Paladium Game

Мрежа:

105007 Настолна игра: Дом мечта

(0)
53.90 лв.

Настолна игра: Дом мечтаС тази забавна игра ще постройте своя дом мечта!Как изглежда мечтания от вас дом? Дали предпочитате огромна спалня с легло или просторна дневна с място за огромен роял? С тази ..

7W-BASE Настолна игра: 7 WONDERS

(0)
79.90 лв.

Настолна игра 7 WONDERSИграта "7-те Чудеса" е стратегическа игра, позволяваща специален режим за двама от играчите. играта се развива в един от седемте велики града на Древния сват. Възползвайте се от..

7W-CTS 7 Wonders Cities, разширение

(0)
39.90 лв.

7 Wonders Cities, разширение"7-те Чудеса - Градове" е ново разширяване на всепризнатата "7-те чудеса" игра. Съдържание: 2 карти Чудеса, 36 карти, жетони монети на стойност 1 и 3, както и правилник на ..

7W-LDS 7 Wonders Leaders: Разширение

(0)
39.90 лв.

7 Wonders Leaders: Разширение"7-те чудеса": Лидерите ще добавят 40 нови карти към базовата игра на 7 чудеса, включващи четири нови гилдии и 36 нови карти Лидер В играта "7 чудеса", цел е изгражда..

7W-WP 7 Wonders: Wonder Pack, разширение

(0)
23.90 лв.

7 Wonders: Wonder Pack, разширениеТова е разширение към основната игра Seven Wonders и не може да се играе самостоятелно. В играта "Wonder Pack 7-те Чудеса" играчите ще получат четири нови чудеса, за ..

86795 GEOpuzzle World

(0)
24.90 лв.

GEOpuzzle WorldКолкото повече деца научават за света, толкова повече те ще са информирани и подготвени за неговото опознаване, когато пораснат. От Афганистан и Белгия към Венецуела и Зимбабве, то..

86814 GeoPuzzle: Европа

(0)
26.90 лв.

GeoPuzzle: Европа         Този пъзел Европа съдържа 58 парчета с различни държави, щати, провинции. С него децата лесно ще изучават географията, докато го сглобяват. GeoPuzzle..

BG-7WDuel Настолна игра: 7 Wonders Duel

(0)
49.90 лв.

Настолна игра: 7 Wonders Duel7 Wonders Duel е игра за двама играчи в света на 7 Wonders - една от най-популярните настолни игри в света. В тази игра се използват някои от познатите механики от основна..

BG-DINO-TWIST Настолна игра: Dino Twist

(0)
29.90 лв.

Настолна игра: Dino TwistВремето изтича за Острова на динозаврите! Катастрофа след катастрофа, вулкани и падащи метеорити! Само най-силните динозаври ще съумеят да избягат на съседния остров.Целта на ..

BG-EXKIT Игра с карти: Експлодиращи Котета

(0)
39.90 лв.

Игра с карти: Експлодиращи КотетаТази игра прилича на УНО, с тази разлика че тук има кози, вълшебни енчилади и котета, които се опитват да ви убият!Играта представлява силно стратегическа, задвижвана ..

BG-INSHOT Детска настолна игра: Хотел за буболечки

(0)
29.90 лв.

Детска настолна игра: Хотел за буболечкиХотел за буболечки е забавна и бърза игра, в която двама до четирима играчи се надпреварват кой пръв ще успее да запълни своя хотел с буболечки. Някои насекоми ..

BG-SMILE Настолна игра: Smile

(0)
29.90 лв.

Настолна игра: Smile/Една игра с животинкиС падането на нощта вие с ужас откривате, че вашите опитомени животинки са избягали! Имате само няколко часа да намерите колкото може повече от тях, преди да ..

BG-TTRFJEU-BUL Игра: Ticket to Ride Първото пътешествие: Европа

(0)
69.90 лв.

Игра: Ticket to Ride Първото пътешествие: ЕвропаС тази игра ще започнете своето пътешествие из Европа с билет за път: Първото пътешествие. Това специално издание на настолната игра Ticket to Ride..

BG-WID Игра Когато сънувам: When I Dream

(0)
59.90 лв.

Игра: When I DreamИзключително забавна игра и лесна игра на комуникация!Нощта се спуска и ти се унасяш в спокоен сън. Това е момент, в който духовете на съня те посещават и променят съня ти, за добро ..

BGIBTiere Детска игра: Аз съм животинче което...

(0)
29.90 лв.

