Bigjigs Toys

 "Развитието на децата е ключово значение за дизайна на продуктите на Bigjigs Toys!"

Bigjigs Toys Ltd е семейна глобална компания, основана през 1985 г в Англия, която се занимава с производство на качествени бебешки и дървени играчки. Качеството винаги е било в основата на това, което правим и гарантираме, че продуктите са безопасни, дълготрайни и образователни.

Bigjigs осигурява изключителна стойност на игра и качество на продукта. Иновативната им продуктова гама включва играчки за развитие, пъзели, дървени железопътни играчки, образователни играчки и много други. Всички продукти са проектирани в Обединеното кралство и са тествани за безопасност, за да надхвърлят стандарта за безопасност EN71 и са оцветени с безопасни бои. 

Висококачествени играчки - Играчките са произведени с помощта на висококачествени материали за създаването на всяка една играчка; * Материали - Много от играчките са изработени от каучуково дърво. Това е твърда дървесина, която я прави устойчив и качествен избор; * Тестове за безопасност - Всяка една играчка преминава през строги тестове за безопасност, за да се гарантира, че тя е подходяща за препоръчителната възраст; * Проектирани във Великобритания - Играчките са проектирани във Великобритания в щаб от творчески екип и внимателно се опаковат, за да се предотвратят щети и да осигурят страхотно присъствие в магазините; * Етични производствени съоръжения - Работи се в тясно сътрудничество с производствени мащаби в Далечния Изток.

Мрежа:

BJD059 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Дарси

(0)
23.90 лв.

Мека парцалена кукла, ДарсиЗапознайте се със сладката Дарси- тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърце..

T0627 BIGJIGS Бебешка дървена книжка, Джунгла

(0)
17.90 лв.

Бебешка дървена книжка, ДжунглаВъведете малките си дечица в света на въображението и разказването на истории с дървената книжка с картинки на Bigjigs Toys. Докато разглеждат как маймунката се люлее на..

BJD057 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Холи

(0)
23.90 лв.

Мека парцалена кукла, ХолиЗапознайте се със сладката Холи - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцет..

BJD003 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Грейс

(0)
23.90 лв.

Мека парцалена кукла, ГрейсЗапознайте се със сладката Грейс - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят..

BJD011 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Нанси

(0)
23.90 лв.

Мека парцалена кукла, НансиЗапознайте се със сладката Нанси - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Тя е облечена като медицинска сестра и е сладка усмивка. Нанси със ..

BJD007 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Роуз

(0)
23.90 лв.

Мека парцалена кукла, РоузЗапознайте се със сладката Роуз - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцет..

BJD009 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Хари

(0)
23.90 лв.

Мека парцалена кукла, ХариЗапознайте се Хари - той е меко парцалено момченце, което най-много обича да прави бели и да си играе. Със своята сладка усмивка, облечен с модерни дрешки, той е готов д..

BJD045 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Джак

(0)
23.90 лв.

Мека парцалена кукла, ДжакЗапознайте се Джак - той е меко парцалено момченце, което най-много обича да прави бели и да си играе. Със своята сладка усмивка, облечен с модерни дрешки, той е готов да зав..

BJD005 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Попи

(0)
23.90 лв.

Мека парцалена кукла, ПопиЗапознайте се със сладката Попи - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцет..

T0239 BIGJIGS Бебешка дървена книжка с животни

(0)
16.90 лв.

Бебешка дървена книжка с животниВъведете малките си дечица в света на въображението и разказването на истории с дървената книжка с картинки на Bigjigs Toys. Докато гледат как пилето кълве храна или ка..

BJD014 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Лаура

(0)
31.90 лв.

Мека парцалена кукла, ЛаураЗапознайте се с Лаура - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето на ваше..

BJD031 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Кристин

(0)
31.90 лв.

Мека парцалена кукла, КристинЗапознайте се с Кристин - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето на ..

BB604 BIGJIGS Мека бебешка играчка, Мече

(0)
15.90 лв.

Мека бебешка играчка, МечеБебетата обичат да изследват нови усещания, затова им предлагаме това меко вибриращо кученце изработено от безопасни материали. Играчката е създадена за да подпомогне развити..

BJD055 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Клоуи

(0)
31.90 лв.

Мека парцалена кукла, КлоуиЗапознайте се с Клоуи - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето на..

