Viga

VIGA е един от най-добрите доставчици на играчки в света! Техен приоритет е качеството и безопасността на играчките. Боите и мастилата които се използват за тяхното оцветяване са нетоксични и всички играчки отговарят на стандартите за безопасност EN71 и АСТМ. С над 20-годишния си опит, VIGA се нарежда сред едни от най-големите производители и дистрибутори в Китай на дървени играчки. Всяка година се разработват много нови продукти, за да се обогати колекцията от играчки. 

Благодарение на дизайна, високото качество и конкурентни цени, играчките на VIGA се продават в много страни в Европа, Северна Америка, Близкия Изток, Япония и Австралия.

Мрежа:

44504 VIGA: Образователна игра за сортиране на боклук

(0)
46.90 лв.

Образователна игра за сортиране на боклукТази игра има за цел да запознае децата, колко е важно разделното сортикране на боклука!Тя не само ще очарова вашето дете с красивата си изработка, но и самите..

44033 VIGA: Дървена интерактивна маса за игра

(0)
139.90 лв.

Дървена интерактивна маса за играДетска интерактивна маса за игра с лабиринти, приличаща на увеселителен парк! Тя ще привлече вниманието на децата ви с забавните игри, които са разположени върху нея -..

44031 VIGA: Дървена количка/проходилка PolarB, Слонче

(0)
78.90 лв.

Дървена количка/проходилка, СлончеДетската дървена количка и проходилка Слонче от серията PolarB, подходяща както за момчета, така и за момиченца. Отпред на количката има цветни въртящи се животни, пр..

44029 VIGA: Дървен гараж с колички: Polar B

(0)
89.90 лв.

Дървен гараж с колички: PolarBДървеният гараж за коли е на два етажа и е прекрасен подарък за всяко момче. Дървеният гараж е снабден с бензиностанция, от която може да се зареждат колите. Има и асансь..

44027 VIGA: Дървена кухня с аксесоари: PolarB

(0)
158.90 лв.

Дървена кухня с аксесоари: PolarBТази модна кухня за игра в скандинавски стил от серията Polar B се предлага с пълен комплект кухненски прибори. Позволете на малките си майстори готвачи да приготвят в..

44025 VIGA: Таралеж с въженце и сортер с формички

(0)
40.90 лв.

Таралеж с въженце и сортер с формичкиТози сладък таралеж от серията PolarB ще очарова детето ви с нежните си цветове и форми. Перфектната дървена играчка, подкрепяща вашето дете в първия етап на разви..

44023 VIGA: Дървени животни с въженце за дърпане

(0)
28.90 лв.

Дървени животни с въженце за дърпанеТри дървени приятелчета от зоопарка Ви канят на разходка! Лисица, слонче и лъвче са свързани помежду си и са в очакване да правят компания на децата ви парка и..

44019 VIGA: Дървен миксер: PolarB

(0)
34.90 лв.

Дървен миксер: PolarBВреме е да приготвите нещо вкусно, като за целта ще ви трябва дървения миксер PolarB на Viga Toys. Кой иска да приготви кексчета или палачинки? Играчката е направена с и..

44018 VIGA: Дървена кафе машина: PolarB

(0)
34.90 лв.

Дървена кафе машина: PolarBПригответе вкусно ароматно кафе за вас и вашите приятели с кафе машината PolarB на Viga Toys. В комплекта са включени дървена ръкохватка, капсули за кафе, чаша, лъжичка..

44017 VIGA: Дървен тостер с филийки: PolarB

(0)
32.90 лв.

Дървен тостер с филийки: PolarBПригответе вкусна закуска с препечени филийки с тостера PolarB  на Viga Toys. Комплектът съдържа дървен тостер, две филийки, нож, чинийка и 3 парченца мас..

59695 VIGA: Дървен цветен конструктор, Ферма

(0)
34.90 лв.

Дървен цветен конструктор, ФермаДървен конструктор съдържащ 50 цветни строителни блокчета с различни форми за изграждане на ферма с животни или много други фигури. Заниманията с конструктора насърчава..

59512 VIGA: Дървено столче за хранене на кукли

(0)
56.90 лв.

Дървено столче за хранене на куклиДетско дървено столче, с което вашето дете ще може удобно да настани и нахрани своята кукла. Дървена играчка направена с безвредни за децата материали. Столчето разпо..

59511 VIGA: Дървено легло/люлка за кукли

(0)
78.90 лв.

Дървено легло/люлка за куклиДървеното легло/люлка за кукли е страхотна играчка, която ще зарадва всяко малко момиченце. В комплекта има и красиви чаршафи, с които малките момиченца могат да завиват св..

58505 VIGA: Комплект с дървени цветни фигури за нанизване

(0)
44.90 лв.

Комплект с дървени цветни фигури за нанизванеКомплект с дървени цветни фигури за нанизване, с които децата ще упражняват и развиват своята сръчност и концентрация. Дървените фигурки са в различни цвет..

