Other Toys

Мрежа:

0386 Детски щанд за сладолед и сладкиши

(0)
89.90 лв.

Детски щанд за сладолед и сладкишиДетски щанд отрупан със сладолед, перфектен за многобройни ролеви игри на децата.Това е щанд за десерти и сладолед, зад който Вашето дете ще се почувства като истинск..

0396 Детски триетажен паркинг с метални колички

(0)
59.90 лв.

Детски триетажен паркинг с метални количкиПаркинг на три нива с асансьор и метални колички, с които децата обичащи високите скорости ще се забавляват.Комплектът включва 8 метални колички, които детето..

0407 Детска мини кухня, червена

(0)
25.90 лв.

Детска мини кухня, червенаДетска мини кухня за малките готвачи!Кухнята предлага разнообразие от възможности за игра. Тя включва 26 аксесоара, сред които тиган и тенджера, и има 2 котлона, фурна с отва..

0411 Детска кухня с течаща вода, пара, светлини и звуци, розова

(0)
159.90 лв.

Детска кухня с течаща вода, пара, светлини и звуци, розоваТази кухня ще зарадва всяко дете с множеството си възможности с които, детето може да развие своята страст към готвенето.Кухнята е просторна и..

0412 Детска кухня с течаща вода, пара, светлини и звуци, син плот

(0)
179.90 лв.

Детска кухня с течаща вода, пара, светлини и звуци, син плотТази кухня ще зарадва всяко дете с множеството си възможности с които, детето може да развие своята страст към готвенето.Кухнята е просторна..

0434 Бебешки шезлонг с играчки, 3 в 1

(0)
134.90 лв.

Бебешки шезлонг с играчки, 3 в 1Бебешки шезлонг с музикални и вибро функции. Над шезлонга може да се закачи дъга с играчки. Необходима е батерия LR20, купува се отделно.Може да се ползва като люлка за..

0436 Музикална въртележка за креватче

(0)
42.90 лв.

Музикална въртележка за креватчеВъртележка за кошара или креватче предназначена за деца от най-ранна възраст.Спомага за по-лесното приспиване на Вашето дете, подобряване на неговите зрителни и слухови..

1382 Бебешки музикален прожектор

(0)
23.90 лв.

Бебешки музикален прожекторМултифункционална интерактивна бебешка играчка създадена от напълно безопасни и трайни висококачествени материали.Тя е с формата на фенер с усмихнато личице и има няколко ин..

1426 Детски зъболекарски комплект с моделин

(0)
28.90 лв.

Детски зъболекарски комплект с моделинС този зъболекарски комплект, вашето дете ще се погрижи за счупените зъби на своя пациент.Моделирай зъбчетата с помощта на матрицата. Огледай зъбките с помощта на..

1458 Модел/глава за прически, руса коса

(0)
22.90 лв.

Модел/глава за прически, руса косаТози комплект с модел за прически е предназначен за деца, които биха искали да станат фризьори. С тази кукла манекен за прически, децата могат да се упражняват д..

1462 Детски комплект с гримове

(0)
17.90 лв.

Детски комплект с гримовеЗарадвайте вашата малка госпожичка с този истински комплект с гримове, включващ сенки за очи, червило, лак за нокти и аксесоари. Включва разделители за пръсти и 3 цветни лака ..

1471 Детска мини кухня с пара в кошница

(0)
32.90 лв.

Детска мини кухня с пара в кошницаЧудесна компактна кухня, с която Вашето дете ще се почувства като истински готвач! В комплекта са включени редица аксесоари за разнообразно забавление. Кухнята се поб..

1472 Детски докторски комплект в куфарче

(0)
29.90 лв.

Детски докторски комплект в куфарчеДокторски комплект, който ще зарадва всяко дете, което мечтае да стане лекар! С помощта на множеството включени аксесоари, детето ще прегледа и ще лекува болните. Ко..

1484 Детска маса с дъска за рисуване, 2 в 1

(0)
58.90 лв.

Детска маса с дъска за рисуване, 2 в 1Детска маса с статив за рисуване с две страни - бяла и черна дъска. В комплекта са включени маслени пастели (нетоксични), маркери, тебешири и гъба за изтриване. С..

1485 Детска маса с дъска за рисуване, 2 в 1, розова

(0)
58.90 лв.

Детска маса с дъска за рисуване, 2 в 1, розоваДетска маса с статив за рисуване с две страни - бяла и черна дъска. В комплекта са включени маслени пастели (нетоксични), маркери, тебешири и гъба за изтр..

