Viga

VIGA е един от най-добрите доставчици на играчки в света! Техен приоритет е качеството и безопасността на играчките. Боите и мастилата които се използват за тяхното оцветяване са нетоксични и всички играчки отговарят на стандартите за безопасност EN71 и АСТМ. С над 20-годишния си опит, VIGA се нарежда сред едни от най-големите производители и дистрибутори в Китай на дървени играчки. Всяка година се разработват много нови продукти, за да се обогати колекцията от играчки. 

Благодарение на дизайна, високото качество и конкурентни цени, играчките на VIGA се продават в много страни в Европа, Северна Америка, Близкия Изток, Япония и Австралия.

Мрежа:

44681 VIGA Дървена количка за бутане с 12 активности, Крокодил

(0)
192.90 лв.

Дървена количка за бутане с 12 активности, КрокодилДървена количка/проходилка Крокодил, съдържаща пълна гама от вълнуващи занимания за малкото дете: лабиринт от животни, ксилофон, зъбни колела, сортир..

44671 VIGA Дървена писта с животни

(0)
49.90 лв.

Дървена писта с животниДетска дървена писта в ярки цветове, по която вашето мъниче ще може да спуска по нея и да се запознае с различни животни - катерица, тукан, коала, маймунка, жаба и тигър. Пускай..

44574 VIGA Дървена мозайка с цветни топчета, Монтесори игра

(0)
76.90 лв.

Дървена мозайка с цветни топчета, Монтесори играТази монтесори мозайка с цветни топчета е чудесен начин за развиване на ръчни умения, сръчност, упражняване на координация очи-ръка и практикуване на сп..

44526 VIGA Детски дървен кантар за магазин

(0)
38.90 лв.

Детски дървен кантар за магазинТози дървен кантар е основен елемент на забавление във всеки детски магазин за да могат децата да претеглят хранителните продукти на касата. Дървеният кантар наистина мо..

44204 VIGA Комплект с дървени инструменти, Малкият майстор

(0)
38.90 лв.

Комплект с дървени инструменти, Малкият майсторВсички необходими инструменти, от които се нуждае вашият малък майстор за да се погрижи за ремонтите вкъщи ще намерите в този комплект в чантичка на Viga..

44203 VIGA Детско куфарче с гримове

(0)
38.90 лв.

Детско куфарче с гримовеВсяка малка госпожичка ще се радва да притежава този комплект с гримове, с които ще се погрижи да изглежда още по-красива. С включените козметични аксесоари като - лакове за но..

44202 VIGA Детски зъболекарски комплект в куфарче

(0)
38.90 лв.

Детски зъболекарски комплект в куфарчеЗъболекарският комплект на Viga Toys ще позволи на малките ви стоматолози да се погрижат за красивата усмивка на своите кукли, като се погрижат зъбите им да изгле..

44201 VIGA Детски фризьорски комплект

(0)
38.90 лв.

Детски фризьорски комплектТози фризьорски комплект с колан ще позволи на вашето дете да влезне в ролята на най-добрия коафьор и да се погрижи за прическите на своите кукли и плюшени играчки.Комплектът..

44093 VIGA Дървен конструктор, 50 части

(0)
50.90 лв.

Дървен конструктор, 50 частиЦветен конструктор съдържащ 50 дървени блокчета, с които игрите на децата ще са безкрайни. Блокчетата са с дебелина 3 см и ще позволят на децата да изграждат всякакви фигур..

44092 VIGA Настолна игра, Не се сърди човече

(0)
44.90 лв.

Настолна игра, Не се сърди човечеКласическа игра на Не се сърди човече за 2 до 4 играчи. Отворете дървената кутия и я обърнете, за да направите хубава основа за игра. В тази игра основните пионки..

44080 VIGA Дървена игра на риболов

(0)
44.90 лв.

Дървена игра на риболовViga Toys имат удоволствието да ви предложат една атрактивна игра на риболов, с която вашите деца ще се забавляват.Играта се състой от езеро, в което плуват 12 дървени рибки с м..

