SES Crearive


Игрите с продуктите на SES са забавни, безопасни и образователни за вашите деца. На каквато и възраст да са децата, SES има продукти за всеки. Ако децата са на възраст между 1 и 5 години, то можете да изберете продукти, с които да им помогнете да научат основни умения по забавен начин. Ако децата са по-малки, тогава изберете комплект, с които ще им помогне да развият своето въображение и креативност. Крайният резултат винаги ще е положителен. Играчките и комплектите на SES отговарят на всички важни изисквания: те са безопасни, чисти, миещи се, без глутен, нетоксични, без парабени, имат ясни инструкции и ръководства. Това означава, че родителите могат да се отпуснат и да си починат, докато децата им играят.

Мрежа:

14612 SES Creative: Направи си сам: Животни

(0)
13.90 лв.

Направи си сам: ЖивотниТози творчески комплект ще ви помогне сами да си направите 8 различни животни, с които да играете. За сега те си нямат нищо! Направете им гриви, опашки, крака и вмъкнете шенилов..

14583 SES Creative: Дърводелски комплект с превозни средства

(0)
33.90 лв.

Дърводелски комплект с превозни средстваНаправете си сами превозни средства от дърво, като използвате чукчето и пластмасовите щифтове, за да свържете различните части заедно. Частите лесно могат да се..

14422 SES Creative: Сензорна игра: Научи формите

(0)
32.90 лв.

Сензорна игра: Научи формитеС този комплект децата ще се научат да разпознават различните форми, материали, цветове и текстури, докато създават красиви огърлици. Безопасният свързващ кабел се състои о..

14414 SES Creative: Моите първи печати

(0)
22.90 лв.

Моите първи печатиТози комплект на SES ще запознае децата с различните форми и цветове по един безопасен и игрив начин. Потопете една от формите в боя и потърсете картинката към която принадлежи вашия..

14102 SES Creative: Направи си сам: Меки животни

(0)
31.90 лв.

Направи си сам: Меки животниКолко е хубаво, че сами ще можете да си направите меки животни, с които да играете. С помощта на безопасното устройство за пробождане, цветните парченца от филц и различнит..

14002 SES Creative: Матрьошки за оцветяване

(0)
27.90 лв.

Матрьошки за оцветяванеС този комплект от SES Creative можете да си направите красиви матрьошки. Оцветете ги в любимите си цветове и ги завършете като им поставите стикери. Комплектът стимулира творче..

06258 SES Creative: 3D фигури с цветни мъниста: Кексчета

(0)
18.90 лв.

3D фигури с цветни мъниста: КексчетаТози комплект на SES Beeds ще ангажира вниманието на децата ви и те ще развият своята креативност, докато създават различни сладкиши с помощта на цветните мъниста. ..

14428 SES Creative: Комплект с формички за залепване

(0)
11.90 лв.

Комплект с формички за залепванеДетски комплект предназначен за по-малки деца, които по един забавен начин ще научат къде стоят различните форми. Къде принадлежат ябълките? На дървото! А звездите? На ..

14979 SES Creative: Мозайка с диаманти

(0)
16.90 лв.

Мозайка с диамантиДетски комплект за изработка на красиви мозайки с блестящи камъчета. Залепете самозалепващите се камъни на правилното им място върху осемте печатни карти и създайте весели и модерни ..

14648 SES Creative: Направи си сам: Животни от хартия

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: Животни от хартияС този детски творчески комплект децата ще могат сами са си изработят различни животни и цветя с предварителни отпечатаните хартиени ленти. Следвайте ръководството и и..

14203 SES Creative: Конструктор дракон

(0)
19.90 лв.

Конструктор драконС този конструктор детето Ви ще може да си сглоби дракон, с които да играе. За целта е необходимо да следвате стъпка по стъпка инструкциите и с помощта на болтовете и гайките да съед..

14117 SES Creative: Направи си сам: Градина с феи

(0)
24.90 лв.

Направи си сам: Градина с феиНаправи си сам своя собствена приказна градина с феи. Оцветете градината и засадете семената с тревата. Докато тревата порасне, вие можете да боядисате дървената къща и да..

14017 SES Creative: Направи си сам: Фигури и животни от балони

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: Фигури и животни от балониВсички деца обичат да играят с балони! С този комплект те ще се научат да си правят различни фигури и животни с тях. Надуйте балоните с помощта на включената ..

14016 SES Creative: Направи си сам: Лица от балони

(0)
15.90 лв.

Направи си сам: Лица от балониВсяко дете обича да си играе с балони, а с този комплект те ще ги накарат да оживеят! Надуйте балоните и ги превърнете в забавни същества, като им поставите очи, нослета,..

14006 SES Creative: Скреч животни за оцветяване

(0)
15.90 лв.

