Дървени играчки


Мрежа:

8905 Kruzzel: Дървена двустранна дъска за писане

(0)
49.90 лв.

Дървена двустранна дъска за писанеДетска дъска за рисуване и писане с две лица - бяло - магнитно, върху което се пише с маркери и черно - за рисуване с тебешир. Дъската стимулира въображението и ..

9421 Kruzzel: Дървена работилница с инструменти

(0)
69.90 лв.

Дървена работилница с инструментиДървена работилница, която всеки малък майстор ще хареса. Тя ще им позволи  да имитират възрастните, а знаете, че ученето чрез имитация е най-добрия начин за разв..

9151 Kruzzel: Детска дървена кухня със светлина и аксесоари, светло кафява

(0)
245.90 лв.

Детска дървена кухня със светлина и аксесоари, светло кафяваТази дървената кухня е чудесен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира мн..

14844 Iso Trade: Дървена образователна игра/пъзел с числа и плодове

(0)
28.90 лв.

Дървена образователна игра/пъзел с числа и плодовеДървена игра/пъзел, която служи за сортиране на числа и определено ще отнеме много време на вашето дете, предоставяйки му интересно забавление и творч..

17252 Iso Trade: Дървена образователна игра с рибки, числа и фигури

(0)
54.90 лв.

Дървена образователна игра с рибки, числа и фигуриТази игра съдържа в себе си различни занимания с числа, рибки, цветни топчета и фигури и е страхотно забавление за креативните деца. Изработена е от е..

9419 Kruzzel: Детска раничка с музикални инструменти

(0)
58.90 лв.

Детска раничка с музикални инструментиЗарадвайте децата си с тази раничка, която е пълна с различни музикални инструменти. Истинско богатство за всички малки почитатели на музиката. Комплектът съдържа..

17253 Kruzzel: Дървена мозайка с геометрични фигури

(0)
17.90 лв.

Дървена мозайка с геометрични фигуриОбразователна мозайка, която развива и учи децата да разпознават цветовете и формите на геометричните фигури. Отделните части са в различни цветове. В комплекта ще ..

11224 Iso Trade: Дървена игра за баланс с плодчета

(0)
19.90 лв.

Дървена игра за баланс с плодчетаТази игра за баланс с плодчета е чудесна идея за забавление на вашето дете. Целта на играта е да подреждате плодчетата едно върху друго, така че да не падат от люлееща..

9367 Kruzzel: Дървено куфарче с инструменти

(0)
41.90 лв.

Дървено куфарче с инструментиКомплект с дървени инструменти в куфарче, от които всеки майстор се нуждае.Всеки малък майстор със сигурност ще оцени този набора включващ 25 броя инструменти: трион, чук,..

9441 Kruzzel: Дървен стол/работилница с инструменти

(0)
68.90 лв.

Дървен стол/работилница с инструментиТози комплект е едно страхотно предизвикателство за малките майстори, които сами ще могат да си сглобят стол, маса или своя работилница!Играта в работилницата с ин..

9368 Kruzzel: Дървен образователен куб с часовник

(0)
26.90 лв.

 Дървен образователен куб с часовникДървен образователен куб, с който децата ще разучават нови за тях фигури и цветове. Тази играчка подпомага правилното развитие на детето ви и не само запълва в..

17244 Kruzzel: Дървена игра на риболов

(0)
25.90 лв.

Дървена игра на риболовЗабавна детска игра за всички малки рибари!Тази игра с рибки с въдица представлява добре изработена дидактическа играчка за деца от 3-годишна възраст. Задачата на децата е да ул..

11225 Kruzzel: Дървена кутия с инструменти, Малкият майстор

(0)
28.90 лв.

Дървена кутия с инструменти, Малкият майсторВсеки малък майстор се нуждае от свой комплект с инструменти, за да може да помага на своя татко вкъщи. Освен най-важните инструменти, кутията съдържа и доп..

8335 Iso Trade: Детска дървена люлка с мека седалка, 3 в 1, сива

(0)
116.90 лв.

Детска дървена люлка с мека седалка, 3 в 1, сиваТази дървена люлка е чудесен вариант да създадете приказна атмосфера на вашето дете и да превърнете детството в незабравимо приключение. Тя е страхотно ..

8257 Malatec: Дървена преграда/решетка

(0)
84.90 лв.

Дървена преграда/решеткаТази преграда е изработена от борова дървесина. Ръбовете са естествено заоблени и всички те са прецизно полирани. Преградата може да бъде монтирана на входа на стълбите, за да ..

17490 Kruzzel: Комплект с дървени влакчета, 3 броя

(0)
52.90 лв.

