Majorette 4242 Majorette: Писта с изстрелвачка и лупинг + количка

Преглеждания 501

32.90 лв.
  • Производител: Majorette
  • Код на продукта: 4242 Majorette: Писта с изстрелвачка и лупинг + количка
  • Наличност: В наличност

Писта с изстрелвачка и лупинг + количка

Кой може да направи салто? С този невероятен комплект младите шофьори каскадьори могат да демонстрират своите способности на пистата. количката се изстрелва на рампата за спускане с висока скорост. Тя трябва да премине през кръга на пистата и да стигне до финала невредима. Рампата за стартиране и финиширане се регулира, така че може да се повиши нивото на трудност на играта. Пистата с лупинг е направена от здрава пластмаса, а състезателната количка от здрав метал. Очакват ви едни вълнуващи състезания и нека най-добрия победи!

  • Марка: Majorette
  • Размер: количка 7,5 см
  • Подходящ за деца над: 3+ години

Любопитно за производителя

Играта е част от живота! Всяко дете без значение на колко години е се радва по свой начин на всяка една играчка. Играчките на Simba карат децата да развиват своите социални умения, насърчава концентрацията им и развива тяхната интелигентност докато играят. В голямото семейство на забавата влизат марките Simba Toys, Dicke Toys, Smobi, Eichhorn, Noris, Tamaya, Carson, Nicotoy, Schico, Solido, Schipper, Zoch, Heros, като всички те са сред най - големите производители на висококачествени и здрави детски играчки!


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
Majorette

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.