Goodway

Goodway Toys е създадена през 2006 година и е една от най - големите фабрики за детски играчки в град Шантоу. Марките Xiong Cheng, Dove и Goodway са проектирани да вдъхновяват детското въображение с разнообразната си гама от интерактивни, многофункционални, творчески и изключително интересни играчки за деца и бебета. Всяка една играчка се прави от дизайнерски екип и се тества за да отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. В резултат на висококачествените продукти, които се произвеждат продажбите им са разпространени из цяла Европа и Съединените щати. Всички продукти отговарят на EN71/7P/EN62115/EN60825 различни стандарти за качество на играчките и са високо оценени на пазара по цял свят.Мрежа:

7660 Бебешки шезлонг/люлка с пиано

(0)
129.90 лв.

Бебешки шезлонг/люлка с пианоБебешки шезлонг в съчетание с музикално пианоШезлонгът може да се ползва по следния начин:* Като фитнес- детето може да стъпва на клавишите на пианото, те издават звуци и ..

0436 Музикална въртележка за креватче

(0)
39.90 лв.

Музикална въртележка за креватчеВъртележка за кошара или креватче предназначена за деца от най-ранна възраст.Спомага за по-лесното приспиване на Вашето дете, подобряване на неговите зрителни и слухови..

0435 Бебешко бънджи столче с играчки

(0)
219.90 лв.

Бебешко бънджи столче с играчкиДетско бънджи и забавен център, подходящо за деца на възраст над 6 месеца с тегло до 12 кг.Бънджито предоставя на Вашето дете различни забавления - от игра с въртящия се..

0434 Бебешки шезлонг с играчки, 3 в 1

(0)
134.90 лв.

Бебешки шезлонг с играчки, 3 в 1Бебешки шезлонг с музикални и вибро функции. Над шезлонга може да се закачи дъга с играчки. Необходима е батерия LR20, купува се отделно.Може да се ползва като люлка за..

1382 Бебешки музикален прожектор

(0)
21.90 лв.

Бебешки музикален прожекторМултифункционална интерактивна бебешка играчка създадена от напълно безопасни и трайни висококачествени материали.Тя е с формата на фенер с усмихнато личице и има няколко ин..

1460 Музикален прожектор, Пингвин

(0)
37.90 лв.

Музикален прожектор, ПингвинДетски прожектор-пингвин, който ще Ви бъде полезно още от първите дни на Вашето бебе.То има успокояващ ефект и е много мек на допир, а сладкият му дизайн чудесно ще допълни..

1542 Активна гимнастика/килимче, 2 в 1, розова

(0)
32.90 лв.

Активна гимнастика/килимче, 2 в 1, розоваЗабавна активна гимнастика със сладък дизайн и гриф с играчки. Сред включените занимателни играчки са меко огледалце, ринг-дрънкалка и пеперудка. Грифът може д..

1544 Активна гимнастика/килимче, 2 в 1, синя

(0)
32.90 лв.

Активна гимнастика/килимче, 2 в 1, синяЗабавна активна гимнастика със сладък дизайн и гриф с играчки.Сред включените занимателни играчки са меко огледалце, ринг-дрънкалка и пеперудка. Грифът може да с..

1540 Активна гимнастика/килимче с играчки, Zoo, розова

(0)
34.90 лв.

Активна гимнастика/килимче с играчки, Zoo, розоваАктивна гимнастика с пъстроцветен дизайн и грифове с висящи играчки. Сред занимателните играчки са хипопотамче, което свири когато бебето го издърпа, м..

1543 Активна гимнастика/килимче с играчки, Zoo

(0)
34.90 лв.

Активна гимнастика/килимче с играчки, ZooAактивна гимнастика с пъстроцветен дизайн и грифове с висящи играчки. Сред занимателните играчки са тигърче, което свири когато бебето го издърпа, меко огледал..

1541 Активна гимнастика с цветни топки и музика

(0)
72.90 лв.

Активна гимнастика с цветни топки и музикаЗабавна комбинация от басейн с топки и активна гимнастика с пъстроцветен дизайн и грифове с висящи играчки.Сред включените занимателни играчки са тигърче, кое..

1545 Активна гимнастика/басейн с цветни топки

(0)
84.90 лв.

Активна гимнастика/басейн с цветни топкиЗабавна комбинация от басейн с топки за игра и активна гимнастика с гриф с играчки със сладък дизайн.Сред включените занимателни играчки са тигър, което свири к..

1589 Бебешко пиано слонче със светлини

(0)
29.90 лв.

Бебешко пиано слонче със светлиниЗабавно бебешко пиано, под формата на слонче, която разполага с два режима - музикален и обучителен. В музикалния режим ще се възпроизвежда песничка или музикална нота..

7463 Детски барабан с музика и светлини

(0)
19.90 лв.

Детски барабан с музика и светлиниКатегория: Детски играчкиРазмери: 8 х 18 смПодходящ за деца над: 3+ месецаДетско пластмасово барабанче със светлинни ефекти и свирещо различни мелодии. Всяко дет..

Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)