1487 Статив за рисуване със столче и материали

(0)
86.90 лв.

Статив за рисуване със столче и материалиПрактичен мултифункционален продукт, който може да се използва като статив за рисуване или маса за учене или творчески занимания.Продуктът може да се използва ..

1528 Детска микровълнова печка, синя

(0)
22.90 лв.

Детска микровълнова печка, синяДетска микровълнова печка с отваряща се врата, звук и светлина. Работи като истинска. Когато вашето детенце натисне копчето ON/OFF, независимо дали вратичката е отворена..

1535 Детски докторски комплект в раница

(0)
26.90 лв.

Детски докторски комплект в раницаСложете докторската раница на гърба си и се погрижете за пациентите си!С помощта на множеството включени аксесоари, детето ще прегледа и ще лекува болните. Комплектът..

1541 Активна гимнастика с цветни топки и музика

(0)
74.90 лв.

Активна гимнастика с цветни топки и музикаЗабавна комбинация от басейн с топки и активна гимнастика с пъстроцветен дизайн и грифове с висящи играчки.Сред включените занимателни играчки са тигърче, кое..

1542 Активна гимнастика/килимче, 2 в 1, розова

(0)
32.90 лв.

Активна гимнастика/килимче, 2 в 1, розоваЗабавна активна гимнастика със сладък дизайн и гриф с играчки. Сред включените занимателни играчки са меко огледалце, ринг-дрънкалка и пеперудка. Грифът може д..

1545 Активна гимнастика/басейн с цветни топки

(0)
89.90 лв.

Активна гимнастика/басейн с цветни топкиЗабавна комбинация от басейн с топки за игра и активна гимнастика с гриф с играчки със сладък дизайн.Сред включените занимателни играчки са тигър, което свири к..

1548 Писта с 6 колички

(0)
19.90 лв.

Писта с 6 количкиПиста на няколко нива, която ще забавлява всеки малък почитател на автомобилните състезания. Развива концентрацията и координацията око-ръка. В комплекта са включени 6 колички със спе..

1564 Детска кухня с пара, течаща вода, светлини и звуци, 99 части

(0)
274.90 лв.

Детска кухня с пара, течаща вода, светлини и звуци, 99 частиСтрахотна кухня, която ще зарадва всяко дете с множеството си възможности! С пъстроцветния сет, детето може да развие своята страст към готв..

1585 Трансформираща се писта със светеща кола, Neon Glow

(0)
39.90 лв.

Трансформираща се писта със светеща кола, Neon GlowВпуснете се в най- вълнуващите състезания със страхотната писта в неонови цветове Neon Glow!В комплекта е включена електронна количка, която свети с ..

1588 Трансформираща се писта с електронна количка

(0)
26.90 лв.

Трансформираща се писта с електронна количкаВпуснете се във вълнуващи състезания със страхотната писта с динозаври! В комплекта е включен електронна количка, която се движи по пистата самостоятелно. П..

1594 Детска игра, Еленче с рингове

(0)
24.90 лв.

Детска игра, Еленче с ринговеДетска игра с рингове със състезателен характер. Целта е да вкарате колкото може повече рингове на рогата на еленчето. Чудесно забавление за цялото семейство. Включен е и ..

1600 Детска тоалетка със столче и аксесоари

(0)
96.90 лв.

Детска тоалетка със столче и аксесоариДетска тоалетка, която включва различни аксесоари за ежедневните козметични процедури на малките госпожици.Интерактивната тоалетка е прекрасен подарък за малкото ..

1603 Детска кухня с аксесоари в куфар, 3 в 1

(0)
48.90 лв.

Детска кухня с аксесоари в куфар, 3 в 1Забавна кухня в куфар за малките готвачи, която дава възможност за 3 различни възможности за игра!С този пъстроцветен комплект за игра, детето ще може да сготви ..

4728 Детска кухня с пара, течаща вода, светлини и звуци

(0)
199.90 лв.

Детска кухня с пара, течаща вода, светлини и звуциТази кухня ще зарадва всяко дете с множеството си възможности с които, детето може да развие своята страст към готвенето.В котлоните може да се налее ..

6042 Детски камион с инструменти

(0)
34.90 лв.

Детски камион с инструментиДетски камион с куфарче пълно с различни инструменти, с които вашият малък майстор ще се забавлява. Играчката е със светлинни и звукови ефекти, за които са ви необходими 3 х..

Показани 1 от 30 | 37 (2 Страници)