Tooky Toy

Tooky Toy е основната търговска марка на Ningbo Tooky Toy Co., Ltd. Фирмата е основана през 2004 година в китайския град Нингбо.

Tooky Toy е компания, която произвежда играчки, развиващи детското въображение, неговите умения за справяне с всекидневните задачи, както и фината моторика на децата. Всички играчки са произведени по природосъобразен начин. Те покриват международните стандарти за безопасност, а в някои случай ги надхвърлят. Всички играчки на Tooky Toy са направени с нетоксични бои и мастила и отговарят на EN71 и ASTM F963 стандарти за качество за играчки.

Мрежа:

TY879 Tooky Toy: Дървена игра, Танграм

(0)
12.90 лв.

Дървена игра, ТанграмТази игра на Танграм ще помогне на вашето дете да развие своето въображение и фантазия и пространствено-визуалното си възприятие. Вдъхновете го да измисля различни комбинации, кат..

TY849 Tooky Toy: Дървен конструктор, Горски животни, 2 в 1

(0)
31.90 лв.

Дървен конструктор, Горски животни, 2 в 1Този цветен конструктор ще осигури забавна и вълнуваща игра на децата и същевременно ще стимулира развитието на редица важни умения у тях - фина моторика, твор..

TL396 Tooky Toy: Дървена мозайка с цветни фигури

(0)
19.90 лв.

Дървена мозайка с цветни фигуриЦветна дървена мозайка-пъзел, подходяща за по-малки деца. В комплекта децата ще намерят дървени части с различни форми и цветове, които те ще трябва да поставят на прави..

TL112 Tooky Toy: Настолна магнитна дъска за писане, двустранна

(0)
51.90 лв.

Настолна магнитна дъска за писане, двустраннаТази детска настолна дъска със статив е страхотно забавление за всеки малък творец. С помощта й малките откриватели не просто ще разгърнат своето въображен..

TKC266 Tooky Toy: Дървена играчка за дърпане, Жираф

(0)
10.90 лв.

Дървена играчка за дърпане, ЖирафДървеното жирафче ще съпътства вашето дете, докато то прави първите си крачки. Играчката се предлага с удобна връзка за дърпане и е подходяща за всяко проходило дете.С..

TKF027 Tooky Toy: Двустранна магнитна дъска с цветни фигури

(0)
27.90 лв.

Двустранна магнитна дъска с цветни фигуриДвустранна магнитна дъска с цветни форми, която ще допринесе за доброто настроение на вашето дете, докато пише, рисува и реди цветни фигурки върху нея. Дъската..

TKI054 Tooky Toy: Дървено влакче с релси и динозаври

(0)
59.90 лв.

Дървено влакче с релси и динозавриСтрахотен комплект, който включва дървено влакче с релси, заобиколено от динозаври, праисторически хора, както и различни аксесоари - храсти, дърво и тунел за дървени..

TKI057 Tooky Toy: Дървена къща за кукли, Приказен свят, обзаведена

(0)
189.90 лв.

Дървена къща за кукли, Приказен свят, обзаведенаКрасива двуетажна къща за кукли, която ще зарадва всяко момиченце. Къщата e в нежни цветове и се предлага с три кукли с пълно обзавеждане - 20 броя..

TY123 Tooky Toy: Дървен пъзел, Карта на света

(0)
21.90 лв.

Дървен пъзел, Карта на светаДървен пъзел с едри части, изобразяващ Карта на света, с който децата ви ще имат възможност да обиколят света докато играят. Ще научат континентите и къде живеят различните..

TY853 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Цветни форми

(0)
11.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Цветни формиДървеният пъзел с дръжки на Tooky toy съдържащ 12 части с различни форми като: триъгълник, квадрат, ромб, трапец, кръг и звездичка, цвете и други. Децата трябва да о..

TL497 Tooky Toy: Дървен пъзел с букви, Английската азбука

(0)
25.90 лв.

Дървен пъзел с букви, Английската азбукаОбразователен детски пъзел, с който децата ще се запознаят с буквите от английската азбука. С него лесно можете да превърнете ученето в забавна детска игра.&nbs..

TL690 Tooky Toy: Дървена кубчета/пъзел с животни

(0)
17.90 лв.

Дървена кубчета/пъзел с животниКомплект от 9 дървени кубчета с картинки, с помощта на които децата ще могат да подредят шест различни картинки с животни. Всяка страна на кубчето е отделно парче на пъз..

TKC265 Tooky Toy: Дървена играчка, Крокодил с въже за дърпане

(0)
10.90 лв.

Дървена играчка, Крокодил с въже за дърпанеТова сладко крокодилче ще бъде навсякъде с Вашите деца, докато те правят първите си крачки. Играчката се предлага с удобна връзка за дърпане и е подходяща за..

