Bigjigs Toys

 "Развитието на децата е ключово значение за дизайна на продуктите на Bigjigs Toys!"

Bigjigs Toys Ltd е семейна глобална компания, основана през 1985 г в Англия, която се занимава с производство на качествени дървени играчки. Качеството винаги е било в основата на това, което правим и гарантираме, че продуктите са безопасни, дълготрайни и образователни.

Bigjigs осигурява изключителна стойност на игра и качество на продукта. Иновативната им продуктова гама включва играчки за развитие, пъзели, дървени железопътни играчки, образователни играчки и много други. Всички продукти са проектирани в Обединеното кралство и са тествани за безопасност, за да надхвърлят стандарта за безопасност EN71 и са оцветени с безопасни бои. 

* Висококачествени играчки - Играчките са произведени с помощта на висококачествени материали за създаването на всяка една играчка; * Материали - Много от играчките са изработени от каучуково дърво. Това е твърда дървесина, която я прави устойчив и качествен избор; * Тестове за безопасност - Всяка една играчка преминава през строги тестове за безопасност, за да се гарантира, че тя е подходяща за препоръчителната възраст; * Проектирани във Великобритания - Играчките са проектирани във Великобритания в щаб от творчески екип и внимателно се опаковат, за да се предотвратят щети и да осигурят страхотно присъствие в магазините; * Етични производствени съоръжения - Работи се в тясно сътрудничество с производствени мащаби в Далечния Изток.


Мрежа:

BJ770 BIGJIGS Toys: Дървени патенца с въже за дърпане

(0)
13.90 лв.

Дървени патенца с въже за дърпанеТези дървени патеnca за дърпане са предназначени за деца над 1 година и са прекрасно средство за насърчаване на тяхната мобилност и сръчност.Забавните патенца ще дарят..

BJT471 BIGJIGS Toys: Дървено влакче с лакомства

(0)
24.90 лв.

Дървено влакче с лакомстваТова розово дървено локомотивче тегли след себе си 3 вагона съдържащи товар със сладки лакомства. Доставя се в комплект с 2 дървени релси. Комплектът е съвместим със всички о..

BJT474 BIGJIGS Toys: Дървено влакче, Пожарна

(0)
24.90 лв.

Дървено влакче, ПожарнаТова дървено влакче е в готовност да се отзове на помощ и заедно с вас да изгасите горящите пламъци. Влакчето разполага с 1 локомотив, 3 вагончета с подвижен товар - резервоар с..

BJ509 BIGJIGS Toys: Дървен пъзел, Асоциации

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел, АсоциацииВсяко едно от парчетата на този колоритен пъзел с животни е с дупка по средата. Това ги прави лесни за вдигане и помага на децата да забележат перфектното съвпадение, което..

BJ757 BIGJIGS Toys: Дървен пъзел, Английската азбука

(0)
13.90 лв.

Дървен пъзел, Английската азбукаУченето на буквите от английската азбука и съставянето на кратки думи ще е много забавно за децата с този цветен дървен пъзел на Bigjigs. Всяка ярко оцветена буква отго..

BJ076 BIGJIGS Toys: Дървена играчка с въртящи се кубчета, Море

(0)
14.90 лв.

 Дървена играчка с въртящи се кубчета, МореС тази забавна играчка, децата ще усукват и завъртат дървените кубчета, като се опитват да съчетаят главата, тялото и опашката на съответното морско жив..

BJ275 BIGJIGS Toys: Дървени магнитни, Горски обитатели

(0)
16.90 лв.

Дървени магнитни, Горски обитателиКомплект от 35 дървени магнити на тема "Горските обитатели", с които могат да се разказват различни истории. Те са изработени от дърво и имат магнитни гърбове и включ..

BJT451 BIGJIGS Toys: Дървено влакче, Принцеса

(0)
26.90 лв.

Дървено влакче, ПринцесаНаправете път на принцесата да мине с дървеното влакче на Bigjigs Toys. Влакчето е с красиви розови детайли и разполага с 1 локомотив, 3 вагончета с подвижен товар и 2 дървени ..

BB137 BIGJIGS Toys: Дървена играчка за бутане, Тигър

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ТигърЗарадвайте своето мъниче с тази дървена играчка тигърче с дръжка за бутане, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки я по земята. Играчката е подходяща..

T0310 BIGJIGS Toys: Дървена касичка, Ферма

(0)
15.90 лв.

Дървена касичка, ФермаДетска дървена касичка с тематични изображения на живота във фермата, с която ще научите децата си за важността на спестяването на пари. Веселите и цветни сцени с животните от фе..

T0311 BIGJIGS Toys: Дървена касичка, Джунгла

(0)
15.90 лв.

Дървена касичка, ДжунглаДетска дървена касичка с тематични изображения на животните от джунглата, с която ще научите децата си за важността на спестяването на пари. Веселите и цветни сцени на джунглат..

BJ711 BIGJIGS Toys: Комплект с 6 яйца в кутия

(0)
11.90 лв.

Комплект с 6 яйца в кутияТези реалистично изглеждащи дървени яйца в кутия са идеалното допълнение към всяка дървена кухня или магазин. Три от яйцата са кафяви, а три са бели, за да помогнат на вашето ..

BJT461 BIGJIGS Toys: Дървено влакче, Virgin Pendolino

(0)
26.90 лв.

