Hasbro

Мрежа:

53378 Hasbro NERF Бластер

(0)
26.90 лв.

NERF БластерБластер стреля със специални стрели с гумени върхове. За да е по-точна стрелбата бластерът разполага с лазарен прицел, благодарение на който може да се играе и в тъмното. С оръжието може д..

A9603 Hasbro NERF Бластер Автомат: Zombie Strike

(0)
59.90 лв.

NERF Бластер Автомат: Zombie StrikeБластер Nerf Zombie Strike е автомат с два барабана за 6 патрона, с който може да се стреля до 20 метра. С него победата ви е в ктрпа вързана по време на битка в игр..

B0065 Hasbro Фигура Transformers: Асортимент

(0)
16.90 лв.

Фигура Transformers: АсортиментТази фигурка на Transformers се превръща в превозно средство само с 5 лесни движения. Асортимента включва следните фигури: 1. Autboat Twinferno2. Transformers3. Tra..

B4616 Hasbro NERF Бластер: Modulus Recon MKII

(0)
67.90 лв.

NERF Бластер: Modulus Recon MKIIБластер Modulus Recon MKII е шест заряден с подвижно дуло и приклад, благодарение на което оръжието може да се събере в 4 различни конфигурации. В комплекта са включени..

B5161 Hasbro Кукла Frozen: Елза и Анна

(0)
31.90 лв.

Кукла Frozen: Елза и АннаКрасивите кукли Елза и Анна винаги ще радват малките принцеси. Елза е със синя рокля покрита с блестящи елементи, коса сплетена на плитка, подчертаваща нейната красота. Анна, ..

B5191 Hasbro: Комплект кукли Frozen и приятели

(0)
39.90 лв.

Комплект кукли Frozen и приятелиНевероятен детски комплект с куклите Елза и Анна от "Замръзналото кралство". Комплектът включва две малки кукли и много различни фигурки и аксесоари. Красивите им рокли..

B6009 Hasbro Комплект: Доброто и злото пони

(0)
34.90 лв.

Комплект My Little Pony: Доброто и злото пониИграта с Малките понита, ще ви позволят да пресъздадете епичните сцени на битката между доброто и злото и след това да ги приложите с движещите се фигури и..

B6327 Hasbro My Little Pony: Пазители на Хармонията

(0)
42.90 лв.

My Little Pony: Пазители на ХармониятаПринцеса Селестия е със златен нагръдник, златна корона, а на бедрото си има изобразено слънце. Когато се впуска в битки, нейното оръжие е рога й. Луна ще я разпо..

B7370Hasbro Кукла Елена от Авалор с кралска рокля

(0)
59.90 лв.

Кукла Елена от Авалор с кралска рокляЗапознай се с Елена от Авалор, смелата принцеса, която владее скиптъра с кураж, демонстрирайки състрадание. Денят на кралския бал настъпи, а Елена от Авалор трябва..

B7784 Hasbro NERF Бластер: Alphahawk

(0)
79.90 лв.

NERF Бластер: AlphahawkБластер Alphahawk е голямо мощно оръжия с барабан за 5 стрели и служи за увлекателни сражения и битки. В комплекта са включени 10 универсални стрели, които са направени от меки ..

B8809 Hasbro Малкото пони

(0)
23.90 лв.

My Little Pony: Пазители на ХармониятаМалките понита са едни от най-любимите персонажи на децата. Всяко едно от тях е красиво и със собствена визия и притежават: магия, щедрост, вярност и доброта. С т..

B8811 Hasbro Малкото пони с 3 модни тоалети

(0)
48.90 лв.

Малкото пони с 3 модни тоалетиМалките понита са едни от най-любимите персонажи на децата. Всяко едно от тях е красиво и със собствена визия и притежават: магия, щедрост, вярност и доброта. Комплектът ..

B9073 Hasbro Интерактивно мече: Снифлин

(0)
78.90 лв.

Интерактивно мече: СнифлинСнифлин е сладко пухкаво полярно мече, което реагира на допир с очарователни скимтене, кихане, подсмърчане и издаване на радостни викове. Всяко дете ще се забавлява с тази ин..

B9204 Hasbro: Frozen Елза със снежни сили

(0)
73.90 лв.

Frozen Елза със снежни силиВ замъка на Арендел е весело, забавно и снежно! Всичко това се дължи на Елза и нейните величествени сили. Тя знае как да преобрази всичко във снежна виелица. Поставете снежи..

B9819 Hasbro Плюшена играчка: Малкото пони, асортимент

(0)
15.90 лв.

Плюшена играчка: Малкото пони, асортиментТези приказни плюшени понита ще стоплят сърцата на вашите деца. Те ще се превърнат в любимата им играчка, която ще ги следва навсякъде. Изработени са от мек пл..

B9821 Hasbro Малкото пони с движещи се крила, асортимент

(0)
53.90 лв.

