Tooky Toy

Tooky Toy е основната търговска марка на Ningbo Tooky Toy Co., Ltd. Фирмата е основана през 2004 година в китайския град Нингбо.

Tooky Toy е компания, която произвежда играчки, развиващи детското въображение, неговите умения за справяне с всекидневните задачи, както и фината моторика на децата. Всички играчки са произведени по природосъобразен начин. Те покриват международните стандарти за безопасност, а в някои случай ги надхвърлят. Всички играчки на Tooky Toy са направени с нетоксични бои и мастила и отговарят на EN71 и ASTM F963 стандарти за качество за играчки.

Мрежа:

TL386 Tooky Toy: Игра с дървени геометрични фигури

(0)
24.90 лв.

Игра с дървени геометрични фигуриДървена играчка с 16 цветни геометрични блокчета, която ще вдъхнови децата да правят различни форми, следвайки примерните картиники или създавайки свои собствени модел..

TL642 Tooky Toy: Дървен куб/сортер с животни

(0)
27.90 лв.

Дървен куб/сортер с животниДървен куб за сортиране с животни от Tooky toy, който ще очарова детето ви с ярките си цветове и форми. Дървеният куб за сортиране на форми идва с осем любими животни за пос..

TKF053 Tooky Toy: Пирамида от кубчета с дървени животни, Ферма

(0)
42.90 лв.

Пирамида от кубчета с дървени животни, ФермаДетски игрален комплект с 5 картонени кубчета, различни по големина и пет дървени фигурки с животни - крава, кон, прасе, петел и заек. Всяко кубче име отвор..

TKC278 Tooky Toy: Дървена играчка за бутане, Пингвин

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ПингвинТова дървено пингвинче е с удобна дръжка за бутане е подходяща за току-що проходилите деца и им помага да развият двигателните си умения и пространствената ориентация..

TKC423 Tooky Toy: Дървена играчка за бутане, Кокошка

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, КокошкаТази играчка Кокошка е с удобна дръжка за бутане е подходяща за току-що проходилите деца и им помага да развият двигателните си умения и пространствената ориентация.И..

TKF040 Tooky Toy: Игра на риболов

(0)
19.90 лв.

Игра на риболовВреме е за риболов!Забавна детска игра на риболов, представляваща морското дъно с 10 дървени разноцветни риби и морски животни и две дървени въдици с магнитни накрайници. Играта може да..

TL152 Tooky Toy: Дървена играчка, Лондонски автобус

(0)
69.90 лв.

Дървена играчка, Лондонски автобусДървен Лондонски автобус, с който децата ще разведат своите туристи из града и ще им покажат най-хубавите забележителности. Мини фигурите се вписват идеално в автобус..

TY860 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Превозни средства

(0)
10.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Превозни средстваПъзелът е изработен от дърво и съдържа основа и 9 части:  изображения на най-срещаните превозни средства. Децата ще се запознаят с основните превозни средс..

TY859 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Динозаври

(0)
10.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, ДинозавриПъзелът е изработен от дърво и съдържа основа и 9 части с изображения на различни динозаври.Играчката развива въображението на детето, като го учи на търпение и концент..

TY857 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Диви животни

(0)
10.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Диви животниПъзелът е изработен от дърво и съдържа основа и 9 части:  изображения на африканските животни - лъв, слон, хипопотам, катеричка, жираф, маймунка. крокодил, мечк..

TY855 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Зеленчуци

(0)
11.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, ЗеленчуциДървеният пъзел с дръжки на Tooky toy ще запознае децата с най-разпространените зеленчуци - домат, краставица, морков, чушка, картоф, лук и др. Сега е подходящото време..

TY854 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Плодове

(0)
11.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Числа и знациДървеният пъзел с дръжки на Tooky toy ще запознае децата с най-разпространените плодове - ябълка, круша, грозде, банан, ягода, диня и др. Сега е подходящото време д..

TY851 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Числа и знаци

(0)
11.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Числа и знациДървеният пъзел с дръжки с числа и аритметични знаци на Tooky toy ще запознае децата с цифрите от 1 до 9, те ще са научат да извършват прости математически операции..

TY704 Tooky Toy: Дървена цветна дженга със зарче, Животни

(0)
27.90 лв.

Дървена цветна дженга със зарче, ЖивотниДървената цветна дженга с животни и зарче е една от най-забавни, атрактивни и образователни игри, за малки и големи.  Играта с нея е подходяща както за сам..

TY321 Tooky Toy: Дървени слончета с връзка за дърпане

(0)
29.90 лв.

Дървени слончета с връзка за дърпанеЗабавна дървена играчка със слонче майка, придружавана от своите малки слончета, които ще предоставят радост и забавни мигове на вашите деца.Малките слончета се впи..

