Haba

HABA е модерна фамилна компания с над 75 годишна история, в която трето поколение продължава да се грижи за забавленията на децата с уникални продукти които произвеждат. За всяка една игра, книжка или играчка се грижат много дизайнери, редактори и проектанти, които предварително проектират, тестват, редактират и играят с продуктите си с цел да създадат най-доброто, от което имат нужда децата за да се образоват, развиват и забавляват. Всеки един от тях дава сърцето и душата си в разработването на добре обмислени игри и играчки. Това им позволява да създават множество трайни продукти със специален дизайн и висока игрална стойност, които стимулират детското любопитство и желания за игра. Основната им цел е игриво да придружават децата във всичките им фази на растеж, да направят живота им по-щастлив и вълнуващ, още от самото начало. 

Философията на компанията HABA се основава на един прост принцип: Децата са най-важното нещо в живота! Насърчаването на основните ценности, подпомагането им да станат независими и да развият своите творчески и креативни способности са част от мисията на компанията, създавайки именно такива игри, кукли и образователни играчки насочени върху развитието на детето. 

Всички играчки са проектирани и произведени в Германия!

Мрежа:

305459 Haba: Дървен конструктор/мозайка с шаблони

(0)
85.90 лв.

Дървен конструктор/мозайка с шаблониДървената образователна мозайка за подреждане с шаблони е една от занимателните и интересни игри, чрез която децата играейки научават геометричните фигури и цветове..

306082 Haba: Дървена игра, Овощна градина с плодове

(0)
60.90 лв.

Дървена игра, Овощна градина с плодовеКреативна образователна игра за нанизване, подходяща за деца над 3+ години. Играта "Овощна градина"  помага на децата да развиват фината моторика на ръцете и..

305288 Haba: Детска игра за нанизване, Цветове и числа

(0)
60.90 лв.

Детска игра за нанизване, Цветове и числаКреативна образователна игра за нанизване, подходяща за деца над 3+ години. Играта може да се играе в два варианта - според числата, според цветовете и свободн..

300526 Haba: Детска логическа игра, Цветна гъсеница

(0)
37.90 лв.

Детска логическа игра, Цветна гъсеницаОбразователна логическа игра за редене и последователност, предназначена за най-малките деца. Дървената игра спомага за развиване на умения за разпознаването и съ..

2213 Haba: Дървена игра с цветни рингове за подреждане

(0)
60.90 лв.

Дървена игра с цветни рингове за подрежданеДетска дървена игра съдържаща четири варианта на игра, чрез които Вашето дете може да учи и да играе. Свободна игра без правила за най-малките играчи и три и..

305229 Haba: Детска игра за нанизване, Жаба на турне

(0)
48.90 лв.

Детска игра за нанизване, Жаба на турнеКреативна образователна игра за нанизване и обличане, подходяща за деца над 3+ години. Играта насърчава координацията ръце-очи и фината моторика на децата. Да тр..

305289 Haba: Детска игра с шаблони за нанизване, Ферма

(0)
60.90 лв.

Детска игра с шаблони за нанизване, ФермаКреативна образователна игра за нанизване и обличане, подходяща за деца над 3+ години. Играта насърчава координацията ръце-очи и фината моторика на децата. Нан..

305165 Haba: Детска игра, Облечи ме според сезона

(0)
60.90 лв.

Детска игра, Облечи ме според сезонаКреативна образователна игра за нанизване и обличане, подходяща за деца над 3+ години. Играта насърчава координацията ръце-очи и фината моторика на децата. Шаблонит..

303851 Haba: Дървен лабиринт за фина моторика: Влак

(0)
48.90 лв.

Дървен лабиринт за фина моторика: ВлакИзключително полезна дървена играчка с плъзгане, която насочва към първа среща и разпознаване на цветовете. Двустранна игрална дъска, която позволява двустранно з..

303821 Haba: Дървена игра Овощна градина за фина моторика

(0)
124.90 лв.

Дървена игра Овощна градина за фина моторикаДетска и образователна игра, която има за цел да тренира двигателните умения, фината моторика и насърчава опознаването на цветовете и разпознаване  на ..

304729 Haba: Дървена бебешка играчка, цветна

(0)
24.90 лв.

Дървена бебешка играчка, цветнаОбразователна бебешка играчка за насърчаване на фина моторика при най-малките. Размера на играчката е съобразен с големината на малките детски ръце. Играчката е с ц..

303417 Haba: Дървена магнитна игра/лабиринт: Влакче

(0)
49.90 лв.

Дървена магнитна игра/лабиринт: ВлакчеДетска образователна игра/лабиринт с цветни топчета и магнитна писалка, която позволява много възможности за забавления. Върху дървеното игрално поле е разположен..

301475 Haba: Дървена магнитна игра/лабиринт: Пожарна

(0)
49.90 лв.

Дървена магнитна игра/лабиринт: ПожарнаДетска образователна игра/лабиринт с цветни топчета и магнитна писалка, която позволява много възможности за забавления. Време е да загасите пожара! Няма и секун..

301473 Haba: Дървена магнитна игра/лабиринт: Ферма

(0)
49.90 лв.

