Teifoc

Мрежа:

1001 Teifoc Макет с мини тухли Къща за патета

(0)
21.90 лв.

Макет с мини тухли Къща за патетаС този комплект Всяко дете ще може да си построй къщичка за патета. Подходящ е за начинаещи строители, както и за допълнение към други по-големи макети от тази серия. ..

1020 Teifoc Макет с мини тухли Къща за прасета

(0)
34.90 лв.

Макет с мини тухли Къща за прасетаС този комплект Всяко дете може да си построй къщичка за прасета. Подходящ е за начинаещи строители, както и за допълнение към други по-големи макети от тази серия. К..

1022 Teifoc Макет с мини тухли Колибка за куче

(0)
34.90 лв.

Макет с мини тухли Колибка за кучеАко все още вашето куче спи на двора, то с този макет можете да му построите удобна колибка. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към друг..

1065 Teifoc Макет с мини тухли Кладенец за вода

(0)
34.90 лв.

Макет с мини тухли Кладенец за водаС този комплект Всяко дете ще може да си построй кладенец за своята къща. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази с..

2200 Teifoc Макет с мини тухли Бензиностанция

(0)
99.90 лв.

Макет с мини тухли БензиностанцияТози комплект има всичко необходимо, с което Вашето дете ще построй бензиностанция. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети о..

2500 Teifoc Макет с мини тухли Бранденбургска врата

(0)
99.90 лв.

Макет с мини тухли Бранденбургска врата, ГерманияТози модел не се поддържа на склад, но може да бъде доставен до 2 седмици, след поръчката му!Ако искате да си построите един от символите на Берлин, а ..

3500 Teifoc Макет с мини тухли Замък

(0)
69.90 лв.

Макет с мини тухли ЗамъкТози комплект Ви дава възможност да си построите най-малко три различни модела на замъци. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от т..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

3600 Teifoc Макет с мини тухли Рицарски замък

(0)
192.90 лв.

Макет с мини тухли Рицарски замъкТози модел не се поддържа на склад, но може да бъде доставен до 2 седмици след поръчката му!Този комплект Ви дава възможност да си построите красив Рицарски замъл. Мак..

4000 Teifoc Макет с мини тухли Замък/Моливник

(0)
48.90 лв.

Макет с мини тухли Замък/МоливникТози комплект Ви дава възможност да си построите красив замък, които след това можете да използвате и като моливник. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

4010 Teifoc Макет с мини тухли Къща

(0)
48.90 лв.

Макет с мини тухли КъщаТози комплект Ви дава възможност да си построите два модела къщички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази серия. Комплектът ..

4020 Teifoc Макет с мини тухли Декоративен свещник

(0)
48.90 лв.

Макет с мини тухли Декоративен свещник - 4 варянтаНаправете си красив декоративен свещник за вкъщи. Комплектът позволява да се направят 4 различни модела. Макетът е подходящ за начинаещи строители, ка..

4030 Teifoc Макет с мини тухли Воденица

(0)
48.90 лв.

Макет с мини тухли ВоденицаТози комплект Ви дава възможност да си построите воденица с истински тухлички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази сери..

4050 Teifoc Макет с мини тухли Църква

(0)
46.90 лв.

Макет с мини тухли ЦъркваТози комплект Ви дава възможност да си построите църква с истински тухлички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази серия. К..

4105 Teifoc Къща с мини тухли

(0)
69.90 лв.

Къща с мини тухли Този комплект Ви дава възможност да си построите два различни модела къщички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази серия. Ко..

4210 Teifoc Макет с мини тухли Къща с гараж

(0)
79.90 лв.

Макет с мини тухли Къща с гаражТози комплект Ви дава възможност да си построите два различни модела къщи с гаражи. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

4300 Teifoc Макет с мини тухли Къща с керемиден покрив

(0)
122.90 лв.

Макет с мини тухли Къща с керемиден покривТози модел не се поддържа на склад, но може да бъде доставен до 2 седмици след поръчването му!Този комплект Ви дава възможност да си построите красива къща с ..

4400 Teifoc Макет с мини тухли Навес с фигурки и огнище

(0)
58.90 лв.

Макет с мини тухли Навес с фигурки и огнищеТози комплект Ви дава възможност да си построите красив навес с огнище и фигурки. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други ..

4600 Teifoc Макет с мини тухли Ферма с животни

(0)
139.90 лв.

Макет с мини тухли Ферма с животниТози комплект Ви дава възможност да си построите приказна ферма пълна с животни. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от ..

4700 Teifoc Макет с мини тухли Къща с гараж

(0)
169.90 лв.

Макет с мини тухли Къща с гаражТози модел не се поддържа на склад, но може да бъде доставен до 2 седмици след поръчването му!Този комплект Ви дава възможност да си построите великолепна и просторна къ..

4800 Teifoc Макет с мини тухли Пожарна станция

(0)
124.90 лв.

Макет с мини тухли Пожарна станцияТози модел не се поддържа на склад, но може да бъде доставен до 2 седмици след поръчването му!Всеки град има нужда и от пожарна станция. В този комплект има всичко не..

800 Teifoc Макет с мини тухли Писта с топчета

(0)
129.90 лв.

Макет с мини тухли Лабиринт с топчетаКатегория: Макети за сглобяванеРазмери на кутията: 35.6 x 29.2 x 7.6 смБрой части: 210Материал: тухли, водоразтворим хоросан, мистрия, купичка за смесПодходящ за д..

8010 Teifoc Макет с мини тухли Къща/Замък 3 в 1

(0)
82.90 лв.

Макет с мини тухли Къща/Замък 3 в 1Този комплект Ви дава възможност да си построите три различни макета - замъци и къща. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други маке..

9010 Teifoc Макет с мини тухли Цветна градина

(0)
68.90 лв.

Макет с мини тухли Цветна градинаС този творчески комплект, можете да си направите красива цветна градина, в която да засадите истински цветя. В комплекта има два примерни плана за построяване на град..

Показани 1 от 23 | 23 (1 Страници)