Classic World

Classic World е международна компания произвеждаща необикновени играчки с изключително оригинален дизайн. Високото качество на използваните материали, гарантира тяхната безопасност на детето по време на игра. Интересните идеи и дизайн на играчките помага за развитието на двигателните умения, логиката и въображението на децата.

Мрежа:

4801 Classic World: Детска дървена маса

(0)
103.90 лв.

Детска дървена масаДетска кръгла масичка с четири крака, ниска и идеална за детската стая. Тя е с изчистен дизайн и заоблени ръбове, които гарантират безопасното й ползване. Подходяща е за ползване с ..

4193 Classic World: Дървено влакче с релси, Ферма

(0)
55.90 лв.

Дървено влакче с релси, ФермаДетски комплект с локомотив и 2 вагона, които са свързани с магнит, за да могат децата по-лесно да си играят с тях индивидуално. На вагоните могат да се поставят различнит..

4161 Classic World: Детското докторски куфарче

(0)
34.90 лв.

Детското докторски куфарчеДетското докторски куфарче е играчка за деца над 3 годишна възраст, с която детето може да открие своето призвание и професия в живота. То е с компактни размери (31 х 25 х 7 ..

4160 Classic World: Дървен сортер, Ноевия ковчег

(0)
49.90 лв.

Дървен сортер, Ноевия ковчегМили деца, познавате ли историята за Ной и животните, които спасява с помощта на конструирания от него плавателен съд? Пресъздайте историята и помогнете на Ной отново да съ..

4125 Classic World: Дървен боулинг с мечета

(0)
27.90 лв.

Дървен боулинг с мечетаДървен боулинг за деца, който се състои от 6 кегли във формата на мечета и малка топка. Върху всяка една от кеглите е изобразена различна цифра, от 1 до 6. Играта е подходяща ка..

4115 Classic World: Дървен тостер с филийки

(0)
41.90 лв.

Дървен тостер с филийкиДетски тостер за игра, който е чудесно допълнение към всяка детска кухня. Позволете на децата да се развихрят в кухнята и да приготвят сами своята закуска. Нека винаги помнят, ч..

4032 Classic World: Комплект с музикални инструменти

(0)
55.90 лв.

Комплект с музикални инструментиДетски музикален комплект, изработен от дърво. Комплекта включва - дървен ксилофон, кастанети, дайре и флейта.Свиренето на инструменти има положителен ефект върху разви..

4025 Classic World: Детски дървен ксилофон

(0)
33.90 лв.

Детски дървен ксилофонДървен ксилофон за деца с 12 тоналности. Идеален за първи музикален инструмент за детето ви. Ксилофон, изработен от дърво, с клавиши в цветовете на дъгата. Толкова е симпатичен, ..

4017 Classic World: Детски барабан

(0)
29.90 лв.

Детски барабанЧудесен детски барабан от Classic World, който ще забавлява детето Ви с часове. Играчката има и удобен колан, който да направи свиренето възможно най-приятно. Играейки си с него, детето ..

4016 Classic World: Детско дървено дайре

(0)
18.90 лв.

Детско дървено дайреДетското дървено дайре на Classic World е чудесен начин да запознаете детето с още един музикален инструмент и да му помогнете да развие чувство за ритъм и любов към музиката.Тази ..

54273 Classic World: Детско дървено пиано със столче

(0)
344.90 лв.

Детско дървено пиано със столчеДетско класическо пиано изработено изцяло от дърво, благодарение на което вашето дете постепенно ще се научи да свири. Над клавишите са изписани тоновете, за да могат де..

54723 Classic World: Дървена дидактическа пирамида

(0)
96.90 лв.

Дървена дидактическа пирамидаАктивната игра/пирамида на Classic World съчетава в себе си сортер, игра със зъбни колела, музикална игра. От която и страна да го завърти детето, то ще намери интересна и..

54334 Classic World: Дървен дидактически куб с активни занимания, розов

(0)
126.90 лв.

Дървен дидактически куб с активни занимания, розовАктивният куб Classic World съчетава в себе си пъзел, лабиринт, сортер, игра с топчета, пътечки. От която и страна да го завърти детето, то ще намери ..

50552 Classic World: Дървена къща за кукли

(0)
269.90 лв.

Дървена къща за кукли, МечтаДвуетажната дървена  къща за кукли от  Classic World  е перфектна за игра в стаята на малко ви момиченце. Допълнителните аксесоари и мебели ще  направят..

50543 Classic World: Детска дървена тоалетка с аксесоари

(0)
63.90 лв.

