Orion Toys 620054 Акумулаторно АТВ

Преглеждания 473

152.90 лв.
  • Производител: Orion Toys
  • Код на продукта: 620054 Акумулаторно АТВ
  • Наличност: В наличност

Акумулаторно АТВ

Категория: Играчки 

Марка: Orion Toys

Размер: 72 x 41 x 46 см

Подходящ за деца над: 3+ години

Произход: Украйна

Това детско бъги АТВ ще допринесе за дългите разходки навън на всяко дете. Изработено е от здрава и качествена пластмаса, с въртящ се волан, удобна седалка и акумулаторна батерия. Всяко дете ще се радва да го притежава. Не ги карайте да чакат. От модела се предлагат различни цветове - червено, жълто, зелено, оранжево. При поръчка, моля отбележете, кой цвят сте си избрали.

Любопитно за производителя

Orion Toys е водеща компания в Източна Европа занимаваща се с производство на интересни пластмасови играчки с архитектурен дизайн. Продуктите са с европейски, руски и национални сертификати за качество и в пълно съответствие с европейските екологични стандарти. За производството на всяка една от играчките са използвани само висококачествени суровини. Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
Orion Toys

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.