Small Foot

Немската компания Legler се фокусира върху производството на качествени дървени играчки от 1996 г. със седалище в Германия.

Всички дървени играчки с логото Small Foot имат маркировка CE и са произведени в съответствие с европейския стандарт за безопасност на играчките EN 71. Използваните цветове са специално разработени за дървени играчки и са устойчиви на детска слюнка. Дървесината, използвана за тези играчки, идва предимно от горски компании, участващи в залесяването. Това предлага на всички клиенти възможността да допринесат за опазването на естествено растящите гори. Дървените играчки Small Foot са продукти с ярки цветове, които са изработени предимно от естествени суровини - дърво. Те радват децата от ранна възраст, развиват техните тактилни и сетивни умения. Целта на марката Small Foot е да подпомага психическото и физическото развитие на децата.

Мрежа:

11205 Small Foot: Кубчета с диви животни, 10 броя

(0)
58.90 лв.

Кубчета с диви животни, 10 брояКомплект от 10 цветни кубчета с различни размери, които канят малчуганите да строят високи кули и да докажат уменията си за подреждане и сортиране.Кубчетата са направени..

7730 Small Foot: Игра с мишени и торбички с пясък, Африка

(0)
49.90 лв.

Игра с мишени и торбички с пясък, АфрикаЗабавна детска игра със състезателен характер, която може да се играе навсякъде! Играта се състой от поставка с 6 дупки, като всяка една от тях носи съответен б..

10460 Small Foot: Дървен стенен часовник с календар

(0)
42.90 лв.

Дървен стенен часовник с календарТози образователен комплект ще запознае децата с дните от седмицата, месеците, дните от месеците и ще се научат да разпознават часовото време.Постепенно сами ще започн..

11324 Small Foot: Дървено сметало със задачи

(0)
48.90 лв.

Дървено сметало със задачиДървено сметало изработено изцяло от дървесина от FSC-сертифицирани гори!От едната страна сметалото разполага с 55 математически задачи за събиране и изваждане, които могат д..

11291 Small Foot: Дървен стенен часовник

(0)
19.90 лв.

Дървен стенен часовникВсяко дете е любопитно да научи колко е часа! С този дървен часовник със стелки, който лесно може да се постави на стената в детската стая, с интерес и с ваша помощ, то ще се нау..

10731 Small Foot: Дървени магнитни цифри и знаци

(0)
34.90 лв.

Дървени магнитни цифри и знациКомплектът съдържа общо 40 части - числата от 0 до 9 и допълнителни аритметични знаци, изработени от цветно боядисано дърво с магнитно покритие. Магнитните числ..

10953 Small Foot: Дървена таблица за умножение

(0)
25.90 лв.

Дървена таблица за умножениеПомогнете на децата по игрив начин да научат таблицата за умножение!Рамката е изработена от FSC® 100% сертифицирана дървесина и съдържа 81 масивни кубчета с уравнения. Всяк..

10716 Small Foot: Игра с плочки за събиране и изваждане

(0)
58.90 лв.

Игра с плочки за събиране и изважданеТази образователна игра за събиране и изваждане ще подобри математическите умения на децата по един игрив и забавен начин!Сами ще се убедят, че математиката не е т..

10679 Small Foot: Дървен пъзел с числа за броене

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел с числа за броенеТози страхотен образователен дървен пъзел ще помогне на малките любители на математиката да открият света на числата и да се упражняват да броят и смятат. За целта малчуг..

10885 Small Foot: Дървена торта с ножче за рязане

(0)
21.90 лв.

Дървена торта с ножче за рязанеПоканете приятелите си на чаено парти и им поднесете вкусно парче торта с киви, поднесено върху красив поднос. Тортата е изработена от FSC® 100% сертифицирана дърве..

11062 Small Foot: Дървена кула/низанка, Хамбургер

(0)
31.90 лв.

Дървена кула/низанка, ХамбургерВкусен хамбургер за подреждане, който игриво насърчава сръчността и двигателните умения на децата! Частите на хамбургера са изработени от масивна FSC® 100% сертифицирана..

11224 Small Foot: Комплект с плодове и зеленчуци за рязане

(0)
54.90 лв.

Комплект с плодове и зеленчуци за рязанеДетски комплект включващ 30 части с 15 различни плодове и зеленчуци, дървен нож и чиния. Тази комбинация от плодове и зеленчуци има какво да предложи на де..

10892 Small Foot: Комплект с плодове за рязане

(0)
19.90 лв.

Комплект с плодове за рязанеС този дървен комплект с плодове малките деца ще се научат игриво как да нарязват и подреждат храната и ползите от здравословното хранене.Комплектът включва 9 части - банан..

10891 Small Foot: Комплект със зеленчуци за рязане

(0)
19.90 лв.

Комплект със зеленчуци за рязанеС този дървен комплект със зеленчуци малките деца ще се научат игриво как да нарязват и подреждат храната. Комплектът включва 9 части - нож, морков, салата, авокад..

