Topgal

Мрежа:

18002E TOPGAL Анатомична раница с две основни отделения

(0)
129.90 лв.

Анатомична раница с две основни отделенияДетска раница с анатомичен гръб, две основни отделения и голям преден джоб. Предното отделение разполага с вътрешен джоб с цип, подходящ за ученически пособия...

18028 TOPGAL: Ученическа раница с две отделения: YUMI

(0)
139.90 лв.

Ученическа раница с две отделения: YUMIУниверсална ученическа раница с две отделения и предни джобове, подходяща за ученици от 2 -ри клас на началното училище, ученици от гимназията и студенти. В допъ..

19003 TOPGAL: Ученическа двукамерна раница: ENDY

(0)
129.90 лв.

Ученическа двукамерна раница: ENDYЛека двукамерна раница подходяща за малките феи, които тръгват на училище. Раницата е с две основни отделения, от които задната част е по-широка и е идеална за постав..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

19010 TOPGAL: Анатомична двукамерна раница: KIMI

(0)
129.90 лв.

Анатомична двукамерна раница: KIMIАнатомична двукамерна раница подходяща за малките първокласнички. Раницата е с две основни отделения, от които задната част е по-широка и е идеална за поставяне на па..

19013 TOPGAL: Ученическа двукамерна раница: ENDY

(0)
129.90 лв.

Ученическа двукамерна раница: ENDYЛека двукамерна раница подходяща за малките първокласници. Раницата е с две основни отделения, от които задната част е по-широка и е идеална за поставяне на папки и у..

19014 TOPGAL: Несесер с цип: PENN

(0)
19.90 лв.

Несесер с цип: PENNТози практичен несесер е оборудван с осемнадесет гумени дръжки, в които могат да се наредят моливи и маркери, като четири от тях са по-широки и са предназначени за ножичка, гумичка ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

19017 TOPGAL: Анатомична двукамерна раница: NIKI

(0)
139.90 лв.

Анатомична двукамерна раница: NIKIАнатомична двукамерна раница с два предни джоба, която ще побере всички учебници и помагала на вашето дете. Раницата е с две основни отделения, от които задната част ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

19039 TOPGAL: Ученическа раница: ELLY

(0)
129.90 лв.

Ученическа раница: ELLYУченическа раница с две отделения във весели цветове, подходяща за момичета в първия етап на началното училище. Гърбът на раницата е направен от анатомично оформена, пресована, ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

20002 TOPGAL: Ученическа раница: ENDY, Еднорог

(0)
129.90 лв.

Ученическа раница: ENDY, ЕднорогМоделът Endy на ученическите раниците TopGal  е идеална за момиченцата от първи  до трети клас. Благодарение на здравия притиснат гръб, конструкцията на раниц..

20003 TOPGAL: Ученическа раница: COCO, паун

(0)
134.90 лв.

Ученическа раница: COCO, паунМоделът Coco на ученическите раниците TopGal  е идеална за момиченцата от първи до пети клас. Раницата е с красиви мотиви на паун и цветя на предния джоб. В допълнени..

20004 TOPGAL: Ученическа раница: COCO, пеперуди

(0)
134.90 лв.

Ученическа раница: COCO, пеперудиМоделът Coco на ученическите раниците TopGal  е идеална за момиченцата от първи до пети клас. Раницата е с красиви цветове с бродирани пеперуди и цветни точки на ..

20005 TOPGAL: Ученическа раница: ELLY

(0)
134.90 лв.

Ученическа раница: ELLYМоделът Elly на ученическите раниците TopGal  е идеална за момиченцата от първи  до четвърти клас. Благодарение на здравия притиснат гръб, конструкцията на раницата е ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

20010 TOPGAL: Ученическа раница: KIMI

(0)
129.90 лв.

Ученическа раница: KIMIПрактична двукамерна раница подходяща за всяко момиче от първи до пети клас. Въпреки фината си кройка, раницата KIMI е сравнително обемна - висока е 43 см, така че позволява да ..

20011 TOPGAL: Ученическа раница: NIKI

(0)
139.90 лв.

Ученическа раница: NIKIМоделът Niki на ученическите раниците TopGal  е идеална за деца от втори до шести клас. Благодарение на обема си, раницата ще побере всички учебници, тетрадки и учебни посо..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

20013 TOPGAL: Ученическа раница: ENDY, Мотори

(0)
129.90 лв.

Ученическа раница: ENDY, МоториСтрахотна ученическа раница от серията ENDY на Topgal, предназначена за малките първокласници, обичащи моторите. Раницата е лека, а в предния джоб има скрит прозрачен дж..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

20019 TOPGAL: Ученическа раница: LYNN, синя

(0)
134.90 лв.

