Hola

   В HOLA са заслепени по детските играчки и играчките за предучилищна възраст и се стремят да предложат най-добрите образователни играчки за децата, които са проектирани и разработени от награден, водещ производител с над 20-годишен опит в индустрията за играчки. Hola започва своето производство с простото желания да прави качествени продукти за децата с иновативен дизайн, които насърчават взаимодействието и любопитството на децата. 

Създаването на марката "Hola", което е испанска дума за "Здравей", е избрано, защото думата представлява началото на изразителното взаимодействие помежду си. С играчките на Hola, децата се учат чрез иновативна игра, а богатата гама на функции на играчките със сигурност ще научат децата на ценни нови умения, ще се смеят по време на игра и ще се забавляват със своите родители. 

Всяка играчка е съобразена с етапите от развитието на децата. Всички нови продукти преминават през строги тестове, за да отговарят на международните стандарти за безопасност, преди да станат налични за децата.

Мрежа:

2106 Hola: Бебешко столче с батут и интерактивни занимания

(0)
276.90 лв.

Бебешко столче с батут и интерактивни заниманияМузикален стол с различни интерактивни занимания, който е незаменим помощник за родителите и ще допринесе едновременно за развитието на физическите, музи..

696 Hola: Бебешко столче с интерактивни занимания

(0)
244.90 лв.

Бебешко столче с интерактивни заниманияМузикален стол с различни интерактивни занимания, който е незаменим помощник за родителите и ще допринесе едновременно за развитието на физическите, музикалните,..

3151C Hola: Камион с функция Pull Back, Крокодил

(0)
18.90 лв.

Камион с функция Pull Back, КрокодилТози камион на Hola е бърз, забавен и вълнуващ за игра. Той е с функция Pull Back, което означава, че когато детето издърпа назад и след това го пусне, камионч..

3151B Hola: Камион с функция Pull Back, Леопард

(0)
18.90 лв.

Камион с функция Pull Back, ЛеопардТози камион на Hola е бърз, забавен и вълнуващ за игра. Той е с функция Pull Back, което означава, че когато детето издърпа назад и след това го пусне, камионче..

3151A Hola: Камион с функция Pull Back, Бик

(0)
18.90 лв.

Камион с функция Pull Back, БикТози камион на Hola е бърз, забавен и вълнуващ за игра. Той е с функция Pull Back, което означава, че когато детето издърпа назад и след това го пусне, камиончето с..

3153 Hola: Интерактивна музикална играчка с животни

(0)
81.90 лв.

Интерактивна музикална играчка с животниБебешкият интерактивен кът за игра е едно неустоимо наше предложение. Интерактивна, забавна и с образователен характер, играчката е подходяща за подарък за всек..

8999 Hola: Интерактивна бебешка маса за игра

(0)
137.90 лв.

Интерактивна бебешка маса за играТази бебешка интерактивна маса за игра ще допринесе за доброто настроение на вашето мъниче. Върху нея са разположени различни забавни и образователни игри, които със с..

318B Hola: Комплект бебешки дрънкалки с животни

(0)
27.90 лв.

Комплект бебешки дрънкалки с животниСтрахотен бебешки комплект включващ цветни и привлекателни дрънкалки, във формата на различни животни. Изработени са от безвредни материали, също така са удобни и л..

318A Hola: Комплект бебешки гризалки, Горски животни

(0)
24.90 лв.

Комплект бебешки гризалки, Горски животниСтрахотен бебешки комплект включващ цветни и привлекателни гризалки за зъби, във формата на горски животни. Изработени са от безвредни материали, също така са ..

997 Hola: Музикална играчка, Гъсеница

(0)
27.90 лв.

Музикална играчка, ГъсеницаЗабавна цветна гъсеница, която ще стимулира малките дечица да я бутат по пода и да ходят след нея. Натиснете гърба й и тя ще започне да се движи. Играчката е музикална ..

956 Hola: Бебешко музикално телефонче

(0)
17.90 лв.

Бебешко музикално телефончеБебешкото музикално телефонче е една истински забавна и интерактивна играчка. Играчката е удобна за хващане от детската ръчичка и благодарение на множеството функции тя ще о..

939A Hola: Комплект с бебешки играчки/дрънкалки, 6 броя

(0)
29.90 лв.

Комплект с бебешки играчки/дрънкалки, 6 брояДетски комплект включващ 6 различни цветни играчки/дрънкалки, които със сигурност ще привлекат вниманието на вашето бебе. С тях то ще може да се забавлява и..

929 Hola: Бебешка активна топка с дрънкалка

(0)
21.90 лв.

Бебешка активна топка с дрънкалкаЦветна топка с различни активни занимания, лесна за хващане, разклащане и търкаляне от малките палавници. Тя ще помогне на бебетата да развият силата на ръцете си, как..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

928 Hola: Интерактивна маса за игра

(0)
159.90 лв.

