Andreu Toys

Децата растат с положителни ценности чрез творческа игра!

Andreu Toys е основана през 1973 г. от Salvador Andreu. Компанията в момента е лидерът на продажбите на образователни дървени игри и играчки в Испания.

„Ние силно вярваме, по отношение на високото качество в целия творчески процес на играчките и игрите, които създаваме и се стремим децата да получават пълна наслада и удовлетворение от нещата които правят. Нашата основна цел е да предоставим образователни играчки и игри, които са безопасни, и да насърчим способността на децата, да се развиват в социален и емоционален аспекти. Основната ни цел е да предоставим добра и здрава игра за да помогнем на децата да се справят с предизвикателствата на утрешния ден. Стандартите за сигурност на играчките се обновяват постоянно, с цел за да се гарантира, че всички играчки на пазара са също толкова безопасни, колкото е възможно. Всички наши продукти са в съответствие с европейските норми за безопасност като EN71.

Ние сме загрижени за използването на екологично чисти суровини и поради ред други неща, правим образователните играчки от каучуково дърво.  Нашите играчки са предназначени да споделят най-добрите моменти на семейството и заедно да се обучавате и експериментирате. 

Мрежа:

SXR002 Andreu Toys: Дървена дъска с активни занимания, Облечи котето

(0)
67.90 лв.

Дървена дъска с активни занимания, Облечи котетоОбразователна дъска, с която децата ще научат някои основни умения.В същото време играчката е занимателна и образователна и бързо ще се превърне в едно ..

SXR001 Andreu Toys: Дървена дъска с активни занимания, Облечи мечо

(0)
67.90 лв.

Дървена дъска с активни занимания, Облечи мечоОбразователна дъска, с която децата ще научат някои основни умения.В същото време играчката е занимателна и образователна и бързо ще се превърне в едно от..

MC-021-1 Andreu Toys: Дървена играчка, Костенурка със сортер за дърпане

(0)
47.90 лв.

Дървена играчка, Костенурка със сортер за дърпанеТази дървена костенурка за дърпане е с ярки цветове и е изключително здрава и красива. На гърба си има сортер, в който децата могат да вадят и поставят..

DQ0413-3 Andreu Toys: Комплект от 6 пъзела с професии, 33 части

(0)
22.90 лв.

Комплект от 6 пъзела с професии, 33 частиКомплектът включва 6 прогресивни пъзела от дебел картон с илюстрации на хора с различни професии..Пъзелите са и с различен брой части, като целта е детето да з..

DQ0413-1 Andreu Toys: Комплект от 6 пъзела с животни, 33 части

(0)
22.90 лв.

Комплект от 6 пъзела с животни, 33 частиКомплектът включва 6 прогресивни пъзела от дебел картон с илюстрации на различни животни и техните малки.Пъзелите са с различни изображения на животни и различе..

CM012 Andreu Toys: Моите първи пъзели с превозни средства

(0)
22.90 лв.

Моите първи пъзели с превозни средстваКомплектът включва 6 прогресивни пъзела от дебел картон с илюстрации на животни в различни превозни средства. Децата ще могат да подредят картини с изображения на..

CM011 Andreu Toys: Моите първи пъзели с диви животни

(0)
22.90 лв.

Моите първи пъзели с диви животниКомплектът включва 6 прогресивни пъзела от дебел картон с илюстрации на диви животни. Децата ще могат да подредят картини с изображения на животни от джунглата - слон,..

CM010 Andreu Toys: Моите първи пъзели с превозни средства

(0)
22.90 лв.

Моите първи пъзели с превозни средстваКомплектът включва 6 прогресивни пъзела от дебел картон с илюстрации на животни в различни превозни средства. Децата ще могат да подредят картини с изображения на..

CM009 Andreu Toys: Моите първи пъзели с животни

(0)
22.90 лв.

Моите първи пъзели с животни в метална кутияКомплектът включва 6 прогресивни пъзела от дебел картон с илюстрации на животни. Децата ще могат да подредят картини с  изображения на пеперуда, жабка,..

CM002 Andreu Toys: Дървен танграм - цветен, в метална кутия

(0)
31.90 лв.

Дървен танграм - цветен, в метална кутияТози дървен цветен танграм, на испанската марка Andreu Toys, ще осигури часове забавна игра на вашите деца.Целта на играта е да се подреди определена фигура, из..

16424 Andreu Toys: Детска дървена кухня с аксесоари, Прованс

(0)
219.90 лв.

Детска дървена кухня с аксесоари, ПровансДървена кухня Прованс с атрактивен дизайн и цветове, която има за цел да предостави много часове на забавление чрез приготвяне на вкусни ястия за бъдещите готв..

16354 Andreu Toys: Детска дървена кухня: Роса, розова

(0)
259.90 лв.

Детска дървена кухня: Роса, розоваТази кухня с атрактивният си дизайн, ще предостави много часове на забавление за бъдещи готвачи. Оборудвана е с различни аксесоари и домакински принадлежности. Украсе..

16116 Andreu Toys: Сензорна игра за тактилни усещания

(0)
54.90 лв.

Сензорна игра за тактилни усещанияСензорна игра, с която децата се учат да съчетават 10-те текстури на парчетата с тези на дъската. Заниманията с тази игра помагат за развитието на тактилно разпо..

