New Classic Toys

New Classic Toys е фирма създадена през 1991 година в Холандия, занимаваща се с производство на качествени и образователни играчки!

Играта е много важна част от развитието на децата! Докато играят, децата се запознават със света. Изграждане, подреждане, сортиране, имитиране, правене на музика: Всичко това допринася за развитието на прозрение, талант и двигателни умения. Играчките на New Classic Toys допринасят именно за стимулирането на това развитие. Всяка една играчка ще предизвика вниманието на децата с високото си качество на изработка. Всички продукти и марки, които се представляват от фирмата, отговарят на най-строгите изисквания за безопасност, отговарящи на стандарта EN-71. 


Мрежа:

10432 New Classic Toys: Дървен пъзел с дръжки, Превозни средства

(0)
16.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Превозни средстваЗапознайте детето с различните превозни средства, движещи се из града с този цветен дървен пъзел. Дръжките на парченцата от пъзела го правят лесен за хващане от..

11961 New Classic Toys: Дървен автовоз със строителни машини

(0)
50.90 лв.

Дървен автовоз със строителни машиниТози дървен транспортьор за коли с две строителни превозни средства от New Classic Toys е идеалното допълнение към всяка строителна площадка. Разполага с пътен валя..

11853 New Classic Toys: Комплект с дървени транспортни средства

(0)
44.90 лв.

Комплект с дървени транспортни средстваДетски игрален комплект, който съдържа различни транспортни средства, които децата ежедневно могат да срещнат по улиците на града. Това е най-лесният начин да по..

11851 New Classic Toys: Комплект с дървени диви животни

(0)
48.90 лв.

Комплект с дървени диви животниДетски комплект, съдържащ различни диви животни, които са в очакване да се включат в многобройните игри на децата ви. Това е най-лесният начин да запознаете децата с лъв..

11850 New Classic Toys: Комплект с дървени животни за игра

(0)
48.90 лв.

Комплект с дървени животни за играДетски игрален комплект, който съдържа различни животни, отглеждани във фермата. Това е най-лесният начин да запознаете децата с кучето, котето, зайчето, петела, коко..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

11431 New Classic Toys: Дървен скутер за баланс, розов

(0)
170.90 лв.

Дървен скутер за баланс, розовВсяко дете ще хареса този дървен скутер изработен във винтидж стил, с който с усмивка ще обикаля по улиците и градинките, тренирайки своята координация и баланс. Скутерът..

11430 New Classic Toys: Дървен скутер за баланс, бежов

(0)
170.90 лв.

Дървен скутер за баланс, бежовНяма дете което да устой на дизайна на този дървен скутер изработен във винтидж стил, с който с усмивка ще обикаля по улиците и градинките, тренирайки своята координация ..

11320 New Classic Toys: Дървена количка/проходилка с цветни блокчета

(0)
108.90 лв.

Дървена количка/проходилка с цветни блокчетаПрактична и удобна дървена количка, с която децата могат да превозват любимите си играчки, където си пожелаят. Тази количка е с изключително здрава конструк..

11145 New Classic Toys: Дървено конче/люлка

(0)
148.90 лв.

Дървено конче/люлкаКласическо дървено конче/люлка, което ще допринесе за доброто настроение на децата. Децата ще тренират своя баланс, докато се люлеят с него. Кончето е с удобни дръжки и широка седал..

10809 New Classic Toys: Игра за баланс с цветни конуси

(0)
44.90 лв.

Игра за баланс с цветни конусиВ тази забавна игра за баланс с цветни конуси, сръчността е най-важното нещо което трябва да притежавате. Целта на играта е да се опитате да построите възможно най-в..

10808 New Classic Toys: Детска настолна игра, Четири в редица

(0)
36.90 лв.

Детска настолна игра, Четири в редицаДетската игра Четири в редица е със състезателен характер и има за цел да да тренира cpъчнocтта, cтpaтeгичecĸите и coциaлни yмeния, както и логиката на децата. Ком..

10780 New Classic Toys: Дървена лятна количка за кукли

(0)
68.90 лв.

Дървена лятна количка за кукли, розоваСтрахотният дизайн на тази дървена лятна количка за кукли ще плени сърцата на всички малки момиченца, които ще искат да прекарват повече време навън, разхождайки ..

10775 New Classic Toys: Дървен стол за хранене на кукли

(0)
78.90 лв.

Дървен стол за хранене на куклиДетско столче, в което вашата малка принцеса ще може да постави своята кукла и да я нахрани. Столчето е изработено от качествена дървесина, а реалистичният му външен вид..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10770 New Classic Toys: Дървено легло за кукли

(0)
92.90 лв.

Дървено легло за куклиДетско люлеещо се легло за кукли изработено от масивно дърво, боядисано в нежен розов цвят. В комплекта са включени и меко юрганче и възглавница. Когато стане време за сън, вашет..

