Hola

   В HOLA са заслепени по детските играчки и играчките за предучилищна възраст и се стремят да предложат най-добрите образователни играчки за децата, които са проектирани и разработени от награден, водещ производител с над 20-годишен опит в индустрията за играчки. Hola започва своето производство с простото желания да прави качествени продукти за децата с иновативен дизайн, които насърчават взаимодействието и любопитството на децата. 

Създаването на марката "Hola", което е испанска дума за "Здравей", е избрано, защото думата представлява началото на изразителното взаимодействие помежду си. С играчките на Hola, децата се учат чрез иновативна игра, а богатата гама на функции на играчките със сигурност ще научат децата на ценни нови умения, ще се смеят по време на игра и ще се забавляват със своите родители. 

Всяка играчка е съобразена с етапите от развитието на децата. Всички нови продукти преминават през строги тестове, за да отговарят на международните стандарти за безопасност, преди да станат налични за децата.

Мрежа:

8997 Hola Бебешка проходилка с активни занимания, Автомобил

(0)
197.90 лв.

Бебешка проходилка с активни занимания, АвтомобилСтрахотна иновативна и дизайнерска проходилка, която има различни активни занимания, съобразени с възрастта на децата. Разполага с многофункционален па..

8996 Hola Бебешка музикална играчка, Ключове за кола

(0)
23.90 лв.

Бебешка музикална играчка, Ключове за колаБебешка играчка с три цветни бутона с различни цветове, форми и звуци, перфектни за хващане от малките ръчички. Играчката ще привлече вниманието на бебето, а ..

7998 Hola Бебешка гризалка с цветни топчета, Слънчева система

(0)
20.90 лв.

Бебешка гризалка с цветни топчета, Слънчева системаБебешка гризалка с цветни топчета и прозрачни тръби, проектирана така, че да де бъде удобна за хващане от малките ръчички. С нейна помощ бебето ви ще..

7995A Hola Бебешка играчка, Локомотив

(0)
31.90 лв.

Бебешка играчка, ЛокомотивТова весело локомотивче, ще предложи различни забавления на вашите деца. Играчката е увлекателна и има образователен характер. Когато дръпнете въженцето локомотива ще започне..

268 Hola Бебешка активна играчка, Кит

(0)
37.90 лв.

Бебешка активна играчка, КитАктивната играчка има шест забавни дейности, на които да се наслади детето, от въртене на очите на кита до движение на цветните мъниста по дръжката. Можете да плъзгате рибк..

1106B Hola Бебешка гризалка с цветни мъниста, асортимент

(0)
20.90 лв.

Бебешка гризалка, асортиментБебешка гризалка с цветни рингове и мъниста, проектирана така, че да де бъде удобна за хващане от малките ръчички. С нейна помощ бебето ви ще може да успокоява венците си п..

9998 Hola Пожарна кола със звук и светлини

(0)
64.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниТази играчка пожарна е предназначена за малките ентусиасти които искат да станат пожарникари. С множество аксесоари за гасене на пожар и пълен с функции дизайн, тя може..

9997 Hola Линейка със звук и светлини

(0)
64.90 лв.

Линейка със звук и светлиниТази играчка линейка е предназначена за малките ентусиасти които искат да станат лекари. С множество медицински инструменти и пълен с функции дизайн, тя може да помогне на в..

995A Hola Музикална въртележка за креватче с прожектор, Пиленца

(0)
49.90 лв.

Музикална въртележка за креватче с прожектор, ПиленцаЦветна и забавна въртележка за креватче, която ще предизвика интереса на Вашето детенце със своите 10 нежни мелодии, светлинни ефекти и шарени игра..

898900 Hola Активна гимнастика с пиано/ 4 в 1

(0)
99.90 лв.

Активна гимнастика с пиано/4 в 1Забавна активна гимнастика със сладък дизайн и гриф с играчки. Сред включените занимателни играчки са ринг-дрънкалки във вид на пчеличка и калинка. Грифът може да се ог..

898600 Hola Монтесори игра, Образователна Къща

(0)
37.90 лв.

Монтесори игра, Образователна КъщаОбразователната интерактивна къщичка със сензорни дейности Монтесори е една забавна игра, чрез която вашето дете ще стимулира манипулационните умения, наблюдателностт..

808 Hola Музикално танцуващо Пате

(0)
34.90 лв.

Музикално танцуващо ПатеТова сладко пате разполага с  различни функции - може да се движи, да издава звуци и да свети. Има шест различни бутона, разположени на гърдите и главата му, които пр..

7991 Hola Бебешка активна игра с кубчета

(0)
24.90 лв.

Бебешка активна игра с кубчетаКулата от кубчета е страхотна игра, която да научи децата на цветове, емоции, плодове, животни, последователност, размери и количества.Комплектът разполага с 3 цветни куб..

7975C Hola Бебешка играчка за столче за хранене, Рибка

(0)
21.90 лв.