Скреч животни за оцветяванеТози комплект ще се хареса на децата, тъй като те ще трябва да оцветят различни животни, но по различен начин от традиционния. Потъркахте черните карти с дървената писалка и..

13076 SES Creative: Играчка за баня: Плуващ пингвин

(0)
21.90 лв.

Играчка за баня: Плуващ пингвинТози плуващ пингвин ще се превърне във вашият нов приятел по време на къпане. Навийте го и го оставете да плува във ваната. Не са ви необходими батерии. Категория: ..

13075 SES Creative: Играчка за баня: Пате със звук

(0)
39.90 лв.

Играчка за баня: Пате със звукКвак! Квак! Това патенце ще кряка, когато е гладно. Бързо загребете малко вода и я изсипете в устата му, за да бъде доволно и отново тихо... Докато отново не огладнее. Вр..

06265 SES Creative: Мозайка: Светещи в тъмното чудовища

(0)
22.90 лв.

Мозайка: Светещи в тъмното чудовищаТози комплект на SES Beeds ще ангажира вниманието на децата ви и те ще развият своята креативност, докато създават си правят светещи в тъмното чудовища с помощта на ..

06259 SES Creative: Мозайка с цветни мъниста: Коне

(0)
18.90 лв.

Мозайка с цветни мъниста: КонеТози комплект на SES Beeds ще ангажира вниманието на децата ви и те ще развият своята креативност, докато създават красиви коне с помощта на цветните мъниста. С готовите ..

06255 SES Creative: Мозайка с цветни мъниста: Котета

(0)
14.90 лв.

Мозайка с цветни мъниста: КотетаТози комплект на SES Beeds ще ангажира вниманието на децата ви и те ще развият своята креативност, докато създават красиви животни алпака с помощта на цветните мъниста...

01359 SES Creative: Направи си сам: 3D еднорози от гипс

(0)
22.90 лв.

Направи си сам: 3D еднорози от гипсНаправете си сами красиви 3D фигурки с еднорози с този комплект на SES Creative. Изсипете гипсовата смес в матриците и ги оставете да изсъхнат. След това оцветете ед..

01286 SES Creative: Направи си сам: 3D делфин от гипс

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: 3D делфин от гипсНаправете си сами красиви фигурки на делфини с този комплект на SES Creative. Изсипете гипсовата смес в матрицата и я оставете да изсъхне. След това подберете любимите..

00314 SES Creative: Бои за рисуване с пръсти

(0)
18.90 лв.

Бои за рисуване с пръстиТези блестящи бои са предназначени за рисуване с пръсти и с тях вашата малка принцеса ще има възможността да твори на воля своите картини. Комплектът съдържа: синя,жълта, розов..

14647 SES Creative: Научи се да изрязваш с ножица: Животни

(0)
15.90 лв.

Научи се да изрязваш с ножица: Пъзел с животниДетски творчески комплект с който децата ще се научат да режат безопасно с ножичка и да създадат свои собствени пъзели. Следвайте пунктираните черти и изр..

14453 SES Creative: Моята първа играчка: Яйца за игра

(0)
28.90 лв.

Моята първа играчка: Яйца за играТози детски игрален комплект с яйца ще предостави безбройни забавления за децата. Отворете яйцата и ги съберете отново, като се опитате да откриете кои форми принадлеж..

14452 SES Creative: Моята първа сензорна играчка

(0)
28.90 лв.

Моята първа сензорна играчкаЕдна от най-важните цели на малките деца е да открият целия свят. С тази забавна играчка на SES My First те ще открият със сетивата си различни материи, цветове и форми, ка..

14451 SES Creative: Моите първи рисунки с вода

(0)
28.90 лв.

Моите първи рисунки с водаДетски комплект, с които децата ще могат да оцветяват и рисуват с вода върху двустранната дъска на SES Creative. Използвайте звездата и кръгчето от пяна за да печатите фигури..

14204 SES Creative: Направи си сам: Дракони

(0)
24.90 лв.

Направи си сам: ДракониТози комплект децата сами ще могат да си направят цветни дракони от гипс. За целта трябва да разтворите сместа от гипса и да я изсипете в двете матрици. Изчакайте ги да изсъхнат..

14154 SES Creative: Ароматизирани бомбички за вана

(0)
38.90 лв.

Ароматизирани бомбички за ванаНаправете си сами цветни и приятно ухаещи бомбички за вана с този комплект. За целта е необходимо да следвате стъпка по стъпка инструкциите, като използвате приложените ф..

14151 SES Creative: Блестящи сапунени бижута

(0)
36.90 лв.

Блестящи сапунени бижутаС този луксозен комплект за красота, вашата малка принцеса ще може да си направи удивителни ароматни бижута от сапун. Разтопете цветния сапун в микровълнова печка и го изсипете..

Показани 1 от 30 | 44 (2 Страници)