Lelin Toys

Дървените играчки с марката Lelin са образователни, красиви и стимулират въображението и любопитството на децата!

Красивите дизайни, с които са изработени допринасят за високата стойност на игра и са голяма атракция за децата. Продуктите са разработени с огромно внимание към всеки един детайл. Качеството и безопасността са най-важните условия в тяхното производство. Всички играчки Lelin отговарят на международните стандарти за безопасност и са изработени с нетоксични бои и лакове.

Мрежа:

21021 Lelin Toys: Детски ксилофон с чукче и топчета

(0)
39.90 лв.

Детски ксилофон с чукче и топчетаДетски комплект предлагащ на децата една интересна двойна комбинация за безкрайни забавления, включваща ксилофон с метални пластини и палка с гумен връх и игра с чукче..

10303 Lelin Toys: Дървена количка/проходилка с активни игри

(0)
99.90 лв.

 Дървена количка/проходилка с активни игриДървена количка/проходилка, в която са вградени различни занимателни функции. Проектирана е така, че детето да може да се движи стабилно и удобно, държей..

SKC2119 Tini Toys: Дървени магнитни животни

(0)
24.90 лв.

Дървени магнитни животниЗабавен комплект с магнити животни, който ще се хареса на всяко дете. Той съдържа 25 дървени магнита с  цветни изображения на най-често срещаните животни по света. В компл..

10304 Lelin Toys: Дървена пожарна кола с дръжка за бутане

(0)
114.90 лв.

Дървена пожарна кола с дръжка за бутанеДървена пожарна кола с интерактивни занимания, която разполага с удобна дръжка за бутане и ще улесни децата да се движат стабилно по време на първите си разходки..

10295 Lelin Toys: Картонени кубчета с дървени животни

(0)
27.90 лв.

Картонени кубчета с дървени животниКомплект от 6 картонени кубчета/къщички, в които живеят 6 дървени животни - куче, лисица, пате, прасе и крава, с които децата ще се запознаят и опознаят.Всяко кубче ..

10308 Lelin Toys: Дървена работилница с инструменти

(0)
89.90 лв.

Дървена работилница с инструментиДетска дървена работилница с инструменти, с която малките майстори ще подражават на своите бащи, като редом до тях поправят, сглобяват и разглобяват разни неща. Компле..

10287 Lelin Toys: Детски фотоапарат

(0)
18.90 лв.

Детски фотоапаратДетски фотоапарат предназначен за всички любители на приключенията, животните и природата, които ще могат да заснемат и да си направят красиви снимки. Гледането през обектива ще им до..

50063 Lelin Toys Игра за баланс: Кокошка с яйца

(0)
19.90 лв.

Игра за баланс: Кокошка с яйцаЗабавна игра на баланс, с която децата могат да тренират своята сръчност, координация, концентрация и логическо мислене. Поставете основата, която е във формата на кокошк..

50062 Lelin Toys Игра за баланс: Конче

(0)
24.90 лв.

Игра за баланс: КончеЗабавна игра на баланс, с която децата могат да тренират своята сръчност, координация, концентрация и логическо мислене. Поставете основата, която е във формата на конче, след кое..

50037 Lelin Toys Козметично куфарче с аксесоари

(0)
32.90 лв.

Козметично куфарче с аксесоариДетско куфарче с различни козметични принадлежности, от които се нуждае всяка малка госпожичка. Различните аксесоари ще позволят на детето ви да се погрижи за своя неотра..

50122 Lelin Toys: Мебели за къща за кукли: Хол

(0)
19.90 лв.

Мебели за къща за кукли: ХолКомплект мебели за баня направен от естествено дърво. Продуктът е идеално допълнение към интериора на всяка дървена къща за кукли. Всяка една част е направена с голямо вним..

50123 Lelin Toys: Мебели за къща за кукли: Спалня

(0)
19.90 лв.

Мебели за къща за кукли: СпалняКомплект мебели за спалня направен от естествено дърво. Продуктът е идеално допълнение към интериора на всяка дървена къща за кукли. Всяка една част е направена с голямо..

50107 Lelin Toys: Дървена къща за кукли: Фантазия

(0)
124.90 лв.

Дървена къща за кукли: ФантазияТази просторна двуетажна къща за кукли разполага с три стаи, балкон и градина. Къщата е чудесен вариант на голяма ваканционна къща, която ще допринесе за уюта в детската..

40197 Lelin Toys: Детски сервиз за кафе и поднос със сладкиши

(0)
39.90 лв.

Комплект за кафе и поднос със сладкишиНяма по-хубаво нещо от чаша ароматно кафе, поднесена със вкусен сладкиш!Този игрален комплект на Lelin Toys ще ви даде всичко това. Изискан и красив, той ще се ха..

40191 Lelin Toys: Дървена кухня с аксесоари: Малкият готвач

(0)
159.90 лв.

