New Classic Toys

New Classic Toys е фирма създадена през 1991 година в Холандия, занимаваща се с производство на качествени и образователни играчки!

Играта е много важна част от развитието на децата! Докато играят, децата се запознават със света. Изграждане, подреждане, сортиране, имитиране, правене на музика: Всичко това допринася за развитието на прозрение, талант и двигателни умения. Играчките на New Classic Toys допринасят именно за стимулирането на това развитие. Всяка една играчка ще предизвика вниманието на децата с високото си качество на изработка. Всички продукти и марки, които се представляват от фирмата, отговарят на най-строгите изисквания за безопасност, отговарящи на стандарта EN-71. 


Мрежа:

10593 New Classic Toys: Суши сет

(0)
48.90 лв.

Комплект за СушиПригответе вкусно Суши и поканете приятелите си да хапнат заедно с вас. С този комплект малките готвачи могат да приготвят и сервират голям сет суши за вечеря, идеално начало за започв..

10539 New Classic Toys: Дървен пъзел с числа

(0)
37.90 лв.

Дървен пъзел с числаЕдно, две, три! Научете децата си да броят до 20! Ученето на числата никога не е било толкова забавно. Този цветен пъзел от New Classic Toys предлага на децата възможността да се з..

10440 New Classic Toys: Дървен пъзел, Ферма

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел, ФермаЗапознайте детето с животните от фермата с този цветен дървен пъзел. Разкажете му как се цапа прасенцето, как плува патето, какво прави кончето . Дръжките на парченцата от пъзела го..

10433 New Classic Toys: Дървен пъзел, Пожарна

(0)
16.90 лв.

Дървен пъзел, ПожарнаЗапознайте детето с една от най-вълнуващите професия на Пожарникар с този цветен дървен пъзел. Сега с предложението от New classic toys лесно може да разкажете на вашето дете за к..

10345 New Classic Toys: Детска китара, розова

(0)
46.90 лв.

Детска китара, розоваГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Тази дървена китара е едновременно забавна, образователна и идеален музикален инструмент, който насърчава музикалното творче..

18005 New Classic Toys: Игра: Не се сърди човече

(0)
32.90 лв.

Игра: Не се сърди човечеЕдна от най-забавните детски игри е именно играта на Не се сърди човече!Отворете дървената кутия и я обърнете, за да направите хубава основа за игра. New Classic Toys предлага ..

18260 New Classic Toys: Дървен фотоапарат с калейдоскоп

(0)
19.90 лв.

Дървен фотоапарат с калейдоскопС този дървен фотоапарат от New Classis Toys, вашето мъниче може да прави красиви снимки точно като вас. Погледнете през прозореца, фокусирайте камерата, като завъртите ..

11300 New Classic Toys: Дървена количка/проходилка с активности

(0)
136.90 лв.

Дървена количка/проходилка с активностиДървена количка/проходилка, в която са вградени различни занимателни функции. Проектирана е така, че детето да може да се движи стабилно и удобно, държейки се за..

11068 New Classic Toys: Детска дървена кухня: Bon Appetit, Бяла

(0)
256.90 лв.

Детска дървена кухня: Bon Appetit, БялаТази приказна кухня е мечта на всяка малка домакиня. Тя включва различни аксесоари като: тиган с капак, тенджера, 3 готварски лъжици, ръкавица за фурна, сол и че..

10343 New Classic Toys: Детска китара, жълта

(0)
46.90 лв.

Детска китара, жълтаГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Тази дървена китара е едновременно забавна, образователна и идеален музикален инструмент, който насърчава музикалното творчес..

10342 New Classic Toys: Детска китара, синя

(0)
46.90 лв.

Детска китара, синяГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Тази дървена китара е едновременно забавна, образователна и идеален музикален инструмент, който насърчава музикалното творчест..

10341 New Classic Toys: Детска китара, червена

(0)
46.90 лв.

Детска китара, червенаГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Тази дървена китара е едновременно забавна, образователна и идеален музикален инструмент, който насърчава музикалното творч..

11069 New Classic Toys: Детска дървена кухня: Синя

(0)
268.90 лв.

Детска дървена кухня: СиняКрасива и удобна дървена кухня от New Classic Toys, съдържаща всичко, което е необходимо на вашият малък готвач, за да приготви вкусни ястия. Кухнята е оборудвана с два "елек..

10806 New Classic Toys: Игра с дървени пръчици: Микадо

(0)
22.90 лв.

Игра с дървени пръчици: МикадоМикадо е игра с дървени пръчици, развиваща физическите умения, вниманието и наблюдателността. Играта се играе върху маса или друга равна повърхност. В началото на иг..

10708 New Classic Toys: Блендер с плодове за смути

(0)
56.90 лв.

