Domus Kits

Мрежа:

40032 Domus Kits: Макет с мини тухли: Къща с мелница

(0)
95.90 лв.

Къща с вятърна мелницаНевероятен макет, с който можете да си проектирате къща с вятърна мелница в английски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво и керамика), които са вклю..

40036 Domus Kits: Къща Рустика 2: Средиземноморски стил

(0)
99.90 лв.

Къща Рустика 2: Средиземноморски стилНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте къща в средиземноморски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика ..

40037 Domus Kits: Къща Рустика 3: Средиземноморски стил

(0)
99.90 лв.

Къща Рустика 3: Средиземноморски стилНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте къща в средиземноморски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика ..

40039 Domus Kits: Къща Рустика 5: Средиземноморски стил

(0)
105.90 лв.

Къща Рустика 5: Средиземноморски стилНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте къща в средиземноморски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика ..

40043 Domus Kits: Макет с мини тухли: Каменна къща II

(0)
84.90 лв.

Макет с мини тухли: Каменна къща IIНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте провинциална каменна къща в английски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърв..

40075 Domus Kits: Макет с мини тухли: Църква St. Pere d´Auira

(0)
102.90 лв.

Макет с мини тухли: Църква St. Pere d´AuiraНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте каменна църква в романски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, к..

40076 Domus Kits: Римски параклис St. Joan de Caselles

(0)
126.90 лв.

Римски параклис St. Joan de Caselles Невероятен макет, с който можете да проектирате и постройте Римски параклис в романски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, кера..

40077 Domus Kits: Църква St. Climent Coll de Nargó, Испания

(0)
157.90 лв.

Църква St. Climent Coll de Nargó ИспанияНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте църква St. Climent Coll de Nargó намираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на естествени м..

40086 Domus Kits: Църква St. Juan de Baños, Испания

(0)
89.90 лв.

Църква St. Juan de Baños, ИспанияНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте най-старата църква в Испания St. Juan de Baños. Моделът се изгражда с помощта на естествени материали ..

40087 Domus Kits: Църква St. Salvador de Cantamuda, Испания

(0)
105.90 лв.

Църква St. Salvador de Cantamuda, ИспанияНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивата църква St. Salvador de Cantamuda намираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на е..

40088 Domus Kits: Църква St. Martí Vell, Испания

(0)
89.90 лв.

Църква St. Martí Vell: ИспанияНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивата църква St. Martí Vell намираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (д..

40089 Domus Kits: Параклис Arenillas de Ebro, Испания

(0)
89.90 лв.

Параклис Arenillas de Ebro, ИспанияНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивия храм/параклис Arenillas de Ebro намираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на естествен..

40092 Domus Kits: Църквата St. Maria Magdalena

(0)
119.90 лв.

Църквата St. Maria MagdalenaНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивата църква St. Pedro Lárrede намираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на естествени матери..

40097 Domus Kits: Църквата St. Adrian de Argineta

(0)
105.90 лв.

Църквата St. Adrian de ArginetaНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивата църква St. Adrian de Argineta намираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на естествен..

40099 Domus Kits: Църквата St. Joan de Boi

(0)
89.90 лв.

Църквата St. Joan de BoiНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивата църква Църквата St. Joan de Boi. Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керами..

40111 Domus Kits: Макет с мини тухли: Къща

(0)
39.90 лв.

Макет с мини тухли: КъщаНевероятен макет от истински тухлички, с който може да се проектира и сглоби красива къща. Комплектът е предназначен за деца и начинаещи хоби моделисти. Моделът се изгражд..

40112 Domus Kits: Макет с мини тухли: Къща

(0)
44.90 лв.

Макет с мини тухли: КъщаНевероятен макет от истински тухлички, с който може да се проектира и сглоби красива къща. Комплектът е предназначен за деца и начинаещи хоби моделисти. Моделът се изгражд..

40113 Domus Kits: Макет с мини тухли: Къща

(0)
44.90 лв.

Макет с мини тухли: КъщаНевероятен макет от истински тухлички, с който може да се проектира и сглоби красива къща. Комплектът е предназначен за деца и начинаещи хоби моделисти. Моделът се изгражд..

40115 Domus Kits: Макет с мини тухли: Къща

(0)
55.90 лв.

Макет с истински тухли: КъщаНевероятен макет от истински тухлички, с който може да се проектира и сглоби красива къща. Комплектът е предназначен за деца и начинаещи хоби моделисти. Моделът се изг..

40116 Domus Kits: Макет с мини тухли: Къща

(0)
55.90 лв.

Макет с мини тухли: КъщаНевероятен макет от истински тухлички, с който може да се проектира и сглоби красива къща. Комплектът е предназначен за деца и начинаещи хоби моделисти. Моделът се изгражд..

40204 Domus Kits: Макет с мини тухли, Диорама с къщи

(0)
98.90 лв.

Макет с мини тухли: Диорама с къщиНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивa диорама с три къщи, църква и каменен мост.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (д..

40205 Domus Kits: Макет с мини тухли: Диорама с къщи и ЖП гара

(0)
98.90 лв.

Диорама с къщи и ЖП гараНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивa диорама в английски стил с две къщи, ЖП гара и плевня с животни.Моделът се изгражда с помощта на естествени ..

40211 Domus Kits: Макет с мини тухли: Средиземноморски фар

(0)
91.90 лв.

Средиземноморски фарНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красив пейзаж със средиземноморски фар.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика и растител..

40212 Domus Kits: Макет с мини тухли: Диорама с вятърни мелници

(0)
111.90 лв.

Диорама с вятърни мелнициНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивa диорама на съществуваща местност на три вятърни мелници и къщи в испански стил. Моделът се изгражда с ..

40213 Domus Kits: Диорама с мини тухли: Къща с фар

(0)
72.90 лв.

Диорама с мини тухли: Къща с фарНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивa диорама на реално съществуваща местност с къща и фар в средиземноморски стил.Моделът се изгражда с п..

40214 Domus Kits: Диорама с мини тухли, Манастир с църква

(0)
119.90 лв.

Диорама с мини тухли: Манастир с църкваНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красивa диорама на реално съществуваща местност с манасир и църква в романски стил.Моделът се изгражд..

40300 Domus Kits: Макет с мини тухли, Провинциален град

(0)
397.90 лв.

Макет с мини тухли, Провинциален градС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък няколко къщи, фар и градинка със зеленина.Комплектите Domus се предлагат в комплект с тухли, к..

40301 Domus Kits: Макет с мини тухли, Фар

(0)
79.90 лв.

Макет с мини тухли: ФарНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красив пейзаж с фар с помощта на мини тухлички.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика..

40302 Domus Kits: Макет с мини тухли: Каменна къща

(0)
84.90 лв.

Макет с мини тухли: Каменна къщаНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красива каменна къща в английски стил.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика..

40303 Domus Kits: Макет с мини тухли: Английски бар

(0)
109.90 лв.

Макет с мини тухли: Английски барКрасив макет на английски бар в провинциален стил. Rovers Return inn е бар от английския сериал Coronation street. Моделът се изгражда с помощта на естествени мат..

Показани 1 от 30 | 53 (2 Страници)