Barbie

Мрежа:

CFF37 Mattel: Кукла Barbie Булка

(0)
29.90 лв.

Кукла Barbie: БулкаБарби е готова за един от най-важните дни в живота й - нейната сватба! Тя е облечена в красива булчинска рокля и аксесоари, които включват: воал, огърлица, пръстен и разбира се буке..

FHY89 Mattel: Кукла Barbie: Детегледачка, асортимент

(0)
23.90 лв.

Кукла Barbie: Детегледачка, асортиментВсяка кукла Барби съдържа различни аксесоари, с които да се погрижи за малките бебета, които са поверени на грижите и.Този модел е асортимент и се предлага в 4 ра..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

FRM19Mattel: Кукла Barbie: Линейка, Мобилна клиника

(0)
109.90 лв.

Кукла Barbie: Линейка, Мобилна клиникаБарби® е готова да окаже медицинска помощ на всеки с нейната линейка, която лесно се трансформира в болничен кабинет, напълно оборудван за медицинска помощ и прег..

FWV17 Mattel: Кукла Barbie на път

(0)
36.90 лв.

Кукла Barbie на пътВдъхновен от Barbir™ Dreamhouse Adventures ™, по-малката сестра на Барби®  Скипър идва при вас с четири аксесоара, готова за пътешествия. Тя е облечена подходящо за да изследва..

FXC74 Mattel: Кукла Barbie с рокля на сърца

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie с рокля на сърцаТази колекционерска кукла Барби е идеалният подарък за всеки случай - напишете пожелание върху опаковката и добавете финалните щрихи със забавните стикери!Barbie® Celebrat..

FXD88 Mattel: Кукла Barbie 60 години, Black Label

(0)
129.90 лв.

Колекционерска кукла Barbie 60 годиниВ продължение на 60 години Barbie вдъхновява въображението на многобройните си фенове по селия свят. За да отбележи своята специална годишнина, тази колекционерска..

FXF01 Mattel: Кукла Barbie с празнична рокля

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie с празнична рокляНаправете празникът вълнуващ на вашето момиченце, като я зарадвате с красива кукла Barbie, която блести в елегантна рокля с червено-бял празничен принт и сребристо искрящ..

FXG54 Mattel: Кукла Barbie, Сгъваема къща

(0)
79.90 лв.

Кукла Barbie, Сгъваема къщаПосетете къщата на Barbie, която се разгръща, за да разкрие нейния едноетажен дом, в който има кухня, спалня, баня, зона с басейн, тематични аксесоари и забавни функции. Кух..

FXH05 Mattel: Кукла Barbie детегледачка, Време е за баня

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Време е за баняКуклa Barbie детегледачка ще позволи на децата да направят първи стъпки като възпитатели - детегледач или приятел, заедно с кукла - бебе или малко дете и мебе..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

FXH13 Mattel: Кукла Barbie с кон

(0)
51.90 лв.

Кукла Barbie с конГотови ли сте да прекарате един страхотен ден с красивата Barbie, която е решила да направи една страхотна езда с нейния кон?Поставете я да седне на седлото, сложете каската и ботуши..

FXP00 Mattel: Кукла Barbie: Доктор

(0)
19.90 лв.

Кукла Barbie: ДокторТази кукла Barbie ще ви отведе в нейния свят, в който практикува професията Доктор.Куклите за кариера Barbie® вдъхновяват децата да мечтаят и да се стремят високо! Всяка кукла може..

GDM44 Mattel: Кукла Barbie, Изследовател, асортимент

(0)
32.90 лв.

Пътешественик-изследовател, асортиментБарби и National Geographic вдъхновяват момичетата да бъдат смели, енергични и ентусиазирани да изследват света, както и да откриват богатството на природата и на..

GFP59 Mattel: Кукла Barbie с комплект за приготвяне на сладкиши

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie с комплект за приготвяне на сладкишиСтрахотен детски комплект с кукла Барби, която е готова да приготви и декорира вкусни торти и сладкиши. Кухнята на Барби разполага с три зони за игра, ..

GHK23 Mattel: Кукла Barbie: Плувкиня

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie: ПлувкиняОчаква Ви страхотно плувно състезание с красивата Barbie, облечена в цветни бански костюми със спортни ивици и блестящи акценти. Когато тя е готова да се гмурне, натиснете бутона..

GHN07 Mattel: Кукла Barbie: Център за маникюр

(0)
42.90 лв.

Кукла Barbie: Център за маникюрКуклата Barbie® вдъхновява грижите за себе си с тази кукла, кученце и салон за маникюр със спа-действие и промяна на цвета на ноктите - толкова е лесно да се играе! Дец..

