Iso Trade

Iso Trade е полска фирма, която предлага на клиентите си голям избор от разнообразни стоки от следните сектори: дом и градина, туризъм, деца, спорт, животни. 

Iso Trade има собствени марки, които са придобили признание през годините и са разпознаваеми на добре познати уебсайтове за електронна търговия. Те имат пълен контрол върху качеството на продуктите си, затова ги препоръчваме с чиста съвест.

Част от детските марки, които се предлагат и на нашият пазар са:

* Iso Trade

* Kruzzel

* Malatec


Мрежа:

17245 Kruzzel: Дървени строителни блокчета, 150 броя

(0)
27.90 лв.

Дървени строителни блокчета, 150 брояДървените блокчета са най-добрият избор за деца. Този комплект осигурява безопасно забавление, което подобрява уменията на децата. Комплектът съдържа 150 дървени б..

11252 Kruzzel: Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведена

(0)
254.90 лв.

Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведенаКрасиво обзаведена дърва къща за кукли с LED осветление, изработена е от масивно дърво, чиято конструкция се характеризира с голяма издръжливост. Всич..

10980 Iso Trade: Дървен пъзел/мозайка с цветно топчета

(0)
31.90 лв.

Дървен пъзел/мозайка с цветно топчетаТози дървен пъзел/мозайка е чудесен начин за развиване на ръчни умения, сръчност, упражняване на координация очи-ръка и практикуване на способността за логическо м..

4581 Malatec: Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бяла

(0)
273.90 лв.

Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бялаТази дървената кухня е фантастичен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много..

7710 Malatec: Дървена игра с фигури за нанизване, Калинка

(0)
19.90 лв.

Дървена игра с фигури за нанизване, КалинкаОбразователна дървена играчка с цветни фигури за нанизване, която ще подпомогне развитието на двигателните умения и логическото мислене на децата. Те ще се н..

7708 Iso Trade: Дървена игра с чукче

(0)
13.90 лв.

Дървена игра с чукчеДецата ще имат за задача да поставят колчетата в дупките, използвайки чукчето. След като са готови, играта се обръща на обратно и забавлението започва отначало. Децата ще се запозн..

7796 Iso Trade: Дървена магнитна игра на риболов

(0)
11.90 лв.

Дървена магнитна игра на риболовИграта за риболов с магнит е една от любимите игри на всяко дете и следователно перфектен подарък за всеки малчуган. Не само стимулира въображението на децата, но също ..

4297 Iso Trade: Дървен шах

(0)
19.90 лв.

Дървен шахКласическа игра на Шах, изработена от дърво.Понякога шахът се превръща в нещо повече от игра. Докато за едни предстоят първи стъпки в местенето на фигури и обмислянето на стратегически ходов..

11414 Iso Trade: Дървено сметало

(0)
10.90 лв.

Дървено сметалоКласическо дървено сметало, което ще е в помощ на децата с броенето и смятането още от ранна детска възраст, развивайки техните фини моторни умения. То разполага с 10 дървени пръчки, на..

9349 Kruzzel: Дървена писта с колички, Рали

(0)
32.90 лв.

Дървена писта с колички, РалиТази писта с колички е една чудесна игра, която ще насърчи въображението и фината моторика. Изработката е от висококачествени и безвредни материали. Пистата има 4 нива и т..

8905 Kruzzel: Дървена двустранна дъска за писане

(0)
54.90 лв.

Дървена двустранна дъска за писанеДетска дъска за рисуване и писане с две лица - бяло - магнитно, върху което се пише с маркери и черно - за рисуване с тебешир. Дъската стимулира въображението и ..

9421 Kruzzel: Дървена работилница с инструменти

(0)
69.90 лв.

Дървена работилница с инструментиДървена работилница, която всеки малък майстор ще хареса. Тя ще им позволи  да имитират възрастните, а знаете, че ученето чрез имитация е най-добрия начин за разв..

9151 Kruzzel: Детска дървена кухня със светлина и аксесоари, светло кафява

(0)
269.90 лв.

Детска дървена кухня със светлина и аксесоари, светло кафяваТази дървената кухня е чудесен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира мн..

8246 Iso Trade: Детски комплект с метални съдове за готвене

(0)
38.90 лв.

Детски комплект с метални съдове за готвенеВсяка малка домакиня има нужда от своите комплекти за готвене, с които да покаже на какво е способна в кухнята! Този комплект в метални прибори е точно за не..

9419 Kruzzel: Детска раничка с музикални инструменти

(0)
58.90 лв.

Детска раничка с музикални инструментиЗарадвайте децата си с тази раничка, която е пълна с различни музикални инструменти. Истинско богатство за всички малки почитатели на музиката. Комплектът съдържа..