Детска игра: Аз съм животинче което...Забавна детска игра с карти, в която децата влизат в ролята на животинки, имитирайки ги или обяснявайки за тях чрез асоциации. Играта съдържа нарисувани карти с 1..

CON-BG01 Игра: Концепт

(0)
53.90 лв.

Игра КонцептНе пропускайте възможността да се сдобиете с дългоочакваното лицензирано издание на играта Concept!С играта Концепт не е нужно да говорите, за да комуникирате. Чрез различни комбинации на ..

DBL-BG Игра за бързина и сръчност: Dobble 5 в 1

(0)
23.90 лв.

Игра за бързина и сръчност: Dobble 5 в 1Dobble е лесна и забавна игра за разпознаване на изображения, в която играчите се опитват да намерят еднакви символи на две различни карти. Всяка карта съд..

DIX-2 Dixit 2 Quest, разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 2 Quest, разширениеDixit 2 Quest е допълнение към играта Dixit (арт.номер D001), включваща 84 илюстрирани уникални карти, всяка от която е едно ново предизвикателство за вас. За играта са ви нео..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

DIX-3 Dixit 3 Journey, разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 3 Journey, разширениеDixit 3 Journey, включва 81 уникални карти, всяка от която е едно ново предизвикателство за вас, семейството и приятелите ви. Използвайте картите от основната игра Dixit (D0..

DIX-4 Dixit 4 Origins, разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 4 Origins, разширениеDixit 4 Origins е игра на креативност и познаване, в която сами ще се убедите че основното ви оръжие е въображението. Тя включва тесте от 84 карти които ще ви отведат в един..

DIX-5 Dixit 5 Daydreams, разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 5 Daydreams, разширениеDixit 5 Daydreams е игра на креативност и познаване, в която сами ще се убедите че основното ви оръжие е въображението. Тя включва тесте с нови карти които ще ви отведат в..

DIX-6 Dixit 6 Memories, разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 6 Memories, разширениеТова е ново разширение на няколкократно награждаваната игра Dixit, което ще ви отведе отвъд границите на въображението ви. Dixit 6 Memories е с 84 карти оцветени с екзотичн..

DIX-7 Dixit 7 Revelation: Разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 7 Revelation: РазширениеЗа да играете с тези карти, Ви е необходима основната игра на Dixit!Dixit 8 Revelation ще ви отведе в един нов, причудлив и таен свят. Мистериозните и вдъхновяващи карти ..

DIX-8 Dixit 8 Harmonies: Разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 8 Harmonies: РазширениеЗа да играете с тези карти, Ви е необходима основната игра на Dixit!Dixit Хармонии съдържа 84 карти с изображения, с които ви очакват нови забавления. Тези карти ще ви пов..

DIX-OD-BG Настолна игра: Dixit Odyssey

(0)
49.90 лв.

Настолна игра: Dixit OdysseyDixit Odyssey е игра на креативност и познаване, в която сами ще се убедите че основното ви оръжие е въображението. Тя включва тесте от 84 карти и може да се играе самостоя..

DIX01BG Настолна игри: Dixit

(0)
49.90 лв.

Настолна игри: DixitDixit е семейна игра на креативност и познаване, в която сами ще се убедите че основното ви оръжие е въображението. По време на играта, играчите трябва да използват разнообразието ..

JSPD Игра Мисли бързо: Jungle Speed

(0)
34.90 лв.

Игра Мисли бързо: Jungle SpeedJungle Speed е лесна за научаване, вълнуваща и забавна за цялото семейство или компания!Jungle Speed е удивително забавна и проста игра, която може да се играе веднага сл..

LQ-ML-BG Настолна игра: Loony Quest

(0)
49.90 лв.

Настолна игра: Loony QuestКой ще наследи стария крал Федор като владетел на фантастичното кралство Аркадия?  В странният и чуден свят на Аркадия, старият крал Федор няма наследник. За да избере п..

MYST-BG Настолна игра: Мистериум

(0)
79.90 лв.

Настолна игра МистериумПрекрачете прага на имението Мистериум и вижте какво ви очакава...В тази забавна игра един от играчите влиза в ролята на дух, а останалите са медиуми. Целта на всички всеки един..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

MYST-HS Мистериум Hidder Signs: Разширение

(0)
39.90 лв.

Мистериум Hidder Signs: РазширениеНова светлина по случая в Warwick Manor! Това е първото разширение с карти за Mysterium, което добавя още повече загадки и предизвикателства с 84 напълно нови карти..

Показани 1 от 30 | 56 (2 Страници)