Splash Toys 1064 Splash Toys Забавна игра Лудият тостер

Преглеждания 945

39.90 лв.
  • Производител: Splash Toys
  • Код на продукта: 1064 Splash Toys Забавна игра Лудият тостер
  • Наличност: В наличност

Splash Toys Забавна игра Лудият тостер

Категория: Игри

Марка: Splash Toys

Размери на кутията: 27,4 x 27,4 x 12 см

Подходящ за деца над: 4+ години

Страна на произход: Франция

IT: 3700514301064

Хвани тост с тиган и напълни своята чиния!

Забавна игра в която участват 2 - 4 играчки. От тостера ще започнат да изхвърчат филийки, като всеки от играчите трябва да се опита да хване колкото си може повече с помощта само на тиган, без да използва ръцете си. В играта има и филийка с развалена риба. Ако тя попадне в тигана ви, ще се наложи да размените спечелена карта с друг играч. След като всички филийки свършат, всички играчи трябва да преброят филийките които са събрали, като за точки се броят само тези, чиито картинки са същите като тези в чинията. победител е този, който има най - много.

Играта съдържа: * 1 тостер, * лист със стикери, * 40 филийки: 6 с шоколад, 6 с кашкавал, 6 с мармалад, 6 с яйце, 6 с бекон, 4 с развалена риба, * 4 табли с чинийки, * 4 тигана.


Приятна игра!


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Captcha
Тагове:
Splash Toys

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.