New Classic Toys

Мрежа:

10055 New Classic Toys: Детски акордеон

(0)
58.90 лв.

Детски акордеон Красив червен акордеон с включена музикална брошура с инструкции. Издърпайте, натиснете клавишите и превърнете звуците в красива мелодия, следвайки инструкциите, в които има някол..

10056 New Classic Toys: Детски акордеон: син

(0)
58.90 лв.

Детски акордеон: синКрасив детски акордеон с включена музикална брошура с инструкции. Издърпайте, натиснете клавишите и превърнете звуците в красива мелодия, следвайки инструкциите, в които има няколк..

10210 New Classic Toys: Детски музикален инструмент: Металофон

(0)
32.90 лв.

Детски музикален инструмент: МеталофонДетски музикален инструмент - Металофон, изработен от качествена дървесина с 8 метални пластини, оцветени в различни цветове. Създавайки различни звуци с него дец..

10236 New Classic Toys: Дървен ксилофон

(0)
30.90 лв.

Детски дървен ксилофонДетски дървен ксилофон с дванадесет цветни тона. Децата ще могат да се запознаят с този красив инструмент, с който ще открият че има твърди, меки, бързи, бавни, високи и ниски то..

10300 New Classic Toys: Дървена китара: червена

(0)
54.90 лв.

Детска дървена китара: червенаГотови ли сте да се научите да свирите на китара? С китарата на New Classic Toys, това ще е истинско удоволствие. Китарата разполага с луксозна система за настройки,..

10301 New Classic Toys: Дървена китара: синя

(0)
54.90 лв.

Детска дървена китара: синяГотови ли сте да се научите да свирите на китара? С китарата на New Classic Toys, това ще е истинско удоволствие. Китарата разполага с луксозна система за настройки, 6 ..

10302 New Classic Toys: Дървена китара: розова

(0)
54.90 лв.

Дървена китара: розоваГотови ли сте да се научите да свирите на китара? С китарата на New Classic Toys, това ще е истинско удоволствие. Китарата разполага с луксозна система за настройки, 6 струн..

10304 New Classic Toys: Детска китара

(0)
54.90 лв.

Детска китараГотови ли сте да се научите да свирите на китара? С китарата на New Classic Toys, това ще е истинско удоволствие. Китарата разполага с луксозна система за настройки, 6 струни, перо з..

10341 New Classic Toys: Детска китара, червена

(0)
46.90 лв.

Детска китара, червенаГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Тази дървена китара е едновременно забавна, образователна и идеален музикален инструмент, който насърчава музикалното творч..

10342 New Classic Toys: Детска китара, синя

(0)
46.90 лв.

Детска китара, синяГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Тази дървена китара е едновременно забавна, образователна и идеален музикален инструмент, който насърчава музикалното творчест..

10343 New Classic Toys: Детска китара, жълта

(0)
46.90 лв.

Детска китара, жълтаГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Тази дървена китара е едновременно забавна, образователна и идеален музикален инструмент, който насърчава музикалното творчес..

10344 New Classic Toys: Детска китара

(0)
46.90 лв.

Детска китараГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Тази дървена китара е едновременно забавна, образователна и идеален музикален инструмент, който насърчава музикалното творчество и р..

10345 New Classic Toys: Детска китара, розова

(0)
46.90 лв.

Детска китара, розоваГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Тази дървена китара е едновременно забавна, образователна и идеален музикален инструмент, който насърчава музикалното творче..

10348 New Classic Toys: Детска китара: розова с цветя

(0)
46.90 лв.

Детска китара: розова с цветяГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Играта с китарата е забавна и образователна, популяризира музикалното творчество и стимулира развитието на координац..

10349 New Classic Toys: Детска китара, синя

(0)
46.90 лв.

Детска китара: синяГотови ли сте да се научите да свирите на китара? Играта с китарата е забавна и образователна, популяризира музикалното творчество и стимулира развитието на координацията око-р..

10388 New Classic Toys: Дървено дайре

(0)
20.90 лв.

Дървено дайреКласическо дървено дайре с 5 кимвали. Играта с този музикален инструмент е забавна и образователна, насърчава се музикалното творчество на децата. Дайрето е идеално за всички деца, обичащ..

