Haba

Мрежа:

1022 Haba: Мека бебешка играчка: Цвете

(0)
21.90 лв.

Мека бебешка играчка: ЦветеПеперуда или малко шумолящо цвете, това само ще прецени вашето бебе докато си играе с тази мека играчка. Цветният венец е подвижен и така от красиво цвете се превръща в пепе..

1023 Haba: Меки кубчета със звуци

(0)
41.90 лв.

Меки кубчета със звуциКомплект от 4 цветни кубчета с размери: 7,5 х 7,5 см, издаващи различни звуци.* синьо кубче - със вградена камбанка и различна на пипане материя - мрежа;* жълто кубче - с дрънкал..

1071 Haba: Дървени строителни блокчета: Стартов комплект

(0)
79.90 лв.

Дървени строителни блокчета: Стартов комплектКомплект от 26 строителни блокчета изработени от натурална букова дървесина включващи различни фигури: 6 квадрата, 10 правоъгълника, 4 триъгълника, 2 моста..

1268 Haba: Дървена играчка с рингове: Рибка

(0)
29.90 лв.

Дървена играчка с рингове: РибкаКрасива дървена бебешка играчка във формата на рибка върху която са нанизани цветни рингове върху еластична лента. Когато вашето бебе я хване и разклати, то ще слуша др..

1274 Haba: Дървена играчка с рингове: Клоун

(0)
25.90 лв.

Дървена играчка с рингове: КлоунКрасива дървена бебешка играчка във формата на клоун, върху която са нанизани рингове върху еластична лента. Когато вашето бебе я хване и разклати, то ще слуша дрънкащи..

2141 Haba: Мека парцалена кукла: Мали, 30 см

(0)
79.90 лв.

Мека парцалена кукла: МалиЗапознайте се с очарователната русокоса Мали. Тя ще се превърне в най-добрата приятелка на вашето момиченце по време на игра или сън. Защо да изберете Мали:* Тя е израбо..

2142 Haba: Мека парцалена кукла: Греъм, 30 см

(0)
79.90 лв.

Мека парцалена кукла: ГреъмЗапознайте се с очарователното палаво момченце Греъм. Той обича да кара скейтборт и да слуша хубава музика и ще се превърне в най-добрия приятел на вашето дете. Той ще го сл..

2148 Haba: Мека бебешка играчка: Бръмбар

(0)
18.90 лв.

Мека бебешка играчка: БръмбарБръмбар или малко шумолящо цвете, това само ще прецени вашето бебе докато си играе с тази мека играчка. Венчелистчетата са подвижни и детето ви може да се упражнява и да с..

2149 Haba: Мека бебешка играчка: Цвете

(0)
18.90 лв.

Мека бебешка играчка: ЦветеЗабавна цветна текстилна играчка за бебета, която включва подвижни листа и стъбълце на цвете. Вашето мъниче може да се упражнява да ги маха и нанизва отново и отново. В игра..

2167 Haba: Дървена играчка: Пръстен с рингове

(0)
18.90 лв.

Дървена играчка: Пръстен с ринговеДървена бебешка играчка във формата на пръстен с подвижни цветни елементи. Когато вашето бебе я хване и разклати, то ще слуша дрънкащите се елементи, което насърчава ..

2169 Haba: Дървена бебешка играчка

(0)
17.90 лв.

Дървена бебешка играчкаДървена играчка с чупещи се елементи и звуков ефект чрез 2 пластмасови ринга. Играчката е интересна за бебетата, ще привлече вниманието им и същевременно ще развива сетивата им...

2173 Haba: Дървена бебешка играчка с цветни мъниста

(0)
18.90 лв.

Дървена бебешка играчка с цветни мънистаБебешка играчка изработена от кленово и буково дърво и оцветена на водна основа, чудесна за малките бебета при никнене на първите им зъбки и за развитие на мото..

2177 Haba: Дървена бебешка играчка с цветни топчета

(0)
25.90 лв.

Дървена бебешка играчка с цветни топчетаОбразователна играчка предназначена за бебета, чиито размер е съобразен с големината на малките им ръчички. Играчката е с цветни мотиви и е изработена от здрава..

2179 Haba: Кукла за куклен театър: Принцеса

(0)
43.90 лв.

Кукла за куклен театър: ПринцесаВреме е за домашен куклен театър! С тази мека парцалена кукла Принцеса, вашето дете ще може да пресъздаде и разкаже различни приказки и собствени истории и да изпълни п..

2196 Haba: Дървена бебешка играчка: Пиле

(0)
18.90 лв.

Дървена бебешка играчка: ПилеБебешка играчка изработена от буково дърво и оцветена на водна основа, чудесна за малките бебета при никнене на първите им зъбки и за развитие на моторните умения за ръчно..