10761 New Classic Toys: Дървена количка с завивка за кукли, розова

(0)
148.90 лв.

Дървена количка с завивка за кукли, розоваДървена количка за кукли изработена от здраво и масивно дърво с изключително красив дизайн. Към нея е включено красиво спално бельо.С нея всяка малка принцеса..

10760 New Classic Toys: Дървена количка с завивка за кукли

(0)
148.90 лв.

Дървена количка с завивка за куклиДървена количка за кукли изработена от здраво и масивно дърво с изключително красив дизайн. Към нея е включено красиво спално бельо и възглавничка. С нея всяка малка ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10662 New Classic Toys: Дървена везна с теглилки за магазин

(0)
42.90 лв.

Дървена везна с теглилки за магазинДървена везна с различни по грамаж теглилки от New Classic Toys, от която се нуждае всеки млад търговец на магазин или на сергии на пазара. Поставете плодовете или з..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10661 New Classic Toys: Дървен кантар за магазин

(0)
44.90 лв.

Дървен кантар за магазинДървен кантар от New Classic Toys, от който се нуждае всеки млад търговец на магазин или на сергии на пазара. Поставете плодовете и зеленчуците върху везната и интегрираният пр..

10575 New Classic Toys: Дървени мъниста за нанизване

(0)
36.90 лв.

Дървени мъниста за нанизванеДетски комплект с 90 ярко оцветени дървени мъниста и 5 връзки за нанизване. Децата развиват фините си двигателни умения и координацията око-ръка, докато завързват мъни..

10565 New Classic Toys: Дървена играчка, Корабът на Ной

(0)
74.90 лв.

Дървена играчка, Корабът на НойКорабът на Ной ще предостави многобройни забавления на децата.Дървеният кораб е допълнен с дървени герои и животни, които децата могат да използват за самостоятелна твор..

10555 New Classic Toys: Дървена игра с чукче

(0)
29.90 лв.

Дървена игра с чукчеЗабавна детска игра с чукче, която насърчава координацията между ръцете и очите на децата! Целта на децата е да забиват едно по едно дървените цветни колчета в пейката с помощта на..

10465 New Classic Toys: Дървен пъзел с геометрични фигури

(0)
30.90 лв.

Дървен пъзел с геометрични фигуриОбразователен детски пъзел с геометрични фигури, който има за цел да запознае децата с различните форми, цветове и фракции. Този пъзел включва 3 различни форми: триъгъ..

10462 New Classic Toys: Дървен пъзел с геометрични форми, Превозни средства

(0)
28.90 лв.

Дървен пъзел с геометрични форми, Превозни средстваОбразователен детски пъзел, съдържащ 9 ярко оцветени геометрични фигури с изрисувани върху тях различни превозни средства. Всяка фигура се състой от ..

10460 New Classic Toys: Дървен пъзел с геометрични форми, Животни

(0)
28.90 лв.

Дървен пъзел с геометрични форми, ЖивотниОбразователен детски пъзел, съдържащ 9 ярко оцветени геометрични фигури с изрисувани върху тях животни. Всяка фигура се състой от две части, които децата трябв..

10525 New Classic Toys: Дървена игра/пъзел със зъбни колела

(0)
48.90 лв.

Дървена игра/пъзел със зъбни колелаЗабавна детска игра със зъбни колела, в която всеки един от тях може да се свали и да се постави обратно на определеното му място. Децата трябва първо да поставят вс..

10595 New Classic Toys: Комплект с хранителни продукти

(0)
48.90 лв.

Комплект с хранителни продуктиДетски комплект с хранителни продукти от New Classic Toys, които са един чудесен начин да научите децата да приготвят една вкусна вечеря или обяд. В комплекта са включени..

10586 New Classic Toys: Дървена пица с поднос за рязане

(0)
25.90 лв.

Дървена пица с поднос за рязанеДетската пица за рязане от New classic toys е един чудесен начин да научите децата да направят една вкусна пица, да я нарежат и поднесат за вечеря. В комплекта са включе..

18286 New Classic Toys: Детски колан с инструменти, син

(0)
38.90 лв.

Детски колан с инструменти, синВашият малък майстор ще има всички необходимите инструменти, с които да ремонтира вкъщи, редом до своя татко. Комплекта разполага с колан за кръста, чук, гаечен ключ, кл..

18285 New Classic Toys: Детски колан с инструменти

(0)
38.90 лв.

Детски колан с инструментиВашият малък майстор ще има всички необходимите инструменти, с които да ремонтира вкъщи, редом до своя татко. Комплекта разполага с колан за кръста, чук, гаечен ключ, клещи, ..

18253 New Classic Toys: Дървен часовник/пъзел

(0)
25.90 лв.

Дървен часовник/пъзелДървеният цветен часовник и детски пъзел е образователна игра, която ще е полезна на всяко дете. С нея детето ще може да се запознае с числата, цветовете и различните форми. ..

Показани 1 от 30 | 152 (6 Страници)