APLIKids 13186 Детски пъзел с числа

Преглеждания 256

9.90 лв.
  • Производител: APLIKids
  • Код на продукта: 13186 Детски пъзел с числа
  • Наличност: В наличност

Детски пъзел с числа

Категория: Стратегическа игра

Марка: APLIKids

Подходящ за деца над: 3години

Произход: Испания

Детски образователен пъзел, съдържащ 24 ламинирани елемента с размер 7 х 7 см, с които децата ще могат да научат числата по един забавен начин, докато броят сладкиши, плодове, зеленчуци и други храни. Целта на пъзела е детето да преброи колко пъти се съдържа храната на съответната картинка и да я свърже със съответната цифра. Спомага и за научаването на нови думички. Подходящ е за игра и в детски градини и занимателни центрове. 

Всички продукти за деца с марка APLI Kids са произведени съобразно директива UNE-EN 71 за безопасност на детски играчки. Продуктите на APLIKids са разнообразни, подходящи за различни възрастови групи и се радват на голям интерес от деца и родители. Широката гама от тематични стикери, вълшебно тесто за моделиране и останалите материали за творчество, успешно се вписват и в учебните занимания. Неусетно и с интерес децата се научават да различават цветове, форми и размери, да броят, смятат, рисуват, творят. Развиват координацията, логиката, стратегическото мислене, фината моторика, креативността. А най-важното е, че през цялото време се забавляват! 

Забавно е с нас!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
APLIKids

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.