Pino Toys

Pino Toys е регистрирана търговска марка на фирма Jamax M d.o.o, Сърбия. Компанията се занимава с производство на дървени играчки Pino и бебешки продукти Elfi. Продуктовата гама отговаря на всички европейски стандарти за качество и безопасност. 

Pino Toys ще ви предложи много творчески и образователни дървени играчки, с които децата ще искат да играят всеки ден!

Мрежа:

4050 Pino Toys: Дървен пъзел, Ферма с животни

(0)
18.90 лв.

Дървен пъзел, Ферма с животниТози пъзел е подходящ за различни етапи в развитието на детето. Като по-малко то открива света и научава животните с играта за напасване на формите. Предизвикателството за..

3910 Pino Toys: Дървен логически пъзел/игра

(0)
19.90 лв.

Дървен логически пъзел/играЧрез този весел дървен пъзел децата могат както да научат числата от 1 до 12, така и да се запознаят с часовника.Дървената логическа игра на Pino съдържа 36 плочки, разделен..

1745 Pino Toys: Дървен пъзел/часовник, Клоун

(0)
18.90 лв.

Дървен пъзел/часовник, КлоунЧрез този весел дървен пъзел децата могат както да научат числата от 1 до 12, така и да се запознаят с часовника.Чрез тази игра децата се учат да разпознават формите. Числа..

4098-1 Pino Toys: Детско домино: Ферма

(0)
17.90 лв.

Детско домино: ФермаДетско дървено домино съдържащо 28 елемента с животните във фермата. Играта се играе от малки и големи. Освен традиционната игра на домино, децата ще се научат и да разпознават раз..

7616 Pino Toys: Игра, Не се сърди човече

(0)
38.90 лв.

Игра: Не се сърди човечеЗабавна игра подходяща за цялото семейство. Играта съдържа 16 фигури изработени като весели пирати и един зар. Правилата на играта са лесни и всеки ги знае. Дървената кутия пра..

7395 Pino Toys: Лабиринт с мъниста

(0)
11.90 лв.

Лабиринт с мънистаОбразователен лабиринт с мъниста, с който децата ще развиват различни способности и умения като: разпознаване на цветовете и формите. Играта с него развива фините двигателни умения, ..

7708 Pino Toys: Дървен дидактически куб

(0)
89.90 лв.

Дървен дидактически кубТози дидактически куб ще предложи 5 различни игри на децата. С него децата ще играят часове наред, без да загубят интерес, като междувременно ще научават и интересни неща. Всяка..

8392 Pino Toys: Дървено сметало

(0)
25.90 лв.

Дидактическа игра с цветни пръстениМногофункционална игра "Сметало", подходяща за различни възрасти. При по-малките деца помага за развитието на фината моторика и научаването на цветовете. По-големите..

5421 Pino Toys: Дидактическа игра с цветни пръстени

(0)
29.90 лв.

Дидактическа игра с цветни пръстениИграта с цветните пръстени помага на децата да възприемат концепцията за цветовете, числата и тяхната последователност. Върху основата има числа от 1 до 5, както и ц..

8514 Pino Toys: Дидактическа игра с цветни форми: Замък

(0)
49.90 лв.

Дидактическа игра с цветни форми: ЗамъкДетска образователна игра с цветни форми за нанизване и сортиране, с която децата ще се научат да различават цветовете и формите. Играта с нея стимулира въображе..

5452 Pino Toys: Игра с цветни блокчета: Дженга

(0)
36.90 лв.

Игра с цветни блокчета: ДженгаТази забавна игра съдържа 51 цветни блокчета и 1 зар. Дженга е стратегическа игра, която развива концентрацията, стратегическото планиране и координацията око/ръка на дец..

8583 Pino Toys: Дървена къща/сортер

(0)
76.90 лв.

Дървена къща/сортерТази дидактическа къща с отваряща се врата и покрив с различни прорези, съчетава няколко игри за различните възрасти: сортер за форми, броене и разпознаване на числата, нанизване на..

8385 Pino Toys: Играчка с въже за дърпане: Заек

(0)
15.90 лв.

Играчка с въже за дърпане: ЗаекТази дървена играчка Зайче е с въже за дърпане и издава приятен звук, когато се движи. В периода на прохождане децата трябва да се движат за укрепване на опорно-двигател..

Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)