Tooky Toy

Tooky Toy е основната търговска марка на Ningbo Tooky Toy Co., Ltd. Фирмата е основана през 2004 година в китайския град Нингбо.

Tooky Toy е компания, която произвежда играчки, развиващи детското въображение, неговите умения за справяне с всекидневните задачи, както и фината моторика на децата. Всички играчки са произведени по природосъобразен начин. Те покриват международните стандарти за безопасност, а в някои случай ги надхвърлят. Всички играчки на Tooky Toy са направени с нетоксични бои и мастила и отговарят на EN71 и ASTM F963 стандарти за качество за играчки.

Мрежа:

TH616 Tooky Toy Дървено влакче с животни в куфарче

(0)
64.90 лв.

Дървено влакче с животни в куфарчеСтрахотен игрален комплект, който от дървен куфар се превръща с релсов път, по който се движи дървено влакче с два вагона, возещо сладки животни от ЗОО парка. Децата ..

TH606 Tooky Toy Дървен многослоен пъзел с животни

(0)
17.90 лв.

Дървен многослоен пъзел с животниДетски дървен пъзел, в който под трите пласта излизат последователно 6 животи -  папагал, лъв, слон, жираф, хипопотам и крокодил. Животните са отпечатани двустран..

TH580 Tooky Toy Дървена количка/сортер с цветни фигури

(0)
39.90 лв.

Дървена количка/сортер с цветни фигуриДетска дървена количка/сортер с въженце за дърпане, включваща 14 цветни фигури в различни форми, които могат да бъдат промушвани в съответните по форма отвори. Иг..

TH557 Tooky Toy Детска игра, Голф

(0)
59.90 лв.

Детска игра, ГолфТази игра на "Голф" ще ви позволи да се забавлявате с приятелите си на открито, като състезателният й характер ще се хареса на всеки. Комплектът се състои от 13 части и се играе от 2-..

LT099 Tooky Toy Детски комплект с градински инструменти

(0)
26.90 лв.

Детски комплект с градински инструментиПогрижете за градината на баба и дядо с този градински комплект, включващ две лопатки, гребло и етикетчета с табели за маркиране на посевите.Всички инструменти с..

TH534 Tooky Toy Дървена игра Дженга, Гигант

(0)
117.90 лв.

Дървена игра Дженга, ГигантТази гигантска Дженга е изключително вълнуваща игра за вкъщи, детската градина, в парка или на двора. Подходяща и за малки и за пораснали деца.Играта се състои от 56 гигантс..

TH457 Tooky Toy Дървено домино, голямо

(0)
27.90 лв.

Дървено домино, голямоИгра на домино с 28 дървени елементи в по-големи размери, което ги прави подходящи за игра на двора, в парка или у дома на пода. Всяка плочка на доминото има числа изобразен..

TH451 Tooky Toy Дървен конструктор с цветни блокчета, 50 части

(0)
41.90 лв.

Дървен конструктор с цветни блокчета, 50 частиКомплект от 50 изрисувани дървени цветни блокчета, включващи къщи, дървета, пътни знаци и колички, с които децата могат да си построят един приказен град ..

TH442 Tooky Toy Дървен сортер с животни и форми

(0)
37.90 лв.

Дървен сортер с животни и формиДървен куб за сортиране с животни и цветни форми, който ще очарова детето ви с ярките си цветове. Дървеният куб за сортиране на форми идва с с 3  дървени животни - ..

TH427 Tooky Toy Дървена играчка, Кемпер с фигури

(0)
53.90 лв.

Дървена играчка, Кемпер с фигуриКачете се на този приключенски кемпера и се отдайте на една страхотна почивка!С включените фигури и аксесоари - две мини фигурки, палатка, куче, фотоапарат, компас, сър..

TH406 Tooky Toy Дървена игра с топче и ксилофон

(0)
48.90 лв.

Дървена игра с топче и ксилофон, 2 в 1Детски комплект, с който децата ще могат да свирят на ксилофон или да играят с чукчето и цветното топче.Ксилофонът е със 8 ноти, с които детето ви ще открие света..

TH376 Tooky Toy Дървена игра с цветни фигури за нанизване

(0)
36.90 лв.

Дървена игра с цветни фигури за нанизванеДетска образователна игра включваща 12 различни формички за нанизване, с която децата ще могат да тренират своята сръчност, развитие на фината моторика, логика..

TH366 Tooky Toy Детска игра на Крокет

(0)
47.90 лв.

Детска игра на КрокетТази игра на Крокет ще ви позволи да се забавлявате с приятелите си на открито, като състезателният й характер ще се хареса на всеки. Победител е този играч, който успее да прекар..

TH351 Tooky Toy Дървена играчка, Корабът на Ной

(0)
24.90 лв.

Дървена играчка, Корабът на НойКорабът на Ной е една вълнуваща за децата играчка, която ще ги запознае с историята на Ноевия ковчег и ще имат възможността да играят с различни животни. Комплектът..