Дървено влакче, Virgin PendolinoДървено емблематично влакче в стил Virgin Pendolino, което е идеално допълнение към железопътните комплекти на Bigjigs и е в комплект с два локомотива и вагон, свъ..

BB073 BIGJIGS Toys: Дървено куче с лабиринт

(0)
15.90 лв.

Дървено куче с лабиринтПомогнете на вашето мъниче да развие сръчността си с това дървено кученце с вграден лабиринт. Играейки с лабиринта, детето ви ще може да ръководи цветните мъниста нагоре и надол..

BJT306 BIGJIGS Toys: Локомотив с батерия, Летящият шотландец

(0)
27.90 лв.

Локомотив с батерия, Летящият шотландецТози локомотив "Летящият шотландец" е възхитителна реплика на оригиналния локомотив и ще се движи по дървените релсови коловози с лекота, както самостоятелно, та..

BJ909 BIGJIGS Toys: Магнитен пъзел, Ферма

(0)
17.90 лв.

Магнитен пъзел, ФермаТози забавен пъзел с магнитна дъска не само ще научи децата за това, което биха могли да намерят във фермата, но и ще ги насърчи да използват въображението си и да си измислят и р..

BB093 BIGJIGS Toys: Дървен сортер с геометрични фигури

(0)
22.90 лв.

Дървен сортер с геометрични фигуриС тази игра, Вие ще помогнете на децата си да се научат да разпознават цветовете и формите, опитвайки се да ги сортират. Те трябва да поставят фигурите в правилните п..

BB104 BIGJIGS Toys: Дървени кубчета/пъзел, Животни

(0)
19.90 лв.

Дървени кубчета/пъзел, ЖивотниКомплект от 9 дървени кубчета, с които могат да се подредят 4 различни изображения с животни - зайче, куче, коте и морско свинче. Разбъркайте всички кубчета и се опитайте..

BJ078 BIGJIGS Toys: Дървена играчка с въртящи се кубчета, Превозни средства

(0)
14.90 лв.

Дървена играчка с въртящи се кубчета, Превозни средстваС тази забавна играчка, децата ще усукват и завъртат дървените кубчета, като се опитват да съчетаят предницата, средата и края на съответното пре..

BJ698 BIGJIGS Toys: Дървена игра с животни

(0)
32.90 лв.

Дървена игра с животниЗабавна детска игра със състезателен характер, с която децата ще опознаят различните животни и ще научат по нещо любопитно за тях, играейки със своите родители. Правилата на..

BJ955 BIGJIGS Toys: Мини боулинг с животните от фермата

(0)
18.90 лв.

Мини боулинг с животните от ферматаЗабавна игра на боулинг с ярко оцветени дървени кегли, които не обичат нищо повече от това да бъдат свалени на земята, изправени и след това отново повалени! Иг..

BB140 BIGJIGS Toys: Дървена играчка за бутане, Таралеж

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ТаралежЗарадвайте своето мъниче с това дървено таралежче с дръжка, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки го по земята. Играчката е подходяща както за игр..

BJ771 BIGJIGS Toys: Детска дървена люлка

(0)
29.90 лв.

Детска дървена люлкаДървената люлка с цветни мъниста може да бъде поставена в двора и детето да се радва на топлите дни, докато се люшка. Тя разполага с предпазен колан и интересни многоцветни топчета..

BB138 BIGJIGS Toys: Дървена играчка за бутане, Коте

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, КотеЗарадвайте своето мъниче с това дървено коте с дръжка, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки го по земята. Играчката е подходяща както за игра у дома..

BJ883 BIGJIGS Toys: Дървен стан за тъкане

(0)
16.90 лв.

Дървен стан за тъканеТрадиционен дървен стан за тъкане, който включва ярко оцветени прежди и селекция от основни инструменти. С негова помощ детето ви ще усвои основни техники на тъкането и ще може да..

BJ796 BIGJIGS Toys: Дървена игра за баланс, Куче

(0)
19.90 лв.

Дървена игра за баланс, КучеЦветна дървена игра за подреждане, с която децата могат да изследват основите на баланса и последователностите, докато подреждат цветните пръчки върху кученцето.Играта разв..

BJ077 BIGJIGS Toys: Дървена играчка с въртящи се кубчета, Джунгла

(0)
14.90 лв.

Дървена играчка с въртящи се кубчета, ДжунглаС тази забавна играчка, децата ще усукват и завъртат дървените кубчета, като се опитват да съчетаят главата, тялото и опашката на съответното животно. Съче..

BJ457 BIGJIGS Toys: Дървена пица с ножче за рязане

(0)
31.90 лв.

Дървена пица с ножче за рязанеДървена пица с 6 вкусни парчета, които можете да гарниране по ваш вкус и да сервирате за вечеря. Пицата може да бъде нарязана с помощта на дървеното ножче и да бъде подне..

BJ946 BIGJIGS Toys: Дървен пъзел със зъбни колела

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел със зъбни колелаКрасиво проектиран дървен пъзел с 7 цветни зъбни колела, които децата трябва да подредят правилно, така че като натиснат червената дръжка, те да могат да се завъртят. ..

BB131 BIGJIGS Toys: Дървена играчка за бутане, Кокошка

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, КокошкаЗарадвайте своето мъниче с тази дървена играчка с дръжка, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки го по земята. Играчката е подходяща както за игра ..

Показани 1 от 30 | 260 (9 Страници)