Lelin

Мрежа:

10005 Lelin Toys Дървена количка/проходилка с конструктор

(0)
94.90 лв.

Дървена количка/проходилка с конструкторДетска количка изработена от здрава и качествена дървесина, която ще помогне на детето ви да направи първите си стъпки, опитвайки се да я бута напред/назад. Про..

10010 Lelin Toys Дървено пате с дръжка за бутане

(0)
17.90 лв.

Дървено пате с дръжка за бутанеЗарадвайте своето мъниче с това дървено пате с дръжка, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки го по земята. Патето е с гумирани колела и има нанизани ..

10014 Lelin Toys Дървено лъвче с въже за дърпане

(0)
17.90 лв.

Дървено лъвче с въже за дърпанеЗарадвайте своето мъниче с това дървено лъвче с въже за дърпане. То ще следва детето ви навсякъде и ще му помогне да направи първите си стъпки. Лъвчето е с 4 гумирани ко..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10016 Lelin Toys Дървено слонче с въже за дърпане

(0)
13.90 лв.

Дървено слонче с въже за дърпанеЗарадвайте своето мъниче с това дървено слонче с въже за дърпане. То ще следва детето ви навсякъде и ще му помогне да направи първите си стъпки. В коремчето на слончето..

10017 Lelin Toys Дидактическо влакче/трактор с въже за дърпане

(0)
34.90 лв.

Дидактическо влакче/трактор с въже за дърпанеДетско дървено влакче с ярки цветове, което ще привлече вниманието на детето ви. Едно усмихнато човече, дърпа два вагона, в които са се настанили две весел..

10027 Lelin Toys: Дървени фигурки за нанизване: Градина

(0)
18.90 лв.

Дървени фигурки за нанизване: ГрадинаДетски комплект, включващ 12 дървени фигурки ( четири големи мъниста, две сърца, две цветя, звезда, пате, зайче и калинка) и връзка за нанизване с дебел накрайник...

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10031 Lelin Toys Дървени кубчета за редене: Цифри и животни

(0)
41.90 лв.

Дървени кубчета за редене: Цифри и животниОбразователни детски кубчета, с които децата ще се забавляват часове наред. Комплектът съдържа 7 дървени кубчета с различна големина. На всяка страна на кубче..

10056 Lelin Toys Дървено роли с колички

(0)
37.90 лв.

Дървено роли с количкиДетски комплект включващ писта с четири улея и три цветни колички, която със сигурност ще привлече вниманието на малките момченца. Поставете колата на върха на пистата и състезан..

10062 Lelin Toys Дървен лабиринт: Ферма

(0)
43.90 лв.

Дървен лабиринт: ФермаДетски образователен и забавен лабиринт, с който децата ще се занимават часове наред, като същевременно те ще тренират своите фини моторни умения, сръчността и координацията межд..

10072 Lelin Toys Дървен лабиринт: Градина

(0)
31.90 лв.

Дървен лабиринт: ГрадинаДетски образователен лабиринт с красив дизайн, съдържащ 16 различни животни и предмети като: пчела, калинка, пеперуда, топчета и квадрати. Играта с него помага на децата да раз..

10076 Lelin Toys Дървена играчка с активни занимания 4 в 1

(0)
41.90 лв.

Дървена играчка с активни занимания 4 в 1Тази дървена игра включваща различни активни занимания ще помогне на вашите деца да развият различни умения, да научат цветовете, формите, а на по-късен етап щ..

10084 Lelin Toys Дървен конструктор в кофа, 100 части

(0)
51.90 лв.

Дървен конструктор в кофа, 100 частиКонструктор с дървени цветни блокчета в различни форми, подходящ за игра от по-малки деца. Елементите са изработени от добре полирано дърво, оцветени с безвредни бо..

10087 Lelin Toys Детски комплект с животни за нанизване/шиене

(0)
11.90 лв.

Детски комплект с животни за нанизване/шиенеДетски занимателен комплект, с който децата ще усвоят техники като нанизване и шиене, с помощта на дървени животни като: мече, бухал, пиле, панда и пеперуда..

10090 Lelin Toys Игра за нанизване: Градина

(0)
25.90 лв.

Игра за нанизване: ГрадинаТази забавна детска игра за нанизване насърчава творческите умения, въображението и координацията между ръка-оки на децата. Оставете детето си само да моделира своята цветна ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10095 Lelin Toys Игра за нанизване: Животните от фермата

(0)
25.90 лв.

Игра за нанизване: Животните от ферматаТази забавна детска игра за нанизване насърчава творческите умения, въображението и координацията между ръка-оки на децата. Оставете детето си само да моделира с..

