Haba

HABA е модерна фамилна компания с над 75 годишна история, в която трето поколение продължава да се грижи за забавленията на децата с уникални продукти които произвеждат. За всяка една игра, книжка или играчка се грижат много дизайнери, редактори и проектанти, които предварително проектират, тестват, редактират и играят с продуктите си с цел да създадат най-доброто, от което имат нужда децата за да се образоват, развиват и забавляват. Всеки един от тях дава сърцето и душата си в разработването на добре обмислени игри и играчки. Това им позволява да създават множество трайни продукти със специален дизайн и висока игрална стойност, които стимулират детското любопитство и желания за игра. Основната им цел е игриво да придружават децата във всичките им фази на растеж, да направят живота им по-щастлив и вълнуващ, още от самото начало. 

Философията на компанията HABA се основава на един прост принцип: Децата са най-важното нещо в живота! Насърчаването на основните ценности, подпомагането им да станат независими и да развият своите творчески и креативни способности са част от мисията на компанията, създавайки именно такива игри, кукли и образователни играчки насочени върху развитието на детето. 

Всички играчки са проектирани и произведени в Германия!

Мрежа:

303419 Haba: Дървена магнитна игра/лабиринт: Улици

(0)
47.90 лв.

Дървена магнитна игра/лабиринт: УлициДетска образователна игра/лабиринт с цветни топчета и магнитна писалка, която позволява много възможности за забавления. Илюстрациите върху игралното поле, наподоб..

303417 Haba: Дървена магнитна игра/лабиринт: Влакче

(0)
47.90 лв.

Дървена магнитна игра/лабиринт: ВлакчеДетска образователна игра/лабиринт с цветни топчета и магнитна писалка, която позволява много възможности за забавления. Върху дървеното игрално поле е разположен..

301475 Haba: Дървена магнитна игра/лабиринт: Пожарна

(0)
47.90 лв.

Дървена магнитна игра/лабиринт: ПожарнаДетска образователна игра/лабиринт с цветни топчета и магнитна писалка, която позволява много възможности за забавления. Време е да загасите пожара! Няма и секун..

301473 Haba: Дървена магнитна игра/лабиринт: Ферма

(0)
47.90 лв.

Дървена магнитна игра/лабиринт: ФермаДетска образователна игра/лабиринт с цветни топчета и магнитна писалка, която позволява много възможности за забавления. Малките приятели на животните могат да съп..

301056 Haba: Дървена магнитна игра/лабиринт: Град

(0)
47.90 лв.

Дървена магнитна игра/лабиринт: ГрадДетска образователна игра/лабиринт с цветни топчета и магнитна пръчка, която позволява много възможности за забавления. Децата развиват фината си моторика, докато п..

5879 Haba: Кубчета с цифри и животни: Ферма, 10 броя

(0)
40.90 лв.

Кубчета с цифри и животни: Ферма, 10 брояКомплект от 10 кубчета с различна големина за построяване на висока кула, с красиви цветни илюстрации и сцени от живота във фермата.  Външните страни пока..

304238 Haba: Кубчета с цифри и картинки: Пожарна, 10 броя

(0)
37.90 лв.

Кубчета с цифри и картинки: Пожарна, 10 брояКомплект от 10 кубчета с различна големина за построяване на висока кула, с красиви цветни илюстрации и сцени на пожарни коли, пожарникари, оборудване и спа..

302030 Haba: Кубчета с цифри и картинки: Рапунцел, 10 броя

(0)
37.90 лв.

Кубчета с цифри и картинки: Рапунцел, 10 брояКомплект от 10 кубчета с различна големина за построяване на висока кула, с красиви цветни илюстрации на числа, животни, цветя и красивата Рапунцел. К..

301524 Haba: Образователни кубчета с картинки: 10 броя

(0)
37.90 лв.

Образователни кубчета с картинки: 10 брояКомплект от 10 кубчета с различна големина за построяване на висока кула, с красиви цветни илюстрации на  коли, шофьори, професии и количества. С тях деца..

5589 Haba: Дървени кубчета: Ферма

(0)
45.90 лв.

Дървени кубчета: ФермаКой може да завърти кубчетата на пъзела, така че да могат да бъдат събрани заедно, за да образуват изображение? Играта е с простички правила и е много забавна. В комплекта са вкл..

1071 Haba: Дървени строителни блокчета: Стартов комплект

(0)
79.90 лв.

Дървени строителни блокчета: Стартов комплектКомплект от 26 строителни блокчета изработени от натурална букова дървесина включващи различни фигури: 6 квадрата, 10 правоъгълника, 4 триъгълника, 2 моста..

5675 Haba: Образователна игра с дървени фигури и шаблони

(0)
79.90 лв.

Образователна игра с дървени фигури и шаблониДетска игра за подреждане на дървени фигури по шаблони с висока образователна стойност. Децата са провокирани са мислят и да работят с пръстите си, което р..

304912 Haba: Детска игра с животни и сезони

(0)
27.90 лв.

Детска игра с животни и сезониОбразователна детска игра в която жирафът, крокодилът, мечката и слончето ще помогнат на децата ви да научат и да различават сезоните. Играта спомага за развиването на ум..

