Classic World

Classic World е международна компания произвеждаща необикновени играчки с изключително оригинален дизайн. Високото качество на използваните материали, гарантира тяхната безопасност на детето по време на игра. Интересните идеи и дизайн на играчките помага за развитието на двигателните умения, логиката и въображението на децата.

Мрежа:

4801 Classic World: Детска дървена маса

(0)
103.90 лв.

Детска дървена масаДетска кръгла масичка с четири крака, ниска и идеална за детската стая. Тя е с изчистен дизайн и заоблени ръбове, които гарантират безопасното й ползване. Подходяща е за ползване с ..

4193 Classic World: Дървено влакче с релси, Ферма

(0)
55.90 лв.

Дървено влакче с релси, ФермаДетски комплект с локомотив и 2 вагона, които са свързани с магнит, за да могат децата по-лесно да си играят с тях индивидуално. На вагоните могат да се поставят различнит..

4160 Classic World: Дървен сортер, Ноевия ковчег

(0)
49.90 лв.

Дървен сортер, Ноевия ковчегМили деца, познавате ли историята за Ной и животните, които спасява с помощта на конструирания от него плавателен съд? Пресъздайте историята и помогнете на Ной отново да съ..

4125 Classic World: Дървен боулинг с мечета

(0)
27.90 лв.

Дървен боулинг с мечетаДървен боулинг за деца, който се състои от 6 кегли във формата на мечета и малка топка. Върху всяка една от кеглите е изобразена различна цифра, от 1 до 6. Играта е подходяща ка..

4032 Classic World: Комплект с музикални инструменти

(0)
55.90 лв.

Комплект с музикални инструментиДетски музикален комплект, изработен от дърво. Комплекта включва - дървен ксилофон, кастанети, дайре и флейта.Свиренето на инструменти има положителен ефект върху разви..

4025 Classic World: Детски дървен ксилофон

(0)
33.90 лв.

Детски дървен ксилофонДървен ксилофон за деца с 12 тоналности. Идеален за първи музикален инструмент за детето ви. Ксилофон, изработен от дърво, с клавиши в цветовете на дъгата. Толкова е симпатичен, ..

54723 Classic World: Дървена дидактическа пирамида

(0)
96.90 лв.

Дървена дидактическа пирамидаАктивната игра/пирамида на Classic World съчетава в себе си сортер, игра със зъбни колела, музикална игра. От която и страна да го завърти детето, то ще намери интересна и..

54334 Classic World: Дървен дидактически куб с активни занимания, розов

(0)
126.90 лв.

Дървен дидактически куб с активни занимания, розовАктивният куб Classic World съчетава в себе си пъзел, лабиринт, сортер, игра с топчета, пътечки. От която и страна да го завърти детето, то ще намери ..

50552 Classic World: Дървена къща за кукли

(0)
269.90 лв.

Дървена къща за кукли, МечтаДвуетажната дървена  къща за кукли от  Classic World  е перфектна за игра в стаята на малко ви момиченце. Допълнителните аксесоари и мебели ще  направят..

Очаква се доставка
Бърз поглед

50543 Classic World: Детска дървена тоалетка с аксесоари

(0)
63.90 лв.

Детска дървена тоалетка с аксесоариКрасивата  и функционална тоалетка от Classic World е перфектен подарък за деца над 3 години. Обширният комплект за грим и прическа ще се хареса на всяка малка ..

10509 Classic World: Детска кола/проходилка, Уолкър 2 в 1

(0)
99.90 лв.

Детска кола/проходилка, Уолкър 2 в 1Тази дървена кола за езда е идеалният помощник за вашето дете в тези най-важни  първи стъпки. Цветното превозно средство е фантастична играчка, която ще позвол..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

4002 Classic World: Комплект с музикални инструменти

(0)
25.90 лв.

Комплект с музикални инструментиДетски музикален комплект с 3 музикални инструмента - кастанети, маракаси и дрънкалка. Насърчава сръчност, координация на ръцете и очите.Категория: дървени играчкиМарка..

3634 Classic World: Дървени фигурки за нанизване, Горски обитатели

(0)
19.90 лв.

Дървени фигурки за нанизване, Горски обитателиДетски комплект съдържащ 12 фигури с различни горски обитатели изработени от висококачествена дървесина и лесни за хващане от малките ръчички. Те са идеал..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

3581 Classic World: Дървен пъзел, Английската азбука

(0)
13.90 лв.

Дървен пъзел, Английската азбукаЕдновременно забавен и образователен, този дървен пъзел ще помогне на детето да научи английската азбука. Целта на играта е всяка една буква да бъде поставена на правил..

3580 Classic World: Дървен лабиринт с магнитна писалка, Трафик

(0)
37.90 лв.