Интерактивна маса за играБебешката интерактивна маса, която ще предложи различни забавни игри на вашите деца. Масата предлага редица интерактивни функции, които са предназначени да насърчат ученето чр..

927 Hola: Бебешко пиано с звук и светлини

(0)
29.90 лв.

Бебешко пиано с звук и светлиниМузикална и светеща играчка, която ще привлече вниманието на малките музиканти. Можете да превключвате между режимите с бутона за включване и изключване, който се намира..

916 Hola: Детски музикален волан със стойка

(0)
29.90 лв.

Детски музикален волан със стойкаТози бебешки волан на стойка, с музика и светлина е чудесна играчка, с която вашето дете може да се забавлява и да изследва цветните елементи и бутони.В долната част н..

909 Hola: Детски ксилофон с барабани

(0)
49.90 лв.

Детски ксилофон с барабаниТози забавен комплект включващ ксилофон и барабани ще помогнат на децата да разпознава различните тонове, да съотнася всеки тон към определен цвят, да съставя и възпроизвежда..

907 Hola: Музикална работилница с инструменти

(0)
84.90 лв.

Музикална работилница с инструментиЗабавен детски комплект, който ще се хареса на всеки малък механик. Играчката развива сръчността, логическото мислене, концентрацията, фината моторика,  координ..

856 Hola: Бебешка играчка: Ксилофон с чукче и топчета

(0)
31.90 лв.

Бебешка играчка: Ксилофон с чукче и топчетаДетски ксилофон с 6 клавиша, като всеки от тях е оцветен в различен цвят и надписан с буквите A,B,C и цифрите 1, 2 и 3. Така детето ще се научи да разпознава..

818 Hola: Бебешка музикална въртележка за креват, Джунгла

(0)
74.90 лв.

Бебешка музикална въртележка за креват, ДжунглаЦветна и забавна въртележка за креватче, която ще предизвика интереса на Вашето детенце със своите нежни мелодии, светлинни ефекти и шарени играчки. Върт..

806 Hola: Интерактивна играчка с музика и светлини

(0)
84.90 лв.

Интерактивна играчка с музика и светлиниБебешкият интерактивен кът за игра е едно неустоимо наше предложение. Интерактивна, забавна и с образователен характер, играчката е подходяща за подарък за всек..

786B Hola: Бебешка играчка: Усукваща се гъсеница

(0)
11.90 лв.

Бебешка играчка: Усукваща се гъсеницаБебешка интерактивна дрънкалка под формата на гъсеница, която лесно и умело успява да промени своята форма. Игрите и заниманията с тази играчка насърчават визуални..

766 Hola: Детски мобилен телефон, асортимент

(0)
13.90 лв.

Детски мобилен телефон, асортиментДетски мобилен телефон с музикални и звукови ефекти. При отваряне и затваряне на капачето на телефона, на екрана се сменяват три различни животни - коте, куче и мишле..

739 Hola: Образователна къща със звук и светлини

(0)
64.90 лв.

Образователна къща със звук и светлиниОбразователна къща с различни активни занимания, с която децата ще могат да изследват цветове, форми и животните и може да подобри цялостното сетивно развитие на ..

669 Hola: Детско пиано с микрофон и столче

(0)
224.90 лв.

Детско пиано с микрофон и столчеПомогнете на детето си са развие своя музикален талант. Комплектът съдържа - пианото на стойка, със столче и микрофон на марката Hola са идеалният подарък за вашит..

6110D Hola: Музикална играчка: Стегозавър

(0)
28.90 лв.

Музикална играчка: СтегозавърТози сладък динозавър разполага с два режима на игра и има различни функции - може да се движи, да издава звуци и да свети. * режим докосни и задвижи - 1. докосни гър..

6110A Hola: Музикална играчка: Тиранозавър Рекс

(0)
28.90 лв.

Музикална играчка: Тиранозавър РексТози сладък тиранозавър разполага с два режима на игра и има различни функции - може да се движи, да издава звуци и да свети. * режим докосни и задвижи - 1. док..

6103 Hola: Самолет с музика и светлини

(0)
37.90 лв.

Самолет с музика и светлиниТова музикално самолетче много бързо ще се превърне в любимата играчка на вашето дете. Играчката развива сензорните умения и координацията око-ръце на децата.Играчката предл..

556 Hola: Музикален локомотив/сотрер със светлини

(0)
47.90 лв.

Музикален локомотив/сотрер със светлиниТова цветно локомотивче ще предложи различни забавления на вашите деца. Играчката е увлекателна и има образователен характер. Когато включите локомотива, той ще ..

516 Hola: Музикална кола/сортер с фигури

(0)
31.90 лв.

Музикална кола/сортер с фигуриТази музикална и светеща кола ще предложи различни забавления на вашето дете. Колата предлага следните функции и бутони:* бутон за включване и изключване - когато вк..

Показани 1 от 30 | 60 (2 Страници)