Lelin Toys

Дървените играчки с марката Lelin са образователни, красиви и стимулират въображението и любопитството на децата!

Красивите дизайни, с които са изработени допринасят за високата стойност на игра и са голяма атракция за децата. Продуктите са разработени с огромно внимание към всеки един детайл. Качеството и безопасността са най-важните условия в тяхното производство. Всички играчки Lelin отговарят на международните стандарти за безопасност и са изработени с нетоксични бои и лакове.

Мрежа:

50152 Lelin Toys: Детско козметично куфарче с аксесоари

(0)
31.90 лв.

Детско козметично куфарче с аксесоариДетско куфарче с различни козметични принадлежности, от които се нуждае всяка малка госпожица. Различните аксесоари ще позволят на детето ви да се погрижи за своя ..

40228 Lelin Toys: Детски щанд със сладолед на клечка

(0)
17.90 лв.

Детски щанд със сладолед на клечкаДетски комплект включващ щанд с дървени сладоледи на клечка, които децата могат да използват за своите ролеви игри. Те са красиви, цветни и интересни. Детето може да ..

40203 Lelin Toys: Детски комплект за пикник с кошница и продукти

(0)
64.90 лв.

Детски комплект за пикник с кошница и продуктиВреме е за пикник!Това е комплект с всичко необходимо за една игра на пикник в домашни условия. Децата ще могат да приготвят любимите си продукти и да ги ..

20227 Lelin Toys: Магнитен пъзел с цветни форми

(0)
24.90 лв.

Магнитен пъзел с цветни формиС този занимателен комплект съдържащ магнитна дъска и цветни форми, децата могат да си редят различни животни и фигури. Детето трябва да изтегли някоя от картите, включени..

10339 Lelin Toys: Комплект с картонени кубчета с дървени колички

(0)
31.90 лв.

Комплект с картонени кубчета с дървени количкиКартонените кубчета на Lelin toys са една изключително функционална играчка. Малките любители на автомобили ще могат да играят със шестте превозни средств..

10338 Lelin Toys: Дървена количка/проходилка с цветни блокчета

(0)
94.90 лв.

Дървена количка/проходилка с цветни блокчетаДървена количка под формата на автомобил, с която децата могат да превозват любимите си играчки, където си пожелаят. Тази количка помага по игрив начин, в о..

10328 Lelin Toys: Комплект с дървени колички и пъти знаци

(0)
35.90 лв.

Комплект с дървени колички и пъти знациСтрахотен комплект, с които децата ще се запознаят с различни превозни средства и пътни знаци. С тях ще могат да научат какво е пожарен камион, линейки или къде ..

10327 Lelin Toys: Дървена низанка, Научи се да броиш до 10

(0)
33.90 лв.

Дървена низанка, Научи се да броиш до 10Образователна детска низанка, с която децата ще се научат да броят по един лесен и забавен начин.Върху дървената основа има 10 колчета, върху които можете да на..

10317 Lelin Toys: Дървена дъга, Монтесори

(0)
71.90 лв.

Дървена дъга, МонтесориС този комплект детето ще може да нареди дъга според цветовете и размерите на частите, като от тези части може да създава и свои собствени фигури и да твори.По-малките деца мога..

21021 Lelin Toys: Детски ксилофон с чукче и топчета

(0)
39.90 лв.

Детски ксилофон с чукче и топчетаДетски комплект предлагащ на децата една интересна двойна комбинация за безкрайни забавления, включваща ксилофон с метални пластини и палка с гумен връх и игра с чукче..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10303 Lelin Toys: Дървена количка/проходилка с активни игри

(0)
99.90 лв.

 Дървена количка/проходилка с активни игриДървена количка/проходилка, в която са вградени различни занимателни функции. Проектирана е така, че детето да може да се движи стабилно и удобно, държей..

SKC2119 Tini Toys: Дървени магнитни животни

(0)
24.90 лв.

Дървени магнитни животниЗабавен комплект с магнити животни, който ще се хареса на всяко дете. Той съдържа 25 дървени магнита с  цветни изображения на най-често срещаните животни по света. В компл..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10304 Lelin Toys: Дървена пожарна кола с дръжка за бутане

(0)
114.90 лв.

Дървена пожарна кола с дръжка за бутанеДървена пожарна кола с интерактивни занимания, която разполага с удобна дръжка за бутане и ще улесни децата да се движат стабилно по време на първите си разходки..

10295 Lelin Toys: Картонени кубчета с дървени животни

(0)
27.90 лв.

Картонени кубчета с дървени животниКомплект от 6 картонени кубчета/къщички, в които живеят 6 дървени животни - куче, лисица, пате, прасе и крава, с които децата ще се запознаят и опознаят.Всяко кубче ..

10308 Lelin Toys: Дървена работилница с инструменти

(0)
89.90 лв.