Дървен лабиринт с магнитна писалка, ТрафикТози магнитен градски лабиринт помага на децата да развиват цветови асоциации и координационни умения. С магнитна пръчка, те трябва да преместят топките в обе..

3523 Classic World: Дървена игра за баланс, Крокодил

(0)
18.90 лв.

Дървена игра за баланс, КрокодилДървената игра за баланс насърчава децата да развиват своя усет, проницателност, да различават цветовите гами, да са съсредоточени и т.н. Играчката е необходима на по-м..

3522 Classic World: Дървени кубчета с животни

(0)
25.90 лв.

Дървени кубчета с животниОткрийте животните като наредите дървените кубчета правилно!Комплектът се състои от 4 дървени кубчета, тип пъзел, които при правилното си сглобяване откриват пред детето 4 раз..

2827 Classic World: Дървен комплект за закуска

(0)
39.90 лв.

Дървен комплект за закускаМечтали сте за закуска в леглото, а досега никой не Ви е поднасял? Подарете този прекрасен комплект на Вашето дете и то ще Ви я носи всеки ден.Кой не е мечтал да получи закус..

2075 Classic World: Дървен комплект, Закуска

(0)
33.90 лв.

Дървен комплект, ЗакускаЗакуската е най-важната част от ежедневието на всеки човек. Научете Вашето дете от малко да я приготвя само с тази занимателен комплект.Дървеният пъзел за подреждане на закуска..

50514 Classic World: Дървена поставка със сладкиши

(0)
45.90 лв.

Дървена поставка със сладкишиПосрещнете своите приятели на чаша ароматен чай и им поднесете вкусно кексче с подноса на Classic World. Към сервиза може да се добавят допълнителни сладки и кексчета, за ..

50513 Classic World: Дървен миксер

(0)
43.90 лв.

Дървен миксерАко детето ви обича да помага в кухнята и е очаровано от света на кухненските уреди, то миксер е точно за него. Тази играчка е изработена с внимание към детайлите, така че да прилича на и..

50509 Classic World: Дървен тостер с филийки

(0)
45.90 лв.

Дървен тостер с филийкиКласически тостер за приготвяне на вкусни препечени филийки, който ще вдъхнови вашите деца да приготвят вкусни сандвичи! Този дървен тостер от Classic World насърчава въображени..

Очаква се доставка
Бърз поглед

5051 Classic World: Дървена игра с активни занимания, Джунгла

(0)
73.90 лв.

Дървена игра с активни занимания, ДжунглаЗабавна детска игра за развитие на мисълта на най-малките, предлагана от световноизвестният производител на дървени играчки - Classic World. Красиво декорирана..

20028 Classic World: Картонени кубчета със зеленчуци

(0)
27.90 лв.

Картонени кубчета със зеленчуциТези 10 кубчета за подреждане на зеленчуци предоставят много възможности за учене, включително разпознаване на зеленчуци, подреждане и изграждане на умения, които оптими..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

20026 Classic World: Магнитна игра с превозни средства

(0)
27.90 лв.

Магнитна игра с превозни средстваМагнитна игра, с която детето ще може да види и да научи различни видове превозни средства. Кои от тях можем да видим на пътя и кои във водата? Кое плавателно средство..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

20025 Classic World: Магнитна игра с горски животни

(0)
27.90 лв.

Магнитна игра с горски животниМагнитна игра, с която детето ще може да види различни видове животни. Кои от тях можем да видим в гора и кои във водата? Кое животно може да се катери по дървета и кое м..

Очаква се доставка
Бърз поглед

54181 Classic World: Дървено сметало

(0)
38.90 лв.

Дървено сметалоДървено сметало с цветни мъниста, което ще помогне на децата ви да се научат да броят и смятат по един лесен и забавен начин. В комплекта са включени и множество плочки с цифри и знаци,..

53887 Classic World: Двустранна дъска за писане

(0)
137.90 лв.

Двустранна дъска за писанеДървена дъска за рисуване и писане 2 в 1, която има дъска с тебешир от едната страна и магнитна бяла дъска от другата. Това позволява на детето ви да създава красиви и забавн..

53870 Classic World: Двустранен статив с магнитни букви, 2 в 1

(0)
73.90 лв.

Двустранен статив с магнитни букви, 2 в 1Този двустранен статив разполага с магнитна бяла дъска от едната страна и черен за писане с тебешири от другата страна. Вашето дете ще може да поставя различни..

53665 Classic World: Дървена къща за кукли, Мечта

(0)
158.90 лв.

Дървена къща за кукли, МечтаМодерна къща за кукли, която може да бъде създадена както желае вашето малко дете. Къщата е с модерни и стилни мебели, които могат да се проектират по различни начини - мас..

Показани 1 от 30 | 152 (6 Страници)