APLIKids 14840 APLI Kids: Детска игра: Погледни и намери

Преглеждания 199

37.90 лв.
 • Производител: APLIKids
 • Код на продукта: 14840 APLI Kids: Детска игра: Погледни и намери
 • Наличност: В наличност

Детска игра: Погледни и намери

"Погледни и намери" е настолна семейна игра за развитие на наблюдателност, внимание и бързи реакции. Открийте най-много търсени предмети сред всички останали на двете карнавални сцени. Стани най-наблюдателния сред семейството и приятелите. Тази игра е специално разработена със съдействието на испанската писателка и психолог Анхелс Наваро с цел установяване и подобряването на вниманието, наблюдателността, времето за реакция по един забавен начин. Всяко умение се усъвършенства с тренировки. Комплектът съдържа: 4 картона, всеки от който се състои от 2 сцени на карнавал, 40 елемента за търсене, 4 магически маркера с гумички, пясъчен часовник и илюстрирани инструкции. 

  • Категория: Стратегическа игра
  • Марка: APLI Kids, Испания
  • Подходящ за деца над: 6години

  Всички продукти за деца с марка APLI Kids са произведени съобразно директива UNE-EN 71 за безопасност на детски играчки. Продуктите на APLIKids са разнообразни, подходящи за различни възрастови групи и се радват на голям интерес от деца и родители. Широката гама от тематични стикери, вълшебно тесто за моделиране и останалите материали за творчество, успешно се вписват и в учебните занимания. Неусетно и с интерес децата се научават да различават цветове, форми и размери, да броят, смятат, рисуват, творят. Развиват координацията, логиката, стратегическото мислене, фината моторика, креативността. А най-важното е, че през цялото време се забавляват! 

  Забавно е с нас!

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
  Тагове:
  APLI Kids

  Контакти

  Телефон

  Работно време

  Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

  ЗА НАС

  Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

  При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

  Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.