Hola

   В HOLA са заслепени по детските играчки и играчките за предучилищна възраст и се стремят да предложат най-добрите образователни играчки за децата, които са проектирани и разработени от награден, водещ производител с над 20-годишен опит в индустрията за играчки. Hola започва своето производство с простото желания да прави качествени продукти за децата с иновативен дизайн, които насърчават взаимодействието и любопитството на децата. 

Създаването на марката "Hola", което е испанска дума за "Здравей", е избрано, защото думата представлява началото на изразителното взаимодействие помежду си. С играчките на Hola, децата се учат чрез иновативна игра, а богатата гама на функции на играчките със сигурност ще научат децата на ценни нови умения, ще се смеят по време на игра и ще се забавляват със своите родители. 

Всяка играчка е съобразена с етапите от развитието на децата. Всички нови продукти преминават през строги тестове, за да отговарят на международните стандарти за безопасност, преди да станат налични за децата.

Мрежа:

2106 Hola: Бебешко столче с батут и интерактивни занимания

(0)
297.90 лв.

Бебешко столче с батут и интерактивни заниманияМузикален стол с различни интерактивни занимания, който е незаменим помощник за родителите и ще допринесе едновременно за развитието на физическите, музи..

696 Hola: Бебешко столче с интерактивни занимания

(0)
274.90 лв.

Бебешко столче с интерактивни заниманияМузикален стол с различни интерактивни занимания, който е незаменим помощник за родителите и ще допринесе едновременно за развитието на физическите, музикалните,..

3153 Hola: Интерактивна музикална играчка с животни

(0)
94.90 лв.

Интерактивна музикална играчка с животниБебешкият интерактивен кът за игра е едно неустоимо наше предложение. Интерактивна, забавна и с образователен характер, играчката е подходяща за подарък за всек..

8999 Hola: Интерактивна бебешка маса за игра

(0)
157.90 лв.

Интерактивна бебешка маса за играТази бебешка интерактивна маса за игра ще допринесе за доброто настроение на вашето мъниче. Върху нея са разположени различни забавни и образователни игри, които със с..

318B Hola: Комплект бебешки дрънкалки с животни

(0)
31.90 лв.

Комплект бебешки дрънкалки с животниСтрахотен бебешки комплект включващ цветни и привлекателни дрънкалки, във формата на различни животни. Изработени са от безвредни материали, също така са удобни и л..

997 Hola: Музикална играчка, Гъсеница

(0)
33.90 лв.

Музикална играчка, ГъсеницаЗабавна цветна гъсеница, която ще стимулира малките дечица да я бутат по пода и да ходят след нея. Натиснете гърба й и тя ще започне да се движи. Играчката е музикална ..

927 Hola: Бебешко пиано с звук и светлини

(0)
37.90 лв.

Бебешко пиано с звук и светлиниМузикална и светеща играчка, която ще привлече вниманието на малките музиканти. Можете да превключвате между режимите с бутона за включване и изключване, който се намира..

909 Hola: Детски ксилофон с барабани

(0)
57.90 лв.

Детски ксилофон с барабаниТози забавен комплект включващ ксилофон и барабани ще помогнат на децата да разпознава различните тонове, да съотнася всеки тон към определен цвят, да съставя и възпроизвежда..

907 Hola: Музикална работилница с инструменти

(0)
93.90 лв.

Музикална работилница с инструментиЗабавен детски комплект, който ще се хареса на всеки малък механик. Играчката развива сръчността, логическото мислене, концентрацията, фината моторика,  координ..

818 Hola: Бебешка музикална въртележка за креват, Джунгла

(0)
84.90 лв.

Бебешка музикална въртележка за креват, ДжунглаЦветна и забавна въртележка за креватче, която ще предизвика интереса на Вашето детенце със своите нежни мелодии, светлинни ефекти и шарени играчки. Върт..

806 Hola: Интерактивна играчка с музика и светлини

(0)
99.90 лв.

Интерактивна играчка с музика и светлиниБебешкият интерактивен кът за игра е едно неустоимо наше предложение. Интерактивна, забавна и с образователен характер, играчката е подходяща за подарък за всек..

739 Hola: Образователна къща със звук и светлини

(0)
74.90 лв.

Образователна къща със звук и светлиниОбразователна къща с различни активни занимания, с която децата ще могат да изследват цветове, форми и животните и може да подобри цялостното сетивно развитие на ..

669 Hola: Детско пиано с микрофон и столче

(0)
254.90 лв.

Детско пиано с микрофон и столчеПомогнете на детето си са развие своя музикален талант. Комплектът съдържа - пианото на стойка, със столче и микрофон на марката Hola са идеалният подарък за вашит..

6110A Hola: Музикална играчка: Тиранозавър Рекс

(0)
31.90 лв.