Ученическа раница: LYNN, синяКрасива двукамерна раница с два дълбоки предни джоба, идеална за всяко дете от началното училище. Препоръчва се за деца с височина над 125 см, поради по-големия обем на ра..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

20043 TOPGAL: Ученическа раница: ENDY, Коте

(0)
129.90 лв.

Ученическа раница: ENDY, КотеМоделът Endy на ученическите раниците TopGal  е идеална за момиченцата от първи  до трети клас. Благодарение на здравия притиснат гръб, конструкцията на раницата..

20044 TOPGAL: Овален несесер: ETUE

(0)
22.90 лв.

Овален несесер за ученически пособия, празен: ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

20044 TOPGAL: Ученическа раница с пера: ALLY

(0)
134.90 лв.

Ученическа раница с пера: ALLYРаницата ALLY e със стилна висулка с ловец на сънища и щампа с пера и е подходяща за всички момичета от началното училище.Перата, ловецът на сънища, крилата, кристалът, в..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

20046 TOPGAL: Ученическа раница: MIRA

(0)
134.90 лв.

Ученическа раница: MIRAУдобна и практична двукамерна раница подходяща за всяко дете от 1 до 5 клас. В допълнение, предната камера на раницата е разделена на две части от практичен органайзер. Раницата..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

21001 TOPGAL: Ученическа раница на цвета: BEBE

(0)
148.90 лв.

Ученическа раница на цвета: BEBEАко имате малко момиченце, което се подготвя за първи клас, кройката и стабилната еднокамерна раница BEBE е идеалният избор за нея. Предназначена е за деца в 1 и 2 клас..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

21002 TOPGAL: Ученическа раница с папагал: ENDY

(0)
129.90 лв.

Ученическа раница с папагал: ENDYАко имате малко момиченце, което се подготвя за първи клас, кройката и стабилната еднокамерна раница ENDY е идеалният избор за нея. Предназначена е за деца в първ..

21003 TOPGAL: Ученически несесер диня: PENN, празен

(0)
19.90 лв.

Ученически несесер диня: PENN, празенУдобен и практичен ученически несесер, в които детето ви ще може да подреди своите моливи, химикалки, ножичка, гума, линия и други пособия от които се нуждае. Несе..

21004 TOPGAL: Ученическа раница с цветя и птици: ELLY

(0)
129.90 лв.

Ученическа раница с цветя и птици: ELLYАко имате малко момиченце, което се подготвя за първи клас, кройката и стабилната еднокамерна раница ELLY е идеалният избор за нея. Предназначена е за деца ..

21004 TOPGAL: Ученически несесер с рози: PENN, празен

(0)
19.90 лв.

Ученически несесер с рози: PENN, празенУдобен и практичен ученически несесер, в които детето ви ще може да подреди своите моливи, химикалки, ножичка, гума, линия и други пособия от които се нуждае. Не..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

21005 TOPGAL: Ученическа раница със снимки на коне: ENDY

(0)
134.90 лв.

Ученическа раница със снимки на коне: ENDYКрасива раница със сменящи се снимки на коне в нежни розови цветове.Раницата ENDY има две основни отделения и преден дълбок джоб. Благодарение на своя разрез ..

21005 TOPGAL: Ученически несесер с цветя: PENN, празен

(0)
19.90 лв.

Ученически несесер с цветя: PENN, празенУдобен и практичен ученически несесер, в които детето ви ще може да подреди своите моливи, химикалки, ножичка, гума, линия и други пособия от които се нуждае. Н..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

21006 TOPGAL: Ученическа раница с цветя: COCO

(0)
134.90 лв.

Ученическа раница с цветя: COCOОбемна цветна раница с три отделения, подходяща за деца учещи в началното училище.Кройката с три отделения на раницата COCO е подходяща и за първокласници, но благодарен..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

21007 TOPGAL: Ученическа раница с пеперуди: LYNN

(0)
134.90 лв.

Ученическа раница с пеперуди: LYNNОбемна цветна раница с пеперуди с две отделения и два предни джоба, подходяща за деца в началното училище.Кройката на раницата LYNN е истински удобна и практична за м..

21007 TOPGAL: Ученически несесер с пеперуди: PENN, празен

(0)
19.90 лв.

Ученически несесер с пеперуди: PENN, празенУдобен и практичен ученически несесер, в които детето ви ще може да подреди своите моливи, химикалки, ножичка, гума, линия и други пособия от които се нуждае..

Показани 1 от 30 | 53 (2 Страници)