Viga

VIGA е един от най-добрите доставчици на играчки в света! Техен приоритет е качеството и безопасността на играчките. Боите и мастилата които се използват за тяхното оцветяване са нетоксични и всички играчки отговарят на стандартите за безопасност EN71 и АСТМ. С над 20-годишния си опит, VIGA се нарежда сред едни от най-големите производители и дистрибутори в Китай на дървени играчки. Всяка година се разработват много нови продукти, за да се обогати колекцията от играчки. 

Благодарение на дизайна, високото качество и конкурентни цени, играчките на VIGA се продават в много страни в Европа, Северна Америка, Близкия Изток, Япония и Австралия.

Мрежа:

44543 VIGA: Детски дървен сервиз за чай

(0)
54.90 лв.

Детски сервиз за чайПоднесете чаша ароматен чай на своите кукли или приятели с този красиво изрисуван дървен сервиз съдържащ: поднос за сервиране, две чашки, две чинийки, чайник за вода, две чаени лъж..

44572 VIGA: Дървени кубчета с животни за подреждане

(0)
68.90 лв.

Дървени кубчета с животни за подрежданеКомплект от 6 дървени кубчета с различна големина и цветни мотиви, придружени с 5 сладки животни, с които децата могат да играят и самостоятелно. От едната стран..

44601 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Слон

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, СлонДетски дървен пъзел - Слон, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и попр..

44612 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Котка

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КоткаДетски дървен пъзел - Котка, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

44611 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Куче

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КучеДетски дървен пъзел - Куче, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и попр..

44610 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Петел

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ПетелДетски дървен пъзел - Петел, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

44609 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Овца

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ОвцаДетски дървен пъзел - Овца, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и попр..

44608 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Крава

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КраваДетски дървен пъзел - Крава, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

44607 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Кон

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, КонДетски дървен пъзел - Кон, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и поправ..

44606 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Мечка

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, МечкаДетски дървен пъзел - Мечка, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

44605 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Жираф

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ЖирафДетски дървен пъзел - Жираф, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

44603 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Зебра

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ЗебраДетски дървен пъзел - Зебра, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и по..

44602 VIGA: Дървен пъзел Монтесори, Лъв

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел Монтесори, ЛъвДетски дървен пъзел - Лъв, подходящ за занимания по метода Монтесори, който се ползва като дидактичен материал, конструиран така, че детето самостоятелно да открива и поправ..

Очаква се доставка
Бърз поглед

44591 VIGA: Дървен дидактически куб с активности, голям

(0)
179.90 лв.

Дървен дидактически куб с активности, голямТози дървен дидактически куб с активности е с толкова много игри, че бързо ще се превърне в любима дървена играчка на вашето дете. В игрите има включени зада..

44590 VIGA: Дървена игра за баланс, Цветна дъга

(0)
56.90 лв.

Дървена игра за баланс, Цветна дъгаПозволете на децата да научват нови неща и да се развиват докато играят, като им подарите образователна игра за баланс - Цветна дъга.Докато подреждат цветните дъги, ..

44580 VIGA: Дървена игра за баланс, Слънчевата система

(0)
48.90 лв.

Дървена игра за баланс, Слънчевата системаТази образователна игра за баланс "Слънчевата система", ще помогне на вашето дете да развие своите моторни умения, опознаването на планетите и чувството за ба..

44567 VIGA: Детски комплект за почистване

(0)
78.90 лв.

Детски комплект за почистванеКомплектът за почистване е набор от аксесоари, съобразени за малките помощници, както по размер, така и по тегло. Елементите могат лесно да се съхраняват с помощта на стой..

Очаква се доставка
Бърз поглед

44550 VIGA: Дървена количка/магазин за сладолед

(0)
398.90 лв.

Дървена количка/магазин за сладоледПродайте най-вкусния сладолед на децата с тази красива дървена количка за сладолед от Viga Toys! Количката за сладолед се предлага с цветни фунийки за сладолед, слад..

44546 VIGA: Дървена маса с игра на риболов

(0)
98.90 лв.

Дървена маса с игра на риболовViga Toys имат удоволствието да ви предложат една атрактивна дървена маса с игра на риболов, с която вашите деца ще се забавляват.Масата, както и всички други елементи са..

44527 VIGA: Детски касов апарат със скенер и монети

(0)
72.90 лв.

Детски касов апарат със скенер и монетиТози дървен касовият апарат е прекрасна играчка за всички малки продавачи. Готови ли сте да заредите магазина, да наредите щанда, за поставите касовия апарат и д..

44509 VIGA: Дървен триетажен гараж с колички

(0)
162.90 лв.

Дървен триетажен гараж с количкиДетски триетажен гараж с колички, оцветен в нежни пастелни тонове, който ще се превърне в любимата играчка на вашите деца.Изработен от дърво, гаражът е издръжлив и може..

44069 VIGA: Дървен пъзел с превозни средства, Polar B

(0)
15.90 лв.

Дървен пъзел с превозни средства, Polar BДетски дървен пъзел от серията Polar B, с който децата ще се запознаят с различни превозни средства - кола, кораб, пожарна, самолет и влак.На дървената ос..

44068 VIGA: Дървен пъзел с животни, Polar B

(0)
15.90 лв.

Дървен пъзел с животни, Polar BДетски дървен пъзел от серията Polar B, с който децата ще се запознаят с някои животни - лъвче, слонче, зебра, лисица и таралеж.На дървената основа има вдлъбнатини, коит..

44067 VIGA: Дървено влакче с релси и аксесоари, Polar B

(0)
156.90 лв.

Дървено влакче с релси и аксесоари, Polar BДетските комплект с дървени влакове са може би една от най-любимите играчки, както за момчета, така и за момичета. Те даряват часове игра на децата, защото с..

44065 VIGA: Дървена работилница с инструменти, Polar B

(0)
219.90 лв.

Дървена работилница с инструменти, Polar BДетска дървена работилница с инструменти която ще накара детето ви да се почувства като истински механик. Малкият „майстор“ може да поправя всичко в къщи, кат..

56164 VIGA: Комплект с логически блокчета, Денеш

(0)
60.90 лв.

Комплект с логически блокчета, ДенешТози образователен комплект с логически блокчета на Денеш представляват 48 броя дървени кубчета в различна форма и цвят. Блоковете на Денеш са винаги в три в цвята:..

44503 VIGA: Дървена игра за сортиране на плодове, зеленчуци и животни

(0)
48.90 лв.

Дървена игра за сортиране на плодове, зеленчуци и животниДетска образователна игра за сортиране на животни, плодове и зеленчуци, която ще очарова вашето дете с красивата си изработка. Тази игра има за..

44502 VIGA: Дървен магазин с плодове и театър, 2 в 1

(0)
248.90 лв.

Дървен магазин с плодове и театър, 2 в 1Детски дървен магазин и театър 2 в 1 разполагащ с две забавни ролеви игри, помагащи на децата да развият своето въображение и социални умения. Трябва само да на..

44071 VIGA: Дървен пъзел за броене, Polar B

(0)
21.90 лв.

Дървен пъзел за броене, Polar BДетски дървен пъзел с числа и животни, който ще подтикне децата да научат числата и постепенно да започнат да броят. Пъзелът се състои от 20 цветни елемента: 10 с числа ..

44070 VIGA: Дървена кула/игра за баланс Polar B

(0)
28.90 лв.

Дървена кула/игра за баланс Polar BДървена кула за баланс, която е прекрасен подарък за вашето мъниче. Играта с дървените фигури съчетава първи пъзел и игра за баланс. Детските пъзели само с форми уле..

Показани 1 от 30 | 250 (9 Страници)