Other Toys

Мрежа:

0382 Детски супермаркет с кафене

(0)
79.90 лв.

Детски супермаркет с кафенеДетски супермаркет, които ще привлече вниманието на всяко дете и ще го накара да прекара часове в игри и забавления, заедно със своите приятели. Перфектен подарък за ролеви ..

0386 Детски щанд за сладолед и сладкиши

(0)
78.90 лв.

Детски щанд за сладолед и сладкишиДетски щанд отрупан със сладолед, перфектен за многобройни ролеви игри на децата.Това е щанд за десерти и сладолед, зад който Вашето дете ще се почувства като истинск..

0387 Детски супермаркет с кошница и продукти I

(0)
65.90 лв.

Детски супермаркет с кошница и продукти IДетски супермаркет, които ще привлече вниманието на всяко дете и ще го накара да прекара часове в игри и забавления, заедно със своите приятели. Перфектен пода..

0388 Детски супермаркет с кошница и продукти

(0)
65.90 лв.

Детски супермаркет с кошница и продуктиДетски супермаркет, които ще привлече вниманието на всяко дете и ще го накара да прекара часове в игри и забавления, заедно със своите приятели. Перфектен подаръ..

0396 Детски триетажен паркинг с метални колички

(0)
56.90 лв.

Детски триетажен паркинг с метални количкиПаркинг на три нива с асансьор и метални колички, с които децата обичащи високите скорости ще се забавляват.Комплектът включва 8 метални колички, които детето..

0407 Детска мини кухня, червена

(0)
25.90 лв.

Детска мини кухня, червенаДетска мини кухня за малките готвачи!Кухнята предлага разнообразие от възможности за игра. Тя включва 26 аксесоара, сред които тиган и тенджера, и има 2 котлона, фурна с отва..

0411 Детска кухня с течаща вода, пара, светлини и звуци, розова

(0)
139.90 лв.

Детска кухня с течаща вода, пара, светлини и звуци, розоваТази кухня ще зарадва всяко дете с множеството си възможности с които, детето може да развие своята страст към готвенето.Кухнята е просторна и..

0412 Детска кухня с течаща вода, пара, светлини и звуци, син плот

(0)
139.90 лв.

Детска кухня с течаща вода, пара, светлини и звуци, син плотТази кухня ще зарадва всяко дете с множеството си възможности с които, детето може да развие своята страст към готвенето.Кухнята е просторна..

0434 Бебешки шезлонг с играчки, 3 в 1

(0)
134.90 лв.

Бебешки шезлонг с играчки, 3 в 1Бебешки шезлонг с музикални и вибро функции. Над шезлонга може да се закачи дъга с играчки. Необходима е батерия LR20, купува се отделно.Може да се ползва като люлка за..

0435 Бебешко бънджи столче с играчки

(0)
219.90 лв.

Бебешко бънджи столче с играчкиДетско бънджи и забавен център, подходящо за деца на възраст над 6 месеца с тегло до 12 кг.Бънджито предоставя на Вашето дете различни забавления - от игра с въртящия се..

0436 Музикална въртележка за креватче

(0)
39.90 лв.

Музикална въртележка за креватчеВъртележка за кошара или креватче предназначена за деца от най-ранна възраст.Спомага за по-лесното приспиване на Вашето дете, подобряване на неговите зрителни и слухови..

1350 Детска пазарска количка с продукти

(0)
32.90 лв.

Детска пазарска количка с продуктиС тази количка ще е истинско удоволствие да се пазарува заедно с мама и тате. Чудесно допълнение при ролеви игри на магазинери и клиенти.Частите се сглобяват само със..

1382 Бебешки музикален прожектор

(0)
21.90 лв.

Бебешки музикален прожекторМултифункционална интерактивна бебешка играчка създадена от напълно безопасни и трайни висококачествени материали.Тя е с формата на фенер с усмихнато личице и има няколко ин..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

1426 Детски зъболекарски комплект с моделин

(0)
28.90 лв.

Детски зъболекарски комплект с моделинС този зъболекарски комплект, вашето дете ще се погрижи за счупените зъби на своя пациент.Моделирай зъбчетата с помощта на матрицата. Огледай зъбките с помощта на..

1455 Модел/глава за прически, кестенява коса

(0)
22.90 лв.

Модел/глава за прически, кестенява косаТози комплект с модел за прически е предназначен за деца, които биха искали да станат фризьори. С тази кукла манекен за прически, децата могат да се упражня..

