Lelin Toys

Дървените играчки с марката Lelin са образователни, красиви и стимулират въображението и любопитството на децата!

Красивите дизайни, с които са изработени допринасят за високата стойност на игра и са голяма атракция за децата. Продуктите са разработени с огромно внимание към всеки един детайл. Качеството и безопасността са най-важните условия в тяхното производство. Всички играчки Lelin отговарят на международните стандарти за безопасност и са изработени с нетоксични бои и лакове.

Мрежа:

50149 Lelin Toys: Дървен комплект за почистване

(0)
64.90 лв.

Дървен комплект за почистванеДетски комплект, с който вашето малко дете ще се включи редом до своята майка в почистването на своята стая. Насърчавайте детето си да играе ролеви игри. Те подхранват въо..

40218 Lelin Toys: Дървен тостер с филийки

(0)
41.90 лв.

Дървен тостер с филийкиПригответе най-вкусната закуска с препечени филийки за вас и вашите родители с този дървен тостер от Lelin Toys. Тостерът е идеално допълнение към всяко детско кухненско оборудв..

40217 Lelin Toys: Детски дървен миксер с продукти

(0)
54.90 лв.

Детски дървен миксер с продуктиДървен миксер с продукти, с който децата ще могат да приготвят различни вкусни сладкиши. Игрите с него помагат за развиване на творческите игри, социалните умения, разпо..

10272 Lelin Toys: Дървено сметало

(0)
37.90 лв.

Дървено сметалоДървено сметало включващо 100 цветни топчета, с които децата ще се научат да броят, събират и изваждат. Категория: Играчки от дървоМарка: Lelin Toys Размери: 30 х 9 смПод..

50165 Lelin Toys: Цветна градина

(0)
31.90 лв.

Цветна градинаДетски комплект с различни дървени цветя, с които децата ще могат да играят на цветари, като ги засаждат и се грижат за тях в тяхната цветна градина.Ролевите игри подготвят децата за све..

50166 Lelin Toys: Дървени зеленчуци, Градина

(0)
33.90 лв.

Дървени зеленчуци, ГрадинаДетски комплект с дървени зеленчуци, с които децата ще могат да играят на градинари, като ги засаждат и си направят своя зеленчукова градина. Ролевите игри подготвят дец..

40242 Lelin Toys: Детски дървен касов апарат с баркод четец

(0)
44.90 лв.

Детски дървен касов апарат с баркод четецДетски касов апарат, който ще послужи на децата в техните магазини, супермаркети и сладкарници. Играчката има всичко необходимо за часове забавна игра - бутони..

50152 Lelin Toys: Детско козметично куфарче с аксесоари

(0)
36.90 лв.

Детско козметично куфарче с аксесоариДетско куфарче с различни козметични принадлежности, от които се нуждае всяка малка госпожица. Различните аксесоари ще позволят на детето ви да се погрижи за своя ..

40228 Lelin Toys: Детски щанд със сладолед на клечка

(0)
19.90 лв.

Детски щанд със сладолед на клечкаДетски комплект включващ щанд с дървени сладоледи на клечка, които децата могат да използват за своите ролеви игри. Те са красиви, цветни и интересни. Детето може да ..

40203 Lelin Toys: Детски комплект за пикник с кошница и продукти

(0)
76.90 лв.

Детски комплект за пикник с кошница и продуктиВреме е за пикник!Това е комплект с всичко необходимо за една игра на пикник в домашни условия. Децата ще могат да приготвят любимите си продукти и да ги ..

20227 Lelin Toys: Магнитен пъзел с цветни форми

(0)
31.90 лв.

Магнитен пъзел с цветни формиС този занимателен комплект съдържащ магнитна дъска и цветни форми, децата могат да си редят различни животни и фигури. Детето трябва да изтегли някоя от картите, включени..

10339 Lelin Toys: Комплект с картонени кубчета с дървени колички

(0)
37.90 лв.

Комплект с картонени кубчета с дървени количкиКартонените кубчета на Lelin toys са една изключително функционална играчка. Малките любители на автомобили ще могат да играят със шестте превозни средств..

10338 Lelin Toys: Дървена количка/проходилка с цветни блокчета

(0)
99.90 лв.

Дървена количка/проходилка с цветни блокчетаДървена количка под формата на автомобил, с която децата могат да превозват любимите си играчки, където си пожелаят. Тази количка помага по игрив начин, в о..

10328 Lelin Toys: Комплект с дървени колички и пъти знаци

(0)
41.90 лв.

Комплект с дървени колички и пъти знациСтрахотен комплект, с които децата ще се запознаят с различни превозни средства и пътни знаци. С тях ще могат да научат какво е пожарен камион, линейки или къде ..

10327 Lelin Toys: Дървена низанка, Научи се да броиш до 10

(0)
39.90 лв.