TKB511 Tooky Toy: Дървени фигури за нанизване, Морски свят

(0)
14.90 лв.

Дървени фигури за нанизване, Морски святКомплект от 12 цветни мъниста с различни морски обитатели, които са страхотно забавление за децата и ще ги накара да се гмурнат в непознати за тях светове и да ..

TL386 Tooky Toy: Игра с дървени геометрични фигури

(0)
24.90 лв.

Игра с дървени геометрични фигуриДървена играчка с 16 цветни геометрични блокчета, която ще вдъхнови децата да правят различни форми, следвайки примерните картиники или създавайки свои собствени модел..

TL642 Tooky Toy: Дървен куб/сортер с животни

(0)
27.90 лв.

Дървен куб/сортер с животниДървен куб за сортиране с животни от Tooky toy, който ще очарова детето ви с ярките си цветове и форми. Дървеният куб за сортиране на форми идва с осем любими животни за пос..

TKF053 Tooky Toy: Пирамида от кубчета с дървени животни, Ферма

(0)
42.90 лв.

Пирамида от кубчета с дървени животни, ФермаДетски игрален комплект с 5 картонени кубчета, различни по големина и пет дървени фигурки с животни - крава, кон, прасе, петел и заек. Всяко кубче име отвор..

TKC278 Tooky Toy: Дървена играчка за бутане, Пингвин

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ПингвинТова дървено пингвинче е с удобна дръжка за бутане е подходяща за току-що проходилите деца и им помага да развият двигателните си умения и пространствената ориентация..

TKC423 Tooky Toy: Дървена играчка за бутане, Кокошка

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, КокошкаТази играчка Кокошка е с удобна дръжка за бутане е подходяща за току-що проходилите деца и им помага да развият двигателните си умения и пространствената ориентация.И..

TKF040 Tooky Toy: Игра на риболов

(0)
19.90 лв.

Игра на риболовВреме е за риболов!Забавна детска игра на риболов, представляваща морското дъно с 10 дървени разноцветни риби и морски животни и две дървени въдици с магнитни накрайници. Играта може да..

TL152 Tooky Toy: Дървена играчка, Лондонски автобус

(0)
69.90 лв.

Дървена играчка, Лондонски автобусДървен Лондонски автобус, с който децата ще разведат своите туристи из града и ще им покажат най-хубавите забележителности. Мини фигурите се вписват идеално в автобус..

TY860 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Превозни средства

(0)
10.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Превозни средстваПъзелът е изработен от дърво и съдържа основа и 9 части:  изображения на най-срещаните превозни средства. Децата ще се запознаят с основните превозни средс..

TY859 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Динозаври

(0)
10.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, ДинозавриПъзелът е изработен от дърво и съдържа основа и 9 части с изображения на различни динозаври.Играчката развива въображението на детето, като го учи на търпение и концент..

TY857 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Диви животни

(0)
10.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Диви животниПъзелът е изработен от дърво и съдържа основа и 9 части:  изображения на африканските животни - лъв, слон, хипопотам, катеричка, жираф, маймунка. крокодил, мечк..

TY855 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Зеленчуци

(0)
11.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, ЗеленчуциДървеният пъзел с дръжки на Tooky toy ще запознае децата с най-разпространените зеленчуци - домат, краставица, морков, чушка, картоф, лук и др. Сега е подходящото време..

TY854 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Плодове

(0)
11.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Числа и знациДървеният пъзел с дръжки на Tooky toy ще запознае децата с най-разпространените плодове - ябълка, круша, грозде, банан, ягода, диня и др. Сега е подходящото време д..

TY851 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Числа и знаци

(0)
11.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Числа и знациДървеният пъзел с дръжки с числа и аритметични знаци на Tooky toy ще запознае децата с цифрите от 1 до 9, те ще са научат да извършват прости математически операции..

TY704 Tooky Toy: Дървена цветна дженга със зарче, Животни

(0)
27.90 лв.

Дървена цветна дженга със зарче, ЖивотниДървената цветна дженга с животни и зарче е една от най-забавни, атрактивни и образователни игри, за малки и големи.  Играта с нея е подходяща както за сам..

TY321 Tooky Toy: Дървени слончета с връзка за дърпане

(0)
27.90 лв.

Дървени слончета с връзка за дърпанеЗабавна дървена играчка със слонче майка, придружавана от своите малки слончета, които ще предоставят радост и забавни мигове на вашите деца.Малките слончета се впи..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

TY170 Tooky Toy: Мемо игра за памет, Калинка

(0)
27.90 лв.

Мемо игра за памет, КалинкаЗабавна игра за памет „Калинки“, която със сигурност ще подобри паметта, умението за концентрация и познавателните умения на малките деца. Също така засилва мозъчните функци..

Показани 1 от 30 | 86 (3 Страници)