Barbie

Мрежа:

CFF37 Mattel: Кукла Barbie Булка

(0)
29.90 лв.

Кукла Barbie: БулкаБарби е готова за един от най-важните дни в живота й - нейната сватба! Тя е облечена в красива булчинска рокля и аксесоари, които включват: воал, огърлица, пръстен и разбира се буке..

FHY89 Mattel: Кукла Barbie: Детегледачка, асортимент

(0)
23.90 лв.

Кукла Barbie: Детегледачка, асортиментВсяка кукла Барби съдържа различни аксесоари, с които да се погрижи за малките бебета, които са поверени на грижите и.Този модел е асортимент и се предлага в 4 ра..

FRM19 Mattel: Кукла Barbie: Линейка, Мобилна клиника

(0)
99.90 лв.

Кукла Barbie: Линейка, Мобилна клиникаБарби® е готова да окаже медицинска помощ на всеки с нейната линейка, която лесно се трансформира в болничен кабинет, напълно оборудван за медицинска помощ и прег..

FTV98 Mattel: Замъкът на Barbie

(0)
92.90 лв.

Замъкът на BarbieПотопете се в света на мечтите в залива Рейнбоу, като преминете през златната порта на този колоритен замък за кукли, които ще ви предостави множество пространства за игри, трансформи..

FWV17 Mattel: Кукла Barbie на път

(0)
34.90 лв.

Кукла Barbie на пътВдъхновен от Barbir™ Dreamhouse Adventures ™, по-малката сестра на Барби®  Скипър идва при вас с четири аксесоара, готова за пътешествия. Тя е облечена подходящо за да изследва..

FWV25 Mattel: Кукла Barbie на екскурзия

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie на екскурзияНаправете си една незабравима екскурзия заедно с кукла Барби и нейното кученце. Напълнете куфара и розовата й раница с всичко необходимо за пътуване като мобилен телефон, слън..

FXC74 Mattel: Кукла Barbie с рокля на сърца

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie с рокля на сърцаТази колекционерска кукла Барби е идеалният подарък за всеки случай - напишете пожелание върху опаковката и добавете финалните щрихи със забавните стикери!Barbie® Celebrat..

FXD88 Mattel: Кукла Barbie 60 години, Black Label

(0)
129.90 лв.

Колекционерска кукла Barbie 60 годиниВ продължение на 60 години Barbie вдъхновява въображението на многобройните си фенове по селия свят. За да отбележи своята специална годишнина, тази колекционерска..

FXF01 Mattel: Кукла Barbie с празнична рокля

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie с празнична рокляНаправете празникът вълнуващ на вашето момиченце, като я зарадвате с красива кукла Barbie, която блести в елегантна рокля с червено-бял празничен принт и сребристо искрящ..

FXG54 Mattel: Кукла Barbie, Сгъваема къща

(0)
79.90 лв.

Кукла Barbie, Сгъваема къщаПосетете къщата на Barbie, която се разгръща, за да разкрие нейния едноетажен дом, в който има кухня, спалня, баня, зона с басейн, тематични аксесоари и забавни функции. Кух..

FXH05 Mattel: Кукла Barbie детегледачка, Време е за баня

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Време е за баняКуклa Barbie детегледачка ще позволи на децата да направят първи стъпки като възпитатели - детегледач или приятел, заедно с кукла - бебе или малко дете и мебе..

FXH13 Mattel: Кукла Barbie с кон

(0)
51.90 лв.

Кукла Barbie с конГотови ли сте да прекарате един страхотен ден с красивата Barbie, която е решила да направи една страхотна езда с нейния кон?Поставете я да седне на седлото, сложете каската и ботуши..

FXP00 Mattel: Кукла Barbie: Доктор

(0)
18.90 лв.

Кукла Barbie: ДокторТази кукла Barbie ще ви отведе в нейния свят, в който практикува професията Доктор.Куклите за кариера Barbie® вдъхновяват децата да мечтаят и да се стремят високо! Всяка кукла може..

GDJ36 Mattel: Кукла Barbie, Рожден ден

(0)
26.90 лв.

Кукла Barbie, Рожден денКукла Barbie е готова да отпразнува вашият рожден ден облечена в красива розова рокля, сребристи обувки и носеща подарък в ръцете си. Категория: КуклиМарка: Mattel, B..

GDM44 Mattel: Кукла Barbie, Изследовател, асортимент

(0)
32.90 лв.

Пътешественик-изследовател, асортиментБарби и National Geographic вдъхновяват момичетата да бъдат смели, енергични и ентусиазирани да изследват света, както и да откриват богатството на природата и на..