Малкото пони с движещи се крила, асортиментВ магическия свят на Екуестрия двете принцеси Луна и Селестия са красиви понита, които летят високо над облаците с красивите си крила. Понитата разполагат с ..

B9839 Hasbro NERF Бластер: Elite AccuStrike

(0)
39.90 лв.

NERF Бластер: Elite AccuStrikeТози бластер е със стабилна конструкция, лек корпус и с плавен спусък. Меките стрели са със специални накрайници, които ги правят безопасни и летят много точно и надалеч...

C0378 Hasbro Кукла Елена от Авалор с аксесоари

(0)
58.90 лв.

Кукла Елена от Авалор с аксесоариКрасивата кукла Елена от Авалор е готова за нови приключения за да опознае своето царство. Тя е оборудвана с ласо, чанта, ботуши, колан и наметало. HASBRO е ..

C0383 Hasbro Мини кукла Елена от Авалор: Празненство

(0)
39.90 лв.

Мини кукла Елена от Авалор: ПразненствоЕлена е храбра тинейджърка, спасила своето кралство от злите сили. Присъединете се към нейното празненство и заедно се забавлявайте. Комплектът включва: 1 Кукла ..

C0383-1 Hasbro Мини кукла Изабел и нейната лаборатория

(0)
39.90 лв.

Мини кукла Изабел и нейната лаборатория: Елена от АвалорСестрата на Елена от Авалор е интересна личност, която ще помогне да бъде спасено кралството на Авалор. Изабел може да прави различни открития и..

C0536 Hasbro: Замъкът на Рапунцел и Бел

(0)
106.90 лв.

Замъкът на Рапунцел и БелВсяка малка мечтателка ще се радва да притежава приказния замък на Рапунцел и Бел, които е изпълнен с музика и танци. Замъкът включва 6 стаи, всяка от които е вдъхновена от ра..

C0544 Hasbro Кукла Пепеляшка: Disney Princess

(0)
61.90 лв.

Кукла Пепеляшка: Disney PrincessВреме е за бала на Пепеляшка! Малката Пепеляшка ще се превърне в истинска принцеса, веднага щом смени розовата си рокля с ярко синята бална рокля, която е получила от с..

C0963 Hasbro: Кукла Baby Alive: Говорещо русо момиченце

(0)
87.90 лв.

Кукла Baby Alive: Говорещо русо момиченцеТази кукла е малко русо момиченце, което пита за спагети. С включените в комплекта преса за спагети и нейната купичка, вие ще успеете да я нахраните и тя ще ос..

C1058 Hasbro My Little Pony: Игрален комплект Pinkie Pie

(0)
89.90 лв.

My Little Pony: Игрален комплект Pinkie PieИграйте заедно с понито Pinkie Pie, което е готово за подводни приключения в мидената лагуна. Враните на комплекта се отварят и затварят, за да разкрият разл..

C1242 Hasbro Комплект с фигури: Star Wars

(0)
43.90 лв.

Комплект с фигури: Star WarsТози комплект ще ви отведе в едно галактическо приключение с героите от Star Wars. С тези реалистични фигури можете да водите епични битки и да решите на коя страна ще сте:..

C1748 Hasbro: Кукла Рапунцел, Disney Princess

(0)
59.90 лв.

Кукла: Рапунцел Disney PrincessПотопете се във вълшебния свят на очарователните принцеси на Disney: Пепеляшка, Ариел, Рапунцел, Ясмина, Похаконта, Спящата красавица и много други. Играта с тях ще позв..

C1840 Hasbro Камион за суши MLP

(0)
59.90 лв.

Камион за суши MLPМалкото пони идва при вас със своя камион за суши и тя ще ви поднесе вкусни ястия. Комплектът съдържа: красив автомобил с две места в кабината, въртяща се маса за сервиране, кукла на..

C3171 Hasbro: Състезателни колички: Nerf Nitro Refill

(0)
25.90 лв.

Състезателни колички: Nerf Nitro Refill, 6 брояКомплект от 6 броя състезателни колички съвместими с всички модели NERF NITRO. Тази колекция съчетава страстта за шофиране и добрите състезания. Децата м..

E0053 Hasbro Кукла Русалката Ариел

(0)
56.90 лв.

Кукла Русалката АриелМалките принцеси ще прекарат безброй забавни часове с прекрасната Ариел, която ще ги потопи в нейния подводен свят. Ако я потопите във вода, нейната перка ще се изпълни с вода. На..

E0170 Hasbro: Малкото пони, Приятели от Екуестрия

(0)
32.90 лв.

Малкото пони, Приятели от ЕкуестрияЗапочнете да колекционирате фигури от My Little Pony, за да разиграете истории от магическата земя Equestria!Този комплект съдържа 3 фигури включва Rainbow Dash, App..

Показани 1 от 30 | 66 (3 Страници)