Дървени играчки


Мрежа:

17652 APLI Kids: Моята първа дървена мозайка

(0)
32.90 лв.

Моята първа дървена мозайкаДървена мозайка с 15 парчета, която ще запознае най-малките дечица с цветовете и различни геометрични фигури, които се вписват в различните картини. Детето ви трябва да пост..

65959 KidKraft: Дървена къща за кукли: Попи

(0)
339.90 лв.

Дървена къща за кукли: АваКрасива, нежна, компактна – това са характеристиките на дървена къща за кукли – Попи. Тя е модерна, различна, компактна и съвременна детска дървена къща за кукли с височина н..

5708 Eichhorn: Дървени кубчета/пъзел: Peppa Pig

(0)
29.90 лв.

Дървени кубчета/пъзел: Peppa PigКомплект от 12 дървени кубчета с различни мотиви, с които децата могат да си подредят 6 различни пъзела с изображенията на Peppa Pig. Paзмep нa нapeдeнaтa ĸapтинĸa: 16 ..

9028 Eichhorn: Дървен конструктор с болтове и гайки

(0)
45.90 лв.

Дървен конструктор с болтове и гайкиДетски конструктор съдържащ дървени болтове, гайки и големи елементи, с който детето ви ще развие сръчност, пространствена ориентация, логическо мислене и въобр..

4595 Eichhorn: Дървено колело

(0)
99.90 лв.

Дървено колелоСтрахотно дървено колело, което може да се използва както на закрито, така и на открито, като се задвижва бутайки се с крачета. Колелото е идеалното първо превозно средство за малките де..

4504 Eichhorn: Въжена стълба

(0)
25.90 лв.

Въжена стълбаВъжена стълба с пет здрави стъпала, изработени от висококачествено дърво, осигурява сигурна гаранция за фантастично забавление при катерене на открито. Въжената стълба е с дължина 170см. ..

4503 Eichhorn: Дървена люлка с въжета

(0)
29.90 лв.

Дървена люлка с въжетаВисококачествената люлка Eichhorn е тествана и сертифицирана от TÜV GS и осигурява висока степен на безопасност за много забавления. Люлката има максимален капацитет за тегло от ..

14338 Melissa&Doug: Детска дървена кухня, Бяла

(0)
468.90 лв.

Детска дървена кухня, Бяла, голямаТази красиво проектирана дървена кухня, ще се превърне в любимото място за приготвяне на вкусни ястия и сладкиши на вашите деца.Младите начинаещи готвачи могат да усъ..

BJ770 BIGJIGS Toys: Дървени патенца с въже за дърпане

(0)
13.90 лв.

Дървени патенца с въже за дърпанеТези дървени патеnca за дърпане са предназначени за деца над 1 година и са прекрасно средство за насърчаване на тяхната мобилност и сръчност.Забавните патенца ще дарят..

BJT471 BIGJIGS Toys: Дървено влакче с лакомства

(0)
24.90 лв.

Дървено влакче с лакомстваТова розово дървено локомотивче тегли след себе си 3 вагона съдържащи товар със сладки лакомства. Доставя се в комплект с 2 дървени релси. Комплектът е съвместим със всички о..

BJT474 BIGJIGS Toys: Дървено влакче, Пожарна

(0)
24.90 лв.

Дървено влакче, ПожарнаТова дървено влакче е в готовност да се отзове на помощ и заедно с вас да изгасите горящите пламъци. Влакчето разполага с 1 локомотив, 3 вагончета с подвижен товар - резервоар с..

BJ509 BIGJIGS Toys: Дървен пъзел, Асоциации

(0)
17.90 лв.

Дървен пъзел, АсоциацииВсяко едно от парчетата на този колоритен пъзел с животни е с дупка по средата. Това ги прави лесни за вдигане и помага на децата да забележат перфектното съвпадение, което..

BJ757 BIGJIGS Toys: Дървен пъзел, Английската азбука

(0)
13.90 лв.

Дървен пъзел, Английската азбукаУченето на буквите от английската азбука и съставянето на кратки думи ще е много забавно за децата с този цветен дървен пъзел на Bigjigs. Всяка ярко оцветена буква отго..

BJ076 BIGJIGS Toys: Дървена играчка с въртящи се кубчета, Море

(0)
14.90 лв.

 Дървена играчка с въртящи се кубчета, МореС тази забавна играчка, децата ще усукват и завъртат дървените кубчета, като се опитват да съчетаят главата, тялото и опашката на съответното морско жив..

BJ275 BIGJIGS Toys: Дървени магнитни, Горски обитатели

(0)
16.90 лв.

Дървени магнитни, Горски обитателиКомплект от 35 дървени магнити на тема "Горските обитатели", с които могат да се разказват различни истории. Те са изработени от дърво и имат магнитни гърбове и включ..