Комплект с дървени влакчета, 3 брояЧудесна играчка за всички малки любители на влаковите приключения. Комплектът съдържа 3 локомотива и 9 вагона, които се свързват по между си с магнити.Многобройните ..

14843 Iso Trade: Монтесори, Образователна игра с числа

(0)
15.90 лв.

Монтесори, Образователна игра с числаПрактичен образователен комплект за овладяване на основите на математиката с числа и клечки за броене. Тази образователна играчка по метода Монтесори ще развие уме..

9358 Kruzzel: Дървен конструктор, Работилница с инструменти

(0)
38.90 лв.

Дървен конструктор, Работилница с инструментиСтрахотен дървен набор от инструменти, идеален за малки майстори "направи си сам"! Тази дървена работилница с инструменти ще зарадва всеки малчуган, който ..

11245 Iso Trade: Дървен куб с активни занимания

(0)
35.90 лв.

Дървен куб с активни заниманияДървен образователен куб, с който децата ще разучават нови за тях фигури и цветове. Кубът има 5 страни в свежи цветове и на всяка от тях има различна задача за детето. Ро..

11221 Iso Trade: Дървена писта с игра на риболов

(0)
34.90 лв.

Дървена писта с игра на риболовЗарадвайте вашите деца с този невероятен дървен комплект, включващ в себе си железопътна дървена писта и любимата на много деца игра - Магнитен риболов. Страхотна играчк..

9445 Kruzzel: Дървена количка/проходилка с цветни блокчета, Жабка

(0)
49.90 лв.

Дървена количка/проходилка с цветни блокчета, ЖабкаДетска дървена количка за съхранение и доставка на строителни блокове, която е страхотно помощно средство за първите стъпки на вашите деца. Зелената ..

10978 Iso Trade: Дървена магнитна игра, Улови гъсениците

(0)
25.90 лв.

Дървена магнитна игра, Улови гъсеницитеС тази магнитна игра децата ще се състезават да уловят повече гъсеници с помощта на магнити, прикрепени към въдиците.Играта е изработена от дърво, ръбът на основ..

9413 Iso Trade: Комплект с дървени мебели за къща за кукли

(0)
54.90 лв.

Комплект с дървени мебели за къща за куклиПозволете на децата да обзаведат къщата си за кукли с този луксозен комплект от мебели.Мебелите са изработени в бели и розови цветове, а това със сигурност ще..

6308 Malatec: Детска дървена люлка с въжета

(0)
25.90 лв.

Детска дървена люлка с въжетаДетска градинска люлка, с която децата не само се забавляват, но и прекарват много време на чист въздух, упражняват баланса и координацията. Люлеенето и усещането за безте..

6508 Malatec: Дървено легло/люлка за кукли със завивка

(0)
52.90 лв.

Дървено легло/люлка за кукли със завивкаКрасива класическа дървена люлка за кукли, изработена от естествени материали. Люлката включва възглавница и меко одеяло. Благодарение на тази играчката де..

9397 Kruzzel: Дървено цветно домино, Рали, голямо

(0)
79.90 лв.

Дървено цветно домино, Рали, голямоТова цветно домино е изработено от букова дървесина и е чудесно забавление за децата. Нежните цветове на различните плочки ще стимулират въображението и креативностт..

11228 Iso Trade: Дървени блокчета с постелка, Happy City

(0)
58.90 лв.

Дървени блокчета с постелка, Happy CityИзградете своя град от дървени кубчета! Красивите образователни блокчета с различни изображения ще научат децата на буквите, цифрите или английски думи със забав..

9150 Kruzzel: Детска дървена кухня със светлина аксесоари, сиво-кафява

(0)
245.90 лв.

Детска дървена кухня със светлина аксесоари, сиво-кафяваТази дървената кухня е чудесен начин да прекарате време с децата си, които обичат да играят у дома и да приготвят храна.Кухнята гарантира много ..

7711 Malatec: Дървен образователен куб с лабиринт, 8 в 1

(0)
77.90 лв.

Дървен образователен куб с лабиринт, 8 в 1Цветна дървена интерактивна играчка под формата на образователен куб, с която ще позволите на децата си да упражняват двигателни умения, да разпознават форми ..

11222 Iso Trade: Дървено влакче с релси и аксесоари

(0)
124.90 лв.

Дървено влакче с релси и аксесоариТози голям набор от влакови коловози с мост съдържа части за сглобяване на дълъг коловоз, който можете да сглобите с редица аксесоари като ключове, завои, мост, барие..

Показани 1 от 30 | 1479 (50 Страници)