Haba

HABA е модерна фамилна компания с над 75 годишна история, в която трето поколение продължава да се грижи за забавленията на децата с уникални продукти които произвеждат. За всяка една игра, книжка или играчка се грижат много дизайнери, редактори и проектанти, които предварително проектират, тестват, редактират и играят с продуктите си с цел да създадат най-доброто, от което имат нужда децата за да се образоват, развиват и забавляват. Всеки един от тях дава сърцето и душата си в разработването на добре обмислени игри и играчки. Това им позволява да създават множество трайни продукти със специален дизайн и висока игрална стойност, които стимулират детското любопитство и желания за игра. Основната им цел е игриво да придружават децата във всичките им фази на растеж, да направят живота им по-щастлив и вълнуващ, още от самото начало. 

Философията на компанията HABA се основава на един прост принцип: Децата са най-важното нещо в живота! Насърчаването на основните ценности, подпомагането им да станат независими и да развият своите творчески и креативни способности са част от мисията на компанията, създавайки именно такива игри, кукли и образователни играчки насочени върху развитието на детето. 

Всички играчки са проектирани и произведени в Германия!

Мрежа:

2662 Haba: Дървен клипс за биберон: Талисман

(0)
24.90 лв.

Дървен клипс за биберон: ТалисманДървен клипс за биберон с детелини. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с практична дървена щипка, която лесно се при..

304300 Haba: Мека бебешка играчка: Цветна змия

(0)
20.90 лв.

Мека бебешка играчка: Цветна змияТази мека играчка под формата на змия е с ярки цветове и е чудесно занимание за всяко бебе. Играчката може да се постави върху количка или столче за кола, за да поддър..

304289 Haba: Бебешка силиконова гризалка: Звезда, синя

(0)
20.90 лв.

Бебешка силиконова гризалка: Звезда, синяБебетата обичат да поставят всичко в устата си. Тази качествена играчка/гризалка на Haba и изработена от мек силиконов материал със специален дизайн и различни..

302484 Haba: Мека бебешка топка, Животни

(0)
17.90 лв.

Мека бебешка топка, ЖивотниМека бебешка топка с картинки, идеална за игра от най-малките палавници, които ще могат да упражняват търкаляне, ритане, хвърляне и улов. Продуктът отговаря на Европейс..

302483 Haba: Мека бебешка топка, Ферма

(0)
17.90 лв.

Мека бебешка топка, ФермаМека бебешка топка с картинки, идеална за игра от най-малките палавници, които ще могат да упражняват търкаляне, ритане, хвърляне и улов. Продуктът отговаря на Европейска..

305222 Haba: Бебешко водно килимче за игра: Ферма

(0)
72.90 лв.

Бебешко водно килимче за игра: ФермаНевероятно забавна бебешка играчка във формата на ферма с чесалка и различни шумолящи елементи, която веднага ще привлече вниманието на вашето бебе и бързо ще се пр..

304729 Haba: Дървена бебешка играчка, цветна

(0)
24.90 лв.

Дървена бебешка играчка, цветнаОбразователна бебешка играчка за насърчаване на фина моторика при най-малките. Размера на играчката е съобразен с големината на малките детски ръце. Играчката е с ц..

5849 Haba: Мека играчка невеляшка: Каспър

(0)
51.90 лв.

Мека играчка невеляшка: КаспърНевеляшката в играчка - топка с тежест, върху която е поставена интересна цветна фигура, в случая децата ще играят с джуджето Каспър. Колкото и да се бута фигурата, тя ня..

303143 Haba: Мек бебешки албум за 8 снимки

(0)
54.90 лв.

Мек бебешки албум за 8 снимкиТекстилен бебешки албум, в който можете да поставите 8 снимки с формат 10 х 15 см. Прекрасен подарък за спомен на вашето дете от първият му рожден ден!Албумът съдържа 10 с..

301467 Haba: Водно килимче за игра: Жабка

(0)
72.90 лв.

Водно килимче за игра: ЖабкаНевероятно забавна бебешка играчка във формата на жабка с чесалка и различни шумолящи елементи, която веднага ще привлече вниманието на вашето бебе и бързо ще се превърне в..

3728 Haba: Меки играчка/дрънкалка: Пчеличка, синя

(0)
24.90 лв.

Меки играчка/дрънкалка: Пчеличка, синяМека играчка пчеличка с вградено в нея звънче, изработена от различни материи и цветове, които спомагат за развитието на сетивата, зрението и служа на вашето бебе..

3216 Haba: Меки бебешка играчка: Момиченце

(0)
24.90 лв.

Меки бебешка играчка: МомиченцеМека играчка изработена от различни текстилни материали спомагащи за развитието на тактилните сетива на вашето малко бебе. Играчката е удобна и лесна за хващане от малки..

303878 Haba: Меки кубчета за игра: Животни

(0)
51.90 лв.

