 лв.

Дървено влакче с кубчетаДървено влакче с цветни кубчета за подреждане и въженце за дърпане. Нанижете всички части на вагоните и постави животните отгоре им, за да поемат по своя път. Нанизването на ча..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

32014 BIGJIGS Toys: Дървена количка/проходилка с активности

(0)
136.90 лв.

Дървена количка/проходилка с активностиДървена количка/проходилка, в която са вградени различни занимателни функции. Проектирана е така, че детето да може да се движи стабилно и удобно, държейки се за..

32016 BIGJIGS Toys: Детска палатка

(0)
183.90 лв.

Детска палаткаТази страхотна детска палатка с прозорци е всичко, от което се нуждаят вашите деца, за да направят детската си стая, като собствена бърлога, в която да играят. Тя ще се превърне в тяхнот..

33001 BIGJIGS Toys: Комплект дървени понички в касетка

(0)
26.90 лв.

Комплект дървени понички в касеткаКомплект от вкусни понички в щайга! Чудесно допълнение към всяка кухня за игра.Тази дървена храна за игра е идеална за въвеждане на концепцията за избор и споделяне и..

33009 BIGJIGS Toys: Дървена прахосмукачка

(0)
64.90 лв.

Дървена прахосмукачкаПозволете на децата си да почистят своята детска стая с тази дървена прахосмукачка! Тя се движи по пода, събирайки цветните магнитни парчета по пътя си, точно като истинска прахос..

33019 BIGJIGS Toys: Дървена игра, Терис

(0)
32.90 лв.

Дървена игра, ТерисЗабавна игра на "Тетри", с която децата просто трябва да премахнат всички цветни блокчета от тавата и да предизвикат себе си като отново ги наредят. Страхотна игра за развитие на ст..

33025 BIGJIGS Toys: Дървена игра за баланс, Събори гърнето с мед

(0)
47.90 лв.

Дървена игра за баланс, Събори гърнето с медКой пръв ще събори гърнето с мед? Децата могат да се редуват, за да изградят висока кула с мечета. Тази игрива игра с дървени мечета е чудесна за интерактив..

33027 BIGJIGS Toys: Дървени кубчета/пъзел с горски животни

(0)
22.90 лв.

Дървени кубчета/пъзел с горски животниПоставете шестте дървени кубчета от пъзел заедно, за да направите изображение на горско животно с този забавен FSC® сертифициран горски пъзел. Намерете правилното..

BB037 BIGJIGS Toys: Дървено влакче с цветни блокчета

(0)
45.90 лв.

Дървено влакче с цветни блокчетаВашето мъниче ще се изуми, колко възможности за игра ще му предостави това цветно дървено влакче. С помощта на въображението и творческите си умения, детето ви ще си сг..

BB038 BIGJIGS Toys: Бебешка активна топка

(0)
19.90 лв.

Бебешка активна топкаТази цветна топка ще привлече вниманието на вашето бебе с пъстрите си цветове, движещите се елементи и звуци. Тази гъвкава, лека дървена топка за активности помага за развитието н..

BB069 BIGJIGS Toys: Дървено жирафче с лабиринт

(0)
17.90 лв.

Дървено жирафче с лабиринт за бутанеПомогнете на вашето мъниче да развие сръчността си с тази дървена играчка жираф с вграден лабиринт. Играейки с лабиринта, детето ви ще може да ръководи цветните мън..

BB071 BIGJIGS Toys: Дървено слонче с лабиринт

(0)
17.90 лв.

Дървено слонче с лабиринтПомогнете на вашето мъниче да развие сръчността си с тази дървена играчка слонче с вграден лабиринт. Играейки с лабиринта, детето ви ще може да ръководи цветните мъниста нагор..

BB073 BIGJIGS Toys: Дървено куче с лабиринт

(0)
17.90 лв.

Дървено куче с лабиринтПомогнете на вашето мъниче да развие сръчността си с това дървено кученце с вграден лабиринт. Играейки с лабиринта, детето ви ще може да ръководи цветните мъниста нагоре и надол..

BB083 BIGJIGS Toys: Дървено сметало, голямо

(0)
229.90 лв.

Дървено сметало, голямоИстинско удоволствие за децата ще бъде да се научат за смятат с гигантското и многоцветно сметало на Bigjigs. То е с обли ръбове с цел безопасност и се състои от 10 реда с по 10..