Дървена магнитна игра/лабиринт: ФермаДетска образователна игра/лабиринт с цветни топчета и магнитна писалка, която позволява много възможности за забавления. Малките приятели на животните могат да съп..

301056 Haba: Дървена магнитна игра/лабиринт: Град

(0)
49.90 лв.

Дървена магнитна игра/лабиринт: ГрадДетска образователна игра/лабиринт с цветни топчета и магнитна пръчка, която позволява много възможности за забавления. Децата развиват фината си моторика, докато п..

5879 Haba: Кубчета с цифри и животни: Ферма, 10 броя

(0)
45.90 лв.

Кубчета с цифри и животни: Ферма, 10 брояКомплект от 10 кубчета с различна големина за построяване на висока кула, с красиви цветни илюстрации и сцени от живота във фермата.  Външните страни пока..

304238 Haba: Кубчета с цифри и картинки: Пожарна, 10 броя

(0)
42.90 лв.

Кубчета с цифри и картинки: Пожарна, 10 брояКомплект от 10 кубчета с различна големина за построяване на висока кула, с красиви цветни илюстрации и сцени на пожарни коли, пожарникари, оборудване и спа..

301524 Haba: Образователни кубчета с картинки: 10 броя

(0)
42.90 лв.

Образователни кубчета с картинки: 10 брояКомплект от 10 кубчета с различна големина за построяване на висока кула, с красиви цветни илюстрации на  коли, шофьори, професии и количества. С тях деца..

1071 Haba: Дървени строителни блокчета: Стартов комплект

(0)
117.90 лв.

Дървени строителни блокчета: Стартов комплектКомплект от 26 строителни блокчета изработени от натурална букова дървесина включващи различни фигури: 6 квадрата, 10 правоъгълника, 4 триъгълника, 2 моста..

5675 Haba: Образователна игра с дървени фигури и шаблони

(0)
81.90 лв.

Образователна игра с дървени фигури и шаблониДетска игра за подреждане на дървени фигури по шаблони с висока образователна стойност. Децата са провокирани са мислят и да работят с пръстите си, което р..

304912 Haba: Детска игра с животни и сезони

(0)
28.90 лв.

Детска игра с животни и сезониОбразователна детска игра в която жирафът, крокодилът, мечката и слончето ще помогнат на децата ви да научат и да различават сезоните. Играта спомага за развиването на ум..

304259 Haba: Образователен пъзел: Съвпадения на сезони

(0)
28.90 лв.

Образователен пъзел: Съвпадения на сезониДетски образователен пъзел за съвпадения, с който детето ви ще се запознае с различните сезони. Кои цветя цъфтят през пролетта и лятото? Кои плодове могат да с..

304258 Haba: Образователен пъзел: Съвпадения

(0)
28.90 лв.

Образователен пъзел: СъвпаденияДетски образователен пъзел за съвпадения на числа, цветове, животни, спомагащ за развитието на уменията за разпознаването на цифрите и количествата. Кое количество на ко..

303228 Haba: Дървенa игра за баланс

(0)
51.90 лв.

Дървенa игра за балансВесела, цветна и закачлива игра за баланс с цветни фигури, с която вашето дете ще тренира своите фини двигателни умения, концентрация и координация "око-ръка", като междувременно..

300418 Haba: Дървен пъзел със съвпадения

(0)
28.90 лв.

Дървен пъзел със съвпаденияДетски образователен пъзел за съвпадения предназначен за най-малките деца. По един игрив и забавен начин, децата ще се запознаят с цветовете, животните и предметите изобразе..

300145 Haba: Дървенa игра за баланс: Слончета

(0)
60.90 лв.

Дървенa игра за баланс: СлончетаЗабавна игра с дървени слончета, която има за цел да тренира сръчността, фината моторика и пространственото възприятие на децата, докато се опитват да поставят фигурите..

5580 Haba: Игра за нанизване: Ферма

(0)
60.90 лв.

Игра за нанизване: ФермаЗабавна образователна игра, с която чрез нанизване на дървените фигури, децата ще могат да тренират и упражняват своите фини двигателни умения, координация и въображение. Фигур..

302161 Haba: Игра за нанизване: Гъсеница с числа

(0)
48.90 лв.

Игра за нанизване: Гъсеница с числаТази забавна игра има за цел да запознае децата по един много забавен начин с цветовете и числата. Върху цветните дървени елементи са изписани числата от 1 до 10. За..

302155 Haba: Игра за нанизване: Строителна площадка

(0)
60.90 лв.

Игра за нанизване: Строителна площадкаЗабавна образователна игра, с която чрез нанизване на дървените фигури, децата ще могат да тренират и упражняват своите фини двигателни умения, координация и въоб..

301124 Haba: Игра за нанизване и шиене: Пеперуда

(0)
49.90 лв.

Игра за нанизване и шиене: ПеперудаКой иска да украси крилата на пеперудата с цветя или сърца? Дори и по тялото има място за украса и декорация. Тази игра за нанизване на различни предмета с цел ..

Показани 1 от 30 | 53 (2 Страници)