11731 Small Foot: Дървен пъзел, С какво се хранят животните?

(0)
25.90 лв.

Дървен пъзел, С какво се хранят животните?Този образователен пъзел може да се използва по три различни начина - като пъзел, игра на памет с 20 части, които правят 10 чифта и игра за сортиране - в коят..

11730 Small Foot: Образователна игра, Математика

(0)
31.90 лв.

Образователна игра, МатематикаКой може да се справи с математиката най-бързо? С тази математическа игра, изработена от дърво, целта е да решите десет математически задачи със събиране и изваждане, док..

11502 Small Foot: Дървен пъзел, Предметите в кухнята

(0)
19.90 лв.

Дървен пъзел, Предметите в кухнятаВижте какви предмети можете да откриете в кухнята с този дървен пъзел съдържащ 9 части, които трябва да бъдат поставени в предварително изрязаните форми. Бл..

11503 Small Foot: Дървен пъзел с превозни средства

(0)
19.90 лв.

Дървен пъзел с превозни средстваТози дървен пъзел ще запознае децата с превозните средства, които се движат в града. Пъзелът се състои от 9 части, които трябва да бъдат поставени в предварително ..

11500 Small Foot: Дървен пъзел, Ферма

(0)
19.90 лв.

Дървен пъзел, ФермаЗапознайте се с животните от фермата и техните стопани с този дървен пъзел съдържащ 9 части със сладки, животински и човешки мотиви, които трябва да бъдат поставени в пред..

11499 Small Foot: Дървен пъзел с горски животни

(0)
19.90 лв.

Дървен пъзел с горски животниОпознайте горските обитатели с този дървен пъзел, съдържащ 9 части със сладки, животински мотиви, които трябва да бъдат поставени в предварително изрязаните форм..

11472 Small Foot: Дървен пъзел с пастелни животни

(0)
43.90 лв.

Дървен пъзел с пастелни животниВсяко 3D животно от пъзела си има своето място! Изискват се сръчност и фини двигателни умения за подредбата на основата и животните за да придобие завършен вид пъзела, з..

11501 Small Foot: Дървен пъзел, Семейство и приятели

(0)
19.90 лв.

Дървен пъзел, Семейство и приятелиТова е моето семейство!Детски дървен пъзел състоящ се от 9 части с богато детайлни мотиви на тема семейство и приятели, които трябва да бъдат поставени в предварителн..

5814 Small Foot: Многослоен пъзел, Анатомията на момиче

(0)
49.90 лв.

Многослоен пъзел, Анатомията на момичеНа всяко дете му е любопитно, как всъщност изглежда тялото на едно момиче отвътре!Дори децата в детската градина имат интерес да опознаят тялото си и неговите фун..

5842 Small Foot: Многослоен пъзел, Анатомията на момче

(0)
49.90 лв.

Многослоен пъзел, Анатомията на момчеНа всяко дете му е любопитно, как всъщност изглежда тялото на едно момче отвътре!Дори децата в детската градина имат интерес да опознаят тялото си и неговите функц..

10678 Small Foot: Образователен пъзел, Часовникът и времето

(0)
21.90 лв.

Образователен пъзел, Часовникът и времетоКолко е часът? С помощта на сладки картинки, изобразяващи ежедневието, децата ще се научат игриво как да определят времето с този образователен дървен пъзел. Д..

10529 Small Foot: Дървен пъзел с професии

(0)
21.90 лв.

Дървен пъзел с професииДетски дървен пъзел/игра съдържащ четири различни професии с класически тоалети, които могат да бъдат създадени в този пъзел за обличане, изработен от лакирано дърво. Пожарникар..

10550 Small Foot: Дървен пъзел, Моята любима играчка

(0)
23.90 лв.

Дървен пъзел, Моята любима играчкаТози комплект съдържа пет сладки пъзела с различни играчки: люлеещо се конче, плюшено мече, ръчна количка, пързалка и барабан и чакат да бъдат сглобени. Пъзелите са с..

11096 Small Foot: Дървен камион, Самосвал

(0)
26.90 лв.

Дървен камион, СамосвалГотови ли сте за многобройни игри на строителната площадка?Това дървено камионче е изработено от FSC® 100% сертифицирана дървесина и ще транспортира най-важните строителни матер..

11078 Small Foot: Дървена играчка, Зелен трактор

(0)
26.90 лв.

Дървена играчка, Зелен тракторЖивотът във фермата ще се пренесе направо в детската стая с този трактор, изработена от FSC® 100% сертифицирана дървесина. Тракторът е със здрави, гумирани колела и здрав..

11505 Small Foot: Дървен куфар с инструменти, 44 части

(0)
99.90 лв.

Дървен куфар с инструменти, 44 частиСтрахотен комплект за малките занаятчии и майстори!С това дървено куфарче с инструменти в класически цветове децата ще се превърнат в майстори докато играят. В..

Показани 1 от 30 | 81 (3 Страници)