Lelin Toys

Дървените играчки с марката Lelin са образователни, красиви и стимулират въображението и любопитството на децата!

Красивите дизайни, с които са изработени допринасят за високата стойност на игра и са голяма атракция за децата. Продуктите са разработени с огромно внимание към всеки един детайл. Качеството и безопасността са най-важните условия в тяхното производство. Всички играчки Lelin отговарят на международните стандарти за безопасност и са изработени с нетоксични бои и лакове.

Мрежа:

50152 Lelin Toys: Детско козметично куфарче с аксесоари

(0)
31.90 лв.

Детско козметично куфарче с аксесоариДетско куфарче с различни козметични принадлежности, от които се нуждае всяка малка госпожица. Различните аксесоари ще позволят на детето ви да се погрижи за своя ..

40228 Lelin Toys: Детски щанд със сладолед на клечка

(0)
17.90 лв.

Детски щанд със сладолед на клечкаДетски комплект включващ щанд с дървени сладоледи на клечка, които децата могат да използват за своите ролеви игри. Те са красиви, цветни и интересни. Детето може да ..

40203 Lelin Toys: Детски комплект за пикник с кошница и продукти

(0)
64.90 лв.

Детски комплект за пикник с кошница и продуктиВреме е за пикник!Това е комплект с всичко необходимо за една игра на пикник в домашни условия. Децата ще могат да приготвят любимите си продукти и да ги ..

20227 Lelin Toys: Магнитен пъзел с цветни форми

(0)
24.90 лв.

Магнитен пъзел с цветни формиС този занимателен комплект съдържащ магнитна дъска и цветни форми, децата могат да си редят различни животни и фигури. Детето трябва да изтегли някоя от картите, включени..

10339 Lelin Toys: Комплект с картонени кубчета с дървени колички

(0)
31.90 лв.

Комплект с картонени кубчета с дървени количкиКартонените кубчета на Lelin toys са една изключително функционална играчка. Малките любители на автомобили ще могат да играят със шестте превозни средств..

10338 Lelin Toys: Дървена количка/проходилка с цветни блокчета

(0)
94.90 лв.

Дървена количка/проходилка с цветни блокчетаДървена количка под формата на автомобил, с която децата могат да превозват любимите си играчки, където си пожелаят. Тази количка помага по игрив начин, в о..

10328 Lelin Toys: Комплект с дървени колички и пъти знаци

(0)
35.90 лв.

Комплект с дървени колички и пъти знациСтрахотен комплект, с които децата ще се запознаят с различни превозни средства и пътни знаци. С тях ще могат да научат какво е пожарен камион, линейки или къде ..

10327 Lelin Toys: Дървена низанка, Научи се да броиш до 10

(0)
33.90 лв.

Дървена низанка, Научи се да броиш до 10Образователна детска низанка, с която децата ще се научат да броят по един лесен и забавен начин.Върху дървената основа има 10 колчета, върху които можете да на..

10317 Lelin Toys: Дървена дъга, Монтесори

(0)
71.90 лв.

Дървена дъга, МонтесориС този комплект детето ще може да нареди дъга според цветовете и размерите на частите, като от тези части може да създава и свои собствени фигури и да твори.По-малките деца мога..

21021 Lelin Toys: Детски ксилофон с чукче и топчета

(0)
41.90 лв.

Детски ксилофон с чукче и топчетаДетски комплект предлагащ на децата една интересна двойна комбинация за безкрайни забавления, включваща ксилофон с метални пластини и палка с гумен връх и игра с чукче..

SKC2119 Tini Toys: Дървени магнитни животни

(0)
27.90 лв.

Дървени магнитни животниЗабавен комплект с магнити животни, който ще се хареса на всяко дете. Той съдържа 25 дървени магнита с  цветни изображения на най-често срещаните животни по света. В компл..

10295 Lelin Toys: Картонени кубчета с дървени животни

(0)
29.90 лв.

Картонени кубчета с дървени животниКомплект от 6 картонени кубчета/къщички, в които живеят 6 дървени животни - куче, лисица, пате, прасе и крава, с които децата ще се запознаят и опознаят.Всяко кубче ..

10287 Lelin Toys: Детски фотоапарат

(0)
18.90 лв.

Детски фотоапаратДетски фотоапарат предназначен за всички любители на приключенията, животните и природата, които ще могат да заснемат и да си направят красиви снимки. Гледането през обектива ще им до..

50124 Lelin Toys: Мебели за къща за кукли: Баня

(0)
17.90 лв.

Мебели за къща за кукли: БаняКомплект мебели за баня направен от естествено дърво. Продуктът е идеално допълнение към интериора на всяка дървена къща за кукли. Комплектът включва: душ кабина, тоалетна..

50107 Lelin Toys: Дървена къща за кукли: Фантазия

(0)
124.90 лв.

Дървена къща за кукли: ФантазияТази просторна двуетажна къща за кукли разполага с три стаи, балкон и градина. Къщата е чудесен вариант на голяма ваканционна къща, която ще допринесе за уюта в детската..