TY170 Tooky Toy: Мемо игра за памет, Калинка

(0)
27.90 лв.

Мемо игра за памет, КалинкаЗабавна игра за памет „Калинки“, която със сигурност ще подобри паметта, умението за концентрация и познавателните умения на малките деца. Също така засилва мозъчните функци..

TL101 Tooky Toy: Комплект с дървени бижута, Зайче

(0)
17.90 лв.

Комплект с дървени бижута, ЗайчеСтрахотен комплект с бижута, с който можете да зарадвате вашата малка принцеса. Комплектът включва:* гривна;* колие;* 2 фиби за коса; * 2 ластика за коса;* пр..

TL100 Tooky Toy: Комплект с дървени бижута, розов

(0)
17.90 лв.

Комплект с дървени бижута, розовСтрахотен комплект с бижута, с който можете да зарадвате вашата малка принцеса. Комплектът включва:* гривна;* колие;* 2 фиби за коса; * 2 ластика за коса;* пр..

TL066 Tooky Toy: Дървен музикален пъзел с числа

(0)
31.90 лв.

Дървен музикален пъзел с числаЗапознайте децата си с числата от 1 до 10 с този цветен дървен пъзел на Tooky Toy. Освен цветен и забавен, този пъзел е и музикален.Освен, че ще се научат да разпознават ..

TL064 Tooky Toy: Дървен музикален пъзел, Превозни средства

(0)
31.90 лв.

Дървен музикален пъзел, Превозни средстваЗапознайте децата си с различните превозни средства с този цветен дървен пъзел на Tooky Toy. Освен цветен и забавен, този пъзел е и музикален.Щом частта попадн..

TL015 Tooky Toy: Дървена игра, Микадо с зарче

(0)
17.90 лв.

Дървена игра, Микадо с зарчеЗабавна детска игра Микадо с цветни пръчки и зарче, която не просто успява да провокира въображението при най-малките, но има и образователен характер. Цветните пръчици се ..

TKI012 Tooky Toy: Детски сервиз за чай със сладкиши

(0)
44.90 лв.

Детски сервиз за чай със сладкишиСтрахотен сервиз за чай, с който вашата принцеса с удоволствие ще поднесе чаша ароматна топла напитка, поднесена със вкусен сладкиш на своите приятели.Комплектът за ча..

TKG018 Tooky Toy: Игра на домино с превозни средства

(0)
11.90 лв.

Tooky Toy: Игра на домино с превозни средстваКласическата игра "Домино" е позната на малки и големи. Тя съществува от десетилетия наред и интересът към нея винаги е бил голям.Детското домино се състои..

TKF070 Tooky Toy: Дървена игра за баланс/дженга, Слончета

(0)
27.90 лв.

Дървена игра за баланс/дженга, СлончетаЗабавна детска игра с цветни слончета, която може да се играе по различни начини - да се балансират слончетата, като се подреждат едно върху други, без да паднат..

TKF008 Tooky Toy: Дървена цветна низанка/сортер

(0)
24.90 лв.

Дървена цветна низанка/сортерТази цветна низанка е чудесна за игри за на-малките дечица. С нея те ще се запознаят с различните цветове и форми, ще се научат да сортират и да подреждат по големина и ра..

TKE013 Tooky Toy: Дървено делфинче за дърпане

(0)
19.90 лв.

Дървено делфинче за дърпанеТова цветно и забавно делфинче ще се хареса на всяко дете. Невероятно сладкият дизайн, в съчетание с лесноподвижните колелца и удобната връзка за дърпане превръщат игра..

TKE001 Tooky Toy: Дървена играчка за бутане, Зайче

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ЗайчеТази играчка Зайче е с удобна дръжка за бутане е подходяща за току-що проходилите деца и им помага да развият двигателните си умения и пространствената ориентация.Играч..

TKC490 Tooky Toy: Игра с рингове, Животни

(0)
21.90 лв.

Игра с рингове, ЖивотниИграта с рингове "Весели животни" ще осигури безкрайни часове забавление за цялото семейство. Можете да играете с ринговете на двора, на плажа, дори и у дома в по-студените зимн..

TKC393 Tooky Toy: Дървен пъзел, Превозни средства

(0)
14.90 лв.

Дървен пъзел, Превозни средстваТози дървен пъзел е чудесен вариант да запознаете малките си дечица с част от превозните средства. Пъзел, включващ 8 различни превозни средства, изработен от дърво...

TKC392 Tooky Toy: Дървен пъзел, Динозаври

(0)
14.90 лв.

Дървен пъзел, ДинозавриДетски пъзел с весели динозаври, който помага на децата да развиват своите фини двигателни умения и координация. Пъзелът се състой от 7 различни динозавъра - диплодоци, стегозав..

Показани 1 от 30 | 72 (3 Страници)