Studio Pets Книжки за оцветяване и творчески комплекти

Studio Pets е марка създадена с много любов към домашните любимци - кучета и котки и предлага на децата най-красивите и дизайнерски книжки за оцветяване с хубав фон, стикери и шаблони, дневници с катинари, тетрадки и креативни творчески комплекти!

Всички страници за оцветяване са супер забавни и са свързани с любимите на всички деца - кученца и котета! Всеки любител на животните се разтапя пред визията на тези продукти.

В тайните дневници с ключалки на Studio Pets, децата ще могат да запазят всичките си тайни само за себе си. Те са с твърди корици и със щампи на сладки кученца и котета и имат цветна хартия от вътрешната страна. Ето как записките на вашите истории, тайни или стихове ще бъдат на безопасно място.

Мрежа:

6944 Studio Pets Книжка за оцветяване със стикери, Кученцето Ади

(0)
24.90 лв.

Книжка за оцветяване със стикери, Кученцето АдиКреативността на вашите деца ще разцъфти с тази книжка за оцветяване със стикери в компанията на сладкото кученце Ади, което е един от моделите на Studio..

6943 Studio Pets Книжка за оцветяване със стикери, Котето Пейдж

(0)
24.90 лв.

Книжка за оцветяване със стикери, Котето ПейджКреативността на вашите деца ще разцъфти с тази книжка за оцветяване със стикери в компанията на сладкото коте Пейдж, което е един от любимите модели на S..

6964 Studio Pets Мини фотостудио с 3D модели на животни и цветни фонове

(0)
31.90 лв.

Мини фотостудио с 3D модели на животни и цветни фоновеТози забавен комплект ще ви позволи да си изградите свое собствено фотостудио, в което ще снимате на воля любимите си супер модели в лицето на сла..

6477 Studio Pets Папка с листа и пликове за писма, Love Letters

(0)
29.90 лв.

Папка с листа и пликове за писма, Love LettersДетска папка с разделители, включваща 24 красиви и декорирани листа с коте, куче и зайче и 6 цветни плика за писма, които ще ви позволят да напишете най-о..

6472 Studio Pets Комплект с 2D гумички, Кученца

(0)
13.90 лв.

Комплект с 2D гумички, КученцаС този комплект включващ 4 цветни 2D гумички с кученца, писането ви ще се превърне в много забавно. Вече няма да се притеснявате, ако сбъркате някоя буква или цифра, защо..

6471 Studio Pets Комплект с 2D гумички, Котенца

(0)
13.90 лв.

Комплект с 2D гумички, КотенцаС този комплект включващ 4 цветни 2D гумички със котенца, писането ви ще се превърне в много забавно. Вече няма да се притеснявате, ако сбъркате някоя буква или цифра, за..

6473 Studio Pets Комплект 2D гумички със зайчета

(0)
13.90 лв.

Комплект 2D гумички със зайчетаС тези красиви и цветни 2D гумички със зайчета от Studio Pets писането ще се превърне в много забавно. Вече няма да се притеснявате, ако сбъркате някоя буква или цифра, ..

6946 Studio Pets Албум със стикери и сцени, Missy

(0)
21.90 лв.

Албум със стикери и сцени, MissyАко децата Ви харесват сладки кучета и котки, то този голям албум със стикери е точно за тях.Албумът съдържа 21 цветни сцени и 6 големи листа включващи над 220 стикера ..

6987 Studio Pets Книжка със стикери за паспорт и куфарчета, голяма

(0)
19.90 лв.

Книжка със стикери за паспорт и куфарчета, голямаТази книжка със стикери има 31 страници с множество различни стикери, с които ще можете да персонализирате своето любимо плюшено животно, както и негов..

6335 Studio Pets Детски 3D пъзел със сиво коте в чаша

(0)
19.90 лв.

Детски 3D пъзел със сиво коте в чашаАх, че сладко! Пъзел с котенце в картонена кутия от мляко.Този детски пъзел съдържа 48 части е с изображение на сладко сиво коте в чаша и е с 3D ефект. Подредете пъ..

6334 Studio Pets Детски 3D пъзел с кученце Чихуахуа

(0)
19.90 лв.

Детски 3D пъзел с кученце ЧихуахуаАх, че сладко! Пъзел с кученце в картонена кутия от мляко.Този детски пъзел съдържа 48 части е с изображение на сладко кученце Чихуахуа и е с 3D ефект. Подредете пъзе..

6910 Studio Pets Тетрадка А6, Кученце

(0)
12.90 лв.

Тетрадка А6, КученцеТази тетрадка А6 е с красива щампа на облечено кученце и е подходяща за всички деца и възрастни харесващи кученцата. В нея ще можете да записвате своите задачи, мисли, стихове и ме..

6909 Studio Pets Тетрадка А6, Котето Пейдж

(0)
12.90 лв.

Тетрадка А6, Котето ПейджТази тетрадка А6 е с красива щампа на котето Пейдж и е подходяща за всички деца и възрастни харесващи сладки котенца. В нея ще можете да записвате своите задачи, мисли, стихов..

6913 Studio Pets Тефтер с химикал в кутия, Kученце

(0)
24.90 лв.

Тефтер с химикал в кутия, KученцеВсяко дете ще се радва да получи този красив тефтер с твърди корици, върху който позира сладкото кученце - английски булдог. В него децата ще могат да записват своите ..