40197 Lelin Toys: Детски сервиз за кафе и поднос със сладкиши

(0)
39.90 лв.

Комплект за кафе и поднос със сладкишиНяма по-хубаво нещо от чаша ароматно кафе, поднесена със вкусен сладкиш!Този игрален комплект на Lelin Toys ще ви даде всичко това. Изискан и красив, той ще се ха..

40191 Lelin Toys: Дървена кухня с аксесоари: Малкият готвач

(0)
171.90 лв.

Дървена кухня с аксесоари: Малкият готвачВсеки малък кулинар се нуждае от своя кухня с кухненски пособия, в която да приготви вкусните си гозби и сладкиши. Кухнята "Малкият готвач" е идеална за к..

40185 Lelin Toys: Пазарска кошница със зеленчуци

(0)
39.90 лв.

Пазарска кошница със зеленчуциВсяко дете обича да пазарува заедно със своите родители в близкия супермаркет!С този комплект, те ще могат да подберат пресни зеленчуци, с които ще приготвят вкусни салат..

40065 Lelin Toys: Детска дървена кухня: Алисия

(0)
239.90 лв.

Детска дървена кухня: АлисияКухнята Алисия на Lelin Toys е с изключително красива и с модерен дизайн, удобна за готвене от малките кулинари. Кухнята е оборудвана с печка, вградена фурна, два котлона, ..

10279 Lelin Toys: Дървена таблица за умножение

(0)
20.90 лв.

Дървена таблица за умножениеТази образователна игра ще помогне на децата да се научат да умножават от 1 до 10 по един лесен и забавен начин. Комплектът съдържа дървена рамка с прегради, в които са пос..

10266 Lelin Toys: Динозавър с въженце за дърпане

(0)
18.90 лв.

Дървена играчка: Динозавър с въженце за дърпанеТова дървено динозавърче ще следва детето ви навсякъде, докато то прохожда и след това. Играчката е предназначена, както за дърпане, така и за бутане по ..

10265 Lelin Toys: Дървено кученце с въженце за дърпане

(0)
18.90 лв.

Дървено кученце с въженце за дърпанеТова дървено кученце ще следва детето ви навсякъде, докато то прохожда и след това. Играчката е предназначена, както за дърпане, така и за бутане по пода. Тя спомаг..

10263 Lelin Toys: Дървен конструктор/мозайка: Мандала

(0)
54.90 лв.

Дървен конструктор/мозайка: МандалаКонструктор съдържащ 250 плочки с различни форми и размери, с помощта на които децата могат да създават различни мозайки и фигури. Играта с този комплект развива въо..

10262 Lelin Toys: Дървен часовник/пъзел

(0)
21.90 лв.

Дървен часовник/пъзелПомогнете на децата си да се научат да познават часовете с този забавен дървен часовник/пъзел на Lelin Toys. Играта с този комплект ще помогне на децата да научат и различните фор..

10213 Lelin Toys: Цветни картонени кубчета за игра

(0)
22.90 лв.

Цветни картонени кубчета за играКомплект от десет различни по големина и цвят картонени кубчета, върху които от всяка страна има изображения на животни, къде живеят те, какво обичат да си похапват и ц..

10027 Lelin Toys: Дървени фигурки за нанизване: Градина

(0)
18.90 лв.

Дървени фигурки за нанизване: ГрадинаДетски комплект, включващ 12 дървени фигурки ( четири големи мъниста, две сърца, две цветя, звезда, пате, зайче и калинка) и връзка за нанизване с дебел накрайник...

SKC5189 Tini Toys: Дървено влакче с релси, базов комплект

(0)
28.90 лв.

Дървено влакче с релси, базов комплектС това дървено влакче децата ги очакват много забавни игри. Стартовият комплект съдържа 15 части - дървено влакче с два вагона, осем обли релси, къщичка и две фиг..

SKC5188 Tini Toys: Дървена игра: Не се сърди човече, животни

(0)
29.90 лв.

Дървена игра: Не се сърди човече, животниЗабавна игра на "Не се сърди човече" с пионки на животни - жабка, зайче, бухал и мишле, подходяща за цялото семейство. Правилата на играта са много лесни!..

40152 Lelin Toys Детски комплект: Обяд за двама

(0)
29.90 лв.

Детски комплект: Обяд за двамаДетски комплект включващ две напитки - Koka Kola, 1 Хот-дог и 1 Бургер, с които децата могат да си спретнат един вкусен обяд. Комплектът е изключително подходящ и като до..

50043 Lelin Toys Дървен паркинг с автомивка и колички

(0)
94.90 лв.

Дървен паркинг с автомивка и количкиАко детето ви обича игрите с коли, то със сигурност ще хареса този триетажен паркинг с автомивка и колонки за зареждане на гориво. Проектиран е така, че да осигури ..

Показани 1 от 30 | 79 (3 Страници)