Orange Tree Toys

Orange Tree Toys е семеен бизнес, основан в Обединеното кралство от сестрите Ануджа Уилсън и Ламани Симонс. И двете са запалени по създаването на традиционни играчки, които им напомнят от собственото им детство. С голямото си разнообразие от продукти, Orange Tree Toys проектират и произвеждат висококачествени дървени играчки както под собствена марка, така и притежават лиценз за класически фаворити от детството: Peter Rabbit™ , The Snowman™ & the Snowdog , Paddington™ и Disney .

Дизайните на играчките са забавни, ярко оцветени и винаги са съобразени с развитието на децата. Абсолютната безопасност е техен основен приоритет. Всички играчки отговарят на европейските стандарти за изпитване EN71 и са маркирани със CE.

Мрежа:

7403 Orange Tree Toys Моите първи динозаври

(0)
28.90 лв.

Моите първи динозавриКомплект от 3 дървени динозаври на колелца, идеални за първи играчки на малките деца. Размерите им са съобразени с ръчичките на децата и са изключително удобни за хващане и игра с..

2667 Orange Tree Toys Дървена буталка, Лъвче

(0)
27.90 лв.

Дървена буталка, ЛъвчеДървена буталка с фигура на сладко лъвче с дълга дръжка и колелца, която позволява на малките дечица да я бутат смело по пода. Това е една идеална играчка, с която децата ще мога..

3573 Orange Tree Toys Дървен боулинг с животни

(0)
44.90 лв.

Дървен боулинг с животниЗабавна игра на боулинг, в която дървените кегли са във формата на сладки животни! Играта ще осигури часове на забавления на децата, както у дома, така и навън в градината.&nbs..

4045 Orange Tree Toys Азбучен пъзел Гъсеница

(0)
59.90 лв.

Азбучен пъзел ГъсеницаОбразователен дървен пъзел под формата на гъсеница, върху който са изписани всички букви от английската азбука. Красиво ръчно рисувани в ярки цветове, дървените части на пъзела с..

4628 Orange Tree Toys Дървен пъзел крокодил, Азбука

(0)
57.90 лв.

Дървен пъзел крокодил, АзбукаОбразователен дървен пъзел под формата на крокодил, върху който са изписани всички букви от английската азбука. Красиво ръчно рисувани в ярки цветове, дървените части на п..

2642 Orange Tree Toys Дървена буталка, Еднорог

(0)
25.90 лв.

Дървена буталка, ЕднорогДървена буталка с фигура на сладък еднорог с дълга дръжка и колелца, която позволява на малките дечица да я бутат смело по пода. Това е една идеална играчка, с която децата ще ..

2636 Orange Tree Toys Дървена буталка, Маймунка

(0)
27.90 лв.

Дървена буталка, МаймункаДървена буталка с фигура на сладка маймунка с дълга дръжка, която позволява на малките дечица да я бутат смело по пода. Това е една идеална играчка, с която децата ще могат да..

9352 Orange Tree Toys Дървен крокодил с въженце за дърпане

(0)
33.90 лв.

Дървен крокодил с въженце за дърпанеТози сладък цветен крокодил с въженце за дърпане, ще допринесе за доброто настроение на вашите деца. Боядисан в ярки цветове, той ще ви следва навсякъде, докато го ..

9742 Orange Tree Toys Дървена играчка, Хамелеон с въженце

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка, Хамелеон с въженцеТози сладък дървен хамелеон с въженце за дърпане, ще допринесе за доброто настроение на вашите деца. Боядисан в ярки цветове, той ще ви следва навсякъде, докато го д..

15803 Orange Tree Toys Музикална кутия с животни от джунглата

(0)
49.90 лв.

Музикална кутия с животни от джунглатаКрасива детска дървена музикална кутия с леопард и орангутан, танцуващи наоколо под мелодията на „Brahms Lullaby“. Кутийката е украсена с илюстрация, изобразяваща..

6704 Orange Tree Toys Дървен пъзел с животни, Джунгла

(0)
26.90 лв.

Дървен пъзел с животни, ДжунглаТози комплект включва 3 мини пъзела с ярко боядисани дървени животни от джунглата! Лесен за сглобяване от малките деца, този комплект може да помогне с разпознаването на..

21681 Orange Tree Toys Монтесори пъзел - Джунгла

(0)
43.90 лв.

Orange Tree Toys Монтесори пъзел - ДжунглаКомплект от масивни дървени фигури, всяко ярко боядисана и украсена със сладко и цветно животно от джунглата или друга тематична шарка. Блоковете са в асортим..

2728 Orange Tree Toys Дървена буталка, Крокодил

(0)
37.90 лв.

Дървена буталка, КрокодилДървена буталка с фигура на крокодил с колела и дълга дръжка, която позволява на малките дечица да я бутат смело по пода. Това е една идеална играчка, с която децата ще могат ..

13773 Orange Tree Toys Дървено слонче/сортер с формички

(0)
59.90 лв.

Дървено слонче/сортер с формичкиДървено слонче/сортер с въженце за дърпане, с което малчуганите ще могат да сортират цветните фигури и да се забавляват докато го дърпат след себе си. В комплекта са вк..

