Tooky Toy

Tooky Toy е основната търговска марка на Ningbo Tooky Toy Co., Ltd. Фирмата е основана през 2004 година в китайския град Нингбо.

Tooky Toy е компания, която произвежда играчки, развиващи детското въображение, неговите умения за справяне с всекидневните задачи, както и фината моторика на децата. Всички играчки са произведени по природосъобразен начин. Те покриват международните стандарти за безопасност, а в някои случай ги надхвърлят. Всички играчки на Tooky Toy са направени с нетоксични бои и мастила и отговарят на EN71 и ASTM F963 стандарти за качество за играчки.

Мрежа:

TK572 Tooky Toy Дървен лабиринт с животни

(0)
41.90 лв.

Дървен лабиринт с животниТози забавен лабиринт с животни ще помогне на децата да упражняват своята фина моторика, координация, зрителните възприятия, докато изучават формите и животните.Ще ги провокир..

TK462 Tooky Toy Детска дървена тоалетка със столче

(0)
154.90 лв.

Детска дървена тоалетка със столчеВсяко момиченце заслужава да има в детската си стая красива тоалетка със столче, която ще и позволи, всеки ден да изглежда красива.Тоалетката е изработена от масивно ..

TK454 Tooky Toy Детска кошница за пикник с хранителни продукти

(0)
44.90 лв.

Детска кошница за пикник с хранителни продуктиТази прекрасна традиционна кошница идва с всичко необходимо за пикник: стилна карирана покривка, комплект чаши, прибори, чинии, банан, диня, сандвич, кашк..

TK399 Tooky Toy Дървена работилница с инструменти

(0)
94.90 лв.

Дървена работилница с инструментиДетска дървена работилница с инструменти, с която малките майстори ще подражават на своите бащи, като редом до тях поправят, сглобяват и разглобяват разни неща. Компле..

TK397 Tooky Toy Дървена къщичка с активни занимания

(0)
34.90 лв.

Дървена къщичка с активни заниманияОбразователна дървена къщичка с животни, предназначена за безкрайни часове забавления и усвояване на нови умения от най-малките.В къщичката ще се срещнете с 2 маймун..

TK395 Tooky Toy Детска дървена кухня с посуда за готвене

(0)
399.90 лв.

Детска дървена кухня с посуда за готвенеТази дървена кухня ще се превърне в любимото място за приготвяне на вкусни ястия на вашите малки кулинари!Кухнята е просторна и е оборудвана с хладилник с диспе..

TK389 Tooky Toy Домино Рали с различни активности

(0)
47.90 лв.

Домино Рали с различни активностиТова не е просто игра на Домино, а огромно забавление за построяване на Рали с разнообразни спортни съоръжения с помощта на различни забавни активности като - дървени ..

TK352 Tooky Toy Дървена игра/мозайка със зъбни колела

(0)
25.90 лв.

Дървена игра/мозайка със зъбни колелаЗабавна логическа игра/мозайка предназначена за малките деца, съдържаща: дървена дъска, 6 пъстри картинки с дупчици за монтаж на зъбните колела, 6 разноцветни зъбн..

TK315 Tooky Toy Детска зеленчукова градина

(0)
27.90 лв.

Детска зеленчукова градинаТози очарователен комплект ще ви позволи по-един забавен начин да запознаете дечицата ви с различните зеленчуци, които растат в градината и да ги научите какви грижи да полаг..

TK135 Tooky Toy Детски дървен щанд за сладолед

(0)
32.90 лв.

Детски дървен щанд за сладоледДетски дървен щанд включващ пет дървени сладоледа с различни форми и вкусове, както и малка лъжичка за отсипване. Децата ги очакват многобройни ролеви игри и добро н..

TH467 Tooky Toy Дървен цветен конструктор

(0)
49.90 лв.

Tooky Toy Дървен цветен конструкторКомплект от 100 дървени цветни блокчета в различни форми, които децата могат да сортират и да си строят различни фигури, крепости, замъци...Комплектът се предлага в ..

TY201 Tooky Toy: Ферма с дървени животни в куфарче

(0)
32.90 лв.

Ферма с дървени животни в куфарчеОпознайте животните във фермата, с този игрален комплект - куфарче, което лесно се разгъва и става ферма с полянка и езеро. В комплектът са включени дървени фигур..

TY667 Tooky Toy: Дървена игра за нанизване с цветни фигури

(0)
47.90 лв.

Дървена игра за нанизване с цветни фигуриДетска игра за нанизване, включваща 68 части - цветни фигури, въженце, шаблони и поставка с колчета за нанизване.Поставете примерният шаблон и следвайте послед..

TY991 Tooky Toy: Детски дървен поднос със сладкиши

(0)
37.90 лв.

Детски дървен поднос със сладкишиДетски дървен поднос на три нива с различни вкусни сладкиши, с който вашата принцеса с удоволствие ще поднесе чаша ароматна топла напитка на своите приятели.Комплектът..

TF338 Tooky Toy: Забавна игра, Познай какво виждаш

(0)
19.90 лв.