Дървена низанка, Научи се да броиш до 10Образователна детска низанка, с която децата ще се научат да броят по един лесен и забавен начин.Върху дървената основа има 10 колчета, върху които можете да на..

10317 Lelin Toys: Дървена дъга, Монтесори

(0)
71.90 лв.

Дървена дъга, МонтесориС този комплект детето ще може да нареди дъга според цветовете и размерите на частите, като от тези части може да създава и свои собствени фигури и да твори.По-малките деца мога..

21021 Lelin Toys: Детски ксилофон с чукче и топчета

(0)
45.90 лв.

Детски ксилофон с чукче и топчетаДетски комплект предлагащ на децата една интересна двойна комбинация за безкрайни забавления, включваща ксилофон с метални пластини и палка с гумен връх и игра с чукче..

SKC2119 Tini Toys: Дървени магнитни животни

(0)
27.90 лв.

Дървени магнитни животниЗабавен комплект с магнити животни, който ще се хареса на всяко дете. Той съдържа 25 дървени магнита с  цветни изображения на най-често срещаните животни по света. В компл..

10304 Lelin Toys: Дървена пожарна кола с дръжка за бутане

(0)
118.90 лв.

Дървена пожарна кола с дръжка за бутанеДървена пожарна кола с интерактивни занимания, която разполага с удобна дръжка за бутане и ще улесни децата да се движат стабилно по време на първите си разходки..

10295 Lelin Toys: Картонени кубчета с дървени животни

(0)
31.90 лв.

Картонени кубчета с дървени животниКомплект от 6 картонени кубчета/къщички, в които живеят 6 дървени животни - куче, лисица, пате, прасе и крава, с които децата ще се запознаят и опознаят.Всяко кубче ..

10308 Lelin Toys: Дървена работилница с инструменти

(0)
99.90 лв.

Дървена работилница с инструментиДетска дървена работилница с инструменти, с която малките майстори ще подражават на своите бащи, като редом до тях поправят, сглобяват и разглобяват разни неща. Компле..

10287 Lelin Toys: Детски фотоапарат

(0)
21.90 лв.

Детски фотоапаратДетски фотоапарат предназначен за всички любители на приключенията, животните и природата, които ще могат да заснемат и да си направят красиви снимки. Гледането през обектива ще им до..

50062 Lelin Toys Игра за баланс: Конче

(0)
25.90 лв.

Игра за баланс: КончеЗабавна игра на баланс, с която децата могат да тренират своята сръчност, координация, концентрация и логическо мислене. Поставете основата, която е във формата на конче, след кое..

50122 Lelin Toys: Мебели за къща за кукли: Хол

(0)
25.90 лв.

Мебели за къща за кукли: ХолКомплект мебели за баня направен от естествено дърво. Продуктът е идеално допълнение към интериора на всяка дървена къща за кукли. Всяка една част е направена с голямо вним..

50123 Lelin Toys: Мебели за къща за кукли: Спалня

(0)
26.90 лв.

Мебели за къща за кукли: СпалняКомплект мебели за спалня направен от естествено дърво. Продуктът е идеално допълнение към интериора на всяка дървена къща за кукли. Всяка една част е направена с голямо..

50124 Lelin Toys: Мебели за къща за кукли: Баня

(0)
19.90 лв.

Мебели за къща за кукли: БаняКомплект мебели за баня направен от естествено дърво. Продуктът е идеално допълнение към интериора на всяка дървена къща за кукли. Комплектът включва: душ кабина, тоалетна..

50125 Lelin Toys: Мебели за къща за кукли: Кухня

(0)
25.90 лв.

Мебели за къща за кукли: КухняТози комплект от мебели за кухня е чудесно допълнение за всяка дървена къща за игра. Комплектът съдържа: * маса, * 4 стола, * хладилник, * модерна кухня с мивка, печ..

50107 Lelin Toys: Дървена къща за кукли: Фантазия

(0)
124.90 лв.

Дървена къща за кукли: ФантазияТази просторна двуетажна къща за кукли разполага с три стаи, балкон и градина. Къщата е чудесен вариант на голяма ваканционна къща, която ще допринесе за уюта в детската..

40197 Lelin Toys: Детски сервиз за кафе и поднос със сладкиши

(0)
49.90 лв.

Комплект за кафе и поднос със сладкишиНяма по-хубаво нещо от чаша ароматно кафе, поднесена със вкусен сладкиш!Този игрален комплект на Lelin Toys ще ви даде всичко това. Изискан и красив, той ще се ха..

40191 Lelin Toys: Дървена кухня с аксесоари: Малкият готвач

(0)
179.90 лв.

Дървена кухня с аксесоари: Малкият готвачВсеки малък кулинар се нуждае от своя кухня с кухненски пособия, в която да приготви вкусните си гозби и сладкиши. Кухнята "Малкият готвач" е идеална за к..

Показани 1 от 30 | 108 (4 Страници)