Andreu Toys

Децата растат с положителни ценности чрез творческа игра!

Andreu Toys е основана през 1973 г. от Salvador Andreu. Компанията в момента е лидерът на продажбите на образователни дървени игри и играчки в Испания.

„Ние силно вярваме, по отношение на високото качество в целия творчески процес на играчките и игрите, които създаваме и се стремим децата да получават пълна наслада и удовлетворение от нещата които правят. Нашата основна цел е да предоставим образователни играчки и игри, които са безопасни, и да насърчим способността на децата, да се развиват в социален и емоционален аспекти. Основната ни цел е да предоставим добра и здрава игра за да помогнем на децата да се справят с предизвикателствата на утрешния ден. Стандартите за сигурност на играчките се обновяват постоянно, с цел за да се гарантира, че всички играчки на пазара са също толкова безопасни, колкото е възможно. Всички наши продукти са в съответствие с европейските норми за безопасност като EN71.

Ние сме загрижени за използването на екологично чисти суровини и поради ред други неща, правим образователните играчки от каучуково дърво.  Нашите играчки са предназначени да споделят най-добрите моменти на семейството и заедно да се обучавате и експериментирате. 

Мрежа:

16116 Andreu Toys: Сензорна игра за тактилни усещания

(0)
48.90 лв.

Сензорна игра за тактилни усещанияСензорна игра, с която децата се учат да съчетават 10-те текстури на парчетата с тези на дъската. Заниманията с тази игра помагат за развитието на тактилно разпо..

16115 Andreu Toys: Сензорно домино за тактилно разпознаване

(0)
74.90 лв.

Сензорно домино за тактилно разпознаванеОбразователен комплект за игра на домино изработено от естествено дърво и различни текстури, съдържащо 28 едри плочки. Играйте на доминото с текстури, на което ..

16114 Andreu Toys: Дървено сензорно домино с едри плочки

(0)
104.90 лв.

Дървено сензорно домино с едри плочкиОбразователен комплект за игра на домино изработено от естествено дърво, съдържащо 28 едри плочки със 7 различни сензорни гравюри. Заниманията на децата с тоз..

16113 Andreu Toys: Домино-пъзел с животни 2 в 1

(0)
37.90 лв.

Домино-пъзел с животни 2 в 1Този комплект ще изненада децата с двойно забавление. В комплекта има 28 дървени плочки, с които можете да съчетаете половинките на животните, хоризонтално и вертикално так..

16112 Andreu Toys: Дървени сензорни кубчета със звуци

(0)
54.90 лв.

Дървени сензорни кубчета със звуциТози образователен комплект съдържа 10 сензорни дървени кубчета със звуци. Сортирайте кубчетата по двойки и се научете как да различавате 5-те различни звука.  З..

16111 Andreu Toys: Дървен пъзел, Слънчева система

(0)
47.90 лв.

Дървен пъзел, Слънчева системаОбразователен дървен пъзел на слънчевата система, който ще ви помогне да научите за местоположението на всяка планета в нашата слънчева система. Техните разлики в размера..

16110 Andreu Toys: 3D дървена слънчева система

(0)
84.90 лв.

3D дървена слънчева системаОбразователен 3D пъзел на кръгла слънчева система, който ще ви помогне да научите за местоположението на всяка планета в нашата слънчева система. Техните разлики в размера, ..

16106 Andreu Toys: Сензорен пъзел с форми

(0)
54.90 лв.

Сензорен пъзел с формиДървен пъзел изработен от натурално дърво, с който децата ще могат да научат различни форми и размери. Пъзелът съдържа 12 сензорни парчета -  4 геометрични фигури, 4 различн..

TB15426 Andreu Toys: Образователна игра с кръгове и дроби

(0)
28.90 лв.

Образователна игра с кръгове и дробиДървена образователна игра с цветни форми образуващи кръгове и дроби от 1 до 4. Открийте съвпадението според формата, цвета и количеството. Играта е подходяща за бр..

16430 Andreu Toys: Дървен пъзел/низанка с геометрични фигури

(0)
44.90 лв.

Дървен пъзел/низанка с геометрични фигуриДървена образователен пъзел/низанка, с който децата ще се запознаят и ще научат някои от основните геометрични форми, размери и цветове. Играта е подходяща за ..

16426 Andreu Toys: Дървена игра с геометрични фигури

(0)
27.90 лв.

Дървена игра с геометрични фигуриДървена образователна игра, с която децата ще се запознаят и ще научат някои от основните геометрични форми, размери и цветове. Играта е подходяща за подреждане, сорти..

16201A Andreu Toys: Дървена игра: Кулата на Ханой

(0)
41.90 лв.

Дървена игра: Кулата на ХанойКулата на Ханой е математическа игра, изобретена от френския математик Едуард Люка през 19 век. Играта съдържа осем различни по размер диска и три стълба. Каква е цел..

16466 Andreu Toys: Дървена игра с чукче

(0)
29.90 лв.

Дървена игра с чукчеДетска дървена игра с чукче съдържаща една основа, 6 цветни блокчета и 1 чукче. Играчката развива координацията око-ръка, сетивата и моторните умения на децата. Изработена е от здр..

TB15432 Andreu Toys: Дървен мини лабиринт, асортимент

(0)
11.90 лв.