Дървена работилница с инструментиДетска дървена работилница с инструменти, с която малките майстори ще подражават на своите бащи, като редом до тях поправят, сглобяват и разглобяват разни неща. Компле..

10287 Lelin Toys: Детски фотоапарат

(0)
18.90 лв.

Детски фотоапаратДетски фотоапарат предназначен за всички любители на приключенията, животните и природата, които ще могат да заснемат и да си направят красиви снимки. Гледането през обектива ще им до..

50063 Lelin Toys Игра за баланс: Кокошка с яйца

(0)
19.90 лв.

Игра за баланс: Кокошка с яйцаЗабавна игра на баланс, с която децата могат да тренират своята сръчност, координация, концентрация и логическо мислене. Поставете основата, която е във формата на кокошк..

50062 Lelin Toys Игра за баланс: Конче

(0)
24.90 лв.

Игра за баланс: КончеЗабавна игра на баланс, с която децата могат да тренират своята сръчност, координация, концентрация и логическо мислене. Поставете основата, която е във формата на конче, след кое..

50037 Lelin Toys Козметично куфарче с аксесоари

(0)
32.90 лв.

Козметично куфарче с аксесоариДетско куфарче с различни козметични принадлежности, от които се нуждае всяка малка госпожичка. Различните аксесоари ще позволят на детето ви да се погрижи за своя неотра..

50122 Lelin Toys: Мебели за къща за кукли: Хол

(0)
19.90 лв.

Мебели за къща за кукли: ХолКомплект мебели за баня направен от естествено дърво. Продуктът е идеално допълнение към интериора на всяка дървена къща за кукли. Всяка една част е направена с голямо вним..

50123 Lelin Toys: Мебели за къща за кукли: Спалня

(0)
19.90 лв.

Мебели за къща за кукли: СпалняКомплект мебели за спалня направен от естествено дърво. Продуктът е идеално допълнение към интериора на всяка дървена къща за кукли. Всяка една част е направена с голямо..

50124 Lelin Toys: Мебели за къща за кукли: Баня

(0)
17.90 лв.

Мебели за къща за кукли: БаняКомплект мебели за баня направен от естествено дърво. Продуктът е идеално допълнение към интериора на всяка дървена къща за кукли. Комплектът включва: душ кабина, тоалетна..

50125 Lelin Toys: Мебели за къща за кукли: Кухня

(0)
19.90 лв.

Мебели за къща за кукли: КухняТози комплект от мебели за кухня е чудесно допълнение за всяка дървена къща за игра. Комплектът съдържа: * маса, * 4 стола, * хладилник, * модерна кухня с мивка, печ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

50107 Lelin Toys: Дървена къща за кукли: Фантазия

(0)
124.90 лв.

Дървена къща за кукли: ФантазияТази просторна двуетажна къща за кукли разполага с три стаи, балкон и градина. Къщата е чудесен вариант на голяма ваканционна къща, която ще допринесе за уюта в детската..

40197 Lelin Toys: Детски сервиз за кафе и поднос със сладкиши

(0)
39.90 лв.

Комплект за кафе и поднос със сладкишиНяма по-хубаво нещо от чаша ароматно кафе, поднесена със вкусен сладкиш!Този игрален комплект на Lelin Toys ще ви даде всичко това. Изискан и красив, той ще се ха..

40191 Lelin Toys: Дървена кухня с аксесоари: Малкият готвач

(0)
159.90 лв.

Дървена кухня с аксесоари: Малкият готвачВсеки малък кулинар се нуждае от своя кухня с кухненски пособия, в която да приготви вкусните си гозби и сладкиши. Кухнята "Малкият готвач" е идеална за к..

40186 Lelin Toys: Пазарска кошница с плодове

(0)
32.90 лв.

Пазарска кошница с плодовеВсяко дете обича да пазарува заедно със своите родители в близкия супермаркет!С този комплект, те ще могат да подберат пресни плодове, с които ще приготвят вкусни плодови сал..

40185 Lelin Toys: Пазарска кошница със зеленчуци

(0)
35.90 лв.

Пазарска кошница със зеленчуциВсяко дете обича да пазарува заедно със своите родители в близкия супермаркет!С този комплект, те ще могат да подберат пресни зеленчуци, с които ще приготвят вкусни салат..

40180 Lelin Toys: Детски дървен щанд за сладолед

(0)
44.90 лв.

Детски дървен щанд за сладоледВсяко дете обича сладолед!Този дървен щанд със сладолед на Lelin Toys ще предостави многобройни ролеви игри на децата, влизайки в ролята на продавачи, сладкари и клиенти...

40099 Lelin Toys: Детска дървена везна

(0)
26.90 лв.

Детска дървена везнаДетска дървена везна с две теглилки и шест тежести, която е идеално допълнение към всеки детски магазин или сладкарница. С нейна помощ децата ще научат принципа на балансиране с те..

Показани 1 от 30 | 133 (5 Страници)