Блендер с плодове за смутиТози страхотен блендер ще позволи на децата да си направят вкусно и здравословно смути. Тази играчка ще научи децата "Колко е важно да се пият здравословни и полезни напитки"..

10605 New Classic Toys: Дървена кошница с хлебчета

(0)
46.90 лв.

Дървена кошница с хлебчетаТази традиционна кошница за хляб ще предложи на децата различни вкусни хлебчета, които могат да се поднесат на трапезата за закуска или обяд. Комплектът включва: красива кошн..

18252 New Classic Toys: Дървен часовник/пъзел

(0)
28.90 лв.

Дървен часовник/пъзелВреме е за игра с този образователен дървен часовник разполагащ с 12 блокчета с различни форми, които се вписват в съответстващи слотове, плюс подвижни стрелки. Това е идеалната и..

10302 New Classic Toys: Дървена китара: розова

(0)
54.90 лв.

Дървена китара: розоваГотови ли сте да се научите да свирите на китара? С китарата на New Classic Toys, това ще е истинско удоволствие. Китарата разполага с луксозна система за настройки, 6 струн..

11067 New Classic Toys: Детска дървена кухня: Розова

(0)
256.90 лв.

Детска дървена кухня: РозоваТази приказна кухня е мечта на всяка малка домакиня. Тя включва различни аксесоари като: тиган с капак, тенджера, 3 готварски лъжици, ръкавица за фурна, сол и черен пипер. ..

10850 New Classic Toys: Дървена ферма с животни и трактор

(0)
92.90 лв.

Дървена ферма с животни и тракторДобре дошли във фермата на New Classic Toys!Всичко от което се нуждаят малките фермери ще го намерят в тази красива ферма с животни. Тази дървена ферма включва 20 фигу..

10344 New Classic Toys: Детска китара

(0)
46.90 лв.

Детска китараГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Тази дървена китара е едновременно забавна, образователна и идеален музикален инструмент, който насърчава музикалното творчество и р..

10210 New Classic Toys: Детски музикален инструмент: Металофон

(0)
32.90 лв.

Детски музикален инструмент: МеталофонДетски музикален инструмент - Металофон, изработен от качествена дървесина с 8 метални пластини, оцветени в различни цветове. Създавайки различни звуци с него дец..

11420 New Classic Toys: Дървено колело без педали, червено

(0)
136.90 лв.

Дървено колело без педали, червеноТова колело е с изключително здрава и стабилна дървена конструкция и е предназначено за най-малките дечица, които се опитват да направят първите си стъпки. Детето не ..

10752 New Classic Toys: Дървена количка за кукли, бяла

(0)
154.90 лв.

Дървена количка за кукли, бялаДървена количка за кукли изработена от здраво и масивно дърво с изключително красив дизайн. Към нея е включено красиво спално бельо и възглавничка с различен десен от две..

10750 New Classic Toys: Дървена количка за кукли, червена

(0)
154.90 лв.

Дървена количка за кукли, червенаДървена количка за кукли изработена от здраво и масивно дърво с изключително красив дизайн. Към нея е включено красиво спално бельо и възглавничка с различен десен от ..

18281 New Classic Toys: Комплект с инструменти: Малкият майстор

(0)
58.90 лв.

Дървен комплект с инструменти: Малкият майсторВсеки малък строител се нуждае от куфарче с инструменти. Този комплект от New Classic Toys съдържа 12 части и ще ви предостави всичко това: отвертка, моли..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

11404 New Classic Toys: Дървено колело с багажник, розово

(0)
149.90 лв.

Дървено колело с багажник за бутане, розовоТова красиво колело с преден багажник е изработено от масивна и здрава букова дървесина и е предназначено за най-малките дечица, които се опитват да направят..

11053 New Classic Toys: Детска дървена кухня: Бон Апети

(0)
208.90 лв.

Детска дървена кухня: Бон Апети, бяло-сиваТази приказна кухня е мечта за всяка малка домакиня. Тя включва различни аксесоари като: тиган с капак, тенджера, 3 готварски лъжици, ръкавица за фурна, сол и..

11050 New Classic Toys: Детска дървена кухня, бяла

(0)
189.90 лв.

Детска дървена кухня, бялаТази приказна кухня е мечта за всяка малка домакиня. Децата ще могат да използват въображението си за да създават различни менюта от вкусотии. Тази кухня е идеална за игра, т..

18291 New Classic Toys: Детски докторски комплект

(0)
44.90 лв.

Детски докторски комплектТози докторски комплект от New Classic Toys е специално създаден, за да запознае децата с лекаря по игрив начин. Благодарение на него, децата ще "практикуват" посещението при ..

Показани 1 от 30 | 117 (4 Страници)