Nici

Тази продуктова линия My First NICI е предназначена специално за новородени и кърмачета. Научете вашето бебе да играе с тях. Те са особено важни в първите месеци от техния живот, за да се научат на любов, грижа и радост. Децата се учат от раждането си да играят и да опознават света и да развиват сетивата си. Именно тази серия е прецизно съобразена с всички етапи на развитието на бебето. Тя ви гарантира, че след всяка малка стъпка следва по-голям напредък в умственото и физическо развитие на бебето. My First NICI представлява разнообразни продукти за наблюдение и разбиране, за насърчаване на двигателните умения, креативноста и паметта на новородените. Високото качество на плюша в съчетание с любов и разработени от опитни дизайнери, правят тези продукти уникални. NICI отдава голямо значение на отличното качество на продукта и най - високите стандарти за безопасност.

Мрежа:

39721 NICI Плюшено слонче люлка

(0)
279.90 лв.

Плюшено слонче люлкаПлюшена люлка със Слончето Дънди. Тази люлка на Nici е с различни текстури и цветове, които ще засилят интереса на децата към играчката. Слончето е в комплект с още едно малко плюш..

37767 NICI Плюшено лежащо мишле, 25 см

(0)
24.90 лв.

Плюшено лежащо мишле, 25 смТова легнало мишле е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш! Идеална е както за бебета, така и за подарък на любим човек. Категория: плюшени играчки..

39686 NICI Плюшено куче с връзка

(0)
18.90 лв.

Плюшено куче с връзкаТова плюшено приятелче е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш и е предназначено да стопли сърцата на вашите деца. То е с връзки, които позволяват да се закач..

38007 NICI Плюшена цветна гъсеница, 25 см

(0)
24.90 лв.

Плюшена цветна гъсеница, 25 смТази пъстра гъсеница е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш! Идеална е както за бебета, така и за подарък на любим човек. Категория: плюшени иг..

33508 NICI Бебешка музикална топка с мече

(0)
27.90 лв.

Бебешка музикална топка с мечеТази пъстра музикална топка е с въженце, което позволява лесно да се закачи на количка, кошче или кошарка. Вашето бебе ще се наслади на реалистичната и мелодия и същеврем..

39682 NICI Плюшена играчка за бебета Бухалче

(0)
21.90 лв.

Плюшена играчка за бебета БухалчеТова плюшено Бухалче е направено с много любов и с изключително мек на допир плюш и е предназначено да стопли сърцата на вашите бебета. То е с връзки, които позволяват..

34788 NICI Плюшена дрънкалка Мече

(0)
12.90 лв.

Плюшена дрънкалка МечеАко сте забелязали, че вашето мъниче вече реагира на шумове и звуци, то тази плюшена дрънкалка с мече е подходящата играчка за него.Категория: плюшени играчкиРазмери: 10 смП..

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)