1456 Модел/глава за прически, червена коса

(0)
22.90 лв.

Модел/глава за прически, червена косаТози комплект с модел за прически е предназначен за деца, които биха искали да станат фризьори. С тази кукла манекен за прически, децата могат да се упражнява..

1457 Модел/глава за прически, руса коса

(0)
22.90 лв.

Модел/глава за прически, руса косаТози комплект с модел за прически е предназначен за деца, които биха искали да станат фризьори. С тази кукла манекен за прически, децата могат да се упражняват д..

1458 Модел/глава за прически, руса коса

(0)
22.90 лв.

Модел/глава за прически, руса косаТози комплект с модел за прически е предназначен за деца, които биха искали да станат фризьори. С тази кукла манекен за прически, децата могат да се упражняват д..

1460 Музикален прожектор, Пингвин

(0)
37.90 лв.

Музикален прожектор, ПингвинДетски прожектор-пингвин, който ще Ви бъде полезно още от първите дни на Вашето бебе.То има успокояващ ефект и е много мек на допир, а сладкият му дизайн чудесно ще допълни..

1462 Детски комплект с гримове

(0)
17.90 лв.

Детски комплект с гримовеЗарадвайте вашата малка госпожичка с този истински комплект с гримове, включващ сенки за очи, червило, лак за нокти и аксесоари. Включва разделители за пръсти и 3 цветни лака ..

1470 Детски музикален волан със светлини

(0)
24.90 лв.

Детски музикален волан със светлиниОбразователна играчка във формата на автомобилен волан със звукови и светлинни ефекти. Може да се монтира на повърхност у дома или във Вашия автомобил, за още по-реа..

1471 Детска мини кухня с пара в кошница

(0)
29.90 лв.

Детска мини кухня с пара в кошницаЧудесна компактна кухня, с която Вашето дете ще се почувства като истински готвач! В комплекта са включени редица аксесоари за разнообразно забавление. Кухнята се поб..

1472 Детски докторски комплект в куфарче

(0)
27.90 лв.

Детски докторски комплект в куфарчеДокторски комплект, който ще зарадва всяко дете, което мечтае да стане лекар! С помощта на множеството включени аксесоари, детето ще прегледа и ще лекува болните. Ко..

1478 Детски музикален волан със светлини, жълт

(0)
29.90 лв.

Детски музикален волан със светлини, жълтОбразователна играчка във формата на автомобилен волан със звукови и светлинни ефекти. Може да се монтира на повърхност у дома или във Вашия автомобил, за още ..

1484 Детска маса с дъска за рисуване, 2 в 1

(0)
49.90 лв.

Детска маса с дъска за рисуване, 2 в 1Детска маса с статив за рисуване с две страни - бяла и черна дъска. В комплекта са включени маслени пастели (нетоксични), маркери, тебешири и гъба за изтриване. С..

1485 Детска маса с дъска за рисуване, 2 в 1, розова

(0)
49.90 лв.

Детска маса с дъска за рисуване, 2 в 1, розоваДетска маса с статив за рисуване с две страни - бяла и черна дъска. В комплекта са включени маслени пастели (нетоксични), маркери, тебешири и гъба за изтр..

1487 Статив за рисуване със столче и материали

(0)
74.90 лв.

Статив за рисуване със столче и материалиПрактичен мултифункционален продукт, който може да се използва като статив за рисуване или маса за учене или творчески занимания.Продуктът може да се използва ..

1528 Детска микровълнова печка, синя

(0)
22.90 лв.

Детска микровълнова печка, синяДетска микровълнова печка с отваряща се врата, звук и светлина. Работи като истинска. Когато вашето детенце натисне копчето ON/OFF, независимо дали вратичката е отворена..

1535 Детски докторски комплект в раница

(0)
24.90 лв.

Детски докторски комплект в раницаСложете докторската раница на гърба си и се погрижете за пациентите си!С помощта на множеството включени аксесоари, детето ще прегледа и ще лекува болните. Комплектът..

1537 Детска мини кухня в куфарче

(0)
19.90 лв.

Детска мини кухня в куфарчеДетска мини кухня в куфарче за малките готвачи!С този пъстроцветен комплект за игра, детето ще може да сготви своите първи ястия и да се почувства като истински майстор готв..

Показани 1 от 30 | 71 (3 Страници)