11224 Iso Trade: Дървена игра за баланс с плодчета

(0)
19.90 лв.

Дървена игра за баланс с плодчетаТази игра за баланс с плодчета е чудесна идея за забавление на вашето дете. Целта на играта е да подреждате плодчетата едно върху друго, така че да не падат от люлееща..

9367 Kruzzel: Дървено куфарче с инструменти

(0)
51.90 лв.

Дървено куфарче с инструментиКомплект с дървени инструменти в куфарче, от които всеки майстор се нуждае.Всеки малък майстор със сигурност ще оцени този набора включващ 25 броя инструменти: трион, чук,..

9441 Kruzzel: Дървен стол/работилница с инструменти

(0)
68.90 лв.

Дървен стол/работилница с инструментиТози комплект е едно страхотно предизвикателство за малките майстори, които сами ще могат да си сглобят стол, маса или своя работилница!Играта в работилницата с ин..

9368 Kruzzel: Дървен образователен куб с часовник

(0)
26.90 лв.

 Дървен образователен куб с часовникДървен образователен куб, с който децата ще разучават нови за тях фигури и цветове. Тази играчка подпомага правилното развитие на детето ви и не само запълва в..

17244 Kruzzel: Дървена игра на риболов

(0)
26.90 лв.

Дървена игра на риболовЗабавна детска игра за всички малки рибари!Тази игра с рибки с въдица представлява добре изработена дидактическа играчка за деца от 3-годишна възраст. Задачата на децата е да ул..

11225 Kruzzel: Дървена кутия с инструменти, Малкият майстор

(0)
28.90 лв.

Дървена кутия с инструменти, Малкият майсторВсеки малък майстор се нуждае от свой комплект с инструменти, за да може да помага на своя татко вкъщи. Освен най-важните инструменти, кутията съдържа и доп..

9358 Kruzzel: Дървен конструктор, Работилница с инструменти

(0)
41.90 лв.

Дървен конструктор, Работилница с инструментиСтрахотен дървен набор от инструменти, идеален за малки майстори "направи си сам"! Тази дървена работилница с инструменти ще зарадва всеки малчуган, който ..

11221 Iso Trade: Дървена писта с игра на риболов

(0)
34.90 лв.

Дървена писта с игра на риболовЗарадвайте вашите деца с този невероятен дървен комплект, включващ в себе си железопътна дървена писта и любимата на много деца игра - Магнитен риболов. Страхотна играчк..

10978 Iso Trade: Дървена магнитна игра, Улови гъсениците

(0)
25.90 лв.

Дървена магнитна игра, Улови гъсеницитеС тази магнитна игра децата ще се състезават да уловят повече гъсеници с помощта на магнити, прикрепени към въдиците.Играта е изработена от дърво, ръбът на основ..

9413 Iso Trade: Комплект с дървени мебели за къща за кукли

(0)
54.90 лв.

Комплект с дървени мебели за къща за куклиПозволете на децата да обзаведат къщата си за кукли с този луксозен комплект от мебели.Мебелите са изработени в бели и розови цветове, а това със сигурност ще..

6508 Malatec: Дървено легло/люлка за кукли със завивка

(0)
52.90 лв.

Дървено легло/люлка за кукли със завивкаКрасива класическа дървена люлка за кукли, изработена от естествени материали. Люлката включва възглавница и меко одеяло. Благодарение на тази играчката де..

9397 Kruzzel: Дървено цветно домино, Рали, голямо

(0)
89.90 лв.

Дървено цветно домино, Рали, голямоТова цветно домино е изработено от букова дървесина и е чудесно забавление за децата. Нежните цветове на различните плочки ще стимулират въображението и креативностт..

11228 Iso Trade: Дървени блокчета с постелка, Happy City

(0)
58.90 лв.

Дървени блокчета с постелка, Happy CityИзградете своя град от дървени кубчета! Красивите образователни блокчета с различни изображения ще научат децата на буквите, цифрите или английски думи със забав..

9150 Kruzzel: Детска дървена кухня със светлина аксесоари, сиво-кафява

(0)
245.90 лв.

Детска дървена кухня със светлина аксесоари, сиво-кафяваТази дървената кухня е чудесен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много ..

11222 Iso Trade: Дървено влакче с релси и аксесоари

(0)
124.90 лв.

Дървено влакче с релси и аксесоариТози голям набор от влакови коловози с мост съдържа части за сглобяване на дълъг коловоз, който можете да сглобите с редица аксесоари като ключове, завои, мост, барие..

Показани 1 от 30 | 36 (2 Страници)