Nici

Тази продуктова линия My First NICI е предназначена специално за новородени и кърмачета. Научете вашето бебе да играе с тях. Те са особено важни в първите месеци от техния живот, за да се научат на любов, грижа и радост. Децата се учат от раждането си да играят и да опознават света и да развиват сетивата си. Именно тази серия е прецизно съобразена с всички етапи на развитието на бебето. Тя ви гарантира, че след всяка малка стъпка следва по-голям напредък в умственото и физическо развитие на бебето. My First NICI представлява разнообразни продукти за наблюдение и разбиране, за насърчаване на двигателните умения, креативноста и паметта на новородените. Високото качество на плюша в съчетание с любов и разработени от опитни дизайнери, правят тези продукти уникални. NICI отдава голямо значение на отличното качество на продукта и най - високите стандарти за безопасност.

Мрежа:

41173 NICI Музикална въртележка с плюшени играчки

(0)
43.90 лв.

Въртележка за количка/креват с плюшени играчкиМузикална въртележка с три плюшени животни - зайче, слон и лъв изработени от 100% полиестерна подплата с ръчно избродирани очи. Въртележката разполага с д..

39701 NICI Плюшено слонче с връзка

(0)
21.90 лв.

Плюшено слонче с връзкаТова плюшено приятелче е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш и е предназначено да стопли сърцата на вашите деца. Играчката е с връзки, които позволяват да..

39700 NICI Плюшено лъвче с връзка

(0)
21.90 лв.

Плюшено лъвче с връзкаТова плюшено приятелче е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш и е предназначено да стопли сърцата на вашите деца. Играчката е с връзки, които позволяват да ..

33514 NICI Бебешка мека книжка: Мече

(0)
33.90 лв.

Бебешка мека книжка: МечеКатегория: плюшени играчкиПодходящ за деца над: 6+ месецаСтрана на произход: ГерманияMy First Nici е серия предназначена за игра и учене от новородени и кърмачета и се ха..

37767 NICI Плюшено лежащо мишле, 25 см

(0)
24.90 лв.

Плюшено лежащо мишле, 25 смТова легнало мишле е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш! Идеална е както за бебета, така и за подарък на любим човек. Категория: плюшени играчки..

39686 NICI Плюшено куче с връзка

(0)
18.90 лв.

Плюшено куче с връзкаТова плюшено приятелче е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш и е предназначено да стопли сърцата на вашите деца. То е с връзки, които позволяват да се закач..

34789 NICI Плюшена дрънкалка Зайче

(0)
12.90 лв.

Плюшена дрънкалка ЗайчеАко сте забелязали, че вашето мъниче вече реагира на шумове и звуци, то тази плюшена дрънкалка с зайче е подходящата играчка за него.Категория: плюшени играчкиРазмери: 10 с..

38007 NICI Плюшена цветна гъсеница, 25 см

(0)
24.90 лв.

Плюшена цветна гъсеница, 25 смТази пъстра гъсеница е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш! Идеална е както за бебета, така и за подарък на любим човек. Категория: плюшени иг..

33508 NICI Бебешка музикална топка с мече

(0)
28.90 лв.

Бебешка музикална топка с мечеТази пъстра музикална топка е с въженце, което позволява лесно да се закачи на количка, кошче или кошарка. Вашето бебе ще се наслади на реалистичната и мелодия и същеврем..

39718 NICI Музикална играчка за количка Слонче

(0)
35.90 лв.

Музикална играчка за количка СлончеДетска музикална играчка Слонче изработена от мек плюш и колоритни цветове, с музикален механизъм в коремчето, който свири приспивна песен на Шуберт. Издърпайте връз..

39717 NICI Музикална играчка за количка Лъв

(0)
35.90 лв.

Музикална играчка за количка ЛъвДетска музикална играчка Лъвче изработена от мек плюш с музикален механизъм в коремчето, който свири приспивна песен на Шуберт. Издърпайте връзката с кръглата висулка и..

39708 NICI Бебешки пантофки със слонче

(0)
26.90 лв.

Бебешки пантофки със слончеСладки бебешки пантофки със слонче, изработени от мек плюш, който ще държи винаги топли крачетата на вашето бебе. Те ще се превърнат в любимия аксесоар на вашето мъниче и по..

39704 NICI Плюшена играчка с дрънкалка Слонче

(0)
34.90 лв.

Плюшена играчка с дрънкалка СлончеТова шарено слонче с дрънкалка, държащо биберон е идеалната плюшена играчка за Вашето бебче. Изработена е от висококачествен плюш. С цветните си ръце, крачета, уши, п..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

39703 NICI Плюшена играчка за бебета Слонче

(0)
31.90 лв.