Дървена кухня с аксесоари: Малкият готвачВсеки малък кулинар се нуждае от своя кухня с кухненски пособия, в която да приготви вкусните си гозби и сладкиши. Кухнята "Малкият готвач" е идеална за к..

40186 Lelin Toys: Пазарска кошница с плодове

(0)
32.90 лв.

Пазарска кошница с плодовеВсяко дете обича да пазарува заедно със своите родители в близкия супермаркет!С този комплект, те ще могат да подберат пресни плодове, с които ще приготвят вкусни плодови сал..

40185 Lelin Toys: Пазарска кошница със зеленчуци

(0)
35.90 лв.

Пазарска кошница със зеленчуциВсяко дете обича да пазарува заедно със своите родители в близкия супермаркет!С този комплект, те ще могат да подберат пресни зеленчуци, с които ще приготвят вкусни салат..

40099 Lelin Toys: Детска дървена везна

(0)
26.90 лв.

Детска дървена везнаДетска дървена везна с две теглилки и шест тежести, която е идеално допълнение към всеки детски магазин или сладкарница. С нейна помощ децата ще научат принципа на балансиране с те..

40065 Lelin Toys: Детска дървена кухня: Алисия

(0)
239.90 лв.

Детска дървена кухня: АлисияКухнята Алисия на Lelin Toys е с изключително красива и с модерен дизайн, удобна за готвене от малките кулинари. Кухнята е оборудвана с печка, вградена фурна, два котлона, ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

40019 Lelin Toys: Детска дървена кухня: Морски бриз

(0)
191.90 лв.

Детска дървена кухня: Морски бризТази кухня е с изключително красив и модерен дизайн, удобна за готвене от малките кулинари. Кухнята е оборудвана с различни уреди и кухненски пособия. Кухнята е с отва..

10279 Lelin Toys: Дървена таблица за умножение

(0)
18.90 лв.

Дървена таблица за умножениеТази образователна игра ще помогне на децата да се научат да умножават от 1 до 10 по един лесен и забавен начин. Комплектът съдържа дървена рамка с прегради, в които са пос..

10266 Lelin Toys: Динозавър с въженце за дърпане

(0)
18.90 лв.

Дървена играчка: Динозавър с въженце за дърпанеТова дървено динозавърче ще следва детето ви навсякъде, докато то прохожда и след това. Играчката е предназначена, както за дърпане, така и за бутане по ..

10265 Lelin Toys: Дървено кученце с въженце за дърпане

(0)
18.90 лв.

Дървено кученце с въженце за дърпанеТова дървено кученце ще следва детето ви навсякъде, докато то прохожда и след това. Играчката е предназначена, както за дърпане, така и за бутане по пода. Тя спомаг..

10263 Lelin Toys: Дървен конструктор/мозайка: Мандала

(0)
49.90 лв.

Дървен конструктор/мозайка: МандалаКонструктор съдържащ 250 плочки с различни форми и размери, с помощта на които децата могат да създават различни мозайки и фигури. Играта с този комплект развива въо..

10262 Lelin Toys: Дървен часовник/пъзел

(0)
20.90 лв.

Дървен часовник/пъзелПомогнете на децата си да се научат да познават часовете с този забавен дървен часовник/пъзел на Lelin Toys. Играта с този комплект ще помогне на децата да научат и различните фор..

10261 Lelin Toys: Дървена играчка: Сортер с цветни фигури

(0)
22.90 лв.

Дървена играчка: Сортер с цветни фигуриДървен сортер във формата на колело, върху които има шест отвора. Комплектът съдържа и шест цветни формички, които детето трябва да промуши в правилните отвори. ..

10240 Lelin Toys: Играчка за бутане: Катеричка

(0)
21.90 лв.

Играчка за бутане: КатеричкаЗарадвайте своето мъниче с тази дървена играчка катеричка с дръжка, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки я по земята. Катеричката е с шляпащи гумирани ..

10213 Lelin Toys: Цветни картонени кубчета за игра

(0)
21.90 лв.

Цветни картонени кубчета за играКомплект от десет различни по големина и цвят картонени кубчета, върху които от всяка страна има изображения на животни, къде живеят те, какво обичат да си похапват и ц..

10027 Lelin Toys: Дървени фигурки за нанизване: Градина

(0)
18.90 лв.

Дървени фигурки за нанизване: ГрадинаДетски комплект, включващ 12 дървени фигурки ( четири големи мъниста, две сърца, две цветя, звезда, пате, зайче и калинка) и връзка за нанизване с дебел накрайник...

SKC5189 Tini Toys: Дървено влакче с релси, базов комплект

(0)
28.90 лв.

Дървено влакче с релси, базов комплектС това дървено влакче децата ги очакват много забавни игри. Стартовият комплект съдържа 15 части - дървено влакче с два вагона, осем обли релси, къщичка и две фиг..

Показани 1 от 30 | 119 (4 Страници)