41327 LEGO Friends: Спалнята на Миа

41327 LEGO Friends: Спалнята на Миа

LEGO Friends: Спалнята на Миа

Категория: Конструктори

Марка: LEGO, Дания

Препоръчителна възраст: 6+ години

Конструкторът съдържа: 86 елемента. 

Качете се на леглото на Mia в дървесната къща и й помогнете да покани приятелите си с радиостанцията. Скочете на скейтборда и се упражнявайте на рампата. Забавлявайте се с домашното зайче Twister и се уверете, че има достатъчно храна, преди да вземете скейтборда или греблото и да тръгнете с Mia, за да търсите приключения на открито.

Конструктори LEGO:

Продуктите на LEGO преминават през стриктни тестове за качество и безопасност, с които отговарят на високите очаквания на потребителите. Именно това е причината децата и възрастните да се връщат при тях отново и отново. Всяка една LEGO плочка е част от системата за игра и лесно може да се комбинира по безброй начини. Колкото повече LEGO части имате, толкова повече ще са и възможностите ви за креативност. Комбинацията от структурни системи, логическо мислене и креативност, окуражава децата да се развиват и да учат в процеса на игра.

Конструкторите LEGO, в чиято основа са малките многоцветни пластмасови елементи, осигуряват перфектното им пасване и закрепване един в друг. С течение на годините, палитрата от елементи нараства неимоверно, като в момента на пазара могат да се открият хиляди разнообразни части, с които да се построят цели градове, автомобили, животни, замъци, космически кораби и какво ли още не...


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглеждания: 138
  • Код на продукта 41327 LEGO Friends: Спалнята на Миа
  • Наличност В наличност
  • 21,90 лв.

Етикети: LEGO