Играчки за бебета BabyOno

Бебешки играчки BabyOno

Играчки за бебета BabyOno

BabyOno е фирма създадена през 1990 година и основната и цел е да подкрепя родителите в образованието на децата, като им предоставят продукти, необходими за правилното развитие на детето. С оглед на активните родители, които ценят удобството и икономията на време, ние създаваме нашите продукти, така че да са надеждни, с лекота на употреба и ергономични. Продуктите ни са перфектно съобразени с вашите нужди. Приоритетите на фирмата са да създават безопасни продукти, проектирани в съответствие с приложимите директиви и стандарти на Европейския съюз. Преди играчките да отидат в ръцете на децата, те подлежат на продължителни тестове.

Водени от нашия строг производствен контрол на всеки етап, BabyOno осигурява най - високо качество на продуктите, благодарение на което ние сме спечелили доверието на милиони родители по цял свят.

Покажи
Ред

1115 BabyOno Плюшена музикална играчка: Сърце

Плюшена музикална играчка - СърцеПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаСладко розово сърце, което ще зарадва всяка мака принцеса. Усмихнатото лице и мекият велурен плат насърчава бебетата да го гушнат, а..

24,90 лв.

1120 BabyOno Плюшена музикална играчка: Динозавър

Плюшена музикална играчка: ДинозавърПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаТази приятно усмихнат динозавър с красива мелодия на музикална кутийка ще зарадва всяко бебе. Той е с удобен пластмасов клипс и м..

25,90 лв.

1123 BabyOno Плюшена музикална играчка: Хипопотам

Плюшена музикална играчка: ХипопотамКатегория: Играчки за бебета, ПолшаРазмер: 26 смПодходящ за деца: 0+Тази забавно хипопотамче е с красива мелодия. То е с удобен пластмасов клипс и може да бъде пост..

22,90 лв.

1124 BabyOno Плюшена музикална играчка: Куче

Плюшена музикална играчка - КучеРазмери: 45 смПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаТова радостно кученце може да бъде истински приятел на всеки малчуган. Кадифеният плат и джобчетата по корема му ангажи..

24,90 лв.

1135 BabyOno Плюшена музикална играчка: Крава

Плюшена музикална играчка: КраваРазмери: 45 смПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаIT: 9070065Тази шарена кравичка ще зарадва всеки малчуган. Пъстрите и цветове ще ангажират пръстите и вниманието на беб..

19,90 лв.

1141 BabyOno Плюшена музикална играчка: Смеещо се куче

Плюшена музикална играчка - Смеещо се кучеРазмери: 38 смПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаТова плюшено кученце с шумолящи уши и голямо разнообразие от материи ще привлекат вниманието на вашето бебе. ..

26,90 лв.

1142 BabyOno Плюшена музикална играчка, Смеещa се кравичка

Плюшена музикална играчка, Смеещa се кравичкаРазмери: 38 смПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаТази плюшена кравичка с шумолящи уши и голямо разнообразие от материи ще привлекат вниманието на вашето бе..

26,90 лв.

1143 BabyOno Плюшена дрънкалка за количка: Пате

Плюшена дрънкалка за количка: ПатеРазмери: 36 смПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаТова сладко жълто патенце с весел смях ще насърчи децата да се забавляват. Множеството цветове и материи от които е н..

26,90 лв.

1145 BabyOno Плюшена играчка/кърпа с дрънкалка за гушкане

Плюшена играчка/кърпа с дрънкалка за гушканеРазмери: 38 х 38 смПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаПлюшена играчка с дрънкалка приятна на допир и за гушкане от бебетата. Образа на кравичката ще предизв..

13,90 лв.

1146 BabyOno Плюшена дрънкалка: Цвете

Плюшена дрънкалка: ЦветеРазмери: 20 смПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаСветлите цветове, усмихнатото лице и фините звуци на това плюшено цвете ще привлекат погледа и вниманието на вашето бебе. Дрънк..

9,90 лв.

1149 BabyOno Плюшена кърпа/играчка с дрънкалка за гушкане: Лъв

Плюшена кърпа/играчка с дрънкалка за гушкане: ЛъвРазмери: 38 х 38 смПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаПлюшена играчка с дрънкалка приятна на допир и за гушкане от бебетата. Образа на лъва ще предизви..

13,90 лв.

1154 BabyOno Активна гимнастика/Фитнес: Рибки

Активна гимнастика/Фитнес: РибкиРазмери: 80 х 80 смПодходящ за деца: 3+ месецаПроизход: ПолшаТази активна гимнастика с рибки е отличен продукт за бебешки фитнес и ще накара бебетата да открият света н..

72,90 лв.

1155 BabyOno Активна гимнастика/Фитнес: Джунгла

Активна гимнастика/Фитнес: ДжунглаРазмери: 80 х 80 смПодходящ за деца: 3+ месецаПроизход: ПолшаТази активна гимнастика с животните от джунглата е отличен продукт за бебешки фитнес и ще накара бебетата..

69,90 лв.

1156 BabyOno Активна гимнастика/Фитнес: Домашни любимци

Активна гимнастика/Фитнес: Домашни любимциРазмери: 80 х 80 смПодходящ за деца: 3+ месецаПроизход: ПолшаТази активна гимнастика с различни животни е отличен продукт за бебешки фитнес и ще накара бебета..

69,90 лв.

1170 BabyOno Плюшено одеяло с дрънкалка за гушкане: Хипо

Плюшено одеяло с дрънкалка за гушкане: ХипоРазмери: 38 х 38 смПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаПлюшена играчка с дрънкалка приятна на допир и за гушкане от бебетата. Образа на хипопотамчето ще преди..

13,90 лв.

1176 BabyOno Плюшена играчка/дрънкалка за количка: Калинка

Плюшена играчка/дрънкалка за количка: КалинкаРазмери: 31 смПодходящ за деца: 0+Произход: ПолшаТази плюшена играчка Калинка с фино звънене е предназначена да привлича вниманието на бебето с наситените ..

14,90 лв.