Iso Trade

Iso Trade е полска фирма, която предлага на клиентите си голям избор от разнообразни стоки от следните сектори: дом и градина, туризъм, деца, спорт, животни. 

Iso Trade има собствени марки, които са придобили признание през годините и са разпознаваеми на добре познати уебсайтове за електронна търговия. Те имат пълен контрол върху качеството на продуктите си, затова ги препоръчваме с чиста съвест.

Част от детските марки, които се предлагат и на нашият пазар са:

* Iso Trade

* Kruzzel

* Malatec


Мрежа:

9918 Kruzzel Детска пластмасова люлка, 3 в 1

(0)
62.90 лв.

Детска пластмасова люлка, 3 в 1Тази красива и практична люлка 3 в 1 ще расте заедно с детето ви. С порастването на детето постепенно могат да се премахват предпазителите и коланът, който е предназначе..

20232 Kruzzel Комплект Шах и Дама, 2 в 1

(0)
82.90 лв.

Шах и Дама, 2 в 1Този комплект ви предлага двойно забавление - Игра на Шах и Игра на Дама! Игрите са изработени от дърво и включват - дъска, фигури за шах, фигури за дама и пулове. Игралното поле..

19870 Kruzzel Дървен сортер с цветни форми

(0)
12.90 лв.

Дървен сортер с цветни формиДетски дървен сортер с цветни форми, с който децата ще могат да развиват двигателните си умения. За да ги подредят правилно върху дървените колчета, децата трябва да прекар..

19869 Kruzzel Детски зъболекарски куфар

(0)
80.90 лв.

Детски зъболекарски куфарТози атрактивен докторски и зъболекарски комплект ще позволи на децата ви да се погрижи за болните си кули и плюшени играчки и за техните зъбки.Комплектът не само ще позволи н..

19764 Kruzzel Мини кукли за игра, 7 броя

(0)
22.90 лв.

Мини кукли за игра, 7 брояКомплект от 7 мини кукли за кукленска къща, включващ едно щастливо семейство състоящо се от дядо, баба, майка, баща, момиче, момче и бебе с различни размери. Цялото семейство..

19159 Kruzzel Дървени блокчета Град с пъзел, 100 броя

(0)
43.90 лв.

Дървени блокчета Град с пъзел, 100 брояКомплект с дървени цветни и изрисувани блокчета, които ще сбъднат мечтата на всяко дете, което обича да сглобява различни конструкции. Възможностите за забавлени..

18027 Kruzzel Детска дървена люлка с мека седалка, 3 в 1, розова

(0)
129.90 лв.

Детска дървена люлка с мека седалка, 3 в 1, розоваТази дървена люлка е чудесен вариант да създадете приказна атмосфера на вашето дете и да превърнете детството в незабравимо приключение. Тя е страхотн..

18026 Kruzzel Детска дървена люлка с мека седалка, 3 в 1, сива

(0)
131.90 лв.

Детска дървена люлка с мека седалка, 3 в 1, сиваТази дървена люлка е чудесен вариант да създадете приказна атмосфера на вашето дете и да превърнете детството в незабравимо приключение. Тя е страхотно ..

12535 Kruzzel Дървени подове и зеленчуци за рязане

(0)
41.90 лв.

Дървени подове и зеленчуци за рязанеДетски комплект от прецизно изработени плодове и зеленчуци, които дават възможност на децата за интересни забавления у дома. С тях децата могат да готвят, да ги про..

12029 Iso Trade Градинска люлка гнездо

(0)
126.90 лв.

Градинска люлка гнездоСтрахотна градинска люлка с широка и кръгла седалка, изработена от желязна рамка, а използваният материал е полиестер с найлон. Издържа до 100 кг, благодарение на здравите плетен..

11213 Iso Trade Комплект с дървени мебели за кукли

(0)
68.90 лв.

Комплект с дървени мебели за куклиПозволете на децата да обзаведат къщата си за кукли с този луксозен комплект от мебели.Мебелите са изработени в бели и розови цветове, а това със сигурност ще се харе..

8703 Iso Trade Детска палатка с възглавници Типи

(0)
170.90 лв.

Детска палатка с възглавници ТипиДетската палатка във формата на Типи е уникален подарък за вашите деца. Лесно се сглобява и ще се превърне място за игра и забавления на вашите деца.Палатката е оборуд..

9353 Kruzzel Дървен камион с ремарке и колички

(0)
29.90 лв.

Дървен камион с ремарке и количкиКомплектът се състои от камион с прикачен към него мобилен влекач и 4 колички (червена, синя, жълта, зелена). Влекачът е с функция за разгъване, благодарение на която ..

9418 Iso Trade Детски сервиз, Чаено парти

(0)
43.90 лв.

Детски сервиз, Чаено партиТози красив сервиз за чай е задължителен в стаята на всяко дете! С него децата могат да играят вкъщи на кафене, ресторант, пикник или просто да поднесат чаша ароматен топъл ч..