BJT451 BIGJIGS Toys: Дървено влакче, Принцеса

(0)
26.90 лв.

Дървено влакче, ПринцесаНаправете път на принцесата да мине с дървеното влакче на Bigjigs Toys. Влакчето е с красиви розови детайли и разполага с 1 локомотив, 3 вагончета с подвижен товар и 2 дървени ..

BB137 BIGJIGS Toys: Дървена играчка за бутане, Тигър

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ТигърЗарадвайте своето мъниче с тази дървена играчка тигърче с дръжка за бутане, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки я по земята. Играчката е подходяща..

BJ711 BIGJIGS Toys: Комплект с 6 яйца в кутия

(0)
11.90 лв.

Комплект с 6 яйца в кутияТези реалистично изглеждащи дървени яйца в кутия са идеалното допълнение към всяка дървена кухня или магазин. Три от яйцата са кафяви, а три са бели, за да помогнат на вашето ..

BJT461 BIGJIGS Toys: Дървено влакче, Virgin Pendolino

(0)
26.90 лв.

Дървено влакче, Virgin PendolinoДървено емблематично влакче в стил Virgin Pendolino, което е идеално допълнение към железопътните комплекти на Bigjigs и е в комплект с два локомотива и вагон, свъ..

BB073 BIGJIGS Toys: Дървено куче с лабиринт

(0)
15.90 лв.

Дървено куче с лабиринтПомогнете на вашето мъниче да развие сръчността си с това дървено кученце с вграден лабиринт. Играейки с лабиринта, детето ви ще може да ръководи цветните мъниста нагоре и надол..

BJ909 BIGJIGS Toys: Магнитен пъзел, Ферма

(0)
17.90 лв.

Магнитен пъзел, ФермаТози забавен пъзел с магнитна дъска не само ще научи децата за това, което биха могли да намерят във фермата, но и ще ги насърчи да използват въображението си и да си измислят и р..

BB093 BIGJIGS Toys: Дървен сортер с геометрични фигури

(0)
22.90 лв.

Дървен сортер с геометрични фигуриС тази игра, Вие ще помогнете на децата си да се научат да разпознават цветовете и формите, опитвайки се да ги сортират. Те трябва да поставят фигурите в правилните п..

BB104 BIGJIGS Toys: Дървени кубчета/пъзел, Животни

(0)
19.90 лв.

Дървени кубчета/пъзел, ЖивотниКомплект от 9 дървени кубчета, с които могат да се подредят 4 различни изображения с животни - зайче, куче, коте и морско свинче. Разбъркайте всички кубчета и се опитайте..

BJ698 BIGJIGS Toys: Дървена игра с животни

(0)
32.90 лв.

Дървена игра с животниЗабавна детска игра със състезателен характер, с която децата ще опознаят различните животни и ще научат по нещо любопитно за тях, играейки със своите родители. Правилата на..

BJ955 BIGJIGS Toys: Мини боулинг с животните от фермата

(0)
18.90 лв.

Мини боулинг с животните от ферматаЗабавна игра на боулинг с ярко оцветени дървени кегли, които не обичат нищо повече от това да бъдат свалени на земята, изправени и след това отново повалени! Иг..

BB140 BIGJIGS Toys: Дървена играчка за бутане, Таралеж

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ТаралежЗарадвайте своето мъниче с това дървено таралежче с дръжка, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки го по земята. Играчката е подходяща както за игр..

BJ771 BIGJIGS Toys: Детска дървена люлка

(0)
29.90 лв.

Детска дървена люлкаДървената люлка с цветни мъниста може да бъде поставена в двора и детето да се радва на топлите дни, докато се люшка. Тя разполага с предпазен колан и интересни многоцветни топчета..

BB138 BIGJIGS Toys: Дървена играчка за бутане, Коте

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, КотеЗарадвайте своето мъниче с това дървено коте с дръжка, която ще го насърчи да направи първите си стъпки, бутайки го по земята. Играчката е подходяща както за игра у дома..

BJ883 BIGJIGS Toys: Дървен стан за тъкане

(0)
16.90 лв.

Дървен стан за тъканеТрадиционен дървен стан за тъкане, който включва ярко оцветени прежди и селекция от основни инструменти. С негова помощ детето ви ще усвои основни техники на тъкането и ще може да..

BJ796 BIGJIGS Toys: Дървена игра за баланс, Куче

(0)
19.90 лв.

Дървена игра за баланс, КучеЦветна дървена игра за подреждане, с която децата могат да изследват основите на баланса и последователностите, докато подреждат цветните пръчки върху кученцето.Играта разв..

Показани 1 от 30 | 1345 (45 Страници)