1016E Конструктор със зъбни колела: Korbo 120

KORBO 1016E Конструктор със зъбни колела: Korbo 120

Преглеждания 614

49.90 лв.
  • Производител: KORBO
  • Код на продукта: 1016E Конструктор със зъбни колела: Korbo 120
  • Наличност: В наличност

Конструктор със зъбни колела: Korbo 120

Марка: KORBO, Полша

Размер на кутията: 29 х 18 х 18 см

Подходящ за деца над: 3+ години

Брой части: 120

Конструкторът Korbo 120 е набор от зъбни колела, платформи и други съединителни елементи, които ще ви позволят да изградите свои собствени мобилни и подвижни хоризонтални и вертикални конструкции, в които всички предавки се въртят. С шестте платформи и 44 цветни зъбни колела и други елементи, ще се изумите колко много различни макети ще успеете да направите. Korbo 120 е създаден да вдъхновява децата и по време на игра, те развиват своето творчество и логическо мислене. По-големите деца ще успеят да разберат и някои от основните принципи на механиката, докато по-малките ще поставят зъбните колела върху платформите и ще ги въртят с помощта на дръжките. Комплектът позволява да се създават както прости, така и по-сложни конструкции. Всички елементи се съхраняват в удобна кутия с капак. Конструкторът е изключително подходящ и за игра в детски градини. 

Мотото на невероятните конструктори със зъбни колела KORBO е: "Мисли, изгради и върти"! Те се основават на предавки, благодарение на които конструкторите оживяват. Предимството на KORBO е неговата простота и лекота при създаването на различни движещи се модели. Свързването на елементите от KORBO вдъхновява децата да развиват и насърчават своите умения. Само правилното свързване на зъбните колела прави възможно движенията на фигурата. Тези конструктори позволяват на децата да разберат най-простите принципи на физиката чрез опити и забавления. 

KORBO конструкторите са един от най-добрия начин децата да развият своето логическо и творческо мислене, въображение и фини двигателни умения!Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
KORBO

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.