02085 Lelin Toys Дървени магнитни букви: Българската азбука

Lelin 02085 Lelin Toys Дървени магнитни букви: Българската азбука

Преглеждания 588

25.90 лв.
  • Производител: Lelin
  • Код на продукта: 02085 Lelin Toys Дървени магнитни букви: Българската азбука
  • Наличност: В наличност

Дървени магнитни букви: Българската азбука

Комплект от 50 броя дървени магнитни букви от българската азбука, създадени специално за нуждите на ранно езиковото обучение по български език. С тяхна помощ децата лесно и бързо ще се запознаят и научат буквите, като постепенно ще започнат и да съставят думи и кратки изречения. В комплекта са включени само главни букви. Могат да се залепват върху всякаква магнитна или метална повърхност.

Буквите в комплекта са оцветени с различни цветове, съобразени с образователните стандарти в предучилищна възраст и началното училищно ниво на преподаване на български език. 

* гласните звуци (а, ъ, о, у, е, и), както и ь, ю, я са червени.

* съгласните звукове:

* сонорни (л, м, р, н) са оцветени в жълт цвят;

* звучните съгласни (б, в, г, д, ж, з, й) са оцветени в синьо;

* беззвучните звукове (к, п, с, т, ф, х, ц, ч, ш) са зелени. 

Буквите са проектирани от екип консултанти, като за тях е използван създадения от дизайнерката Кристина Костова, шрифт Adys. Този шрифт улеснява читателите с лека до средна степен на дислекция. Не предизвиква никакво дразнение за хора без специфични симптоми, което го прави подходящ и за широка употреба. 

  • Категория: Играчки от дърво
  • Марка: Lelin Toys
  • Размер на буквата: 5,5 - 6 см, дебелина на буквата: 0,4 ам
  • Подходящ за деца над: 3години

Дървените играчки  Lelin са образователни, красиви и стимулират въображението и любопитството на децата! Красивите дизайни, с които са изработени допринасят за високата стойност на игра и са голяма атракция за децата. Качеството и безопасността са най-важните условия в тяхното производство. Всички играчки Lelin отговарят на международните стандарти за безопасност и са изработени с нетоксични бои и лакове.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Captcha
Тагове:
Lelin Toys

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.