Haba: Дървени и меки играчки

HABA е модерна фамилна компания с над 75 годишна история, в която трето поколение продължава да се грижи за забавленията на децата с уникални продукти които произвеждат. За всяка една игра, книжка или играчка се грижат много дизайнери, редактори и проектанти, които предварително проектират, тестват, редактират и играят с продуктите си с цел да създадат най-доброто, от което имат нужда децата за да се образоват, развиват и забавляват. Всеки един от тях дава сърцето и душата си в разработването на добре обмислени игри и играчки. Това им позволява да създават множество трайни продукти със специален дизайн и висока игрална стойност, които стимулират детското любопитство и желания за игра. Основната им цел е игриво да придружават децата във всичките им фази на растеж, да направят живота им по-щастлив и вълнуващ, още от самото начало. 

Философията на компанията HABA се основава на един прост принцип: Децата са най-важното нещо в живота! Насърчаването на основните ценности, подпомагането им да станат независими и да развият своите творчески и креативни способности са част от мисията на компанията, създавайки именно такива игри, кукли и образователни играчки насочени върху развитието на детето. 

Всички играчки са проектирани и произведени в Германия!

Мрежа:

5849 Haba: Мека играчка невеляшка: Каспър

(0)
47.90 лв.

Мека играчка невеляшка: КаспърНевеляшката в играчка - топка с тежест, върху която е поставена интересна цветна фигура, в случая децата ще играят с джуджето Каспър. Колкото и да се бута фигурата, тя ня..

5834 Haba: Мек бебешки албум за 8 снимки: Горски приятели

(0)
57.90 лв.

Мек бебешки албум за 8 снимки: Горски приятелиТекстилен бебешки албум, в който можете да поставите 8 снимки с формат 10 х 15 см. Прекрасен подарък за спомен на вашето дете със снимки на цялото семейст..

303143 Haba: Мек бебешки албум за 8 снимки

(0)
57.90 лв.

Мек бебешки албум за 8 снимкиТекстилен бебешки албум, в който можете да поставите 8 снимки с формат 10 х 15 см. Прекрасен подарък за спомен на вашето дете от първият му рожден ден!Албумът съдържа 10 с..

302866 Haba: Водно килимче за игра: Кола

(0)
63.90 лв.

Водно килимче за игра: КолаНевероятно забавна бебешка играчка във формата на кола, в  която удобно се е настанило една мека кукла момченце, която веднага ще привлече вниманието на вашето бебе и б..

302571 Haba: Мека Играчка невеляшка: Жираф

(0)
47.90 лв.

Мека Играчка невеляшка: ЖирафНевеляшката в играчка - топка с тежест, върху която е поставена интересна цветна фигура, в случая Жирафче. Колкото и да се бута фигурата, тя няма да падне, само се разклащ..

301467 Haba: Водно килимче за игра: Жабка

(0)
63.90 лв.

Водно килимче за игра: ЖабкаНевероятно забавна бебешка играчка във формата на жабка с чесалка и различни шумолящи елементи, която веднага ще привлече вниманието на вашето бебе и бързо ще се превърне в..

301262 Haba: Дървено клатещо се куче

(0)
21.90 лв.

Дървено клатещо се кучеЯрко оцветеното дървено кученце, което при потупване леко ще започне да се поклаща на напред и назад. Играчката ще допринесе за доброто настроение и усмихнатото лице на вашето д..

3728 Haba: Меки играчка/дрънкалка: Пчеличка, синя

(0)
21.90 лв.

Меки играчка/дрънкалка: Пчеличка, синяМека играчка пчеличка с вградено в нея звънче, изработена от различни материи и цветове, които спомагат за развитието на сетивата, зрението и служа на вашето бебе..

3727 Haba: Меки играчка/дрънкалка: Пчеличка

(0)
21.90 лв.

Меки играчка/дрънкалка: ПчеличкаМека играчка пчеличка с вградено в нея звънче, изработена от различни материи и цветове, които спомагат за развитието на сетивата, зрението и служа на вашето бебе. Разл..

3223 Haba: Меки бебешка играчка: Джудже

(0)
22.90 лв.

Меки бебешка играчка: ДжуджеМека играчка с вградено в нея звънче, изработена от различни текстилни материали спомагащи за развитието на тактилните сетива на вашето малко бебе. Играчката е удобна и лес..

3216 Haba: Меки бебешка играчка: Момиченце

(0)
22.90 лв.

Меки бебешка играчка: МомиченцеМека играчка изработена от различни текстилни материали спомагащи за развитието на тактилните сетива на вашето малко бебе. Играчката е удобна и лесна за хващане от малки..

304301 Haba: Меки бебешка играчка: Мишле

(0)
18.90 лв.

Меки бебешка играчка: МишлеТова малко меко мишленце с вградена пищялка, която се активира при разклащане ще привлече вниманието на вашето бебе. Мишлето лесно може да се закачи за кошарка или количка. ..