Детска дървена тоалетка с аксесоариКрасивата  и функционална тоалетка от Classic World е перфектен подарък за деца над 3 години. Обширният комплект за грим и прическа ще се хареса на всяка малка ..

10509 Classic World: Детска кола/проходилка, Уолкър 2 в 1

(0)
99.90 лв.

Детска кола/проходилка, Уолкър 2 в 1Тази дървена кола за езда е идеалният помощник за вашето дете в тези най-важни  първи стъпки. Цветното превозно средство е фантастична играчка, която ще позвол..

4002 Classic World: Комплект с музикални инструменти

(0)
25.90 лв.

Комплект с музикални инструментиДетски музикален комплект с 3 музикални инструмента - кастанети, маракаси и дрънкалка. Насърчава сръчност, координация на ръцете и очите.Категория: дървени играчкиМарка..

3921 Classic World: Дървен конструктор с цветни елементи

(0)
29.90 лв.

Дървен конструктор с цветни елементиВсяко дете с богато и развито въображение ще оцени един подарък като този конструктор. С него то ще има възможността да създаде безброй различни фигури, с които пос..

3657 Classic World: Дървен часовник с календар

(0)
25.90 лв.

Дървен часовник с календарС този образователен календар с часовник, детето ви лесно ще се справи с научаването на месеците, сезоните, дните и часовника.Подходящ е за деца в предучилищна възраст, както..

3641 Classic World: Дървено сметало

(0)
28.90 лв.

Дървено сметалоДървено сметалото, състоящо се от 10 реда с по 10 топчета на всеки ред, в 7 различни ярки цвята. Играчката е оцветена с безвредни бои на водна основа. Ръбовете и са загладени, за да не ..

3637 Classic World: Дървени числа за нанизване

(0)
14.90 лв.

Дървени числа за нанизванеТози комплект ще помогне на децата да научат цветовете и числата по един забавен начин, докато ги нанизват. Комплектът помага на децата да усъвършенстват фината си моторика. ..

3634 Classic World: Дървени фигурки за нанизване, Горски обитатели

(0)
19.90 лв.

Дървени фигурки за нанизване, Горски обитателиДетски комплект съдържащ 12 фигури с различни горски обитатели изработени от висококачествена дървесина и лесни за хващане от малките ръчички. Те са идеал..

3597 Classic World: Детска мозайка с цветни топчета

(0)
26.90 лв.

Детска мозайка с цветни топчетаИнтересна многоцветна мозайка за направа на разнообразни фигури. Оставете Вашето дете на въображението му и с радост ще установите колко много се забавлява и едновременн..

3591 Classic World: Дървен автовоз с 3 колички

(0)
29.90 лв.

Дървен автовоз с 3 количкиПодарете на детето си множество забавни моменти с тази прекрасна играчка. Оставете го да подреди количките на платформата и да ги отнесе до следващата спирка за разтоварване...

3581 Classic World: Дървен пъзел, Английската азбука

(0)
13.90 лв.

Дървен пъзел, Английската азбукаЕдновременно забавен и образователен, този дървен пъзел ще помогне на детето да научи английската азбука. Целта на играта е всяка една буква да бъде поставена на правил..

3580 Classic World: Дървен лабиринт с магнитна писалка, Трафик

(0)
37.90 лв.

Дървен лабиринт с магнитна писалка, ТрафикТози магнитен градски лабиринт помага на децата да развиват цветови асоциации и координационни умения. С магнитна пръчка, те трябва да преместят топките в обе..

3571 Classic World: Дървен часовник със сменящи се картинки

(0)
27.90 лв.

Дървен часовник със сменящи се картинкиПомогнете на Вашето дете да научи по лесен и забавен начин часовете от денонощието с този шарен часовник, чиито картинки могат да се сменят. Часовникът е от дърв..

3567 Classic World: Картонени кубчета за игра, Животни

(0)
24.90 лв.

Картонени кубчета за игра, ЖивотниКомплект от десет различни картонени блокчета с картинки от всяка страна, включително сладки животни, числа и думи на английски. Може да се използват по различен начи..

3523 Classic World: Дървена игра за баланс, Крокодил

(0)
18.90 лв.

Дървена игра за баланс, КрокодилДървената игра за баланс насърчава децата да развиват своя усет, проницателност, да различават цветовите гами, да са съсредоточени и т.н. Играчката е необходима на по-м..

3522 Classic World: Дървени кубчета с животни

(0)
25.90 лв.

Дървени кубчета с животниОткрийте животните като наредите дървените кубчета правилно!Комплектът се състои от 4 дървени кубчета, тип пъзел, които при правилното си сглобяване откриват пред детето 4 раз..

Показани 1 от 30 | 187 (7 Страници)