Eichhorn

Дървените играчки "EICHHORN" се произвеждат над 60 години, като дървените влакчета, строителите и фигурите за бутане и търкаляне са сред най-ценените и популярни атрибути на добре екипираната детска стая. И това не е без причина. Собствената традиция на "EICHHORN" гарантира върхови по качество играчки от първокласна букова дървесина, с живи и радостни цветове, които предизвикват игривото въображение на детето. В нашите продуктови ниши ще откриете подходящата играчка - за всяка възраст и за всеки повод.

Мрежа:
Временно е изчерпан
Бърз поглед

9096 Eichhorn: Дървен конструктор, Строителни машини 4 в 1

(0)
78.90 лв.

Дървен конструктор, Строителни машини 4 в 1Детски конструктор съдържащ дървени болтове, гайки и големи елементи, с който детето ви ще развие сръчност, пространствена ориентация, логическо мислене ..

4586 Eichhorn: Дървена къщичка за птици

(0)
32.90 лв.

Дървена къщичка за птициНаправете и оцветете с помощта на цветните бои тази дървена хранилка за катерички. След като сте готови с украсата й, в нея можете да поставите различни ядки, семена или плодов..

5708 Eichhorn: Дървени кубчета/пъзел: Peppa Pig

(0)
29.90 лв.

Дървени кубчета/пъзел: Peppa PigКомплект от 12 дървени кубчета с различни мотиви, с които децата могат да си подредят 6 различни пъзела с изображенията на Peppa Pig. Paзмep нa нapeдeнaтa ĸapтинĸa: 16 ..

9028 Eichhorn: Дървен конструктор с болтове и гайки

(0)
46.90 лв.

Дървен конструктор с болтове и гайкиДетски конструктор съдържащ дървени болтове, гайки и големи елементи, с който детето ви ще развие сръчност, пространствена ориентация, логическо мислене и въобр..

4595 Eichhorn: Дървено колело

(0)
109.90 лв.

Дървено колелоСтрахотно дървено колело, което може да се използва както на закрито, така и на открито, като се задвижва бутайки се с крачета. Колелото е идеалното първо превозно средство за малките де..

4584 Eichhorn: Дървен кошер за пчели

(0)
30.90 лв.

Дървен кошер за пчелиТози сладък малък кошер сам по себе си привлича вниманието, но става още по-красив, когато бъде боядисан и украсен. Преди да бъде оцветен, кошерът трябва да се сглоби, след което ..

4504 Eichhorn: Въжена стълба

(0)
26.90 лв.

Въжена стълбаВъжена стълба с пет здрави стъпала, изработени от висококачествено дърво, осигурява сигурна гаранция за фантастично забавление при катерене на открито. Въжената стълба е с дължина 170см. ..

4503 Eichhorn: Дървена люлка с въжета

(0)
29.90 лв.

Дървена люлка с въжетаВисококачествената люлка Eichhorn е тествана и сертифицирана от TÜV GS и осигурява висока степен на безопасност за много забавления. Люлката има максимален капацитет за тегло от ..

3440 Eichhorn: Дървена играчка, Цветна гъсеница

(0)
10.90 лв.

Дървена играчка, Цветна гъсеницаЗабавната цветна гъсеница от Eichhorn, която може да се върти в различни позиции благодарение на гъвкавата връзка с гумена корда. Грабвайки играчка в ръчичките си, деца..

2255 Eichhorn: Дървена игра с форми: Низанка

(0)
20.90 лв.

Дървена игра с форми: низанкаДървена играчка тип низанка с 7 цветни и различни форми. Зад сортирането и нанизването на формите се крие една образователна и забавна игра за децата. Благодарение на ярки..

9016 Eichhorn: Дървен конструктор, Състезателна кола

(0)
29.90 лв.

Дървен конструктор, Състезателна колаДетски конструктор съдържащ 50 части, с които децата могат да си сглобят - състезателна кола, мини бъги или автомобил от Формула 1. С помощта на предоставените инс..

3750 Eichhorn: Образователен комплект, 3 в 1

(0)
49.90 лв.

Образователен комплект, 3 в 1Детски комплект, който ще предложи тройно забавление на децата:* дървено кученце за бутане - насърчава мобилността на децата* лабиринт с цветни мъниста - развива двигателн..

3737 Eichhorn: Кутия с 6 яйца

(0)
25.90 лв.

Кутия с 6 яйцаПълната с яйца кутия ще внесе разнообразие в детската кухня. Децата ще се запознаят по един игрив и забавен начин, колко са важни те за закуската, гарнирането на сандвичи и като съставка..

3714 Eichhorn: Детски лабиринт, Ферма

(0)
39.90 лв.

Детски лабиринт, ФермаНаправете един страхотен подарък на своето малко детенце с този забавен лабиринт по който се движат весели животни и цветни мъниста. Играта с него развива координацията, сръчност..