7070 Orange Tree Toys Моите първи животни от фермата

(0)
28.90 лв.

Моите първи животни от ферматаКомплект от 3 дървени играчки със селскостопански животни на колелца - прасенце, овца и крава, идеални за първи играчки на малките деца. Размерите им са съобразени с ръчи..

2049 Orange Tree Toys Дървена буталка, Конче

(0)
26.90 лв.

Дървена буталка, КончеДървена буталка с фигура на конче с колела и дълга дръжка, която позволява на малките дечица да я бутат смело по пода. Това е една идеална играчка, с която децата ще могат да нап..

2056 Orange Tree Toys Дървена буталка, Овца

(0)
26.90 лв.

Дървена буталка, ОвцаДървена буталка с фигура на овца с колела и дълга дръжка, която позволява на малките дечица да я бутат и дърпат по пода. Това е една идеална играчка, с която децата ще могат да на..

9472 Orange Tree Toys Дървена количка, Лондонско такси

(0)
23.90 лв.

Дървена количка, Лондонско таксиДетска дървена количка с въженце за дърпане, която ще насърчи децата да направят първите си стъпки. Лондонското такси е с въртящи се колела, което позволява на малчуган..

6609 Orange Tree Toys Дървен пъзел, Лондонски автобус

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел, Лондонски автобусДетски дървен пъзел с едри части, подходящ за по-малки деца. Пъзелът е перфектен за развиване на въображението и двигателните умения на децата.Категория: Дървени играчки..

6630 Orange Tree Toys Дървен пъзел, Окото на Лондон

(0)
12.90 лв.

Дървен пъзел, Окото на ЛондонДетски дървен пъзел с едри части, подходящ за по-малки деца. Пъзелът е перфектен за развиване на въображението и двигателните умения на децата.Категория: Дървени играчкиМа..

2681 Orange Tree Toys Дървена буталка, Мечето Падингтън

(0)
37.90 лв.

Дървена буталка, Мечето ПадингтънТази прекрасна дървена буталка в компанията на мечето Падингтън е идеална за малчуганите, които скоро са проходили и смело правят първите си стъпки. В компанията ..

15772 Orange Tree Toys Музикална кутия, Мечето Падингтън

(0)
59.90 лв.

Музикална кутия, Мечето ПадингтънПрекрасна дървена музикална кутия с сладкото и познато на всички деца мечето Падингтън! Отстрани кутийката е изрисувана със сцена на Лондон, а като я навиете ще се нас..

9388 Orange Tree Toys Дървена играчка с въженце, Мечо Пух

(0)
27.90 лв.

Дървена играчка с въженце, Мечо ПухПрекрасна дървена играчка с Мечо Пух © Disney, която разполага с въженце за дърпане. Мечо Пух ще следва навсякъде вашите малки проходили дечица, насърчавайки ги да х..

21261 Orange Tree Toys Дървени кубчета, Мечо Пух

(0)
25.90 лв.

Дървени кубчета, Мечо ПухКомплект от 4 дървени кубчета с различни цветни изображения на героите от Мечо Пух и приятели. От едната страна на кубчетата са изписани числата от 1 до 4. Тези ярко оцве..

15039 Orange Tree Toys Музикална кутия, Мечо Пух

(0)
59.90 лв.

Музикална кутия, Мечо ПухПрекрасна дървена музикална кутия със Мечо Пух, която ще се превърне в идеалният подарък на вашите деца! Просто я навийте и се насладете на гледката как танцуват и се въртят з..

2288 Orange Tree Toys Дървена буталка, Слончето Дъмбо

(0)
37.90 лв.

Дървена буталка, Слончето ДъмбоТази прекрасна дървена буталка в компанията на слончето Дъмбо © Disney е идеална за малчуганите, които скоро са проходили! Нейните атрактивни цветове ще накарат дец..

2349 Orange Tree Toys Дървена буталка Симба

(0)
37.90 лв.

Дървена буталка СимбаТази прекрасна дървена буталка в компанията на лъвчето Симба от Dysney е идеална за малчуганите, които скоро са проходили! Нейните атрактивни цветове ще накарат децата ви да я бут..

14541 Orange Tree Toys Дървено пиано, Peter Rabbit™

(0)
199.90 лв.

Дървено пиано, Peter Rabbit™Детско дървено пиано с 18 клавиша, което ще насърчи децата да развият чувството си за ритъм и да започнат да правят музика в компанията на зайчето Питър! Пианото е идеален ..

14671 Orange Tree Toys Детска дървена китара, Peter Rabbit™

(0)
78.90 лв.

Детска дървена китара, Peter Rabbit™Тази страхотна китара ще насърчи децата да развият чувството си за ритъм и да започнат да правят музика в компанията на зайчето Питър! Идеален музикален инструмент ..

12480 Orange Tree Toys Игра за баланс с дървени фигури, Peter Rabbit™

(0)
49.90 лв.

Игра за баланс с дървени фигури, Peter Rabbit™Този комплект включва 12 красиво изрисувани дървени фигури с героите на Беатрис Порър - Зайчето Питър! С тях децата могат да играят самостоятелно, да разк..

Показани 1 от 30 | 60 (2 Страници)