Goodway

Goodway Toys е създадена през 2006 година и е една от най - големите фабрики за детски играчки в град Шантоу. Марките Xiong Cheng, Dove и Goodway са проектирани да вдъхновяват детското въображение с разнообразната си гама от интерактивни, многофункционални, творчески и изключително интересни играчки за деца и бебета. Всяка една играчка се прави от дизайнерски екип и се тества за да отговаря на всички стандарти за качество и безопасност. В резултат на висококачествените продукти, които се произвеждат продажбите им са разпространени из цяла Европа и Съединените щати. Всички продукти отговарят на EN71/7P/EN62115/EN60825 различни стандарти за качество на играчките и са високо оценени на пазара по цял свят.Мрежа:

7660 Бебешки шезлонг/люлка с пиано

(0)
129.90 лв.

Бебешки шезлонг/люлка с пианоБебешки шезлонг в съчетание с музикално пианоШезлонгът може да се ползва по следния начин:* Като фитнес- детето може да стъпва на клавишите на пианото, те издават звуци и ..

0436 Музикална въртележка за креватче

(0)
42.90 лв.

Музикална въртележка за креватчеВъртележка за кошара или креватче предназначена за деца от най-ранна възраст.Спомага за по-лесното приспиване на Вашето дете, подобряване на неговите зрителни и слухови..

0434 Бебешки шезлонг с играчки, 3 в 1

(0)
134.90 лв.

Бебешки шезлонг с играчки, 3 в 1Бебешки шезлонг с музикални и вибро функции. Над шезлонга може да се закачи дъга с играчки. Необходима е батерия LR20, купува се отделно.Може да се ползва като люлка за..

1382 Бебешки музикален прожектор

(0)
23.90 лв.

Бебешки музикален прожекторМултифункционална интерактивна бебешка играчка създадена от напълно безопасни и трайни висококачествени материали.Тя е с формата на фенер с усмихнато личице и има няколко ин..

1542 Активна гимнастика/килимче, 2 в 1, розова

(0)
32.90 лв.

Активна гимнастика/килимче, 2 в 1, розоваЗабавна активна гимнастика със сладък дизайн и гриф с играчки. Сред включените занимателни играчки са меко огледалце, ринг-дрънкалка и пеперудка. Грифът може д..

1541 Активна гимнастика с цветни топки и музика

(0)
74.90 лв.

Активна гимнастика с цветни топки и музикаЗабавна комбинация от басейн с топки и активна гимнастика с пъстроцветен дизайн и грифове с висящи играчки.Сред включените занимателни играчки са тигърче, кое..

1545 Активна гимнастика/басейн с цветни топки

(0)
89.90 лв.

Активна гимнастика/басейн с цветни топкиЗабавна комбинация от басейн с топки за игра и активна гимнастика с гриф с играчки със сладък дизайн.Сред включените занимателни играчки са тигър, което свири к..

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)