Меки кубчета за игра: ЖивотниВреме е за игра с цветните кубчета на Haba! Възхитителните цветове, завладяващите повърхности и изобилието от отличителни черти на всяко едно от тях ще стимулират сетивата..

1022 Haba: Мека бебешка играчка: Цвете

(0)
31.90 лв.

Мека бебешка играчка: ЦветеПеперуда или малко шумолящо цвете, това само ще прецени вашето бебе докато си играе с тази мека играчка. Цветният венец е подвижен и така от красиво цвете се превръща в пепе..

301115 Haba: Дървен клипс за биберон: Жабки

(0)
24.90 лв.

Дървен клипс за биберон: ЖабкиВесели жабки ще подскачат върху дрешката на вашето бебе с този красив дървен клипс за биберон. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката ..

301114 Haba: Дървен клипс за биберон: Цветни перли

(0)
24.90 лв.

Дървен клипс за биберон: Цветни перлиКлипс за биберон със красиво изработени цветни перли с цветовете на дъгата. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с..

301113 Haba: Дървен клипс за биберон: Пеперуди

(0)
24.90 лв.

Дървен клипс за биберон: ПеперудиКлипс за биберон със красиво изработени дървени пеперуди и мъниста. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с практична д..

301112 Haba: Дървен клипс за биберон: Пате

(0)
24.90 лв.

Дървен клипс за биберон: ПатеКлипс за биберон със сладки дървени патета. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с практична дървена щипка, която лесно се..

301111 Haba: Дървен клипс за биберон: Коли

(0)
24.90 лв.

Дървен клипс за биберон: КолиКлипс за биберон с дървени превозни средства и цветни мъниста. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с практична дървена щи..

301110 Haba: Дървен клипс за биберон: Дъга

(0)
19.90 лв.

Дървен клипс за биберон: ДъгаКлипс за биберон с дървени фигури с цветовете на дъгата. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с практична дървена щипка, к..

5933 Haba: Играчка за количка: Ферма

(0)
24.90 лв.

Играчка за количка: ФермаТази играчка за количка е с различни движещи се животни е подходяща за една от първите играчки на Вашето бебе. Тя е с дължина 65 см а елементите са изработени от здрава и каче..

3994 Haba: Играчка за количка: Джунгла

(0)
46.90 лв.

Играчка за количка: ДжунглаТази играчка за количка с вградена камбанка и различни движещи се животни е подходяща за една от първите играчки на Вашето бебе. Тя е с дължина 65 см а елементите са изработ..

5189 Haba: Дървена бебешка играчка: Жабка

(0)
28.90 лв.

Дървена бебешка играчка: ЖабкаСтрахотна бебешка играчка с  изображение на весела жабка, върху която има три пластмасови цветни ринга, изработени от явор, бук и пластмаса, боядисана с бои на водна..

3935 Haba: Дървена бебешка дрънкалка

(0)
13.90 лв.

Дървена бебешка дрънкалкаДървена играчка/дрънкалка с цветни топчета, изработена от здрава букова дървесина, боядисана на водна основа. Играчката развива фините двигателни умения и рефлекторното стиска..

3871 Haba: Дървена играчка/дрънкалка: Влакче

(0)
31.90 лв.

Дървена играчка/дрънкалка: ВлакчеДървена играчка/дрънкалка с вградена камбанка и цветни фигури на влакче с 2 вагона, изработена от здрава букова дървесина, боядисана на водна основа. Играчката развива..

3869 Haba: Дървена играчка/дрънкалка: Гривна със топчета

(0)
23.90 лв.

Дървена играчка/дрънкалка: Гривна със топчетаДървена играчка с цветни топчета свързани помежду си със здрав ластик, позволяваща да се огъва и върти на всички страни.  От едната страна топчетата с..

3856 Haba: Дървена играчка с цветни топчета

(0)
26.90 лв.

Дървена играчка с цветни топчетаОбразователна бебешка играчка изработена от здрава букова дървесина, включваща подвижни елементи за завъртане, което насърчава фините двигателни умения и рефлекторното ..

3798 Haba: Дървена играчка/дрънкалка: Гривна със коли

(0)
25.90 лв.

Дървена играчка/дрънкалка: Гривна със колиДървена играчка с превозни средства и други цветни елементи свързани помежду си със здрав ластик, позволяваща да се огъва и върти на всички страни.  В ед..

3796 Haba: Дървена играчка: Гривна със сърца

(0)
19.90 лв.

Дървена играчка: Гривна със сърцаДървена играчка с розови сърца свързани помежду си със здрав ластик, позволяваща да се огъва и върти на всички страни. Играчката ще спомогне на фината моторика у децат..

3793 Haba: Дървена играчка/дрънкалка

(0)
28.90 лв.

Дървена играчка/дрънкалкаДървена играчка/дрънкалка с вградена камбанка и цветни фигури, изработена от здрава букова дървесина, боядисана на водна основа. Играчката развива фините двигателни умения и р..

Показани 1 от 30 | 63 (3 Страници)