BB090 BIGJIGS Toys: Дървена игра за нанизване и броене

(0)
31.90 лв.

Дървена игра за нанизване и броенеТази дървена образователна игра с цветни мъниста за нанизване ще помогне на децата да се запознаят с числата и постепенно да започнат да броят. За целта, детето ви тр..

BB091 BIGJIGS Toys: Дървени цветни кубчета

(0)
25.90 лв.

Дървени цветни кубчетаКомплект от 9 цветни дървени кубчета с различни изображения на предмети, превозни средства и числа, които ще помогнат на вашето мъниче са се учи докато играе. Децата трябва да съ..

BB093 BIGJIGS Toys: Дървен сортер с геометрични фигури

(0)
25.90 лв.

Дървен сортер с геометрични фигуриС тази игра, Вие ще помогнете на децата си да се научат да разпознават цветовете и формите, опитвайки се да ги сортират. Те трябва да поставят фигурите в правилните п..

BB094 BIGJIGS Toys: Дървени цветни фигури за сортиране

(0)
21.90 лв.

Дървени цветни фигури за сортиранеТази игра ще позволи на децата да сортират и съчетават ярко оцветените дървени геометрични фигури. Чудесен начин да се запознаят с основните цветове и формите. Всяка ..

BB095 BIGJIGS Toys: Дървени цветни блокчета

(0)
29.90 лв.

Дървени цветни блокчетаКомплект от 17 цветни блокчета, които ще запознаят децата с различните цветове и форми. Дървената кутия има вградена дръжка за носене, която лесно се хваща от малките ръчички и ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

BB096 BIGJIGS Toys: Сортер с цветни фигури

(0)
25.90 лв.

Сортер с цветни фигуриДървен сортер, в който децата могат да поставят цветните фигури, поставяйки ги в правилните слотове. След като успеете да поставите всички форми в сортера, то може да завърти кол..

BB098 BIGJIGS Toys: Дървена пирамида с цветни рингове

(0)
22.90 лв.

Дървена пирамида с цветни ринговеНаучете всичко за размерите, от най-големия до най-малкия, с тази ярко оцветена дървена пирамида, която разполага с 9 цветни ринга за подреждане. Стълбът върху който с..

BB102 BIGJIGS Toys: Дървена игра с чукче и цветни топчета

(0)
23.90 лв.

Дървена игра с чукче и цветни топчетаТази игра с дървена кула през която преминават цветни топчета е предназначена да помогне за развитието на фините моторни умения, координацията ръка-око и сръчностт..

BB103 BIGJIGS Toys: Дървена количка с цветни блокчета

(0)
87.90 лв.

Дървена количка/проходилка с цветни блокчетаЗабавна, образователна и креативна, тази класическа количка/проходилка се се отличава със здравата си дървена конструкция и лесна за хващане дръжка, благода..

BB105 BIGJIGS Toys: Дървени кубчета/пъзел, Превозни средства

(0)
22.90 лв.

Дървени кубчета/пъзел, Превозни средстваКомплект от 9 дървени кубчета, с които могат да се подредят 4 различни изображения с превозни средства - влак, кола, самолет и трактор. Разбъркайте всички кубче..

BB107 BIGJIGS Toys: Дървена цветна кула с числа

(0)
30.90 лв.

Дървена цветна кула с числаТази игра предлага на децата вълнуващ начин да научат числата, докато изграждат ярко оцветена дървена кула. Децата могат да практикуват както разпознаване на числата, така и..

BB113 BIGJIGS Toys: Дървена количка/проходилка: Уокър

(0)
124.90 лв.

Дървена количка/проходилка: УокърСтрахотна количка/проходилка с множество забавни активности и красиви цветни илюстрации. Заниманията с нея ще насърчат мобилността, сръчността, уменията за сортиране и..

BB114 BIGJIGS Toys: Дървена количка/проходилка: Уокър

(0)
124.90 лв.

Дървена количка/проходилка: УокърСтрахотна количка/проходилка с множество забавни активности и красиви морски илюстрации. Заниманията с нея ще насърчат мобилността, сръчността, уменията за сортиране и..

Показани 1 от 30 | 263 (9 Страници)