Ambi Toys

Бебетата и малките деца не се интересуват от променящите се тенденции, модните цветове и новите приспособления. Те се нуждаят от добре проектирана и надеждна детска играчка, която да не ги разочарова по време на игра и с която да преоткрият себе си, другите и да опознаят света. Гамата от играчки на Ambi Toys отговаря на тези нужди и са източник на големи забавления. 

Мрежа:
Временно е изчерпан
Бърз поглед

31175 Ambi Toys: Играчки за баня: Цветни рибки

(0)
34.90 лв.

Играчки за баня: Цветни рибкиТози комплект от цветни рибки ще направи престоя в банята на вашите деца още по-забавен. Поставете играчката върху ваната и изсипете вода във фунията и гледайте как красив..

31169 Ambi Toys: Играчки за баня: Рибки за балончета

(0)
31.90 лв.

Играчки за баня: Рибки за балончетаТози комплект от 3 цветни рибки ще направи престоя в банята на вашите деца още по-забавен. Потопете ги във вода и от тях ще започнат да излизат балончета. Катег..

31145 Ambi Toys: Детски фотоапарат

(0)
24.90 лв.

Детски фотоапаратТози детски фотоапарат с клоун ще осигури много забавления и усмивки по лицата на вашите деца. Натиснете бутона когато сте готови да снимате и от визьора ще изскочи клоун.Категория: И..

31103 Ambi Toys: Бебешко куфарче с активни занимания

(0)
57.90 лв.

Бебешко куфарче с активни заниманияЗабавно куфарче с 6 различни дейности, с които вашето бебе ще тренира малките си ръчички, концентрация и внимание. Чрез играта детето ще научава причинно-следственит..

31220 Ambi Toys Детска играчка: Мече в кутия

(0)
31.90 лв.

Детска играчка: Мече в кутияЗабавна детска играчка, която ще привлече вниманието на децата, гледайки как от кутията изкача усмихнато мече. Натиснете бутона и Теди ще се покаже, затворете капака и той ..

31133 Ambi Toys: Дрънкалка Слънце

(0)
17.90 лв.

Дрънкалка СлънцеДетска дрънкалка слънце с нежен звук. Две усмихнати слънца се движат очарователни и насърчават моториката и координацията око-ръка на бебетата. Категория: Играчки за бебеМарка:&nb..

31229 Ambi Toys Детска играчка/низанка: Камбанка

(0)
29.90 лв.

Детска играчка/низанка КамбанкаПластмасова играчка за нанизване, която се се превръща в цветна камбанка. Детето трябва да наниже и подреди цветните рингове, като накрая завърши с дръжката. Играчката р..

31115 Ambi Toys Детска играчка/чесалка: Ключове

(0)
14.90 лв.

Детска играчка/чесалка: КлючовеДетска играчка/чесалка за бебета с четири цветни заоблени ключове, удобни за хващане от малките ръчички. Играчката е изработена от качествени и безопасни материали и мож..

31079 Ambi Toys: Детски гараж с ключалки и колички

(0)
67.90 лв.

Детски гараж с ключалки и количкиЗабавна детска играчка със заключващи/отключващи се гаражи и три цветни колички. Превозните средства са лесни за хващане от малките ръчички и са подходящи за многоброй..

31044 Ambi Toys Детска играчка за баня: Пингвин

(0)
23.90 лв.

Детска играчка за баня: ПингвинПингвинът Петър е перфектната играчка за вана на вашите деца. Когато е поставен във вода, той кима нагоре-надолу в главата си и размахва весело крила. Категория: Иг..

31042 Ambi Toys Детска играчка: Забавно мишле

(0)
9.90 лв.

Детска играчка: Забавно мишлеТова джобно мишле ще допринесе за усмивките по лицата на вашите деца. Навийте го и то ще започне да се движи навсякъде и да движи нослето си. Играчката е подходяща и за пр..

31035 Ambi Toys Детска играчка: Рибарска лодка

(0)
25.90 лв.

Детска играчка: Рибарска лодкаЗабавна детска играчка, с която децата ви с радост ще играят във ваната или в басейна. Воланът на лодката ще се окаже и спасителен пояс, с който капитана ще помага на пад..

31211 Ambi Toys Детска играчка: Куче с въже

(0)
49.90 лв.

Детска играчка: Куче с въжеНаправете един страхотен подарък на детето си с тава сладко кученце, което ще се превърне в най-вярното му другарче. Движейки се, кученцето поклаща главата си и размахва сво..

31199 Ambi Toys Детска музикална играчка за бебета: Томи

(0)
14.90 лв.

Детска музикална играчка за бебета: Томи Томи е малко дребосъче с вграден клаксон в него, който се активира когато вашето дребосъче духне в шапката му. Играчката свири при вдишване и издишване. Т..

31202 Ambi Toys Детска играчка за бебета: Тромпет

(0)
17.90 лв.

Детска играчка за бебета: ТромпетТози колоритен тромпет ще се превърне в истинско предизвикателство за децата. Той е лесен за използване и издава два различни тона, които го правят интересен и подходя..

31020 Ambi Toys Детска играчка/чесалка: Мече

(0)
9.90 лв.

Детска играчка/чесалка: МечеДетска играчка/чесалка за бебета със заоблени форми, удобна за хващане от малките ръчички. Нежен натиск върху главата ще активира очите на Тед и те ще се скрият зад ръцете ..

31019 Ambi Toys: Люлеещо се конче

(0)
11.90 лв.

Детска играчка: Люлеещо се кончеТази колоритна играчка ще привлече вниманието на вашето бебе, докато малкия конник се движи напред назад върху своето конче. Играчката ще насърчи неговата фантазия за д..

31166 Ambi Toys Играчки за баня: Пате

(0)
14.90 лв.

Играчки за баня: ПатеТова сладко патенце ще превърне времето прекарано в банята, истински забавно за вашите деца. Това колоритно пате има уникален дизайн и движеща се човка. Изработено е от твърда и к..

31172 Ambi Toys Играчки за баня: Пате

(0)
34.90 лв.

Играчки за баня: ПатеКомплект от три малки пъстри патенца са се сгушили под крилото на своята майка. Щастливото семейство ще плува заедно с детето ви по време на неговата баня. Истинска забава Ви очак..

31015 Ambi Toys: Играчки за баня: Животни

(0)
24.90 лв.

Играчки за баня: ЖивотниЕдин пингвин, малка рибка и костенурка щастливо живеят във вътрешността на една голяма риба. Всички те са готови за една забавна игра във ваната с вашето бебе. В тази възраст д..

Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)