LEGO 41327 LEGO Friends: Спалнята на Миа

Преглеждания 161

21.90 лв.
  • Производител: LEGO
  • Код на продукта: 41327 LEGO Friends: Спалнята на Миа
  • Наличност: В наличност

LEGO Friends: Спалнята на Миа

Качете се на леглото на Mia в дървесната къща и й помогнете да покани приятелите си с радиостанцията. Скочете на скейтборда и се упражнявайте на рампата. Забавлявайте се с домашното зайче Twister и се уверете, че има достатъчно храна, преди да вземете скейтборда или греблото и да тръгнете с Mia, за да търсите приключения на открито.

Конструкторът съдържа: 86 елемента. 

  • Категория: Конструктори
  • Марка: LEGO, Дания
  • Препоръчителна възраст: 6+ години

Конструктори LEGO:

Продуктите на LEGO преминават през стриктни тестове за качество и безопасност, с които отговарят на високите очаквания на потребителите. Именно това е причината децата и възрастните да се връщат при тях отново и отново. Всяка една LEGO плочка е част от системата за игра и лесно може да се комбинира по безброй начини. Колкото повече LEGO части имате, толкова повече ще са и възможностите ви за креативност. Комбинацията от структурни системи, логическо мислене и креативност, окуражава децата да се развиват и да учат в процеса на игра.

Конструкторите LEGO, в чиято основа са малките многоцветни пластмасови елементи, осигуряват перфектното им пасване и закрепване един в друг. С течение на годините, палитрата от елементи нараства неимоверно, като в момента на пазара могат да се открият хиляди разнообразни части, с които да се построят цели градове, автомобили, животни, замъци, космически кораби и какво ли още не...


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
LEGO

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.