Плюшена играчка за бебета СлончеТова кремаво слонче е идеалната плюшена играчка за Вашето бебче. Изработена е от висококачествен плюш. С цветните си ръце, крачета, уши, пъстра опашка и бродирано корем..

39682 NICI Плюшена играчка за бебета Бухалче

(0)
21.90 лв.

Плюшена играчка за бебета БухалчеТова плюшено Бухалче е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш и е предназначено да стопли сърцата на вашите бебета. То е с връзки, които позволяват..

39673 NICI Плюшена играчка/кърпа за гушкане Мишле

(0)
22.90 лв.

Плюшена играчка/кърпа за гушкане Мишле Тези играчки/одяла са изработени от висококачествени материали, меки и нежни към бебешката и чувствителна кожа. Изключително интересни и иновативна играчка е,..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

39610 NICI Плюшена играчка за бебета Агънце

(0)
31.90 лв.

Плюшена играчка за бебета АгънцеТова сладко и меко на допир агънце, ще се превърне в най-доброто приятелче на Вашето бебе. Приятните цветове и невероятно мекия плюш ще привлекат вниманието му още щом ..

38501 NICI Плюшена клавиатура с музика и светлина

(0)
54.90 лв.

Плюшена клавиатура с музика и светлинаНикога не е рано, когато става въпрос за музика!С тази плюшена музикална клавиатура, децата могат да изпитат първите си музикални експерименти още от ранна възрас..

39680 NICI Плюшено зайче

(0)
21.90 лв.

Плюшено зайче Това плюшено приятелче Зайче е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш и е предназначено да стопли сърцата на вашите деца. То е с връзки, които позволяват да се з..

39684 NICI Плюшено мече

(0)
32.90 лв.

Плюшено мечеТова плюшено приятелче е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш и е предназначено да стопли сърцата на вашите деца. То ще ви следва навсякъде и ще се превърне в неразде..

38500 NICI Детска музикална плюшена китара

(0)
54.90 лв.

Детска музикална плюшена китараНикога не е рано, когато става въпрос за музика!С тази плюшена музикална китара децата могат да изпитат първите си музикални експерименти още от ранна възраст. При допир..

37881 NICI Плюшена играчка с ринг Агънце

(0)
24.90 лв.

Плюшена играчка с ринг АгънцеТова сладко и меко на допир агънце държащо дървен ринг, ще се превърне в най-доброто приятелче на Вашето бебе. Приятните цветове и невероятно мекия плюш ще привлекат внима..

37877 NICI Плюшена дрънкалка Зайче/Мече

(0)
17.90 лв.

Плюшена бебешка дрънкалка Зайче/МечеДетска плюшена играчка стимулираща вниманието и паметта на бебета. Свързаните един в друг зайче и мече във формата на полумесец ще забавляват детето Ви и ще провоки..

36947 NICI Бебешки пантофки с мече

(0)
26.90 лв.

Бебешки пантофки с мечеСладки бебешки пантофки с мече, изработени от мек плюш, който ще държи винаги топли крачетата на вашето бебе. Те ще се превърнат в любимия аксесоар на вашето мъниче и по един за..

35942 NICI Детска плюшена гривна Агънце

(0)
11.90 лв.

Детска плюшена гривна АгънцеДетска гривна за ръка с плюшено агънце. Красив и забавен аксесоар за всяко малко човече. Гривната е напълно безопасна и без ръбове, които биха могли да одраскат лицето на б..

35941 NICI Детска плюшена гривна Зайче

(0)
11.90 лв.

Детска плюшена гривна ЗайчеДетска гривна за ръка с плюшено зайче. Красив и забавен аксесоар за всяко малко човече.Категория: плюшени играчкиПодходящ за деца над: 0+ месецаСтрана на произход: Герм..

35934 NICI Плюшена играчка за бебета Зайче

(0)
21.90 лв.

Плюшена играчка за бебета ЗайчеПлюшена играчка зайче, предназначена да стимулира цветовото възприятие, вниманието и паметта на бебетата. Играчката е изработена от напълно безопасни материали и цветов..

34788 NICI Плюшена дрънкалка Мече

(0)
12.90 лв.

Плюшена дрънкалка МечеАко сте забелязали, че вашето мъниче вече реагира на шумове и звуци, то тази плюшена дрънкалка с мече е подходящата играчка за него.Категория: плюшени играчкиРазмери: 10 смП..

Показани 1 от 28 | 28 (1 Страници)