GHV88 Mattel: Кукла Barbie детегледачка, Време е за сън

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Време е за сънКуклите Barbie® Skipper ™ Babysitters Inc. ™ позволяват на децата да изследват възпитателната си страна като детегледачка.Всяка се предлага с кукла Skipper ™ и..

GJC23 Mattel: Кукла Barbie учител

(0)
31.90 лв.

Кукла Barbie учителКуклата Barbie, която практикува професията учител ще помогне на учениците да повишават оценките си с 10 учебни аксесоара!Разгледайте географията с въртящия се глобус. Проучете биол..

GJJ49 Mattel: Кукла Barbie: Колекционерски комплект, Wonder Woman 1984

(0)
159.90 лв.

Кукла Barbie: Колекционерски комплект, Wonder Woman 1984Wonder Woman 1984 ™ кукли Barbie® осветяват вечната романтика на Diana Prince ™ и Steve Trevor ™.Даяна живее тихо сред смъртни, изпълняващи супе..

GJK00 Mattel: Кукла Barbie: Фея с крила

(0)
21.90 лв.

Кукла Barbie: Фея с крилаТази приказна кукла Barbie® фея носи искрящо боди и пола със звезден принт и прозрачни крила с нотка на цвят.Лесно е да мечтаете реални и въображаеми истории с Barbie®, защото..

GJM29 Mattel: Кукла Barbie, Учител по рисуване

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie детегледачка, Учител по рисуванеПотопете се в чудния свят на изкуството заедно с кукла Barbie, която е учител по рисуване и заедно с нея ще нарисувате красиви картини.Този комплект включв..

GJN32 Mattel: Кукла Barbie, Игрален комплект вана с мехурчета

(0)
43.90 лв.

Кукла Barbie, Игрален комплект вана с мехурчетаТози комплект със СПА тематика отразява един от любимите начини на кукла Barbie за презареждане.Куклата Barbie носи бански костюм с хавлиена кърпа и се о..

GJR84 Mattel: Кукла Barbie: Спа център

(0)
59.90 лв.

Кукла Barbie: Спа центърКуклата Barbie® знае как да се погрижи за външния си вид. Barbie® Face Mask Spa Day представлява един от любимите начини за презареждане: маски за лице - има тесто и форми за и..

GKH23 Mattel: Кукла Barbie, Педиатър с 2 бебета

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie, Педиатър с 2 бебетаПогрижете се за новородените бебета заедно с красивата Barbie педиатър!Тази комплект включва куклата Barbie - Детски Лекар и нейните очарователни пациенти кукли бебета..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

GKH26 Mattel: Кукла Barbie: Принцеса

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie: ПринцесаЗарадвайте своето момиченце с тази красива кукла Barbie - Принцеса, която е облечена с кралски дрехи - многослойна рокля с принт на снежинки, ледено-студени цветове и много блясъ..

GLY31 Mattel: Кукла Barbie: Черната вдовица, Gold Label

(0)
99.90 лв.

Кукла Barbie: Черната вдовица, Gold LabelBarbie улавя мистерията на Наташа Романофф - известна още като Черна вдовица - с колекционерска кукла, вдъхновена от филма.Кукла Barbie Black Widow от Marvel S..

GMW03 Mattel: Кукла Barbie с кафене и аксесоари

(0)
52.90 лв.

Кукла Barbie с кафене и аксесоариАко обичате да пиете кафе и смути напитки, тогава можете да посетите кафенето на Barbie!Комплектът включва кукла Barbie®, носеща сладка черно-бяла раирана риза и розов..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

GMW07 Mattel: Кукла Barbie: Каравана за храна

(0)
99.90 лв.

Кукла Barbie: Каравана за хранаАко обичате да правите вкусна храна и да обслужвате клиенти, тогава можете да управлявате своя собствен камион за храна! Автомобилът е с дължина 45.7 см и включва цветна..

GNK01 Mattel: Кукла Barbie, Йога инструктор

(0)
49.90 лв.

Кукла Barbie, Йога инструкторКукла Барби има светлини и звуци, предназначени да вдъхновят йога обучението: натиснете бутона на колието й, за да започнете едно от петте упражнения за медитация;Кученцет..

GRN75 Mattel: Кукла Barbie със смути бар

(0)
43.90 лв.

Кукла Barbie със смути барВреме е да направите вкусни смутита и да обслужите клиентите си в компанията на красивата кукла Барби! Куклата е с тематична сладка рокля на плодове и престилка и е готова да..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

GRN81 Mattel: Кукла Barbie с дълга леопардова коса и аксесоари

(0)
39.90 лв.

Кукла Barbie с дълга леопардова коса и аксесоариКуклата Barbie е с дълга цветна коса, която можете да срешите настрани, за да се разкрие нейният „омбре“ ефект с цвета на дъгата! За още по-голямо забав..

Показани 1 от 30 | 39 (2 Страници)