APLIKids 13454 APLI Kids: Комплект с вълшебно тесто за моделиране

Преглеждания 1040

14.90 лв.
  • Производител: APLIKids
  • Код на продукта: 13454 APLI Kids: Комплект с вълшебно тесто за моделиране
  • Наличност: В наличност

Комплект с вълшебно тесто за моделиране

Забавен творчески комплект с вълшебно тесто за моделиране на фигурки.  Играта развива въображението и творческите способности на децата, учи ги да експериментират, да избират подходящ цвят и форма, да сглобяват детайли. Подходящо е за цялото семейство, за занимания в детската градина и училище. Съдържание на играта: 6 кутийки с различни цветове по 14 грама всяка, очички и подробна инструкция за изработката им. Фигурките не се нуждаят от печене, изсъхват само на въздух и не оставят петна по дрехите.

  • Категория: Ръчно творчество, креативни игри 
  • Марка: APLI Kids, Испания
  • Подходящ за деца над: 3години

Всички продукти за деца с марка APLI Kids са произведени съобразно директива UNE-EN 71 за безопасност на детски играчки.

Продуктите на APLIKids са разнообразни, подходящи за различни възрастови групи и се радват на голям интерес от деца и родители. Широката гама от тематични стикери, вълшебно тесто за моделиране и останалите материали за творчество, успешно се вписват и в учебните занимания. Неусетно и с интерес децата се научават да различават цветове, форми и размери, да броят, смятат, рисуват, творят. Развиват координацията, логиката, стратегическото мислене, фината моторика, креативността. А най-важното е, че през цялото време се забавляват! 

Забавно е с нас!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
APLI Kids

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.