10109 Lelin Toys Дървена жабка с дръжка за бутане

(0)
14.90 лв.

Дървена жабка с дръжка за бутанеЗарадвайте своето мъниче с тази жабка с дръжка, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки я по земята. Жабката е с гумирани колела, които не остават сле..

10128 Lelin Toys Дървена количка/проходилка: Уолкър

(0)
98.90 лв.

Дървена количка/проходилка: УолкърДървена количка/проходилка, в която са вградени различни занимателни функции. Проектирана е така, че детето да може да се движи стабилно и удобно, държейки се за дръж..

10157 Lelin Toys Дървена работилница с инструменти

(0)
86.90 лв.

Дървена работилница с инструментиДетска дървена работилница с инструменти, с която малките майстори ще подражават на своите бащи, като редом до тях поправят, сглобяват и разглобяват разни неща. Компле..

10170 Lelin Toys Дидактически куб с активни занимания

(0)
69.90 лв.

Дидактически куб с активни заниманияМногофункционален дидактически куб с различни активни игри, който ще осигури часове на забавления на вашето дете. Този тип игри са полезни за децата и подобряват тя..

10174 Lelin Toys Дървено домино/рали с животни

(0)
41.90 лв.

Дървено домино/рали с животниТози забавен детски комплект съдържащ 110 цветни плочки ще предложи на децата ви класическата игра на домино, но в по-забавен и увлекателен вариант, подходящ и за по-малки..

10179 Lelin Toys Дървена мозайка: Таралеж със зъбни колела

(0)
27.90 лв.

Дървена мозайка: Таралеж със зъбни колелаДървена игра/мозайка във формата на таралеж, върху която трябва да се подредят цветните зъбни колела, така че при завъртането на едно, да се завъртят и всички ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10184 Lelin Toys Дървен куб/сортер: Ферма

(0)
24.90 лв.

Дървен куб/сортер: ФермаДървен куб/сортер, с който децата ви ще забавляват и същевременно ще се запознаят с различните форми, цветове и най-срещаните животни от фермата. Върху всяка една от страните н..

10187 Lelin Toys Дървен магнитен хеликоптер

(0)
21.90 лв.

Дървен магнитен хеликоптерДървен хеликоптер със въртящи се перки, състоящ се от три части свързани помежду си с магнити, които позволяват многократно да се сглобява/разглобява. Играчката е изработена ..

10212 Lelin Toys Дървен дидактически куб: Голям

(0)
139.90 лв.

Дървен дидактически куб с активни занимания: ГолямМногофункционален дидактически куб, който предлага голямо разнообразие от игри за децата. Играта със всички тях ще тренира гъвкавостта на малките пръс..

10213 Lelin Toys: Цветни картонени кубчета за игра

(0)
21.90 лв.

Цветни картонени кубчета за играКомплект от десет различни по големина и цвят картонени кубчета, върху които от всяка страна има изображения на животни, къде живеят те, какво обичат да си похапват и ц..

10240 Lelin Toys: Играчка за бутане: Катеричка

(0)
21.90 лв.

Играчка за бутане: КатеричкаЗарадвайте своето мъниче с тази дървена играчка катеричка с дръжка, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки я по земята. Катеричката е с шляпащи гумирани ..

10261 Lelin Toys: Дървена играчка: Сортер с цветни фигури

(0)
22.90 лв.

Дървена играчка: Сортер с цветни фигуриДървен сортер във формата на колело, върху които има шест отвора. Комплектът съдържа и шест цветни формички, които детето трябва да промуши в правилните отвори. ..

10262 Lelin Toys: Дървен часовник/пъзел

(0)
20.90 лв.

Дървен часовник/пъзелПомогнете на децата си да се научат да познават часовете с този забавен дървен часовник/пъзел на Lelin Toys. Играта с този комплект ще помогне на децата да научат и различните фор..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10263 Lelin Toys: Дървен конструктор/мозайка: Мандала

(0)
49.90 лв.

Дървен конструктор/мозайка: МандалаКонструктор съдържащ 250 плочки с различни форми и размери, с помощта на които децата могат да създават различни мозайки и фигури. Играта с този комплект развива въо..

10265 Lelin Toys: Дървено кученце с въженце за дърпане

(0)
18.90 лв.

Дървено кученце с въженце за дърпанеТова дървено кученце ще следва детето ви навсякъде, докато то прохожда и след това. Играчката е предназначена, както за дърпане, така и за бутане по пода. Тя спомаг..

Показани 1 от 30 | 133 (5 Страници)