GFP59 Mattel: Кукла Barbie с комплект за приготвяне на сладкиши

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie с комплект за приготвяне на сладкишиСтрахотен детски комплект с кукла Барби, която е готова да приготви и декорира вкусни торти и сладкиши. Кухнята на Барби разполага с три зони за игра, ..

GHK23 Mattel: Кукла Barbie: Плувкиня

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie: ПлувкиняОчаква Ви страхотно плувно състезание с красивата Barbie, облечена в цветни бански костюми със спортни ивици и блестящи акценти. Когато тя е готова да се гмурне, натиснете бутона..

GHL91 Mattel: Кукла Barbie с баски в басейна

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie с баски в басейнаВпуснете се в лятното забавление с кукла Barbie и нейния басейн! Куклата Barbie е готова за басейн в ярък бански костюм със забавни, цветни графики. Представете си колко ..

GHN04 Mattel: Кукла Barbie с дълга блестяща коса

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie с дълга блестяща косаЗарадвайте своето момиченце с теза кукла Barbie®, която има цветни блестящи коси, които могат да станат още по-фантастични!Кукла Barbie® носи блестяща преливаща се ро..

GHN07 Mattel: Кукла Barbie: Център за маникюр

(0)
42.90 лв.

Кукла Barbie: Център за маникюрКуклата Barbie® вдъхновява грижите за себе си с тази кукла, кученце и салон за маникюр със спа-действие и промяна на цвета на ноктите - толкова е лесно да се играе! Дец..

GHV88 Mattel: Кукла Barbie детегледачка, Време е за сън

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Време е за сънКуклите Barbie® Skipper ™ Babysitters Inc. ™ позволяват на децата да изследват възпитателната си страна като детегледачка.Всяка се предлага с кукла Skipper ™ и..

GHV92 Mattel: Кукла Barbie: Разходка с кучета

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie: Разходка с кучетаПригответе се за дълга разходка с красивата Barbie и нейните две кученца. Има два начина Barbie® да транспортира своите домашни любимци: да постави първото кученце в кол..

GJC23 Mattel: Кукла Barbie учител

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie учителКуклата Barbie, която практикува професията учител ще помогне на учениците да повишават оценките си с 10 учебни аксесоара!Разгледайте географията с въртящия се глобус. Проучете биол..

GJJ49 Mattel: Кукла Barbie: Колекционерски комплект, Wonder Woman 1984

(0)
159.90 лв.

Кукла Barbie: Колекционерски комплект, Wonder Woman 1984Wonder Woman 1984 ™ кукли Barbie® осветяват вечната романтика на Diana Prince ™ и Steve Trevor ™.Даяна живее тихо сред смъртни, изпълняващи супе..

GJK00 Mattel: Кукла Barbie: Фея с крила

(0)
21.90 лв.

Кукла Barbie: Фея с крилаТази приказна кукла Barbie® фея носи искрящо боди и пола със звезден принт и прозрачни крила с нотка на цвят.Лесно е да мечтаете реални и въображаеми истории с Barbie®, защото..

GJL63 Mattel: Кукла Barbie: Ветеринарен лекар

(0)
21.90 лв.

Кукла Barbie: Ветеринарен лекарТази кукла Barbie ще ви отведе в нейния свят, в който практикува професията ветеринарен лекар. Заедно с нея ще можете да се погрижите за едно сладко коте, както и много ..

GJM29 Mattel: Кукла Barbie, Учител по рисуване

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Учител по рисуванеПотопете се в чудния свят на изкуството заедно с кукла Barbie, която е учител по рисуване и заедно с нея ще нарисувате красиви картини.Този комплект включв..

GJN32 Mattel: Кукла Barbie, Игрален комплект вана с мехурчета

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie, Игрален комплект вана с мехурчетаТози комплект със СПА тематика отразява един от любимите начини на кукла Barbie за презареждане.Куклата Barbie носи бански костюм с хавлиена кърпа и се о..

GJR84 Mattel: Кукла Barbie: Спа център

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie: Спа центърКуклата Barbie® знае как да се погрижи за външния си вид. Barbie® Face Mask Spa Day представлява един от любимите начини за презареждане: маски за лице - има тесто и форми за и..

GKH23 Mattel: Кукла Barbie, Педиатър с 2 бебета

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie, Педиатър с 2 бебетаПогрижете се за новородените бебета заедно с красивата Barbie педиатър!Тази комплект включва куклата Barbie - Детски Лекар и нейните очарователни пациенти кукли бебета..

Показани 1 от 30 | 42 (2 Страници)