16115 Andreu Toys: Сензорно домино за тактилно разпознаване

(0)
83.90 лв.

Сензорно домино за тактилно разпознаванеОбразователен комплект за игра на домино изработено от естествено дърво и различни текстури, съдържащо 28 едри плочки. Играйте на доминото с текстури, на което ..

16114 Andreu Toys: Дървено сензорно домино с едри плочки

(0)
117.90 лв.

Дървено сензорно домино с едри плочкиОбразователен комплект за игра на домино изработено от естествено дърво, съдържащо 28 едри плочки със 7 различни сензорни гравюри. Заниманията на децата с тоз..

16113 Andreu Toys: Домино-пъзел с животни 2 в 1

(0)
41.90 лв.

Домино-пъзел с животни 2 в 1Този комплект ще изненада децата с двойно забавление. В комплекта има 28 дървени плочки, с които можете да съчетаете половинките на животните, хоризонтално и вертикално так..

16112 Andreu Toys: Дървени сензорни кубчета със звуци

(0)
61.90 лв.

Дървени сензорни кубчета със звуциТози образователен комплект съдържа 10 сензорни дървени кубчета със звуци. Сортирайте кубчетата по двойки и се научете как да различавате 5-те различни звука.  З..

16111 Andreu Toys: Дървен пъзел, Слънчева система

(0)
51.90 лв.

Дървен пъзел, Слънчева системаОбразователен дървен пъзел на слънчевата система, който ще ви помогне да научите за местоположението на всяка планета в нашата слънчева система. Техните разлики в размера..

16110 Andreu Toys: 3D дървена слънчева система

(0)
97.90 лв.

3D дървена слънчева системаОбразователен 3D пъзел на кръгла слънчева система, който ще ви помогне да научите за местоположението на всяка планета в нашата слънчева система. Техните разлики в размера, ..

16106 Andreu Toys: Сензорен пъзел с форми

(0)
64.90 лв.

Сензорен пъзел с формиДървен пъзел изработен от натурално дърво, с който децата ще могат да научат различни форми и размери. Пъзелът съдържа 12 сензорни парчета -  4 геометрични фигури, 4 различн..

TB15426 Andreu Toys: Образователна игра с кръгове и дроби

(0)
28.90 лв.

Образователна игра с кръгове и дробиДървена образователна игра с цветни форми образуващи кръгове и дроби от 1 до 4. Открийте съвпадението според формата, цвета и количеството. Играта е подходяща за бр..

16426 Andreu Toys: Дървена игра с геометрични фигури

(0)
33.90 лв.

Дървена игра с геометрични фигуриДървена образователна игра, с която децата ще се запознаят и ще научат някои от основните геометрични форми, размери и цветове. Играта е подходяща за подреждане, сорти..

16717 Andreu Toys: Дървена дъска с линии за моторни умения

(0)
66.90 лв.

Дървена дъска с линии за моторни уменияТази дъска е с 4 различни форми е идеална за развиване на моторните умения на децата. Играта и заниманията с нея помагат за трениране движенията на ръцете. Подхо..

16714 Andreu Toys: Дървена дъска с геометрични форми за плъзгане

(0)
66.90 лв.

Дървена дъска с геометрични форми за плъзганеТази дъска с геометрични фигури е идеална за развиване на моторните умения на децата. Играта и заниманията с нея помагат за трениране движенията на ръцете ..

16710 Andreu Toys: Дървена игра за сортиране/нанизване

(0)
64.90 лв.

Дървена игра за сортиране/нанизванеДетска дървена игра съдържаща 32 части в 8 цвята (16 кръгчета и 16 колчета) и дървена дъска, която служи за основа на играта. Децата трябва да разпознаят и свържат ч..

16707 Andreu Toys: Образователен пъзел за броене и дроби

(0)
61.90 лв.

Образователен пъзел за броене и дробиДетски образователен пъзел, които се състои от шест кръга в различни цветове и брой части, разделени на парчета. Този комплект ще помогне на децата лесно да усвоят..

16704 Andreu Toys: Образователен пъзел с цветни триъгълници

(0)
44.90 лв.

Образователен пъзел с цветни триъгълнициОбразователен детски пъзел с 5 цветни триъгълника с големи дръжки за по-добро захващане от малките ръчички. Пъзелът ще помогне на децата да подреждат формите в ..

16703 Andreu Toys: Образователен пъзел с цветни квадрати

(0)
44.90 лв.

Образователен пъзел с цветни квадратиОбразователен детски пъзел с 5 цветни квадратчета с големи дръжки за по-добро захващане от малките ръчички. Пъзелът ще помогне на децата да подреждат формите в опр..

16702 Andreu Toys: Образователен пъзел с цветни кръгове

(0)
44.90 лв.

Образователен пъзел с цветни кръговеОбразователен детски пъзел с 5 цветни кръгчета с големи дръжки за по-добро захващане от малките ръчички. Пъзелът ще помогне на децата да подреждат формите в определ..

16428 Andreu Toys: Дървена игра: Научи цветовете

(0)
51.90 лв.

Образователна игра: Научи цветоветеДетска образователна игра съдържаща 18 различни шаблона за подреждане на цветните кръгли елемента, с които детето ще се сблъска с различни предизвикателства. Тази иг..

Показани 1 от 30 | 85 (3 Страници)