BJD002 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Дейзи

(0)
23.90 лв.

Мека парцалена кукла, ДейзиЗапознайте се със сладката Дейзи - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърц..

BB610 BIGJIGS Бебешка играчка с чесалка, Кученце

(0)
12.90 лв.

Бебешка играчка с чесалка, КученцеБебетата обичат да изследват нови усещания, затова им предлагаме тази красива  мека играчка изработена от безопасни и меки материали. Създадена е за да подпомогн..

BB601 BIGJIGS Бебешка играчка с чесалка, Мече

(0)
11.90 лв.

Бебешка играчка с чесалка, МечеБебетата обичат да изследват нови усещания, затова им предлагаме тази красива  мека играчка изработена от безопасни и меки материали. Създадена е за да подпомогне р..

BB612 BIGJIGS Мека бебешка играчка, Куче

(0)
15.90 лв.

Мека бебешка играчка, КучеБебетата обичат да изследват нови усещания, затова им предлагаме това меко вибриращо кученце изработено от безопасни материали. Играчката е създадена за да подпомогне развити..

BB650 BIGJIGS Дървена дрънкалка

(0)
18.90 лв.

Дървена дрънкалкаТази очарователна дрънкалка пресъздава мек, приятен звук. Поклащайки я с малките ръчички, цветните мъниста ще преминават през цветната тръба, създавайки звуци и визуални ефекти. От дв..

BJD053 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Беки

(0)
38.90 лв.

Мека парцалена кукла, БекиЗапознайте се със сладката Беки - тя е мека и пухкава кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето..

BJD013 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Кели

(0)
31.90 лв.

Мека парцалена кукла, КелиЗапознайте се с Кели - тя е мека и пухкава кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето на ва..

BB115 BIGJIGS Дървен борд с активни занимания, Цветя

(0)
55.90 лв.

Дървен борд с активни занимания, ЦветяДетски дървен борд, който е проектиран специално за по-малки деца и има за цел да насърчи тяхната сръчност и умения за съвпадение и да развива фините двигателни у..

BJD028 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Мелоди

(0)
31.90 лв.

Мека парцалена кукла, МелодиЗапознайте се с Мелоди - тя е мека и пухкава кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето н..

BB116 BIGJIGS Дървен борд с активни занимания, Море

(0)
55.90 лв.

Дървен борд с активни занимания, МореДетски дървен борд, който е проектиран специално за по-малки деца и има за цел да насърчи тяхната сръчност и умения за съвпадение и да развива фините двигателни ум..

BJD016 BIGJIGS Мека парцалена кукла, Кети

(0)
31.90 лв.

Мека парцалена кукла, КетиЗапознайте се с Кети - тя е мека и пухкава кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето на вашето ..

BB613 BIGJIGS Мека активна топка: Куче

(0)
15.90 лв.

Мека активна топка: КучеБебетата обичат да изследват нови усещания, затова им предлагаме тази мека топка изработена от безопасни материали. Създадена за да подпомогне развитието на бебето чрез сензорн..

BB611 BIGJIGS Мека музикална играчка за количка: Кученце

(0)
30.90 лв.

Мека музикална играчка за количка: КученцеВсяко бебе обича да изследва нови усещания, затова това меко плюшено кученце ще му се превърне в любимата играчка за игра и сън. Изработена е от меки и безопа..

BB609 BIGJIGS Мека играчка/спирала за количка: Кученце

(0)
23.90 лв.

Мека играчка/спирала за количка: КученцеВсяко бебе обича да изследва нови усещания, затова тази мека плюшена играчка-спирала ще му се превърне в любимата играчка за игра и сън. Изработена е от меки и ..

BB608 BIGJIGS Меко одеялце за гушкане: Куче

(0)
20.90 лв.

Меко одеялце за гушкане: КучеТази бебешка кърпа за гушкате е създадена с помощта на мек и безопасен материал, който е изключително приятен на бебешката кожа. Нейното предназначение е да помогне развит..

BB605 BIGJIGS Плюшено мече, 26 см

(0)
17.90 лв.

Плюшено мече, 26 смТова меко плюшено мече ще осигури комфорт, топлина и сигурност на вашето бебе и бързо ще се превърне в най-добрия му спътник по време на игра и сън. Играчката е изработена от мек и ..

Показани 1 от 30 | 37 (2 Страници)