11227 Iso Trade Дървен тостер с филийки

(0)
29.90 лв.

Дървен тостер с филийкиТози детски комплект с тостер и филийки ще позволи на вашето дете да приготви вкусна закуска за куклите си. Комплектът включва тостер, филийки с препечен хляб, пържено яйце, сла..

15128 Kruzzel Дървена количка с интерактивен куб 2 в 1

(0)
181.90 лв.

Дървена количка с интерактивен куб 2 в 1Дървена количка/проходилка съчетана с интерактивен куб с включени различни образователни игри! Това ще бъде най-добрият подарък за вашите деца, които тепър..

6526 Malatec Дървен паркинг с асансьор и колички

(0)
126.90 лв.

Дървен паркинг с асансьор и количкиТози триетажен дървен паркинг с богатото си оборудване ще зарадва всяко дете. Тази играчка е много добре изработена и има различни функции, които правят гаража чудес..

6522 Malatec Дървено преносимо кафене с кукли

(0)
55.90 лв.

Дървено преносимо кафене с куклиСтилната, преносима къща-кафене за кукли е проектирана до най-малкия детайл. Страхотният й дизайн я прави да изглежда като истинска.Изработена е от висококачествен дърв..

9351 Kruzzel Дървен триетажен паркинг с колички

(0)
106.90 лв.

Дървен триетажен паркинг с количкиТози триетажен дървен паркинг разполага с богатото оборудване и ще зарадва всяко дете. Комплектът е изработен от масивно дърво и има различни игрални компоненти, коит..

11286 Kruzzel Детска дървена тоалетка със стол

(0)
186.90 лв.

Детска дървена тоалетка със столВсяко малко момиченце си мечтае за стоя тоалетка, благодарене на която ще се погрижи да изглежда като истинска принцеса.Тази красива дървена тоалетка е оборудвана с 3 о..

10980 Iso Trade Дървен пъзел/мозайка с цветно топчета

(0)
31.90 лв.

Дървен пъзел/мозайка с цветно топчетаТози дървен пъзел/мозайка е чудесен начин за развиване на ръчни умения, сръчност, упражняване на координация очи-ръка и практикуване на способността за логическо м..

4581 Malatec Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бяла

(0)
273.90 лв.

Детска дървена кухня с LED светлини и аксесоари, бялаТази дървената кухня е фантастичен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много..

11251 Kruzzel Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведена

(0)
262.90 лв.

Дървена къща за кукли с LED осветление, обзаведенаКрасиво обзаведена дърва къща за кукли с LED осветление, изработена е от масивно дърво, чиято конструкция се характеризира с голяма издръжливост. Всич..

7710 Malatec Дървена игра с фигури за нанизване, Калинка

(0)
19.90 лв.

Дървена игра с фигури за нанизване, КалинкаОбразователна дървена играчка с цветни фигури за нанизване, която ще подпомогне развитието на двигателните умения и логическото мислене на децата. Те ще се н..

7796 Iso Trade Дървена магнитна игра на риболов

(0)
11.90 лв.

Дървена магнитна игра на риболовИграта за риболов с магнит е една от любимите игри на всяко дете и следователно перфектен подарък за всеки малчуган. Не само стимулира въображението на децата, но също ..

9449 Kruzzel Дървена двустранна дъска с аксесоари за писане

(0)
67.90 лв.

Дървена двустранна дъска с аксесоари за писанеДетска дъска за рисуване и писане с две лица - бяло - магнитно, върху което се пише с маркери и черно - за рисуване с тебешир. Образователната дъска ..

6078 Iso Trade Детски дървен ксилофон

(0)
9.90 лв.

Детски дървен ксилофонТози цветен ксилофон ще запознае децата с някои музикални тънкости и ще им помогне да развият своята музикална страст. 8-те метални звукови пластини в дървена рамка ви позволяват..

11414 Iso Trade Дървено сметало

(0)
10.90 лв.

Дървено сметалоКласическо дървено сметало, което ще е в помощ на децата с броенето и смятането още от ранна детска възраст, развивайки техните фини моторни умения. То разполага с 10 дървени пръчки, на..

9421 Kruzzel Дървена работилница с инструменти

(0)
69.90 лв.

Дървена работилница с инструментиДървена работилница, която всеки малък майстор ще хареса. Тя ще им позволи  да имитират възрастните, а знаете, че ученето чрез имитация е най-добрия начин за разв..

14844 Iso Trade Дървена образователна игра/пъзел с числа и плодове

(0)
28.90 лв.

Дървена образователна игра/пъзел с числа и плодовеДървена игра/пъзел, която служи за сортиране на числа и определено ще отнеме много време на вашето дете, предоставяйки му интересно забавление и творч..

Показани 1 от 30 | 51 (2 Страници)