Дървен мини лабиринт, асортиментОпитайте се да преместите цветните топчета от единия до другия край на тези забавни лабиринти. Тази игра развива въображението и координацията и помага за развиването н..

TB15423 Andreu Toys: Дървено конче/люлка

(0)
134.90 лв.

Дървено конче/люлкаДетско дървено конче, с което децата ще се забавляват часове наред докато се люлеят с него, представяйки си че го яздят. Категория: Играчки от дървоМарка: Andreu Toys, ИспанияР..

TB15416 Andreu Toys: Дървена 3D игра на риболов с въдици

(0)
27.90 лв.

Дървена 3D игра на риболов с въдициДетска забавна игра на риболов, с която децата трябва да уловят възможно най-много рибки в рамките на 1 минута. Комплектът съдържа две въдици, дървена основа наподоб..

TB15401 Andreu Toys: Дървена къща с чукче и цветни топчета

(0)
61.90 лв.

Дървена къща с чукче и цветни топчетаЗабавна игра, с която децата удряйки с чукчето върху цветните топчета, с интерес ще наблюдават как те падат в къщата и излизат през врата. Играта може да се играе ..

16717 Andreu Toys: Дървена дъска с линии за моторни умения

(0)
66.90 лв.

Дървена дъска с линии за моторни уменияТази дъска е с 4 различни форми е идеална за развиване на моторните умения на децата. Играта и заниманията с нея помагат за трениране движенията на ръцете. Подхо..

16714 Andreu Toys: Дървена дъска с геометрични форми за плъзгане

(0)
66.90 лв.

Дървена дъска с геометрични форми за плъзганеТази дъска с геометрични фигури е идеална за развиване на моторните умения на децата. Играта и заниманията с нея помагат за трениране движенията на ръцете ..

16710 Andreu Toys: Дървена игра за сортиране/нанизване

(0)
47.90 лв.

Дървена игра за сортиране/нанизванеДетска дървена игра съдържаща 32 части в 8 цвята (16 кръгчета и 16 колчета) и дървена дъска, която служи за основа на играта. Децата трябва да разпознаят и свържат ч..

16707 Andreu Toys: Образователен пъзел за броене и дроби

(0)
59.90 лв.

Образователен пъзел за броене и дробиДетски образователен пъзел, които се състои от шест кръга в различни цветове и брой части, разделени на парчета. Този комплект ще помогне на децата лесно да усвоят..

16704 Andreu Toys: Образователен пъзел с цветни триъгълници

(0)
37.90 лв.

Образователен пъзел с цветни триъгълнициОбразователен детски пъзел с 5 цветни триъгълника с големи дръжки за по-добро захващане от малките ръчички. Пъзелът ще помогне на децата да подреждат формите в ..

16703 Andreu Toys: Образователен пъзел с цветни квадрати

(0)
37.90 лв.

Образователен пъзел с цветни квадратиОбразователен детски пъзел с 5 цветни квадратчета с големи дръжки за по-добро захващане от малките ръчички. Пъзелът ще помогне на децата да подреждат формите в опр..

16702 Andreu Toys: Образователен пъзел с цветни кръгове

(0)
37.90 лв.

Образователен пъзел с цветни кръговеОбразователен детски пъзел с 5 цветни кръгчета с големи дръжки за по-добро захващане от малките ръчички. Пъзелът ще помогне на децата да подреждат формите в определ..

16428 Andreu Toys: Дървена игра: Научи цветовете

(0)
43.90 лв.

Образователна игра: Научи цветоветеДетска образователна игра съдържаща 18 различни шаблона за подреждане на цветните кръгли елемента, с които детето ще се сблъска с различни предизвикателства. Тази иг..

16293 Andreu Toys: Логическа игра с форми и цветове

(0)
49.90 лв.

Логическа игра с форми и цветовеТази игра съдържа 25 геометрични форми, 12 двустранни работни шаблона и 1 основа, като всички елементи прилежно са подредени в дървена кутия. Играта е истинско предизви..

16166 Andreu Toys: Математически цветни блокчета

(0)
69.90 лв.

Математически цветни блокчетаКомплектът съдържа 308 цветни дървени блокчета с различна големина, подходящи за преподаване на основни математически операции. Децата сами ще търсят решения, ще откриват ..

16164 Andreu Toys: Дървени цветни блокчета

(0)
67.90 лв.

Дървени цветни блокчетаКомплектът съдържа 48 цветни блокчета с различни форми, размери и дебелина: правоъгълници, квадрати, триъгълници и кръгове. Играта с тях въвежда децата в понятията логика и мате..

16058 Andreu Toys: Магнитни букви и цифри

(0)
39.90 лв.

Магнитни букви и цифриКомплектът съдържа 75 магнитни букви, цифри и знаци, с които децата могат да упражняват своите езикови умения, да се научат да събират, изваждат, умножават и делят. Могат да се и..

16422 Andreu Toys: Дървен лабиринт: Градина

(0)
49.90 лв.

Детски лабиринт: ГрадинаТози забавен лабиринт с птички, жабка, пеперуда, калинка и цветя, ще накара палавите малчугани да ги местят по телената конструкция на лабиринта. Тази игра развива въображениет..

Показани 1 от 30 | 112 (4 Страници)