304259 Haba: Образователен пъзел: Съвпадения на сезони

(0)
27.90 лв.

Образователен пъзел: Съвпадения на сезониДетски образователен пъзел за съвпадения, с който детето ви ще се запознае с различните сезони. Кои цветя цъфтят през пролетта и лятото? Кои плодове могат да с..

304258 Haba: Образователен пъзел: Съвпадения

(0)
27.90 лв.

Образователен пъзел: СъвпаденияДетски образователен пъзел за съвпадения на числа, цветове, животни, спомагащ за развитието на уменията за разпознаването на цифрите и количествата. Кое количество на ко..

303228 Haba: Дървенa игра за баланс

(0)
48.90 лв.

Дървенa игра за балансВесела, цветна и закачлива игра за баланс с цветни фигури, с която вашето дете ще тренира своите фини двигателни умения, концентрация и координация "око-ръка", като междувременно..

302580 Haba: Дървени кубчета: Котка, мишка и приятели

(0)
64.90 лв.

Дървени кубчета: Котка, мишка и приятелиКой живее в тази магическа кула на сградата? Това е домът на котка, мишка, калинка и жабка. Цветните блокчета на животните могат да се съчетават по цветове или ..

302576 Haba: Дървенa игра за баланс: Цветя

(0)
48.90 лв.

Дървенa игра за баланс: ЦветяЗабавна игра с дървени цветя, която има за цел да тренира сръчността, фината моторика и пространственото възприятие на децата, докато се опитват да поставят фигурите една ..

300498 Haba: Дървена игра с геометрични фигури

(0)
48.90 лв.

Дървена игра с геометрични фигуриТази образователна игра ще помогне на децата да се запознаят с част от геометричните фигури и цветове. Играта е целенасочена към разпознаването и съвпаденията на цвето..

300418 Haba: Дървен пъзел със съвпадения

(0)
27.90 лв.

Дървен пъзел със съвпаденияДетски образователен пъзел за съвпадения предназначен за най-малките деца. По един игрив и забавен начин, децата ще се запознаят с цветовете, животните и предметите изобразе..

300145 Haba: Дървенa игра за баланс: Слончета

(0)
48.90 лв.

Дървенa игра за баланс: СлончетаЗабавна игра с дървени слончета, която има за цел да тренира сръчността, фината моторика и пространственото възприятие на децата, докато се опитват да поставят фигурите..

2230 Haba: Дървен борд с цветни конуси: Картини

(0)
43.90 лв.

Дървен борд с цветни конуси: КартиниЗабавна образователна игра, която ще позволи на децата да развихрят своето въображение и с помощта на цветните конуси да си подредят различни цветни картини - цветя..

5580 Haba: Игра за нанизване: Ферма

(0)
56.90 лв.

Игра за нанизване: ФермаЗабавна образователна игра, с която чрез нанизване на дървените фигури, децата ще могат да тренират и упражняват своите фини двигателни умения, координация и въображение. Фигур..

3397 Haba: Игра за нанизване: Овощна градина

(0)
34.90 лв.

Игра за нанизване: Овощна градинаОбразователна детска игра за развиване на фината моторика и координацията око-ръка на децата. Детето Ви по един забавен начин ще се запознае с някои плодове, като межд..

302161 Haba: Игра за нанизване: Гъсеница с числа

(0)
45.90 лв.

Игра за нанизване: Гъсеница с числаТази забавна игра има за цел да запознае децата по един много забавен начин с цветовете и числата. Върху цветните дървени елементи са изписани числата от 1 до 10. За..

302155 Haba: Игра за нанизване: Строителна площадка

(0)
56.90 лв.

Игра за нанизване: Строителна площадкаЗабавна образователна игра, с която чрез нанизване на дървените фигури, децата ще могат да тренират и упражняват своите фини двигателни умения, координация и въоб..

301125 Haba: Образователна игра за нанизване и шиене: Къща

(0)
49.90 лв.

Образователна игра за нанизване и шиене: КъщаКак ще украсите вашата къща с дърво, решавате само вие!Тази игра за нанизване на различни предмета с цел декорация е предназначена да развива творчеството ..

301124 Haba: Игра за нанизване и шиене: Пеперуда

(0)
47.90 лв.

Игра за нанизване и шиене: ПеперудаКой иска да украси крилата на пеперудата с цветя или сърца? Дори и по тялото има място за украса и декорация. Тази игра за нанизване на различни предмета с цел ..

302593 Haba: Лабиринт за сръчност

(0)
33.90 лв.

Лабиринт за сръчностТази забавна игра - лабиринт с цветни топчета има за цел да изпита и тренира сръчността на вашите деца. Децата могат да експериментират с ъгъла на накланяне, повлиявайки колко силн..

301704 Haba: Лабиринт с коли за моторика: Трафик

(0)
43.90 лв.

Лабиринт с коли за моторика: ТрафикТази образователна игра е предназначена за най-малките и е част от серията на Haba "Системата за ранно развитие и взаимодействие" , което е изключително полезна за р..

Показани 1 от 30 | 68 (3 Страници)