44059 VIGA Дървена пица на пещ

(0)
58.90 лв.

Дървена пица на пещСтрахотен игрален комплект, с който децата ще могат да приготвят вкусна пица, която ще изпекат в пещ. Комплектът за пица включва парчета дървена пица, дървена шпатула, две бутилки с..

44060 VIGA: Дървена ягодова торта със свещички, Polar B

(0)
58.90 лв.

Дървена ягодова торта със свещички, Polar BДървена торта с ягоди и свещи направена от здраво дърво и ще осигури много забавления на децата. Вашето малко дете ще се радва да пее песнички, да духа свещи..

44053 VIGA: Дървен часовник с форми за сортиране и нанизване

(0)
38.90 лв.

Дървен часовник с форми за сортиране и нанизванеОбразователен дървен часовник с числа в различни форми с пастелни цветове, които могат да се сортират или нанизват. Заниманията с този комплект ще помог..

44026 VIGA: Детски дървен ксилофон, Мече

(0)
30.90 лв.

Детски дървен ксилофон, МечеДетски дървен ксилофон Мече Polar B с осем цветни тона. Децата ще могат да се запознаят с този красив инструмент, с който ще открият че има твърди, меки, бързи, бавни, висо..

44003 VIGA: Дървена играчка, Таралеж с въже за дърпане

(0)
18.90 лв.

Дървена играчка, Таралеж с въже за дърпанеДървена играчка таралежче с въженце за дърпане от серията Polar B, която ще бъде верен спътник в разходките на вашето мъниче. Новите герои от серия Polar B са..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

50670 VIGA: Дървена маса с активни игри

(0)
258.90 лв.

Дървена маса с активни игриЗабавна и същевременно образователна дървена маса, която ще предложи различни забавления на децата. Идеална за детски градини и за домашни занимания. С нея часовете ще минав..

44557 VIGA: Интерактивна дървена игра за стена, Гъсеница

(0)
469.90 лв.

Интерактивна дървена игра за стена, ГъсеницаТази интерактивна и многофункционална дървена игра за стена под формата на гъсеница, включва различни образователни игри - Лабиринт с цветни мъниста, движещ..

44077 VIGA: Дървена количка/проходилка, зелена

(0)
92.90 лв.

Дървена количка/проходилка, зеленаПодарете усмивка на децата си с тази бебешка количка/проходилка, с която те смело ще направят първите си стъпки. Ходенето с проходилка е истинско удоволствие, помага ..

44076 VIGA: Дървена количка/проходилка, розова

(0)
92.90 лв.

Дървена количка/проходилка, розоваПодарете усмивка на децата си с тази бебешка количка/проходилка, с която те смело ще направят първите си стъпки. Ходенето с проходилка е истинско удоволствие, помага ..

44543 VIGA: Детски дървен сервиз за чай

(0)
58.90 лв.

Детски сервиз за чайПоднесете чаша ароматен чай на своите кукли или приятели с този красиво изрисуван дървен сервиз съдържащ: поднос за сервиране, две чашки, две чинийки, чайник за вода, две чаени лъж..

44572 VIGA: Дървени кубчета с животни за подреждане

(0)
68.90 лв.

Дървени кубчета с животни за подрежданеКомплект от 6 дървени кубчета с различна големина и цветни мотиви, придружени с 5 сладки животни, с които децата могат да играят и самостоятелно. От едната стран..

44601 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Слон

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, СлонДетски дървен пъзел - Слон, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и попр..

44612 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Котка

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КоткаДетски дървен пъзел - Котка, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

44611 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Куче

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КучеДетски дървен пъзел - Куче, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и попр..

44610 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Петел

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ПетелДетски дървен пъзел - Петел, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

44609 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Овца

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ОвцаДетски дървен пъзел - Овца, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и попр..

44608 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Крава

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КраваДетски дървен пъзел - Крава, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

44607 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Кон

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КонДетски дървен пъзел - Кон, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и поправ..

44606 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Мечка

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, МечкаДетски дървен пъзел - Мечка, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

Показани 1 от 30 | 226 (8 Страници)