Classic World

Classic World е международна компания произвеждаща необикновени играчки с изключително оригинален дизайн. Високото качество на използваните материали, гарантира тяхната безопасност на детето по време на игра. Интересните идеи и дизайн на играчките помага за развитието на двигателните умения, логиката и въображението на децата.

Мрежа:

53641 Classic World: Детска количка/проходилка с дървени кубчета

(0)
79.90 лв.

Детска количка/проходилка с дървени кубчетаПрохождането е важен етап в живота на всяко дете. С тази удобна за целта количка, включваща и цветни дървени блокчета за редене, това ще се превърне в истинс..

5090 Classic World: Дървена игра за баланс с цветни фигури

(0)
25.90 лв.

Дървена игра за баланс с цветни фигуриТази игра има за цел да помогне на всяко дете докато се забавлява да развива важни за него умения. Детето ви може да използва цветните фигури като ги подрежда и с..

5061 Classic World: Пица с дъска за рязане

(0)
55.90 лв.

Пица с дъска за рязанеДетски дървен кухненски комплект за запалени кулинари. Комплекта се състои от дървена дъска за рязане и текстилни продукти за приготвяне на пицата. Тази играчка е подходяща за де..

5020 Classic World: Дървено пингвинче за дърпане

(0)
27.90 лв.

Дървено пингвинче за дърпанеТова забавно дървено пингвинче ще съпътства децата да направят първите си стъпки, дърпайки го с въженцето или като го бутат по пода. Играчката е изработена от естестве..

4201 Classic World: Детска дървена кухня с аксесоари, Бяла

(0)
199.90 лв.

Детска дървена кухня с аксесоари, БялаС тази модерна и многофункционална кухня децата ще се научат да приготвят вкусни ястия като истински готвачи. Включени са различни аксесоари на насърчаване на мно..

53771 Classic World: Дървен автовоз с колички

(0)
31.90 лв.

Дървен автовоз с количкиПодарете на детето си множество забавни моменти с тази прекрасна играчка. Оставете го да подреди количките на платформата и да ги отнесе до следващата спирка за разтоварване. Т..

54211 Classic World: Дървен часовник с календар, Горски обитатели

(0)
27.90 лв.

Дървен часовник с календар, Горски обитателиКалендарът Горски обитатели е една изключителна образователна играчка. С нея децата се научават да разпознават различните дни и месеци /на английски/, както..

5108 Classic World: Дървена работилница с инструменти

(0)
139.90 лв.

Дървена работилница с инструментиДетска работилница с дърводелски инструменти, която ще се хареса на всеки млад майстор. Работилницата разполага с работен плот и различни инструменти, както и болтчета..

5105 Classic World: Дървен лабиринт, Морско дъно

(0)
33.90 лв.

Дървен лабиринт, Морско дъноДървен многоцветен лабиринт, специално направен и проектиран за малките и неопитни бебешки ръчички. С негова помощ детето учи различните цветове и форми, а също така ра..

5080 Classic World: Плюшена играчка, Мечето Били

(0)
31.90 лв.

Плюшена играчка, Мечето БилиМекото мече Били на Classic World,ще запознае дечицата с различните текстури и форми. Изработен е в такива размери, че да може бебешките ръчички да го обгръщат, а ушичките ..

3635 Classic World: Дървени фигурки за нанизване: Трафик

(0)
21.90 лв.

Дървени фигурки за нанизване: ТрафикЗабавен детски комплект съдържащ различни фигури с цветни превозни средства изработени от висококачествена дървесина и лесни за хващане от малките ръчички. Те са ид..

3631 Classic World: Дървени геометрични фигури за нанизване

(0)
19.90 лв.

Дървени геометрични фигури за нанизванеОбразователна детска игра, с която детето ви ще се научи да разделя блокчетата по геометрична форма и едновременно да ги нанизва на връзка. С помощта на играта, ..

3561 Classic World: Детско дървено домино с животни

(0)
13.90 лв.

Детско дървено домино с животниКласическа игра на домино, пригодена за най-малките. Играта се състои от 28 елемента, изцяло изработени от дърво. Всеки един елемент е илюстриран с животни. Целта на дър..

5006 Classic World: Дървена количка/проходилка: Горски животни

(0)
109.90 лв.

Дървена количка/проходилка: Горски животниДървена количка/проходилка в красиви цветове и сладки животни, която ще насърчи вашето мъниче да ходи. Проектирана е така, че детето да може да се движи стаби..

5005 Classic World: Дървен конструктор с пъзел: Град

(0)
67.90 лв.

Дървен конструктор с пъзел: ГрадКомплектът съдържа пъзел от 20 едри части, преставляващ трасето на града и 100 дървени блокчета с изображения на различни сгради, фигури на хора, пътни знаци и други ак..