51628 VIGA: Образователна игра за стена, Уча се да се обличам

(0)
189.90 лв.

Образователна игра, Уча се да се обличамЗабавна и образователна игра "Уча се да се обличам" се състои от 4 различни панела, които ще помогнат на децата да упражняват своите малките ръце и пръсти, като..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

51627 VIGA: Дървена игра с ключалки за стена, Ферма

(0)
136.90 лв.

Дървена игра с ключалки за стена, ФермаОбразователна дървена игра за стена с ключалки, с която децата ще открият какво се крие зад всяка врата или прозорец на фермата. С нея лесно може да запознаете д..

50823 VIGA: Детска маса за гладене

(0)
68.90 лв.

Детска маса за гладенеДетска дървената маса за гладене, с която вашите деца ще се погрижат дрехите на куклите им да бъдат винаги изгладени. С нея по лесен и забавен начин ще се научат на умения, от ре..

50787 VIGA: Магнитна дъска за стена, Ракета

(0)
160.90 лв.

Магнитна дъска за стена, РакетаТози комплект от 2 магнитни дъски с рафт и декоративни елементи е подходящ за декорация на стени и създаване на образователна среда в детски центрове и образователни инс..

50775 VIGA: Магнитна дъска за стена, Замък

(0)
349.90 лв.

Магнитна дъска за стена, ЗамъкТози комплект от магнитна дъска с рафтове и декоративни елементи е подходящ за декорация на стени и създаване на образователна среда в детски центрове и образователни инс..

50165 VIGA: Дървени строителни фигури и блокчета

(0)
158.90 лв.

Дървени строителни фигури и блокчетаДетски дървен конструктор съдържащ 46 блокчета, които са направени от европейски бук, без лаково покритие, в естественият дървесен цвят. Децата могат да използват т..

50131 VIGA: Дървен пъзел с дръжки, Насекоми

(0)
15.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, НасекомиКрасив плосък пъзел с изображения на различни насекоми. Този пъзел ще стимулира логическото мислене на децата в техния ранен етап от развитието им и ще се учат постепенн..

50113 VIGA: Детски пъзел, От яйце до петел

(0)
22.90 лв.

Детски пъзел, От яйце до петелДетски пъзел, който се състои от 4 картинки, които показват как се излюпва пиленцето от яйцето и става Петел. Пъзелът се реди лесно и забавно. Първата картинка е само от ..

50723 VIGA: Дървен магнитен пъзел с превозни средства

(0)
37.90 лв.

Дървен магнитен пъзел с превозни средстваДървен магнитен пъзел с различни превозни средства, който се състои от 32 квадратни дървени елемента за композиране на цели изображения от части върху магнити...

50722 VIGA: Дървен магнитен пъзел с животни

(0)
37.90 лв.

Дървен магнитен пъзел с животниДървен магнитен пъзел с животни, които се състои от 32 квадратни дървени елемента за композиране на цели изображения от части върху магнити. Комплектът е предназначен за..

50700 VIGA: Дървен магнитен пъзел с плодове и зеленчуци

(0)
37.90 лв.

Дървен магнитен пъзел с плодове и зеленчуциС този комплект детето ще направи своите първи стъпки в реденето на пъзел, като намира правилното решение, докато подрежда и сглобява плодовете и зеленчуците..

50678 VIGA: Образователна игра за стена: Конче

(0)
99.90 лв.

Образователна игра за стена: КончеДървената игра с различни активности за стена Конче е подходяща за игра от по-малки деца. Върху дъската има спирала с дървени мъниста в различни цветове.  Отляво..

50591 VIGA: Комплект с магнитни цифри и знаци

(0)
42.90 лв.

Комплект с магнитни цифри и знациОбразователен комплект включващ 40 броя дървени магнитни цифри и знаци и една торбичка от плат за съхранение на елементите.Запознаването на децата с цифрите от 1 до 9 ..

50493 VIGA: Дървено сметало

(0)
35.90 лв.

Дървено сметалоКласическо дървено сметало от Viga toys  е образователна играчка, която ще помогне на децата да се научат да броят и смятат. Изработен от масивна дървесна основа с топчетата в пет ..

50438 VIGA: Дървена игра за стена, Кормило

(0)
96.90 лв.

Дървена игра за стена, КормилоДървеното кормило за стена е перфектна играчка за най-малките, които искат да се научат да карат кола. Дъската, закачена на стената, не заема много място, което я прави и..

50437 VIGA: Дървен лабиринт за стена, Ферма

(0)
112.90 лв.

Дървен лабиринт за стена, ФермаДървеният лабиринт за стена е една от водещите играчки, която ще позволи на децата да се отдадат на интересни и креативни занимания. Върху лабиринта има 4 животни - кон,..

Показани 1 от 30 | 201 (7 Страници)