6912 Studio Pets Тефтер с химикал в кутия, Kотето Райбен

(0)
24.90 лв.

Тефтер с химикал в кутия, Kотето РайбенВсяко дете ще се радва да получи този красив тефтер с твърди корици, върху който позира сладкото коте Райбен. В него децата ще могат да записват своите задачи, м..

6966 Studio Pets Комплект с печати, картички и писма за декорация

(0)
38.90 лв.

Комплект с печати, картички и писма за декорацияАко търсите красив и креативен комплект за писане и декорация, с който да развихрите въображението си и да направите най-красивите поздравителни картичк..

6951 Studio Pets Комплект с цветни химикалки, Котето Рей Бен

(0)
12.90 лв.

Комплект с цветни химикалки, Котето Рей БенКомплект от 10 цветни химикалки с тънки писци, с които можете да внесете блясък в тетрадките си, бележниците, тайният ви дневник, а защо не и в рисунките и к..

6949 Studio Pets Цветни моливи, 12 броя

(0)
12.90 лв.

Цветни моливи, 12 брояДобавете цвят в рисунките си и книжките за оцветяване с тези цветни моливи на Studio Pets. Комплектът съдържа 12 цвята: жълто, светло розово, тъмно розово, оранжево, червено, лил..

6947 Studio Pets Албум със стикери и сцени, голям

(0)
21.90 лв.

Албум със стикери и сцени, голямАко децата Ви харесват сладки кучета и котки, то този голям албум със стикери е точно за тях.Албумът съдържа 21 цветни сцени и 6 големи листа включващи над 220 стикера ..

6446 Studio Pets Таен дневник с катинарче, Кученцето Бисквитка

(0)
31.90 лв.

Таен дневник с катинарче, Кученцето БисквиткаЗапазете тайните си далеч от всички с този красив дневник в пастелни цветове заключващ се със златно катинарче и в компанията на сладкото кученце, пуделчет..

6447 Studio Pets Таен дневник с катинарче, Котето Мауси

(0)
31.90 лв.

Таен дневник с катинарче, Котето МаусиЗапазете тайните си далеч от всички с този красив дневник в пастелни цветове заключващ се със златно катинарче и в компанията на най-сладкото коте Мауси на Studio..

6449 Studio Pets Таен дневник с катинарче, Кученце Померан

(0)
31.90 лв.

Таен дневник с катинарче, Кученце ПомеранЗапазете тайните си далеч от всички с този красив дневник в пастелни цветове заключващ се със златно катинарче и в компанията на едно много сладко кученце с па..

6448 Studio Pets Таен дневник с катинарче, Кученце Джак Ръсел

(0)
31.90 лв.

Таен дневник с катинарче, Кученце Джак РъселЗапазете тайните си далеч от всички с този красив детски дневник в пастелни цветове със златно катинарче и в компанията на едно най-сладките кученца Джак Ръ..

6480 Studio Pets Бележник с химикал в кутия със Зайчето BunBun

(0)
24.90 лв.

Бележник с химикал в кутия със Зайчето BunBunВсяко дете ще се радва да получи този красив бележник с твърди корици, върху който позира сладкото зайче BunBun. В неговата компания децата ще могат да зап..

6479 Studio Pets Бележник с химикал в кутия с кученцето Помпон

(0)
24.90 лв.

Бележник с химикал в кутия с кученцето ПомпонВсяко дете ще се радва да получи този красив бележник с твърди корици, върху който позира сладкото кученце Помпон. В него децата ще могат да записват своит..

6478 Studio Pets Бележник с химикал в кутия с котето Мауси

(0)
24.90 лв.

Бележник с химикал в кутия с котето МаусиВсяко дете ще се радва да получи този красив бележник с твърди корици, върху който позира сладкото коте Мауси. В него децата ще могат да записват своите задачи..

6484 Studio Pets Тефтер с химикалка, листчета и разделители, Помпон

(0)
18.90 лв.

Тефтер с химикалка, листчета и разделители, ПомпонТози удобен и супер сладък тефтер с неустоимото кученце Помпон ще бъде от полза на всяко дете, което всеки ден ще го носи със себе си в училище или ще..

6483 Studio Pets Тефтер с химикалка, листчета и разделители, Мауси

(0)
18.90 лв.

Тефтер с химикалка, листчета и разделители, МаусиТози удобен и супер сладък тефтер с котето Мауси ще бъде от полза на всяко дете, което всеки ден ще го носи със себе си в училище или ще му служи вкъщи..

6963_1 Studio Pets Книжка за оцветяване със стикери, Кученце

(0)
19.90 лв.

Книжка за оцветяване със стикери, КученцеКреативността на вашите деца обичащи кученца ще разцъфти с тази сладка книжка за оцветяване със стикери в компанията на това неустоимо кученце облечено в дрешк..

Очаква се доставка
Бърз поглед
Ново

6963 Studio Pets Книжка за оцветяване със стикери, Коте

(0)
19.90 лв.

Книжка за оцветяване със стикери, КотеКреативността на вашите деца обичащи котенца ще разцъфти с тази сладка книжка за оцветяване със стикери в компанията на сладкото коте облечено в плетен пуловер, п..

Показани 1 от 30 | 32 (2 Страници)