5066 Classic World: Детски готварски комплект: Палачинки

(0)
55.90 лв.

Детски готварски комплект: ПалачинкиЗабавен комплект за приготвяне на палачинки за всички бъдещи майстори готвачи от Classic World. Направете вкусни палачинки с масло, сироп или банан и поканете прият..

5063 Classic World: Детски готварски комплект: Паста

(0)
53.90 лв.

Детски готварски комплект: ПастаДетски комплект за готвене съдържащ дървени чинийки, тенджерки и текстилни продукти за готвене, с които децата ще могат да приготвят вкусна паста. Комплектът е чудесно ..

5055 Classic World: Дървен конструктор с цветни блокчета: Морско дъно

(0)
73.90 лв.

Дървен конструктор с цветни блокчета: Морско дъноДървен конструктор включващ различни цветни по размер о форма части с изображения на елементи от морското дъно. Играта с него ще развие въображението н..

5050 Classic World: Дървена играчка с активности: Слонче

(0)
59.90 лв.

Дървена играчка с активности: СлончеС тази дървена играчка Слонче, децата няма да скучаят. От двете страни на играчката са разположени различни игри - лабиринт, въртящи се зъбни колела, сметало и друг..

5041 Classic World: Дървен образователен часовник

(0)
35.90 лв.

Дървен образователен часовникПревърнете ученето и разпознаването на часовете в забавна игра за вашите деца, с този дървен часовник с циферблат и стрелки, които се местят лесно с ръка. Категория: ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

3758 Classic World: Детска магнитна игра/лабиринт: ЗОО животни

(0)
43.90 лв.

Детска магнитна игра/лабиринт: ЗОО животниДетски магнитен лабиринт,с който децата ще могат да се забавляват и едновременно да учат. Върху дървения бард са разположени различни животни, цифри и цветни ..

5038 Classic World: Дървен тостер с филийки: червен

(0)
35.90 лв.

Дървен тостер с филийки: червенВсичко, от което се нуждаете е препечена филийка за закуска, което става бързо и лесно с тостера на Classic World. Поставете дървената филийка в тостера, настройте нивот..

5037 Classic World: Детски дървен миксер: червен

(0)
37.90 лв.

Детски дървен миксер: червенКрасив и удобен дървен миксер с въртяща се основа, който ще се превърне в любимия кухненски помощник на всяка малка домакиня. С него всяко дете ще се радва да приготви вкус..

5036 Classic World: Детски дървен котлон: червен

(0)
83.90 лв.

Детски дървен котлон: червенТози комплект включва котлон за приготвяне на вкусни ястия с помощта на следните кухненски прибори и пособия: щипка за скара, 2 шишенца, тенджера, тиган, вилица, шпатула и ..

5033 Classic World: Дървена кухня за игра: червена

(0)
199.90 лв.

Дървена кухня за игра: червенаДетска дървена кухня с вградена печка с отваряща се фурна, мивка, два котлона, скара и комплект от дървени прибори и пособия за готвене, с които вашето дете ще се почувст..

5009 Classic World: Дървени фигурки със сладкиши за нанизване

(0)
19.90 лв.

Дървени фигурки със сладкиши за нанизванеЗабавен детски комплект съдържащ 12 фигури с различни сладкиши изработени от висококачествена дървесина и лесни за хващане от малките ръчички. Те са идеални за..

5008 Classic World: Дървен сортер с букви

(0)
35.90 лв.

Дървен сортер с буквиДървен сортер, с който децата ви ще забавляват и същевременно ще се запознаят с различните форми, върху които са изписани няколко букви. Задачата на децата е да открият правилната..

5003 Classic World: Дървени маракаси: Бухалче

(0)
13.90 лв.

Дървени маракаси: БухалчеДетска дървен маракас изработен от естествена дървесина, с пъстри цветове и удобна дръжка за хващане от малките ръчички. Цената е за 1 брой.Категория: дървени играчкиМарка: Cl..

5001 Classic World: Дървени маракаси: Катерица

(0)
13.90 лв.

Дървени маракаси: КатерицаДетска дървена дрънкалка/маракаси изработена от естествена дървесина, с пъстри цветове и удобна дръжка за хващане от малките ръчички. Цената е за 1 брой.Категория: дървени иг..

3547 Classic World: Дървен пъзел: Динозаври

(0)
10.90 лв.

Дървен пъзел: ДинозавриДървен пъзел с 8 различни динозаври, с които вашето дете ще се научи да ги идентифицира, като премахва и свързва изображенията на дъската. Всеки елемент е с удобна за хващане от..

Показани 1 от 30 | 159 (6 Страници)