3687 Eichhorn: Дървен пъзел, Животните от фермата

(0)
27.90 лв.

Дървен пъзел, Животните от ферматаДървен пъзел, който ще запознае децата с 4 различни животни от фермата - прасе, крава, овца и петел. Чатите на пъзела са едри и удобни за хващане от малките ръчички. ..

1884 Eichhorn: Дървена работилница с инструменти

(0)
146.90 лв.

Дървена работилница с инструментиСтрахотна дървена маса/работилница, върху която малкият ви майстор ще може да се захване за работа с помощта на своите инструменти - чук, трион, гаечен ключ, винтове, ..

3731 Eichhorn: Дървена дъска с храна за рязане

(0)
27.90 лв.

Дървена дъска с храна за рязанеДетски комплект съдържащ дъска за рязане, върху която малчуганите могат да направят първите си опити да разрежат различни хранителни продукти. Всеки един от тях се състо..

3445 Eichhorn: Дървена кула/низанка

(0)
27.90 лв.

Дървена кула/низанкаС този занимателен комплект съдържа 8 цветни полукръга в четири различни размера, които могат да се сортират или да се подреждат по цвят, така че да образуват кула. Комплекта разви..

9085 Eichhorn: Дървен конструктор, Пожарна 3 в 1

(0)
74.90 лв.

Дървен конструктор Пожарна 3 в 1Детски конструктор съдържащ дървени болтове, гайки и големи елементи, с който детето ви ще развие сръчност, пространствена ориентация, логическо мислене и въображен..

2579 Eichhorn: Дървена магнитна дъска за писане

(0)
79.90 лв.

Дървена магнитна дъска за писанеПисането и рисуването ще се превърнат в истинско забавление за децата с тази дървена магнитна дъска. С нейна помощ детето Ви ще развива своето въображението и творчеств..

2578 Eichhorn: Дървена магнитна дъска за писане

(0)
64.90 лв.

Дървена магнитна дъска за писанеПисането и рисуването ще се превърнат в истинско забавление за децата с тази дървена магнитна дъска, включваща: 10 цветни тебешира  и гъба за триене. С нейна помощ..

4583 Eichhorn: Дървена къщичка за калинки

(0)
29.90 лв.

Дървена къщичка за калинкиС този комплект сами ще можете да си направите и декорирате дървена къщичка за калинки. Комплектът съдържа отделни части (плоскости и винтове), които трябва да се сглобят, а ..

1833 Eichhorn: Дървена количка/проходилка с цветни кубчета

(0)
78.90 лв.

Дървена количка/проходилка с цветни кубчетаКрасива и устойчива дървена количка с включен към нея комплект от 35 дървени фигури с различни цветове и форми. Количката е подходяща за прохождащи дечица, к..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2231 Eichhorn: Дървена играчка/сортер за дърпане: Охлюв

(0)
49.90 лв.

Дървена играчка/сортер за дърпане: ОхлювДървена играчка във формата на охлюв, която ще помогне на децата да се запознаят с формите и цветовете. В предната част на охлюва има въженце, което позволява н..

4582 Eichhorn: Дървена къщичка за птици

(0)
29.90 лв.

Дървена къщичка за птициВъншна къщичка за птици изработена изцяло от дърво. Комплектът съдържа отделни части (плоскости и винтове), които трябва да се сглобят, а при желание от ваша страна могат да се..

4581 Eichhorn: Дървена къщичка за птици

(0)
29.90 лв.

Дървена къщичка за птициВъншна къщичка за птици изработена изцяло от дърво. Комплектът съдържа отделни части (плоскости и винтове), които трябва да се сглобят, а при желание от ваша страна могат да се..

4609 Eichhorn: Дървена кула за баланс: Дженга

(0)
21.90 лв.

Дървена кула за баланс: ДженгаТази игра за баланс е популярна със своите състезателни умения, както за малки, така и за големи. В началото на играта кулата е напълно стабилна. След това всеки един от ..

3722 Eichhorn: Дъска за рязане със зеленчуци

(0)
38.90 лв.

Дъска за рязане със зеленчуциДетски комплект съдържащ дъска за рязане, върху която малчуганите могат да направят първите си опити да разрежат различни зеленчуци. Всеки един от тях се състои от две час..

3721 Eichhorn: Дъска за рязане с плодове

(0)
38.90 лв.

Дъска за рязане с плодовеДетски комплект съдържащ дъска за рязане, върху която малчуганите могат да направят първите си опити да разрежат различни плодове. Всеки плод се състои от две части, които са ..

2226 Eichhorn: Дървени цветни блокчета

(0)
39.90 лв.

Дървени цветни блокчетаКомплект от 50 цветни дървени блокчета с различни форми, с които децата могат да тренират своята сръчност и координация, строейки различни сгради и фигури. Тези блокчета са един..

Показани 1 от 30 | 41 (2 Страници)