10801 LEGO DUPLO: Малки животни

10801 LEGO DUPLO: Малки животни

10801 LEGO DUPLO: Малки животни

Категория: Конструктори 

Марка: LEGO

Размер на кутията: 19,1 х 7,1 х 14,1 см

Препоръчителна възраст: 1,5+ години

Конструкторът съдържа: 13 части. 

Страна на произход: Дания

Този конструктор на LEGO ще ви запознае с няколко очарователни животни: тигър, жираф, мече и костенурка. С тях може да се играе самостоятелно или да ги комбинирате с някои от останалите модели на DUPLO. Частите са големи и са съобразени с възрастта на децата. 

Конструктори LEGO:

Продуктите на LEGO преминават през стриктни тестове за качество и безопасност, с които отговарят на високите очаквания на потребителите. Именно това е причината децата и възрастните да се връщат при тях отново и отново. Всяка една LEGO плочка е част от системата за игра и лесно може да се комбинира по безброй начини. Колкото повече LEGO части имате, толкова повече ще са и възможностите ви за креативност. Комбинацията от структурни системи, логическо мислене и креативност, окуражава децата да се развиват и да учат в процеса на игра.

Конструкторите LEGO, в чиято основа са малките многоцветни пластмасови елементи, осигуряват перфектното им пасване и закрепване един в друг. С течение на годините, палитрата от елементи нараства неимоверно, като в момента на пазара могат да се открият хиляди разнообразни части, с които да се построят цели градове, автомобили, животни, замъци, космически кораби и какво ли още не...


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглеждания: 169
  • Код на продукта 10801 LEGO DUPLO: Малки животни
  • Наличност В наличност
  • 21,90 лв.

Етикети: LEGO