Бебешка играчка за столче за хранене, РибкаВъртящата се вятърна мелница на коремчето на рибката е идеална за деца на възраст над 6 месеца. С помощта на копчето, рибката ще завърти вятърната мелница и ..

7975B Hola Бебешка играчка за столче за хранене, Зайче

(0)
21.90 лв.

Бебешка играчка за столче за хранене, ЗайчеВъртящото се топче с цветни мъниста и огъващите се ушички на зайчето, има за цел да провокира въображението на бебетата, докато те си играят с него и изследв..

7975A Hola Бебешка играчка за столче за хранене, Мече

(0)
21.90 лв.

Бебешка играчка за столче за хранене, мечеВъртящото се мече с цветни мъниста и огъващи се уши има за цел да провокира въображението на бебетата, докато те си играят с него и изследват отделните му еле..

7968D Hola Динозавър с функция Push-end-go, жълт

(0)
12.90 лв.

Динозавър с функция Push-end-go, жълтТози сладък динозавър Рекс на Hola е бърз, забавен и вълнуващ за игра. Той е с функция  Push-end-go, което означава, че когато детето го задвижи играчкат..

7968C Hola Динозавър с функция Push-end-go, син

(0)
12.90 лв.

Динозавър с функция Push-end-go, синТози сладък динозавър на Hola е бърз, забавен и вълнуващ за игра. Той е с функция  Push-end-go, което означава, че когато детето го задвижи играчката напр..

7968B Hola Динозавър с функция Push-end-go, червен

(0)
12.90 лв.

Динозавър с функция Push-end-go, червенТози сладък динозавър Рекс на Hola е бърз, забавен и вълнуващ за игра. Той е с функция  Push-end-go, което означава, че когато детето го задвижи играчк..

7968A Hola Динозавър с функция Push-end-go, зелен

(0)
12.90 лв.

Динозавър с функция Push-end-go, зеленТози сладък динозавър на Hola е бърз, забавен и вълнуващ за игра. Той е с функция  Push-end-go, което означава, че когато детето го задвижи играчката на..

795800 Hola Детска играчка сортер, Цветна градина

(0)
27.90 лв.

Детска играчка сортер, Цветна градинаТази красива цветна градина, съдържа всичко от което се нуждаят децата, за да се научат да засаждат и отглеждат вкусни зеленчуци и красиви цветя!Този комплект вклю..

795700 Hola Детска играчка, Хамелеон със сортер за дърпане

(0)
27.90 лв.

Детска играчка, Хамелеон със сортер за дърпанеДетска играчка хамелеон/сортер с въженце за дърпане, с което децата ще могат да сортират цветните фигури и да се забавляват докато го дърпат след себе си...

298 Hola Бебешка въртележка за креватче, Животни

(0)
44.90 лв.

Бебешка въртележка за креватче, ЖивотниТази колоритна въртележка с плюшени животни ще привлече вниманието на вашето бебе още от първите му дни. Движещите се фигури, разнообразието от цветове и форми щ..

288 Hola Активна гимнастика, Горски животни

(0)
74.90 лв.

Активна гимнастика, Горски животниАктивна гимнастика с три висящи играчки - калинка с дрънкалка, лисица и таралеж. Ярките цветове на играчките ще привлекат вниманието на бебето и ще стимулира първите ..

278 Hola Бебешки гриф с активности, Слънце

(0)
44.90 лв.

Бебешки гриф с активности, СлънцеСтрахотен бебешки комплект включващ цветни и привлекателни играчки под  формата на животни. Изработени са от безвредни материали, също така са удобни и лесни за х..

792700 Hola Детски мултифункционален играчка с ксилофон

(0)
44.90 лв.

Детски мултифункционален играчка с ксилофонТози забавен комплект включващ ксилофон и разноцветни топчета, ще помогнат на децата да разпознава различните тонове, да съотнася всеки тон към определен цвя..

7981 Hola Образователна игра, Циркова кула

(0)
27.90 лв.

Образователна игра, Циркова кулаОбразователната играчка на Hola Toys, съдържаща 25 карти с различна степен на трудност, които илюстрират как кулата на цирка може да бъде сглобена с помощта на частите ..

7990 Hola Детски куб с активни занимания

(0)
19.90 лв.

Детски куб с активни заниманияДетски куб за сортиране с форми, който ще очарова детето ви с ярките си цветове и форми. Състои се от една основна част, която се разгъва и сглобява и три последователни ..

2106 Hola: Бебешко столче с батут и интерактивни занимания

(0)
297.90 лв.

Бебешко столче с батут и интерактивни заниманияМузикален стол с различни интерактивни занимания, който е незаменим помощник за родителите и ще допринесе едновременно за развитието на физическите, музи..

696 Hola: Бебешко столче с интерактивни занимания

(0)
274.90 лв.

Бебешко столче с интерактивни заниманияМузикален стол с различни интерактивни занимания, който е незаменим помощник за родителите и ще допринесе едновременно за развитието на физическите, музикалните,..

Показани 1 от 30 | 78 (3 Страници)