303878 Haba: Меки кубчета за игра: Животни

(0)
47.90 лв.

Меки кубчета за игра: ЖивотниВреме е за игра с цветните кубчета на Haba! Възхитителните цветове, завладяващите повърхности и изобилието от отличителни черти на всяко едно от тях ще стимулират сетивата..

303219 Haba: Меки вибрираща топка с гъсеница

(0)
35.90 лв.

Меки вибрираща топка с гъсеницаМека вибрираща топка покрита с разнообразни материи и различни функции за игра, които децата с интерес ще изследват и ще откриват любопитни за тях неща. В топката живее ..

302510 Haba: Мека музикална кукла: Мали

(0)
57.90 лв.

Мека музикална кукла: МалиМалката сладка кукла на име Мали е готова да се включи в многобройните забавления на вашите деца и да ги очарова със своята нежна мелодия от песничката - "Oh du lieber August..

300942 Haba: Меки кубчета за игра: Чарли

(0)
45.90 лв.

Меки кубчета за игра: ЧарлиКомплект от 4 занимателни цветни кубчета, изработени от различни текстури с допълнителни активни елементи по тях. Подреждането и заниманията с тях е прекрасна основа за дете..

2149 Haba: Мека бебешка играчка: Цвете

(0)
18.90 лв.

Мека бебешка играчка: ЦветеЗабавна цветна текстилна играчка за бебета, която включва подвижни листа и стъбълце на цвете. Вашето мъниче може да се упражнява да ги маха и нанизва отново и отново. В игра..

2148 Haba: Мека бебешка играчка: Бръмбар

(0)
18.90 лв.

Мека бебешка играчка: БръмбарБръмбар или малко шумолящо цвете, това само ще прецени вашето бебе докато си играе с тази мека играчка. Венчелистчетата са подвижни и детето ви може да се упражнява и да с..

1023 Haba: Меки кубчета със звуци

(0)
41.90 лв.

Меки кубчета със звуциКомплект от 4 цветни кубчета с размери: 7,5 х 7,5 см, издаващи различни звуци.* синьо кубче - със вградена камбанка и различна на пипане материя - мрежа;* жълто кубче - с дрънкал..

1022 Haba: Мека бебешка играчка: Цвете

(0)
21.90 лв.

Мека бебешка играчка: ЦветеПеперуда или малко шумолящо цвете, това само ще прецени вашето бебе докато си играе с тази мека играчка. Цветният венец е подвижен и така от красиво цвете се превръща в пепе..

301117 Haba: Дървен клипс за биберон: Море

(0)
18.90 лв.

Дървен клипс за биберон: МореКлипс за биберон със красиво изработени цветни морски мотиви. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с практична дървена щип..

301115 Haba: Дървен клипс за биберон: Жабки

(0)
21.90 лв.

Дървен клипс за биберон: ЖабкиВесели жабки ще подскачат върху дрешката на вашето бебе с този красив дървен клипс за биберон. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката ..

301114 Haba: Дървен клипс за биберон: Цветни перли

(0)
17.90 лв.

Дървен клипс за биберон: Цветни перлиКлипс за биберон със красиво изработени цветни перли с цветовете на дъгата. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с..

301113 Haba: Дървен клипс за биберон: Пеперуди

(0)
21.90 лв.

Дървен клипс за биберон: ПеперудиКлипс за биберон със красиво изработени дървени пеперуди и мъниста. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с практична д..

301112 Haba: Дървен клипс за биберон: Пате

(0)
21.90 лв.

Дървен клипс за биберон: ПатеКлипс за биберон със сладки дървени патета. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с практична дървена щипка, която лесно се..

301111 Haba: Дървен клипс за биберон: Коли

(0)
21.90 лв.

Дървен клипс за биберон: КолиКлипс за биберон с дървени превозни средства и цветни мъниста. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с практична дървена щи..

301110 Haba: Дървен клипс за биберон: Дъга

(0)
18.90 лв.

Дървен клипс за биберон: ДъгаКлипс за биберон с дървени фигури с цветовете на дъгата. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с практична дървена щипка, к..

2662 Haba: Дървен клипс за биберон: Късмет

(0)
22.90 лв.

Дървен клипс за биберон: КъсметКлипс за биберон с дървени фигури на детелина и гъбки, носещи щастие на децата. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с п..

3893 Haba: Мека играчка за количка: Приятели

(0)
42.90 лв.

Мека играчка за количка: ПриятелиБебешка играчка изработена от висококачествени материали - памучен текстил, полиестер и велур, придружена с различни цветни мотиви, които стимулират развитието на сети..

5933 Haba: Играчка за количка: Ферма

(0)
22.90 лв.

Играчка за количка: ФермаТази играчка за количка е с различни движещи се животни е подходяща за една от първите играчки на Вашето бебе. Тя е с дължина 65 см а елементите са изработени от здрава и каче..

Показани 1 от 30 | 89 (3 Страници)