2197 Haba: Дървена бебешка играчка: Агънце

(0)
18.90 лв.

Дървена бебешка играчка: АгънцеБебешка играчка изработена от буково дърво и оцветена на водна основа, чудесна за малките бебета при никнене на първите им зъбки и за развитие на моторните умения за ръч..

2230 Haba: Дървен борд с цветни конуси: Картини

(0)
43.90 лв.

Дървен борд с цветни конуси: КартиниЗабавна образователна игра, която ще позволи на децата да развихрят своето въображение и с помощта на цветните конуси да си подредят различни цветни картини - цветя..

2422 Haba: Мека бебешка книжка: Първи думи

(0)
19.90 лв.

Мека бебешка книжка: Първи думиМека детска книжка изработена от текстил и силикон с картинки, съдържащи елементи за усещане и откриване, които са полезни за развитието на детето още от първите месеци ..

2423 Haba: Мека бебешка книжка: Ферма

(0)
19.90 лв.

Мека бебешка книжка: ФермаМека детска книжка изработена от текстил и силикон с картинки, съдържащи елементи за усещане и откриване, които са полезни за развитието на детето още от първите месеци на съ..

2631 Haba: Дървена бебешка дрънкалка: Късмет

(0)
25.90 лв.

Дървена бебешка дрънкалка: КъсметКолоритна дървена дрънкалка с подвижни цветни мотиви с детелинка за късмет, цвете и гъбки, изработена от здрава букова дървесина, боядисана на водна основа. В долната ..

2662 Haba: Дървен клипс за биберон: Късмет

(0)
22.90 лв.

Дървен клипс за биберон: КъсметКлипс за биберон с дървени фигури на детелина и гъбки, носещи щастие на децата. Този аксесоар ще се превърне в ежедневен спътник на вашето бебе. Верижката е снабдена с п..

300129 Haba: Бебешка книжка с дървени страници: ZOO

(0)
25.90 лв.

Бебешка книжка с дървени страници: ZOOТази книжка ще отведе най-малките в царството на дивите животни. Дървените страници, нанизани на връв, са лесни за хващане от малките ръчички и лесно могат да се ..

300145 Haba: Дървенa игра за баланс: Слончета

(0)
48.90 лв.

Дървенa игра за баланс: СлончетаЗабавна игра с дървени слончета, която има за цел да тренира сръчността, фината моторика и пространственото възприятие на децата, докато се опитват да поставят фигурите..

300146 Haba: Мека бебешка книжка: Слонче

(0)
43.90 лв.

Мека бебешка книжка: СлончеТази мека бебешка книжка с картинки ще отведе вашето дете в Африка и ще го запознае със слончето Егон и неговите приятели носорога, жирафа, лъва и други животни. Егон може д..

300418 Haba: Дървен пъзел със съвпадения

(0)
27.90 лв.

Дървен пъзел със съвпаденияДетски образователен пъзел за съвпадения предназначен за най-малките деца. По един игрив и забавен начин, децата ще се запознаят с цветовете, животните и предметите изобразе..

300426 Haba: Бебешка силиконова гризалка: Звезда

(0)
18.90 лв.

Бебешка силиконова гризалка: ЗвездаБебетата обичат да поставят всичко в устата си. Тази качествена играчка/гризалка на Haba и изработена от мек силиконов материал със специален дизайн и различни текст..

300433 Haba: Бебешка гризалка за охлаждане: Рибка

(0)
18.90 лв.

Бебешка гризалка за охлаждане: РибкаТази гризалка във формата на рибка е предназначена за най-малките бебета - вътрешността и е пълна с вода за охлаждане, която облекчава венците на бебето при никнене..

300487 Haba: Кукла за куклен театър: Снежанка

(0)
43.90 лв.

Кукла за куклен театър: СнежанкаВреме е за домашен куклен театър! С тази мека кукла Снежанка, вашето дете ще може да пресъздаде и разкаже различни приказки и собствени истории и да изпълни първите си ..

300489 Haba: Кукла за куклен театър: Джудже

(0)
43.90 лв.

Кукла за куклен театър: ДжуджеВреме е за домашен куклен театър! С това сладко Джудже, вашето дете ще може да пресъздаде и разкаже различни приказки и собствени истории и да изпълни първите си театралн..

300496 Haba: Дървена цветна играчка/дрънкалка

(0)
21.90 лв.

Дървена цветна играчка/дрънкалкаКолоритна дървена играчка с подвижни цветни мотиви пръстени, изработена от здрава букова дървесина, боядисана на водна основа. Играчката развива фините двигателни умени..

Показани 1 от 30 | 161 (6 Страници)