TK572 Tooky Toy Дървен лабиринт с животни

(0)
41.90 лв.

Дървен лабиринт с животниТози забавен лабиринт с животни ще помогне на децата да упражняват своята фина моторика, координация, зрителните възприятия, докато изучават формите и животните.Ще ги провокир..

TK462 Tooky Toy Детска дървена тоалетка със столче

(0)
154.90 лв.

Детска дървена тоалетка със столчеВсяко момиченце заслужава да има в детската си стая красива тоалетка със столче, която ще и позволи, всеки ден да изглежда красива.Тоалетката е изработена от масивно ..

TK454 Tooky Toy Детска кошница за пикник с хранителни продукти

(0)
44.90 лв.

Детска кошница за пикник с хранителни продуктиТази прекрасна традиционна кошница идва с всичко необходимо за пикник: стилна карирана покривка, комплект чаши, прибори, чинии, банан, диня, сандвич, кашк..

TK399 Tooky Toy Дървена работилница с инструменти

(0)
94.90 лв.

Дървена работилница с инструментиДетска дървена работилница с инструменти, с която малките майстори ще подражават на своите бащи, като редом до тях поправят, сглобяват и разглобяват разни неща. Компле..

TK397 Tooky Toy Дървена къщичка с активни занимания

(0)
34.90 лв.

Дървена къщичка с активни заниманияОбразователна дървена къщичка с животни, предназначена за безкрайни часове забавления и усвояване на нови умения от най-малките.В къщичката ще се срещнете с 2 маймун..

TK395 Tooky Toy Детска дървена кухня с посуда за готвене

(0)
399.90 лв.

Детска дървена кухня с посуда за готвенеТази дървена кухня ще се превърне в любимото място за приготвяне на вкусни ястия на вашите малки кулинари!Кухнята е просторна и е оборудвана с хладилник с диспе..

TK389 Tooky Toy Домино Рали с различни активности

(0)
47.90 лв.

Домино Рали с различни активностиТова не е просто игра на Домино, а огромно забавление за построяване на Рали с разнообразни спортни съоръжения с помощта на различни забавни активности като - дървени ..

TK352 Tooky Toy Дървена игра/мозайка със зъбни колела

(0)
25.90 лв.

Дървена игра/мозайка със зъбни колелаЗабавна логическа игра/мозайка предназначена за малките деца, съдържаща: дървена дъска, 6 пъстри картинки с дупчици за монтаж на зъбните колела, 6 разноцветни зъбн..

TK315 Tooky Toy Детска зеленчукова градина

(0)
27.90 лв.

Детска зеленчукова градинаТози очарователен комплект ще ви позволи по-един забавен начин да запознаете дечицата ви с различните зеленчуци, които растат в градината и да ги научите какви грижи да полаг..

TK135 Tooky Toy Детски дървен щанд за сладолед

(0)
32.90 лв.

Детски дървен щанд за сладоледДетски дървен щанд включващ пет дървени сладоледа с различни форми и вкусове, както и малка лъжичка за отсипване. Децата ги очакват многобройни ролеви игри и добро н..

TH467 Tooky Toy Дървен цветен конструктор

(0)
49.90 лв.

Tooky Toy Дървен цветен конструкторКомплект от 100 дървени цветни блокчета в различни форми, които децата могат да сортират и да си строят различни фигури, крепости, замъци...Комплектът се предлага в ..

TY201 Tooky Toy: Ферма с дървени животни в куфарче

(0)
32.90 лв.

Ферма с дървени животни в куфарчеОпознайте животните във фермата, с този игрален комплект - куфарче, което лесно се разгъва и става ферма с полянка и езеро. В комплектът са включени дървени фигур..

TY667 Tooky Toy: Дървена игра за нанизване с цветни фигури

(0)
47.90 лв.

Дървена игра за нанизване с цветни фигуриДетска игра за нанизване, включваща 68 части - цветни фигури, въженце, шаблони и поставка с колчета за нанизване.Поставете примерният шаблон и следвайте послед..

TY991 Tooky Toy: Детски дървен поднос със сладкиши

(0)
37.90 лв.

Детски дървен поднос със сладкишиДетски дървен поднос на три нива с различни вкусни сладкиши, с който вашата принцеса с удоволствие ще поднесе чаша ароматна топла напитка на своите приятели.Комплектът..

TF338 Tooky Toy: Забавна игра, Познай какво виждаш

(0)
19.90 лв.

Забавна игра, Познай какво виждашЗабавна детска игра, с която може да се забавлява цялото семейство. Правилата на играта са лесни - Едното дете трябва да си сложи лентата на главата и да изтегли ..

TF827 Tooky Toy: Дървен ксилофон с цветни топчета и чукче, 2 в 1

(0)
49.90 лв.

Дървен ксилофон с цветни топчета и чукче, 2 в 1Детски комплект, с който децата ще могат да свирят на ксилофон или да играят с чукчето и цветните топчета.Когато бие с чукчето детето твори свои мелодии,..

Показани 1 от 30 | 122 (5 Страници)