Bigjigs Toys

 "Развитието на децата е ключово значение за дизайна на продуктите на Bigjigs Toys!"

Bigjigs Toys Ltd е семейна глобална компания, основана през 1985 г в Англия, която се занимава с производство на качествени дървени играчки. Качеството винаги е било в основата на това, което правим и гарантираме, че продуктите са безопасни, дълготрайни и образователни.

Bigjigs осигурява изключителна стойност на игра и качество на продукта. Иновативната им продуктова гама включва играчки за развитие, пъзели, дървени железопътни играчки, образователни играчки и много други. Всички продукти са проектирани в Обединеното кралство и са тествани за безопасност, за да надхвърлят стандарта за безопасност EN71 и са оцветени с безопасни бои. 

* Висококачествени играчки - Играчките са произведени с помощта на висококачествени материали за създаването на всяка една играчка; * Материали - Много от играчките са изработени от каучуково дърво. Това е твърда дървесина, която я прави устойчив и качествен избор; * Тестове за безопасност - Всяка една играчка преминава през строги тестове за безопасност, за да се гарантира, че тя е подходяща за препоръчителната възраст; * Проектирани във Великобритания - Играчките са проектирани във Великобритания в щаб от творчески екип и внимателно се опаковат, за да се предотвратят щети и да осигурят страхотно присъствие в магазините; * Етични производствени съоръжения - Работи се в тясно сътрудничество с производствени мащаби в Далечния Изток.


Мрежа:

BJ274 BIGJIGS Дървени магнитни, Ферма

(0)
20.90 лв.

Дървени магнитни, ФермаКомплект от 35 дървени магнити на тема "Фермата и нейните обитатели", с които могат да се разказват различни истории. Те са изработени от дърво и имат магнитни гърбове и включва..

BJ902 BIGJIGS Дървена количка за кукли, розова

(0)
124.90 лв.

Дървена количка за кукли, розоваЛюбимата кукла или плюшена играчка на вашето мъниче вече може да се вози в тази стилна дървената количка. Тази красиво изработена количка за кукли включва две детайлно ..

BJ706 BIGJIGS Куки за пръсти за театър, Златокоска

(0)
31.90 лв.

Куки за пръсти за театър, ЗлатокоскаТези ярко оцветени кукли за пръсти ще зарадват децата, докато пресъздават легендарни истории или измислят свои собствени! Тези дървени кукли за пръсти включват три ..

BJ705 BIGJIGS Куки за пръсти за театър, Приказни герои

(0)
31.90 лв.

Куки за пръсти за театър, Приказни героиТези ярко оцветени кукли за пръсти ще зарадват децата, докато пресъздават легендарни истории или измислят свои собствени! Комплектът включва 6 кукли - Червената..

BJ704 BIGJIGS Куки за пръсти за театър, Кралство, 6 броя

(0)
31.90 лв.

Куки за пръсти за театър, Кралство, 6 брояТези ярко оцветени дървени кукли за пръсти ще зарадват децата, докато пресъздават легендарни истории или измислят свои собствени! Комплектът включва крал, кра..

BJ641 BIGJIGS Дървен камион/сортер с животни, Сафари

(0)
43.90 лв.

Дървен камион/сортер с животни, СафариГотови ли сте за сафари? Качете се на борда на този весел камион и натоварете цветните дървени животни през специалните слотове на покрива и страничните панели на..

BJ430 BIGJIGS Дървен комплект с чашки и бисквити

(0)
33.90 лв.

Дървен комплект с чашки и бисквитиНасладете се на вкусна следобедна закуска с чаша топло мляко и бисквити и ги споделете с приятел или член на семейството. Този възхитителен дървен комплект храна вклю..

BJ428 BIGJIGS Детски сервиз за чай, розов

(0)
60.90 лв.

Детски сервиз за чай, розовС този сервиз, децата ще могат да изпият чаша топъл чай в компанията на своите родители или кукли. Независимо дали става въпрос за специален следобеден чай с възрастни ..

BJ427 BIGJIGS Дървен миксер, розов

(0)
41.90 лв.

Дървен миксер, розовДетски миксер, с който децата ще могат да направят вкусни десерти в кухнята. Миксерът разполага с бутон за включване/изключване, въртяща се бъркалка и купичка за продуктите. С..

34046 BIGJIGS Сгъваема дървена къща за кукли с кола

(0)
170.90 лв.

Сгъваема дървена къща за кукли с колаЗапознайте малките си деца с първия им миниатюрен дом с тази очарователна сгъваема къща за кукли. Отворете дървената къща за кукли, за да разкриете триетажните ста..

34044 BIGJIGS Дървен конструктор, 50 части

(0)
61.90 лв.

Дървен конструктор, 50 частиДървен конструктор, с който малките деца ще могат да изследват разнообразие от модели, цветове и форми с предоставените им 50 цветни елемента. Изберете от квадрати, триъгъл..

34034 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Сафари

(0)
38.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, СафариМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават дивите животни - слон, зебра, крокодил, жираф, маймуни и лъвове. Този динамичен дъ..

34033 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Динозаври

(0)
38.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, ДинозавриМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават динозаврите - T-rex, птеродактил, бронтозавър, стегозавър и други. Този динамич..

34032 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Превозни средства

(0)
37.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, Превозни средстваМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават транспортните средства - трактор, хеликоптер, влак, лодка, полицейска к..

34031 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Ферма с животни

(0)
38.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, Ферма с животниМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават селскостопанските животни. Този динамичен дървен пъзел е с перфектни разм..

34020 BIGJIGS Дървен пъзел с животни и вратички

(0)
26.90 лв.

Дървен пъзел с животни и вратичкиДървен бебешки пъзел с четири горски животни скрити зад различни врати, закрепени със здрав ластик. Можете ли да откриете совата? Ами язовецът? Движението на..

34019 BIGJIGS Дървен пъзел с форми и животни

(0)
22.90 лв.

Дървен пъзел с форми и животниОбразователен бебешки пъзел, с който децата трябва да свържат формите с животните. Този дървен пъзел помага на децата да се запознаят с формите и да се научат да разпозна..

34018 BIGJIGS Дървена игра с горски животни за подреждане

(0)
38.90 лв.

Дървена игра с горски животни за подрежданеПодреждайте, изграждайте и играйте! Тази дървена играчка за подреждане включва две очарователни горски животни - заек и лисица, както и борово дърво.Всеки от..

34017 BIGJIGS Дървена игра с числа

(0)
43.90 лв.

Дървена игра с числаС тази образователна игра децата могат да научат всичко за числата. Числовите връзки са важна стъпка в концептуализацията на числата. Ярките дървени фигури с числа помагат на децат..

34016 BIGJIGS Дървен пъзел с едри части, Плодове

(0)
25.90 лв.

Дървен пъзел с едри части, ПлодовеТози ярък пъзел за под съдържа 48 едри части и е изработен и проектиран да очарова и образова младите умове. Редейки пъзелът парче по парче, децата ще се запознаят с ..

Показани 1 от 20 | 260 (13 Страници)