Забавна игра, Познай какво виждашЗабавна детска игра, с която може да се забавлява цялото семейство. Правилата на играта са лесни - Едното дете трябва да си сложи лентата на главата и да изтегли ..

TF827 Tooky Toy: Дървен ксилофон с цветни топчета и чукче, 2 в 1

(0)
49.90 лв.

Дървен ксилофон с цветни топчета и чукче, 2 в 1Детски комплект, с който децата ще могат да свирят на ксилофон или да играят с чукчето и цветните топчета.Когато бие с чукчето детето твори свои мелодии,..

TF401 Tooky Toy: Игра с рингове, Животни

(0)
25.90 лв.

Игра с рингове, ЖивотниДетска игра с рингове-животни, с която ще се забавляват децата навсякъде - на двора, на плажа, вкъщи...Целта на играта е да хвърлите ринговете и да ги нанижете около дървените п..

TL686 Tooky Toy: Дървени игри, Слонче за баланс, пумпал и йо-йо

(0)
35.90 лв.

Дървени игри, Слонче за баланс, пумпал и йо-йоТози забавен детски комплект ще зарадва всяко дете, което търси приключения.Децата ще имат възможността да играят с три различни игри:* дървено слонче за ..

TY840 Tooky Toy: Дървено роли с четири колички

(0)
32.90 лв.

Дървено роли с четири количкиВсяко дете ще хареса тази дървена състезателна писта и ще пуска количките по нея отново и отново. Когато постави количката в началото, тя тръгва надолу и на всеки от етажи..

TY278A Tooky Toy: Дървена игра за баланс/низанка с животни

(0)
27.90 лв.

Дървена игра за баланс/низанка с животниТази забавна игра за баланс ще се окаже едно цветно и интересно предизвикателство за вашето дете. Низанка, игра за баланс, фигури за нанизване, 3 в 1 може да се..

TL905 Tooky Toy: 3D низанка с цветни фигури

(0)
27.90 лв.

3D низанка с цветни фигуриДървена низанка с четири форми - триъгълник, кръг, квадрат и правоъгълник, като всяка от тях е с различен цвят. За улеснение местата им на дъската са очертани със съответния ..

TL839 Tooky Toy: Детски дървен тостер с филийки

(0)
27.90 лв.

Детски дървен тостер с филийкиС този комплект децата лесно ще могат да направят своята въображаема закуска, която да споделят с приятели.Оставете ги да изпекат филийките в тостера, след това да постав..

TL706 Tooky Toy: Дървен лабиринт с диви животни

(0)
44.90 лв.

Дървен лабиринт с диви животниДървен лабиринт със сметало и дървени фигурки, върху които са изобразени животните от джунглата - лъвче, зебра, маймунка, слон, мече и крокодил ще радват вашето дете, док..

TL676 Tooky Toy: Дървена игра с цветни форми

(0)
17.90 лв.

Дървена игра с цветни формиТова е игра, с различни нива на трудност, в които имате части, които трябва да наредите на полето така, че всяка част, да е стъпила върху звездичката със съответния цвят. В ..

TL643A Tooky Toy: Магнитна игра, Английската азбука

(0)
24.90 лв.

Магнитна игра, Английската азбукаТази игра е проектирана с идеята да помогне на децата да научат английската азбука. С нея ученето ще може да изглежда като игра и по интересен начин децата да научат б..

TL132 Tooky Toy: Образователен дървен пъзел, Дроби

(0)
12.90 лв.

Образователен дървен пъзел, ДробиОбразователен пъзел, който ще помогне на децата да се запознаят с дробите. Състои се от основа с изрязани в нея гнезда за четири кръга, оцветени в различни цветове. Вс..

TL073 Tooky Toy: Дървен лабиринт с топчета и магнитна писалка, Бухал

(0)
23.90 лв.

Дървен лабиринт с топчета и магнитна писалка, БухалЛабиринтът е изработен във формата на бухалче, което го прави още по-привлекателен и желан от децата.С пoмoщтa нa въженцетo c мaгнитен нaкpaйник уcпе..

TL072 Tooky Toy: Дървен лабиринт с топчета и магнитна писалка, Коте

(0)
23.90 лв.

Дървен лабиринт с топчета и магнитна писалка, КотеЛабиринтът е изработен във формата на коте, което го прави още по-привлекателен и желан от децата.С пoмoщтa нa въженцетo c мaгнитен нaкpaйник уcпешнo ..

TKG040 Tooky Toy: Дървена мозайка, Костенурка и охлюв

(0)
26.90 лв.

Дървена мозайка, Костенурка и охлювДетска мозайка, включваща комплект с две дървени дъски - костенурка и охлюв, върху които децата могат да редят цветните дървени части. Към комплекта има и карти, кои..

TKG038 Tooky Toy: Дървен пъзел, Октадон

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел, ОктадонТози дървен пъзел включва цветни триъгълници, които децата могат да наредят във формата на осмоъгълник. Занимавайки се с него, децата могат да измислят и други различни комбинации..

Показани 1 от 30 | 126 (5 Страници)