Музикална играчка: Тиранозавър РексТози сладък тиранозавър разполага с два режима на игра и има различни функции - може да се движи, да издава звуци и да свети. * режим докосни и задвижи - 1. док..

6103 Hola: Самолет с музика и светлини

(0)
41.90 лв.

Самолет с музика и светлиниТова музикално самолетче много бързо ще се превърне в любимата играчка на вашето дете. Играчката развива сензорните умения и координацията око-ръце на децата.Играчката предл..

556 Hola: Музикален локомотив/сотрер със светлини

(0)
51.90 лв.

Музикален локомотив/сотрер със светлиниТова цветно локомотивче ще предложи различни забавления на вашите деца. Играчката е увлекателна и има образователен характер. Когато включите локомотива, той ще ..

516 Hola: Музикална кола/сортер с фигури

(0)
38.90 лв.

Музикална кола/сортер с фигуриТази музикална и светеща кола ще предложи различни забавления на вашето дете. Колата предлага следните функции и бутони:* бутон за включване и изключване - когато вк..

3150C Hola: Бебешка играчка: Паун

(0)
24.90 лв.

Бебешка играчка: ПаунТова шарено паунче има движещи се, въртящи се и дрънкащи части, изработени от различни текстури и има за цел да провокира въображението на бебетата, докато те си играят с него и и..

3150B Hola: Бебешка играчка: Бухалче

(0)
24.90 лв.

Бебешка играчка: БухалчеТова шарено и забавно бухалче има движещи се, въртящи се, дрънкащи части, изработени от различни текстури и има за цел да провокира въображението на бебетата, докато те си игра..

3138 Hola: Музикална играчка: Караоке с микрофон

(0)
77.90 лв.

Музикална играчка: Караоке с микрофонВреме е за песни и танци!Детското караоке ще предостави различни възможности за забавления на децата. Те ще могат да изберат някоя от следните опции:* режим караок..

3136 Hola: Цветна низанка-невеляшка: Еднорог

(0)
23.90 лв.

Цветна низанка-невеляшка: ЕднорогБебешка играчка низанка-невеляшка с три цветни ринга, които могат да се използват и като дрънкалки за най-малките дечица. Играчката ще насърчи хващането при малките бе..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

3135 Hola: Музикално пиано: Слонче

(0)
38.90 лв.

Музикално пиано: СлончеБебешко музикално пиано с различни интерактивни и движещи се части, които помагат на децата да подобрят сръчността си. Нослето на слончето се върти, цветето се изважда и прибира..

3134 Hola: Музикална дрънкалка: Животни, асортимент

(0)
16.90 лв.

Музикална дрънкалка: Животни, асортиментСтрахотни музикални дрънкалки във формата на различни животни - жираф, зайче, лъвче, слон, петел и коте, които имат за цел да забавляват вашите бебета със своит..

3131 Hola: Магическа дъска за рисуване: Конче

(0)
61.90 лв.

Магическа дъска за рисуване: КончеС тази магическа дъска за рисуване, децата ще могат да рисуват и правят различни вълшебни картини, с помощта на въображението си. Дъската разполага с различни фу..

3130 Hola: Детски барабани на стойка със столче

(0)
154.90 лв.

Детски барабани на стойка със столчеПозволете на децата си да развият чувството си на ритъм и такт с тези невероятни барабани, имащи реалистични звуци и светлинни ефекти. Комплектът разполага с д..

3127 Hola: Бебешки музикален смартфон

(0)
23.90 лв.

Бебешки музикален смартфонСмартфонът е една от любимите играчки на всички деца.Зарадвайте вашето дете като му подарите този наистина атрактивен смартфон с различни звукови и светлинни ефекти. Той е с ..

3121 Hola: Бебешки музикален таблет

(0)
37.90 лв.

Бебешки музикален таблетТази цветен таблет ще плени вашите деца със своите музикални и светлинни ефекти. С негова помощ бебета над 6+ месеца ще могат да развиват своите умения - координация око-ръце, ..

3119 Hola: Музикален център с кариоке

(0)
84.90 лв.

Музикален център с кариокеДетски музикален център, с който вашите палавници ще могат да организират забавни концерти със създадени от тях мелодии. Те ще могат да свирят, ще пеят и да се забавляват едн..

3115 Hola: Музикална играчка: Светещо чукче

(0)
29.90 лв.

Музикална играчка: Светещо чукчеТова весело чукче ще предизвика много усмивки по лицата на децата, благодарение на пъстрите си цветове, както и с музикалните и звукови ефекти, които притежава. Чукчето..

3112 Hola: Играчка за баня: Весели животни

(0)
34.90 лв.

Играчка за баня: Весели животниТази играчка за баня ще донесе тройно забавление на децата, благодарение на трите забавни животни, които лесно се хващат, нанизват и пръскат. Ярките цветове и различните..

Показани 1 от 30 | 43 (2 Страници)