10433 New Classic Toys: Дървен пъзел, Пожарна

(0)
16.90 лв.

Дървен пъзел, ПожарнаЗапознайте детето с една от най-вълнуващите професия на Пожарникар с този цветен дървен пъзел. Сега с предложението от New classic toys лесно може да разкажете на вашето дете за к..

10440 New Classic Toys: Дървен пъзел, Ферма

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел, ФермаЗапознайте детето с животните от фермата с този цветен дървен пъзел. Разкажете му как се цапа прасенцето, как плува патето, какво прави кончето . Дръжките на парченцата от пъзела го..

10500 New Classic Toys: Дървен пъзел с геометрични фигури

(0)
28.90 лв.

Дървен пъзел с геометрични фигуриОбразователен творчески пъзел, с който детето ви ще може да подрежда, сортира и да се запознае с различните геометрични фигури - кръг, правоъгълник, триъгълник и квадр..

10501 New Classic Toys: Дървена игра с цветни рингове, Дъга

(0)
36.90 лв.

Дървена игра с цветни рингове: ДъгаТази кула за подреждане и сортиране от New Classic Toys е изработена от буково дърво и съдържа 7 цветни ринга с различни големина. Дървените форми лесно се хващат от..

10510 New Classic Toys: Дървена игра, Научи се да броиш

(0)
40.90 лв.

Дървена играчка: Научи се да броишС тази игра от New Classic Toys децата ще се научат да броят по един забавен начин. Комплектът съдържа: дървен борд за подреждане, 55 цветни пръстена, 10 квадратчета ..

10511 New Classic Toys: Дървена таблица за умножение

(0)
30.90 лв.

Дървена таблица за умножениеТази образователна игра от New Classic Toys ще помогне на децата да се научат да умножават от 1 до 12 по един лесен и забавен начин. Комплектът съдържа дървена рамка с прег..

10515 New Classic Toys: Дървен пъзел, Осмоъгълник

(0)
40.90 лв.

Дървен пъзел: ОсмоъгълникЗапознайте се геометрията с този пъзел  във формата на осмоъгълник, съдържащ 72 триъгълни цветни блокчета. Този пъзел предлага безкрайни възможности за подреждане, както ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10520 New Classic Toys: Пъзел с превозни средства

(0)
24.90 лв.

Пъзел с превозни средстваОткрийте различните превозни средства с този красив дървен пъзел от New Classic Toys. Изображенията, които се намират под всяко едно от тях, правят озадачаването на децата лес..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10521 New Classic Toys: Пъзел с животни

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел с животниОткрийте света на животните във фермата с този красив дървен пъзел от New Classic Toys. Изображенията, които се намират под всяко едно от тях, правят озадачаването на децата лесн..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10522 New Classic Toys: Дървен пъзел, Морско дъно

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел: Морско дъноОткрийте света на морските обитатели с този красив дървен пъзел от New Classic Toys. Изображенията, които се намират под всяко едно от тях, правят озадачаването на децата лесн..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10533 New Classic Toys: Дървен пъзел змия ABC

(0)
36.90 лв.

Дървен пъзел ABC: ЗмияТози голям дървен пъзел от New Classic Toys е с формата на змия. Поставете цветните елементи на правилното им място и ще наредите цялата азбука от начало до край. Пъзелът се съст..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10534 New Classic Toys: Дървен пъзел с букви, ABC

(0)
36.90 лв.

Дървен пъзел с букви: ABCДетски дървен пъзел включващ буквите от английската азбука. Частите са едри и лесни за хващане от малките ръчички. Този пъзел спомага за разпознаването на буквите, цветовете и..

10536 New Classic Toys: Пъзел с превозни средства

(0)
24.90 лв.

Пъзел с превозни средстваОткрийте различните превозни средства с този красив дървен пъзел от New Classic Toys. Изображенията, които се намират под всяко едно от тях, правят озадачаването на децата лес..

10539 New Classic Toys: Дървен пъзел с числа

(0)
37.90 лв.

Дървен пъзел с числаЕдно, две, три! Научете децата си да броят до 20! Ученето на числата никога не е било толкова забавно. Този цветен пъзел от New Classic Toys предлага на децата възможността да се з..

Показани 1 от 30 | 117 (4 Страници)