Dickie Toys 1001 Dickie Toys Светеща количка: Transformers

Преглеждания 277

13.90 лв.
  • Производител: Dickie Toys
  • Код на продукта: 1001 Dickie Toys Светеща количка: Transformers
  • Наличност: В наличност

Светеща количка: Transformers

Категория: Детски играчки

Марка: Dickie Toys, Германия

Размер: 7 см

Подходящ за деца над: 5+ години

Дизайнът на всяка една от петте колички е базиран на роботите от популярния филм Transformers. С тях децата могат да правят вълнуващи състезания с героите. Количките са изработени от висококачествена стомана, така че те издържат на многобройните битки. Всяка от тях е със светещо шаси. Цената е за 1 брой. 

Любопитно за производителя

Играта е част от живота! Всяко дете без значение на колко години е се радва по свой начин на всяка една играчка. Играчките на Simba карат децата да развиват своите социални умения, насърчава концентрацията им и развива тяхната интелигентност докато играят. В голямото семейство на забавата влизат марките Simba Toys, Dicke Toys, Smobi, Eichhorn, Noris, Tamaya, Carson, Nicotoy, Schico, Solido, Schipper, Zoch, Heros, като всички те са сред най - големите производители на висококачествени и здрави детски играчки!Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
Dickie Toys

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.